-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
betegphiu
senior tag
válasz
#97716736 #14278 üzenetére
úr isten hogy lehet így játszani,ha megvan alá a vas?
élsimítás nélkül ultra gáz.csak egy jótanács. : ha textúraszűrési módot átállítod 16-ra,akkor egyrészt látni is fogsz valamit,másrészt megszűnik a képremegés,de a lényeg,hogy jön vele kb 20 fps plusz. az anisotropic 16-ot már egy gf5200-as kártya is röhögve elbírja. -
Xero
nagyúr
válasz
#97716736 #14273 üzenetére
A gép ami előtt ülök stabil 500FPS-t tud maximumon. A monitorok amik rá vannak csattintva 75Hz-en üzemelő IPS panellel szereltek és alacsony latencysek. Én is próbálgattam és a világon semmi előny nem volt 130 fölött. Az események ugyan olyan folyamatosak maradtak.
Ez egyszerű placebo nálad.
-
Vismajor01
addikt
válasz
#97716736 #14273 üzenetére
Ha vmi fix 130 akkor semmi sem hullámzó, lol. Nagyon nem vagy tisztában az fps jelentésével ezekszerint
Ha 130ról droppol lejjebb, akkor lehet akadást észlelni, de akkor sem "hullámzó"
Nekem is van 12312312 fpsem, de ha fix 60ra állítanám se történne semmi. Mert a szemem nem TUD észlelni enénl nagyobb folytonosságot, fizikai képtelenség. Persze ha ledroppol 60 alá akkor azt észre veszem és gáz. De ha én fps_max 60al nyomnám 59en állna a mutató 0-24. -
Xero
nagyúr
válasz
#97716736 #14268 üzenetére
Nem igazán értetted meg. Ha nincsen 128+ FPS-ed, akkor sokszor értelmét veszíti a 128 tick. Hiába kommunikál 128x a server a gépeddel, ha Te úgysem látsz ennyit a jelenetből.
Kb pont ezért nincsen értelme a 130+ FPS-nek sem, hiszen hiába látsz többet, úgysem fogja a server regisztrálni és előnyöd nem származik belőle.
Tehát kliens oldalon FPS veszteséget nem jelent, de server oldalon természetesen kétszer annyi erőforrást zabál fel.
Kb mindegy mivel magyarázzák, elég egyértelmű, hogy spórolnak.
-
-
-
bolcsodal
addikt
válasz
#97716736 #14161 üzenetére
Nincs vel sok gond. Csak a CS:GO szarakodik. Meg ha már megvettem a Win 8.1-et nem tudom leváltani...
Telepítettem már néhány Catalyst-ot, de ez volt az első, hogy ilyen hibát okozott. Lehet majd megpróbálom még1x, de addig is feldobtam az apróra a kártyát is...
(#14162) Slystyle: Nekem is ez a gyanús...más játékokkal símán megy órákat a gép.
-
bolcsodal
addikt
válasz
#97716736 #14159 üzenetére
A VGA nincs húzva, csak alatta a konfig. Ugyanolyan beállításokkal használom már évek óta 3.1GHz-re húzott Q8300 (FSB444), RAM alapon 2x2 GB 1066MHz Corsair Dominator.
Szal nemtom..a többi játék nem fagy, szóval nem hiszem, hogy a konfig miatt szarakodik...
14.4-et próbáltam, mire szétcseszte a Net.Framework-öt a gépen (Win 8.1 64bit), alig bírtam életre kelteni újra szóval nem bízok ebbe a Mantle-s driver-ben...
13.12-van fent most.
-
törölt tag
-
wjbhbdux
veterán
válasz
#97716736 #13896 üzenetére
Steam profil reportokból legfeljebb community jogok megvonását lehet elérni (trade letiltás, profilkép csere tiltás, stb), a csalással kapcsolatos bejelentési lehetőség csak statisztikai célt szolgál.
Overwatchra pedig csak csgo in-game report után kerülhet játékos. -
Slystyle
őstag
válasz
#97716736 #13817 üzenetére
Persze hogy jobb lenne, de a játéknak felhasználóbarátnak is kell lennie. ESEA/ESL esetében külön klienst kell letöltened - hogy menjen az AC rendszer -, ez már egy buktató pont a casual rétegben, mivel nem akarnak még ezekkel is szöszmötölni. Kb mindenki (a többség) fel lenne háborodva, hogy nem elég maga a Steam kliens, de még egy másikat is töltsenek le? A Steam kliensbe való integrálás lehet megoldás lenne, de az megint csak új gondokat szülhet.
Mondjuk én még nem találkoztam túl sok csalóval és szerintem sokkal jobb a helyzet ebben a játékban ezen a téren, mint más játékokban. Persze ez lehet a hatalmas játékos bázis miatt is.
Szerintem addig nincs gond, amíg léteznek más alternatívák a komoly és csalás mentes játékra. Bár amennyit manapság én játszok... jövőhéttől meg még ennyit sem fogok.
Xero: Season-t én is támogatnám meg azt a másik új pályát, bár nem ugrik be hirtelen a neve.
-
Mate
nagyúr
válasz
#97716736 #13817 üzenetére
Vannak új pályák. Ha megnézed a műhelyt kb. 20-as listára le lehet szűkíteni, hogy mi várható. Vannak nagyon jók.
A másik, hogy source engine felett eljárt már az idő. Nem feltétlen grafikailag. Rengeteg korlátozása van, hiányossága. Emiatt a felhasználók jól járnának vele.
Mint tudjuk, ez baromira nem érdekli valve-t. Nekik az a lényeg, hogy minél többen játsszák, ezáltal több item cseréljen gazdád.
Éppen itt jön az ő szemszögükből a lényeg. F2P. Sokkal több játékos, farmoló. Mindenki happy, kivéve aki normálisan szeretne játszani. És ekkor jöhetne a 128tick-es fizető részleg valamilyen úton-módon.
-
Slystyle
őstag
válasz
#97716736 #13814 üzenetére
Azért azt se felejtsük el, hogy minden eladott pass után az adott pálya készítői is részesednek.
Véleményem szerint ez a fajta "DLC" sokkal jobb, mint amit más cégek csinálnak. Kiadják, kettészedik vele a játékosbázist és nem mellesleg sok játéknál 2-3 hét múlva ki is hal a DLC-s playlist, arról nem is beszélve, hogy 2-3-szor többet kérnek érte, mint Valve ezekkel a pass-okkal.A 128-at meg nem véglegesíteni kellene, hogy mindenki hozzáférhessen, hanem ahhoz is inkább pass rendszer kellene, így legalább azok a csalók, akik még megveszik a pass-t is 128-hoz, legalább elbuknának x összeget. De szerintem már ez is jó szűrő lenne a csalók ellen, mert szerintem egy részük nem fizetne még ezért is.
mate3553: Alig két éves a játék, szerintem még nem kell új CS. A jelenlegiben is van még bőven potenciál. Amiből új kell az a Portal és a HL.
-
Mate
nagyúr
válasz
#97716736 #13814 üzenetére
A mostani pack nem ugyan az, mint az előző. Előző előttiből is raktak bele
Valve nem szeret dolgozni. Jobban szeretik, ha közösség csinálja a dolgokat, amit a közösség finanszíroz. Erre való a pass. Megveszed (ő picit levesz belőle) és a többi megy a pálya készítőinek.Amire kíváncsi lennék az az, hogy mikor lesz új CS. Eléggé érik már a dolog. Egy új CS-vel jelentősen növelni tudnák a bevételüket. A motor már kész van, csak rá kell cuppantani a játékot.
-
Mate
nagyúr
válasz
#97716736 #13795 üzenetére
Van egerem és nem akarok váltani
Rendeltem ebay-en talpat az egeremhez, de a nyomorult kínai elcseszte és MS egérhez küldött talpakat.
Ha érdekel a dolog pm-ben dobd majd át a címed, neved és odaadom. Ha más is jelentkezik, akkor 2 szedem a csomagot, ha nem, akkor mind a 4 szett a tied
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest