- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Netfone
Aktív témák
-
Szuperboci
senior tag
válasz
he7edik. #4966 üzenetére
ha picit olvasnál counter-strike2.hu-n akkor tudnád hogy jön ki a pro verzió.azt hittem itt valamit tudtok róla bövebben.de látom azt se tudjátok hogy lesz.ja és pontosan azért lesz pro mod amiket irtál.hitbox,sebzés, és pályák ''visszahozása''.pl infernon milyen undoriton néznek ki azok az oszlopok ct nek jobb felől?meg ilyen cserepek meg hülye kis akármik amibe el lehet akadni azt is eltüntetik.
#4964 re senki nem tud mondani valamit?
[Szerkesztve] -
Genius007
őstag
válasz
he7edik. #4976 üzenetére
Itt van a kezemben eredetibe DVD + az account + minden!
A steam már fel ment! jó is lenne minden,de mindig talál valami friss steamet és azt akarja letölteni,de most meg azt nem megy neki valahogy!
Pedig a netkapcsolatommal semmi baj nem lehet!
Nem az zavarhat be hogy mikrós netem van (wireless router + antenna)
és mindig azt irja ki hogy Connection Error(most is) nem tud csatlakozni,de nem tudom miéért!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
-
-
-
-
satomee
senior tag
válasz
he7edik. #4929 üzenetére
Lehet.De láttam már -persze magyar szerveren
- milyen mikor megölik a játékot a ''k***a anyád'' és társaik,vagy mikor pl 2 CT egymást lőtte szidva a másikat,míg ki nem tiltották őket.Ennek nem látom értelmét,én játszani szeretek,idegeskedni ott a meló...
satomee@axelero.hu,de át akarom írni,csak mindig elfelejtem...
[Szerkesztve] -
-
-
válasz
he7edik. #4913 üzenetére
Elképzelhető...de lehet kipihenem magam...
Sokat játszom mostanában, és a melóhelyen is helyt kell állni.
Aztán itthon a gyerekkel is kell foglakoznom stb-stb.
Így 1 estét a héten mindíg pihenésre szánok.
És elnézést mindenkitől, de ezen a radaron még nehezen igazodom ki.
Szegény teammate-eket sokszor megszórtam maggal.
a régit nem lehet visszarakni?
És még egy kérdés..
Amikor meccset akarok nézni source-tv-n akkor, hogyan kell ezeket megnézni: pld hltv2.obinet.hu:27040
ez van írva a source tv-hez.
a többi amikor ip-t adnak az megy, ez nem.
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
válasz
he7edik. #4910 üzenetére
Ja,így ismerem,azt hittem valahogy máshogy is lehet ezen kívül...
Hát ma már inkább kihagynám,mert egyrészt holnap meló,másrészt tegnap is hajnal 3lett a játék vége oszt cseppet már le vok lassulva-minden téren...De ha ugyanezen a neveken szoktál játszani,megtalállak valahol legközelebb is...
Ezt is már ágyból fekve,telóról írom...
[Szerkesztve] -
-
-
C^^
őstag
válasz
he7edik. #4747 üzenetére
Grafikai beallitasok: [link]
(Vissza van veve egy jopar dologbol ahhoz kepest, mint amit o ''optimalisnak'' nevez.)
Nuke-on teszteltem, mind2 felbontasban, ugyanazokon a helyeken, ahol ugyereztem, hogy a 2 holtpont van.
Ezekbol az ertekekbol persze le kell vonni, mert ugye multiban, vagy tuzharc kozben mas a helyzet.
800*600:
-[link]
-[link]
1024*768:
-[link]
-[link] -
C^^
őstag
válasz
he7edik. #4744 üzenetére
nono.... 1.6ot enis azzal nyomtam meg 15''os CRT-n.... most a 19-es TFTvel mar kisult tole a szemem, szal 800*600 powa xD
Amugy tenyleg en igy kenyelmesebbenk erzem a game-t, mint mondjuk 1280*1024-be vagy 1024*768-ba.... bar lehet hogy csak bebeszelem magamnak...de igy megy, es kesz.
MOD: mondjuk egy 7950GX2-vel lehet hogy 1024-ben nyomnam
[Szerkesztve] -
dilipok
veterán
válasz
he7edik. #4735 üzenetére
igen én is így tudom, meg láttam is már más ati kártyás gépeken. Azért is mondtam hogy vmit optimalizálni kéne, mert azért az mégsem állapot hogy kb ugyanazt nézem és 1ik helyen 100 másikon meg 40 fps... bár végül is nem sírok mert így is elvagyok, csak hát ha már majdnem csúcskártyája van az embernek amit nem kevés pénzért vesz, elvárná hogy ilyen ne legyen...
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xbox Series X|S
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- Futás, futópályák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest