- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbdzyx
senior tag
válasz
kretenallat #65472 üzenetére
összezavartál, segíts ki kérlek: most akkor nem csal?
-
gtamate2
veterán
válasz
kretenallat #65467 üzenetére
Oké svéd mindenki, gondolom nagy spanok maradtak, de ez nagyon gáz szerintem.
-
had423
aktív tag
válasz
kretenallat #65419 üzenetére
A Béla jobban szereti, ha nem matekoznának utána, hogy mennyi marad a staffnak.
-
szebe
addikt
válasz
kretenallat #65419 üzenetére
Bocs, nekem az 'xD' nem igazán esett le
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
kretenallat #65416 üzenetére
chrisJ is nagy csaló volt, online adta neki, LAN-on meg semennyire.
-
lemusz
addikt
válasz
kretenallat #65414 üzenetére
Nagyon sok utálatot vélek felfedezni soraidban, nem értem miért nem tudsz úgy drukkolni KaHu-nak mint ahogyan annó gentle-nek tetted. Mit ártott ő neked? Mivan ha csopipakiznak? Neked már ez rögtön bizonyosságot jelentene bármiféle ph mixes csalásra? Szerzetes ide keverése, meg a stoptábla kérdése: LOL.
-
lemusz
addikt
válasz
kretenallat #65410 üzenetére
Nincs mit, ráadásul úgy látom PH érdekeltség is van KaHu személyében. Ezúton kívánok neki sok sikert! Valószínűleg kelleni is fog, a Budapest Corvinit, STOP táblát meg a Pixelt mondanám végső esélyesnek, persze sosem lehet tudni mikor jön egy COD-os csapat aimlockolva vágódeszka egéralátéttel...
-
RexpecT
addikt
válasz
kretenallat #65404 üzenetére
Ha bannolnak akkor venned kell új HW tokent, szóval max csak drágább lenne csalni, de megoldást nem jelentene igazán. Ugyan annyi értelme lenne mint annak hogy Prime-hoz fizess be mondjuk még 10 eurót.
Normális Anti-Cheat nélkül amúgy is felesleges, mindegy hogy mi történne ha elkapnak csalásért ha úgysem fognak.
Most néztem,hogy Faceit-en 360 embert bannoltak április 10 óta, ebből csak 16(!!!) kapott VAC bant, a többit a faceit rendszere fogta meg. -
gyurkikrisz
őstag
válasz
kretenallat #65402 üzenetére
Persze, meg rájuk irathatod a házad is, és ha csalsz, akkor kiköltöztetnek. A HWID továbbra is akkor cserélhető, amikor akarod, egy rákos MM-ért meg nincs sok értelme plusz pénzt fizetni.
-
szebe
addikt
válasz
kretenallat #65226 üzenetére
"ha kiderülne, hogy a proscene java használ valamit, az milyen hatással lenne a CSGOra, mint esportra?"
A kérdés gondolom költői, nem véletlen, hogy ebből se lett semmi...
-
adise
őstag
válasz
kretenallat #65137 üzenetére
Pedig bődületes tudatlanságra vall amit írt (már nem először)
Olyan dolgokat ir le pont ami ugyanaz mindkét játékban? (sőt maga a battle royale műfajban, meg ugye készítőnek is köze van az armahoz és a h1z1hez is)
Legalább akkor a különbségeket írta volna.Nyílván a nincs zombinál már látszott, hogy nincs képbe
-
gtamate2
veterán
válasz
kretenallat #65093 üzenetére
Szerintem nem hiába volt rajta ekkora hangsúly. De majd kiderül idővel nyilván.
-
gtamate2
veterán
válasz
kretenallat #65090 üzenetére
Niko kiemelkedően jó volt közöttük kb minden eredményük attól függött hogy megy-e neki, nélküle egy tierrel lejjebb lesznek tippre.
-
Franklin
addikt
válasz
kretenallat #65087 üzenetére
Én is féltem kicsit, mert kezdett a Mouse ilyen mumus-féle lenni a HR-nek, de úgy látszik, hogy Nikoval együtt a mumus is eltűnt
-
Carvus
senior tag
válasz
kretenallat #65029 üzenetére
mehet!4!
-
gtamate2
veterán
válasz
kretenallat #65014 üzenetére
-
skL86
tag
válasz
kretenallat #65018 üzenetére
azért sose kellett hisztizni
-
skL86
tag
válasz
kretenallat #65014 üzenetére
Ha nem hisztizel, benne vagyok a mixben
-
RexpecT
addikt
válasz
kretenallat #64974 üzenetére
DEv
Így, hogy nincs már NiKo szerintem nem erősebbek a HR-nél. De a pénz ugat, a kutya meg beszél.
-
had423
aktív tag
válasz
kretenallat #64974 üzenetére
Bárcsak lenne most itthon valaki kiemelkedően jó játékos még. Tuti bíznék benne, hogy esetleg beszervezik oda egy trialra.
-
RexpecT
addikt
válasz
kretenallat #64864 üzenetére
Azt én is néztem, valszeg sokáig nem használta az okosságot.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
kretenallat #64763 üzenetére
A NIP nem érkezik sehogyse a majorre, nem hogy esélyesként.
Remélem összekapják magukat a következő kvalira, mert félő, hogy el lesznek zavarva, és szerintem akkor f0rest be is fejezi, amit nagyon nem szeretnék. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
kretenallat #64710 üzenetére
Erről van leírás esetleg ?
Valami konkrétabb ?Ezek a skill leírások anno is mindenki nagyobbnak gondolta magát mint ami. Mi szerényebben toltuk hiába nyertünk itthon lan-t cod-okba inkább med-nek írtuk magunkat.
-
csurenzoo
aktív tag
válasz
kretenallat #64495 üzenetére
Nem új cs kell, hanem egy teljesen új generáció, aki a játékot játsza. Fizetős helyeken is lehet tapasztalni ilyeneket, sőt ( volt olyan meccs, ahol a gyerek az első körtől kezdve csak zeusszal kempelt egy sarokban (esea)).
-
Spet
addikt
válasz
kretenallat #64498 üzenetére
Én rájöttem, hogy sokkal szórakoztatóbb (perverz egy kifejezés egy sz@rzs4k rank alatti 10-12 éves rétegre), ha próbál az ember kommunikálni, néha működik (tényleg, meglepő módon). Ha nem képesek rá, akkor jön a szokásos nyomjuk a hülyeséget a mikrofonba, addig is levezeti azon belül az ember az idegeit.
Más: tegnap kíváncsiságból bekapcsoltam a steam-en belül lévő fps számlálót (nem, nem a command sorral előhívhatót), egész meglepődtem a 80-130 (nagy tér kisebb) stabil Fps közötti számon. Tudom nem egy csoda, de egy régi AMD konfignak becsületére legyen szólva.
-
Spet
addikt
válasz
Köszönjük Emese.
(gyere silverre, örömmámor van mióta mikrofonozok
)
-
Franklin
addikt
válasz
Prime vagy non-prime?
-
Vismajor01
addikt
válasz
kretenallat #64414 üzenetére
Ennek azért már nem sok helye van a topikban
Egyébként én nem értek hozzá, de nem tartom valószínűnek, hogy a magokat külön lehessen overclockolni, nem lenne semmi értelme. Max az hogy letiltanak 2-4 magot és a maradékot magasabb órajelre tudják felhúzni mert kevesebb tdp kell, így növekedne az egyszálas teljesítmény -
edgR
őstag
válasz
kretenallat #64352 üzenetére
Unreal Engine 2, id Tech 3: ezek, igen.
Csakhogy ezekkel nem releváns az összehasonlítás, mert óriási különbség van aközött, hogy valami jól működő, régi, de ótvar fosul néz ki (Unreal Engine 2, id Tech 3); vagy szintén régi, de viszonylag jól néz ki, és ~heti szinten patchelik, sőt folyamatosan újabb és jobb tartalommal egészítik ki és ennek ellenére egész tűrhetően fut régebbi gépeken is (Source Engine). -
Zomb€€
őstag
válasz
kretenallat #64265 üzenetére
Wut? Meg ne mis jatszottunk, ne temess mar
-
IreN!CuS
addikt
válasz
kretenallat #64265 üzenetére
"
tudod, a kakaósok elég erős összeállításnak tűntek, aztán jöttek azok, akik még őket is lenyomják majd, ti meg pont velük kezdtetek... szomorú.
"
Értem én ,hogy vicc de naaa , akkora kiégés lesz ma -
Xero
nagyúr
válasz
kretenallat #64246 üzenetére
Azt egy aranyhörcsög is.
-
Xero
nagyúr
válasz
kretenallat #64237 üzenetére
Jók voltatok. Sokkal szorosabb volt, mint amit az eredmény sugall.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
kretenallat #64112 üzenetére
Egy catalyst, castle of glass, burn it down utan annyi szar szamot jatszanak ahanyat akarnak, ott mar ugyis sokkos allapotban
Kb mint az orosz gyerekek csgo kozben..
Streched vagy black bars, esetleg natív felbontás, ki mire esküszik?
-
wjbhbdux
veterán
válasz
kretenallat #64056 üzenetére
én inkább a jó öreg hyperglideot ajánlom, sokkal jobban csúszik mint az ebayes meg itteni kivágott cuccok. kis túlzással ráteszed a qckra megpöccented és már át is ért az egér. 9 eur 2 set és még szép szingapúri bélgyeged is lesz
.
-
I Am^^
tag
válasz
kretenallat #63875 üzenetére
Kapsz majd ezért az 'öregektől" olyan kokit, besírsz
-
ReFleXx
addikt
válasz
kretenallat #63873 üzenetére
illetve en azt nem latom sehol, hogy a legendek kozott mennyi csapat lesz es mi a lineup, vagy meg ok sem tudjak?
-
World-Soft
senior tag
válasz
kretenallat #63822 üzenetére
Megcsináltam. Nem lett jobb az ellenőrzés után.
-
World-Soft
senior tag
válasz
kretenallat #63812 üzenetére
"verify files megvolt?"
Ez mi?
Reinstallok még nem voltak, mert azt sem tudtam hol kezdjek neki, és mi okozhatja.
Első tippem a videokártya lenne, de passz. -
Xero
nagyúr
válasz
kretenallat #63744 üzenetére
Nálam is 1024 van minden low és 4x élsimítás.
-
-FLY->
őstag
válasz
kretenallat #63744 üzenetére
Spec. én sem szeretem a receficét, 4XMSAA-val tolom, nem érzem hátrányát. Részemről, már nem 2000-et írunk, alacsony felbontás is kilőve, már nem kényszer hokiba nyomni.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
kretenallat #63520 üzenetére
Prodigyt nagyon át kellene tervezni, de egy mill/tuscan-ra vagy seasonre elég lenne egy textúra pack is.
-
ReFleXx
addikt
válasz
kretenallat #63520 üzenetére
nekem meg a cpl_mill palya hianyzik, amibol kesobb a tuscan lett asszem, az is egesz jo kis map volt.
-
válasz
kretenallat #63049 üzenetére
Igen elirtam
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
kretenallat #63008 üzenetére
Köszi ez volt a megoldás.
-
válasz
kretenallat #63002 üzenetére
Jajaj. Grat. Csak te voltál 100%-os.
-
kuLi_
tag
válasz
kretenallat #62893 üzenetére
Csakhogy olyan körülmények között, mint ahogy egy major zajlik, személy szerint teljességgel kizártnak tartom, hogy relatíve esélye legyen bárkinek is bármit "okosítani", nem hogy - egyesek szerint - folyamatos jelleggel. Epekedve várom, hogy valaki előrukkoljon valami legit csalással (az, hogy "biztos van ilyen", az kevés), ami rám cáfol, avagy megkerüli az alábbiakat. Ezt egy ESL-es threadben olvastam egy major admintól, másfél évvel ezelőtt (!):
- gyári új, helyszínen kibontott hardverek, előzetesen leadott bevásárlólista alapján
- nyilván előre beküldött configok, amik átvizsgáláson esnek át
- nullára butított Steam kliens, semmiféle community/workshop hozzáféréssel
- teljesen írásvédett gép és hardverek
- folyamatos admin jelenlét mögötted, nem beszélve amúgy a kamerákról, továbbá a teamspeak is rögzítveEgy-egy ilyen jungle irányába tisztázás (amit alapból akart az ember, csak kijött füstből a CT) közben átment a célkereszt egy hangyafasznyi emberen, ez kb. lóf*sz esti fénnyel, ez konkrétan Dan M kategória.
-
Corleone33
senior tag
válasz
kretenallat #62601 üzenetére
őszintén ameddig csak skinekre korlátozódnak a mikrotranzakciók és maguk a játékosok is tudnak belőle hasznot húzni, addig nekem személy szerint nincs kifogásom a jelenlegi rendszerrel szemben.
-
oliwwer
aktív tag
válasz
kretenallat #62801 üzenetére
igen lett
-
Spet
addikt
válasz
kretenallat #62761 üzenetére
Én úgy döntöttem magamban, ha majd esik még egy ilyen láda, akkor nyitok.
Érdemes ezeket egyébként spájzolni, vagy adja el az ember?
-
lemusz
addikt
válasz
kretenallat #62590 üzenetére
Ezért fogalmaztam úgy, hogy többnyire. De aki 2 ezer dollárral tud befektetni 1 db digitális itemre, az se hiszem, hogy sárga busszal jár...
-
szebe
addikt
válasz
kretenallat #62544 üzenetére
Nálunk mostanában a tryhard csalók jönnek. Elmegyünk 14-10-ig mondjuk, és onnan körünk nincs...
-
ReFleXx
addikt
válasz
kretenallat #62520 üzenetére
mi 3 szamjegyes?
-
Xero
nagyúr
válasz
kretenallat #62520 üzenetére
4-5-ös lehet.
-
gtamate2
veterán
válasz
kretenallat #62398 üzenetére
Ma mehet a lightos nap, tegnap kompetitiív volt.
-
Redneck
nagyúr
válasz
kretenallat #62257 üzenetére
Erre már én is gondoltam, de gondoltam ilyen vészterhes időkben nem biztos hogy jó lenne összeülni inni egyet. Vagy lehet pont megoldaná.
-
törölt tag
válasz
kretenallat #62236 üzenetére
Azért te se voltál mindig piskóta
Nem értem tényleg, páran néha azt hiszitek ez a major döntő vagy nem tudom... komolyan akarsz játszani? csinálj csapatot, menny versenyekre, ne egy sufni tuningos 10es mixen feszülj mint akinek zabszemszorultaseggébe... (akár hányszor játszottam eddig vele vagy ellened te az első meccs után le rageltél, nem hiszem,hogy az emberekben kéne keresned a hibát)
Én itt lezártam, ezaz egész arra megy ki, hogy a gyengébbeket ki szorítsák, aminek nem mellesleg elég nagy fenék lett kerítve ezzel az egésszel, mert ne mondja nekem senki, hogy lesz olyan ember aki inkább jön a " lazulos mixre " mint nyomjon egy két mm-et és másnap mennyen a tryhardra
és illetve valahogy kétlem, hogy befog bárki is férni a " lazulos tagok " közül a tryhardra.
Pesszimista vagyok de itt a lehetőség cáfoljatok rá! Kíváncsi vagyok a kérdőív végeredményére.
és ezt te is le írtad most:
kevésbé megosztó, mint az, hogy egy veletek játszott meccs óta nincs kedvem PHmixre menni. szerintem abba se menjünk bele, hány ember inaktív, mert kiég ették a lazulós tagok
hogy melyik az életképes. van egy tippem, hogy melyik fog nagyobb közönséget vonzani.
-
GabN73
addikt
válasz
kretenallat #62103 üzenetére
HR kikapott a Mouz ellen, így ja, végleg "rip", nincs esélyük továbbmenni. Mondjuk a múltkori train után nem gondoltam, hogy ennyire "sima" lesz a mouz győzelem.
-
gtamate2
veterán
válasz
kretenallat #62067 üzenetére
+joci
-
vzsryl
nagyúr
válasz
kretenallat #62055 üzenetére
Besz@rás, hogy a G400-at anno 8.5k-ért vettem pcx-ről, 3 év garanciával, és most a G403, aminek az előállítási költsége szvsz. ugyanannyi, és játékban semmi előnyét nem érzed, az most majdnem dupla áron jó vételnek számít... Emlékszem a vásárlásom után pár héttel megjelent a G402 szintén kb. 20k-ért. Ezmiez?!
-
Franklin
addikt
válasz
kretenallat #62055 üzenetére
Nekem 41,62 EUR-t ír a végén, 13.666 Ft... persze még így is jó ár érte.
-
Cr00py
senior tag
válasz
kretenallat #62003 üzenetére
Én többek közt ezért is tértem át ESEA-ra. Igaz, ez havidíjas..de ugye valamit valamiért. Nekem ennyit meg ér.
-
CosmoBacsika
tag
válasz
kretenallat #62001 üzenetére
Kösd fel a gatyád. Érkezik a sok otthon lévő beteg vérpisti, munkanélküli ruszki, időmilliomos egyetemista
Sok szerencsét -
vakeszqe
csendes tag
válasz
kretenallat #61198 üzenetére
A -high parancsot mikor anno használtam volt hogy az egérbemenet eléggé lelassult néha. Csak ha elofordulna majd veled is tudd miert
-
lemusz
addikt
válasz
kretenallat #61195 üzenetére
Nekem olyan volt minap, hogy ha le volt tálcázva a játék (idle szerózás), akkor közben chrome-ban twitchet nézve magas volt a dpc latency és emiatt be-belassult a lejátszás, utána meg 1-1 másodpercre felgyorsult, hogy behozza a lemaradást. Direkt nem laggot vagy bufferelést írok, mert az másmilyen szokott lenni. Már drivert cseréltem mindent csináltam mire eszembe jutottak a launch options-ök. Ha kivettem a -high beállítást, akkor eltűnt a twitches probléma...
Vanir: köszi
-
szebe
addikt
válasz
kretenallat #61086 üzenetére
Erről egy hltv-s blogpost jut az eszembe, ahol a csávó tök jól összeszedett pár dolgot, hogy mivel lehetne ténylegesen jobbá tenni a játékot (~1 éves post, de fél órája guglizom és nincsmeg
).
Kommentszekcióban meg jött a sav, hogy nem 1.6-os akarunk, heEzekkel az erős pisztolyokkal/SMG-kkel pont az a céljuk, hogy pisztolyok között ne a deagle legyen az egyetlen opció (bár azzal is mit szenvedtek, mire használhatóvá varázsolták), ecohentre meg ne mindenki MP5-t (itt 7) vegyen.
Felőlem egyébként jöhetne a pisztoly/SMG nerf, viszont akkor egy elegáns mozdulattal eltüntethetnék az aimpunch-ot is.Értem én, izgi, hogy a force kör egyenlő esélyekkel indul a fegyverek ellen, csak ennek nem erről kéne szólnia. De erről már lekéstünk szerintem.
(A force kör is, mint olyan, a CZ-vel jött be, amit aztán addig nerfeltek, hogy lassan senkinél nem látni...) -
skL86
tag
válasz
kretenallat #61101 üzenetére
Nem tudom miből szűrted le, hogy nem vagyok nyugodt, tisztában vagyok vele miért mondtad, csak leírtam mi a véleményem. Semmi gond.
-
skL86
tag
válasz
a korlátolt emberek elfogultak, nem tartozok közéjük, szerintem is nerfelni kéne az ump-t, nem venném mindig azt, ha balance-os lenne..
-
CosmoBacsika
tag
válasz
Az UI egyszerű lenne.
128 kötelező lenneAz én kívánságom: lobby vs lobby mm opció.
Illetve irányított lobby vs lobby mm.Első verzióban 5 ember ellen ugyanúgy premade 5öst keresne.
Második pedig irányítottan meg lehessen adni, hogy melyik másik lobby premade ellen játsszon az ötös. -
GabN73
addikt
válasz
Hova nerfeljék már szegény pisztolyokat?
Mostanában 2 hs + 1 hit se elég uspből full armor ellen
-
lemusz
addikt
válasz
kretenallat #61081 üzenetére
Ha már megemlítettél...
Nem tetszik ez a komment, mert maga a dota2 update se tetszik. Persze nem vagyok releváns személy ebben a kérdésben, lévén csak 200 órám van benne. De hogy párhuzamot vonjak, ugye mennyi update után éreztük már azt a múltban, hogy jobb lett volna, ha inkább hozzá se nyúlnak? Nem tudom, hogy egy ekkora horderejű update (6 giga, minden map új map) pl. nem döntené-e romba a játékot. Nagyobb híve vagyok, a sok apró, gyors reagálású update-nek. A székes nyereményjáték így szürkén, off topikosan tökéletes.
-
Lmh
őstag
válasz
kretenallat #61003 üzenetére
nem kell szerver, csak sima mm-re pár ember. köszi
-
vzsryl
nagyúr
válasz
kretenallat #60938 üzenetére
Ezt pofáztam az előző hsz-omban.
De nekem kb. 10 perc után megjavult. -
lemusz
addikt
válasz
kretenallat #60859 üzenetére
Kb egy olyan, hogy ha megtörtént a csapatok szétosztása, fent vagyunk a szerveren és utána se jön fel valaki negyed óráig, akkor utána ne is jöjjön... egy pár napig.
-
szebe
addikt
válasz
kretenallat #60838 üzenetére
Ez azért érdekes, mert ugye a CIS régió elég nagy, (és ezt a Valve is tudja) ezek szerint mégis lesz*rják.
#justvolvothings -
szebe
addikt
válasz
kretenallat #60836 üzenetére
Hmm, én végig abban a hitben voltam, hogy prime. Fail.
Ellenünk "legalább" gyorsan lerendezte a gyerek a pörgős cuccal. Inkább ez, mint amikor tryhardban nekiáll radarozni/whzni.
Közel keleten amúgy nincs szerver? Elég idegesítő, hogy boraték, meg az arabok jönnek pingelni eu szerverre, aztán próbáld meg lelőni őket...
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz
kretenallat #60756 üzenetére
Egyetem ês 3ra otthon vagyok
-
fpatrik17
senior tag
válasz
kretenallat #60749 üzenetére
Ahh... ma nem jó sajna, melegítem a csuklóm jövő hétre
Ez a PH mix amúgy minden nap van? Vagy mien sűrűn játszotok?
-
Tewe013
őstag
válasz
kretenallat #60749 üzenetére
Te is hozzáfoghatnál.
-
fpatrik17
senior tag
válasz
kretenallat #60747 üzenetére
Snowot már felvettem. Akkor majd neki írok, köszi!
-
I Am^^
tag
válasz
kretenallat #60744 üzenetére
Hát, volt, hogy visszahozta igen, de pl a tavalyi egy kalap kaka volt. Szóval már úgy csináltam, hogy kapok egy ládát, annak az árából veszem meg a másikra, és így tovább. De most lehet nem is erölködök.
-
I Am^^
tag
válasz
kretenallat #60742 üzenetére
Szinte egyforma rangban van az összes. Szóval nem smurf.
a (nem létező) operésönök miatt csináltam anno.
#dejófejvagybammeeg
-
ReFleXx
addikt
válasz
kretenallat #60574 üzenetére
ez nem leginkabb mirage-n van? en leginkabb miragen veszek eszre hangbugot, tipikus hogy B haznal CT oldalon hallani hogy valaki hitet kap a palya masik oldalan.
-
Tewe013
őstag
válasz
kretenallat #60589 üzenetére
Pont most jött szembe FB-n, lol.
-
Zomb€€
őstag
válasz
Nalam is elofordul, granat dobas, heccsat, trapp, de meg nem birtam megfejteni hogy mitol.
-
Arkennys
addikt
válasz
Server picker csak nekem nem ért idővel semmit? Ugyanúgy kaptam ruszkikat, bármit csináltam vele.
-
Xero
nagyúr
válasz
A hackem bugos. Sorry. Majd javítom.
Egyébként ez a hiba nálam is előfordul úgy egy éve. Task váltás után jellemzően.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
válasz
kretenallat #60537 üzenetére
napersze xd
10 ezer a plafon és usb-s kellene
szerk.: usb mondjuk annyira nem fontos, ha jobbat lehet kapni.. -
Tewe013
őstag
válasz
kretenallat #60481 üzenetére
Én 3 perc után meguntam, mondjuk nekem mindig is az ilyen 10-20-30 mp-es videók voltak a favoritok.
-
olle
senior tag
válasz
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Hú nekem ez a széteffektelt dolgok annyira nem jönnek át.
Inkább a logikásabb szívatások persze jó aim-al társulva. -
Redneck
nagyúr
válasz
kretenallat #60385 üzenetére
Max később, ha nem lesz mix, csak most értem haza. Iszom egy sört, beszerelek, aztán leszek. Sas2 után úgyis Kala2-be dobott Supreme győzelem után. Vicc.
Szerk:
Kb 9-kor leszek.
Profilom. -
Redneck
nagyúr
válasz
kretenallat #60372 üzenetére
Na jó, elnézem. 😆 Igyekszem haza csak PCX-ben át kell vegyek egy hűtéselosztó kábelt. Mert a budget deszkán csak egy PWM csati van a CPU-n kívül.
-
CosmoBacsika
tag
válasz
kretenallat #60358 üzenetére
Amióta felszabadult a licenc egy rakat gyártó megjelent a saját másolat kapcsolóival, amik természetesen színazonosan másolják a cherry megoldásait. Amúgy szvsz ár-értékben teljesen rendben vannak ezek.
Mondjuk meg tudom érteni, hogy aki játszik miért szereti a kék switchet az elcseszettül nagy hangja ellenére. Nagyon jól érezhető a nyomáspont.
Pár hónapja volt hardveraprón vagy fácsén egy hirdető, aki mint kiderült apuka, a kölök kapta ajándékba a bill-t, de két nappal később már árulták is. Kiderült, hogy a szülők hálószobájának és a gyerekszobának van közös fala, és agyvérzést kaptak a kattogástól
Az én kis játékosomat ezért rendeltem barna kapcsolókkal
-
vzsryl
nagyúr
válasz
kretenallat #60326 üzenetére
Ara papagáj.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
kretenallat #60257 üzenetére
Pár nicket ha dobsz megköszönöm.
-
szebe
addikt
válasz
kretenallat #60180 üzenetére
Heavily modified glicko-2 lesz az az elo
[link] -
Xero
nagyúr
válasz
kretenallat #60159 üzenetére
Némileg valóban, DE! Szögezzük le, hogy mindennek megvan a helye.
Ha valaki túlnyomórészt játékra vesz monitort, ott kb teljesen mind1 a ppi és talán a panel is. A lényeg, hogy gyors legyen. Nekem is a játszós monitorom egy TN panellel dolgozik. Hányok tőle? Igen. A célnak ez felelt meg. Igen.Viszont amennyiben már szélesebb a felhasználási kör, és nincsen lehetőség több monitort fenntartani, ott nagyon nagy fenntartásokkal kell kezelni mindent ami nem IPS,xVA,OLED. Egyszerűen a szín reprodukció, a betekintési szögek olyan mértékben sérülnek, hogy akár egy filmnézés, vagy képszerkesztés is derékba van törve.
Általános felhasználásra nem ildomos 90ppi alá sem bemenni, mert tényleg túl darabossá válik a kép. Ha nem skálázunk gui-t, akkor valahol 100-130ppi között az ideális, ha skálázunk, akkor pedig határ a csillagos ég.
Nálam a játszós monitor 92 ppi, míg a nagy gépen a monitorok 183ppi-sek. Sokkal kellemesebb a szememnek, hiszen egy logikai pixelt négy fizikaival rajzoltatok ki. Egy hosszabb munkás sessionnél azért nagyon nem mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Google Pixel topik
- Formula-1
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest