Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
GhanBuri Ghan #68093 üzenetére
Még annyi, hogy a Discord linkre kattintva mit kellene látnom? Már rég regisztráltam, (ha jól emlékszem) hozzákötöttem a steam accomat, accept invite után a Társalgóban annyit látok, hogy "You do not have the permission to view the message history of #tarsalgo."
(#68118) lemusz:
Magam részéről a kevesebb csalóra szavaztam volna. 128 tickhez nagyobb szerverkapacitás kell (pénzük nyilván lenne rá, de idő ezeket beállítani). Kevesebb csaló azért túl általános, ebben benne lenne az is, hogy a smurföket hamarabb sorolhatná feljebb, vagy a mért képességek ugyanolyan fontos szempont lehetne matchmakingnél, mint a rang. Illetve a toxic játékosokat is nagyobb eséllyel tehetné össze másik toxic-kal, ezeket leprogramozni egy álmos délután elég lenne (tesztelni sokkal hosszabb idő lenne).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest