- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Aktív témák
-
satomee
senior tag
Az hogy egy klán nem pro,az nem feltétlenül jelenti hogy szar szvsz...Azt nem tudja valaki hogy a bozoo-n miért töltöget MINDEN pályaindításnál valami de_thematrix.bsp-t...???Kezd már egy kicsit uncsi lenni...
Grat az 5000-hez!Ezek szerint ezt nemsoká zárják...? -
satomee
senior tag
válasz
Szuperboci #4992 üzenetére
Én nem tudom mijaza probot,de ígérem olvasni fogok a cs2.hu-n!
-
satomee
senior tag
-
satomee
senior tag
válasz
Szuperboci #4963 üzenetére
Ööö...mi is ez a pro bot vagy mi...?
Amúgy tudtam csak elfelejtettem!
-
satomee
senior tag
válasz
sid.:Rc211v #4949 üzenetére
A steamet ha megnyitod,legfelül találsz egy ilyet hogy ''Games'' (nem a My Games),arra kattintva (''Activate a roduct on Steam...'') majd accept-et nyomva kéri majd a kulcsot.Utána már működnie kéne a dolognak-bár én nem emlékszem hogy ezt így végig kellett-e csinálnom telepítéskor...Igaz régen volt.
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
válasz
he7edik. #4929 üzenetére
Lehet.De láttam már -persze magyar szerveren
- milyen mikor megölik a játékot a ''k***a anyád'' és társaik,vagy mikor pl 2 CT egymást lőtte szidva a másikat,míg ki nem tiltották őket.Ennek nem látom értelmét,én játszani szeretek,idegeskedni ott a meló...
satomee@axelero.hu,de át akarom írni,csak mindig elfelejtem...
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
válasz
bagyulajuve #4925 üzenetére
Köszi,de feküdni mindenki tud,csak nekem jobban megy...
Komolyan,nekem van haverom aki tényleg JÓL játszik (mások szerint is),és én fényévekre vagyok attól a szinttől... Mindenesetre jó volt tegnap játszani mert úgy éreztem,mindenki élvezte a játékot,és nagyon kulturált a társaság is.Én szívesen járnék oda...
Mellesleg ma mégis változott a helyzet,úgyhogy amint elkészülten 2 dvd biztonsági másolatával,tőlem lőhetünk ma is...
Dilipok:úgy emlékszem 6-7en voltunk csapatonként,javítson ki valaki ha rosszul emlékszem...
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
válasz
bagyulajuve #4919 üzenetére
Én nyomtam jól?!A padló az oldalam,esetleg!Piranesin pl nem volt olyan pontja a pályának ahol ne feküdtem volna! (na jó,egyszer egy lépcsőn ülve haltam meg...)
-
satomee
senior tag
válasz
he7edik. #4910 üzenetére
Ja,így ismerem,azt hittem valahogy máshogy is lehet ezen kívül...
Hát ma már inkább kihagynám,mert egyrészt holnap meló,másrészt tegnap is hajnal 3lett a játék vége oszt cseppet már le vok lassulva-minden téren...De ha ugyanezen a neveken szoktál játszani,megtalállak valahol legközelebb is...
Ezt is már ágyból fekve,telóról írom...
[Szerkesztve] -
-
satomee
senior tag
Na alakul ez...
Úgy néz ki tudok jönni este,csak még nem tudom pontosan hánytól.Addig is aki még nem tette meg,leírná hogy milyen néven találjuk meg játékban?Csak hogy ne ott kelljen már ismerkedni...
-
satomee
senior tag
válasz
moongoose #4878 üzenetére
Én mid fölött?!Na ez a LOL!
Egyébként olyannyira nem szeretem az awp-t hogy bánni se tudok vele!
De tőlem vehetik,én azt élvezem legjobban mikor valaki tonnaszám szedegeti le az arcokat awp-vel,aztán mikor véletlenül a közelébe kerülsz akár csak egy glock-al is,rögtön kiderül milyen műmájer...
Amúgy desert,gránátok,AK/Colt,kevlar,ammo oszt csókolom.Ha mindez nem elég,akkor úgyis mindegy...
És sokszor tényleg megy mindenki ész nélkül mint a birka,kevés az olyan aki pl megpróbál fedezni valakit bombalerakás,defuse során,vagy neadjisten egy kapun áthaladás közben
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
Mellesleg moongoose nem kezdő...
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
Ez most üres,és működik...: 83.142.82.184:27015
-
satomee
senior tag
Sorry,nézek másik szervert...
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
No ha érdekel valakit,akkor most épp a HABABAM-on bénázok (vagy mijaz)...Lagmentes,és nem is túl profik, 1-2 kivételtől eltekintve...
Az IP: 195.242.110.61:27015
Amúgy [pH!]n00b név alatt a steam friends menüjében szerintem megtaláltok...
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
válasz
moongoose #4853 üzenetére
Sokszor van hogy nem csak egy szerveren játszok egész este,úgyhogy inkább én mennék majd utánatok ahova kell.Esetleg tudok van olyan (német) szerver,ahol régen sokszor megfordultam,de mostanában úgy látom teljesen kihalt.Csak arra az esetre ha zavartalanul akarjuk egymást kóstolgatni...
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
válasz
moongoose #4848 üzenetére
Ez szerintem se hülyeség,támogatom.Szoktunk ilyet csinálni 2-3 cimbivel,sőt mostanában néha még saját dedikált szervert is indítunk,ami 3-4 embernek még úgy-ahogy elmegy...
Meg valahogy más a hangulata a játéknak ha rendszeresen ugyanazokkal az arcokkal játszol...
MOD: És ezzel a posttal lettem tag!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
válasz
moongoose #4837 üzenetére
Hát ha tényleg full bénákat keresel és minden kötöttség nélkül,akkor én is szívesen odateszem a nevem elé a PH-t.Itt ugyan még csak kvázi tag vagyok,de engem már kértek meg játék közben hogy álljak át a másik csapatba,azé az jelent valamit...
MOD:Ja,és n00b néven játszok mostanában...
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
Amúgy erre senki...: [link]
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
Hát én télleg nem szakértek hozzá, de pl ismerősöm 512/96 ADSL-en nyomja, és szarabb a pingje mint nekem chello light-on (512/128),amiből én arra következtetek (igaz hogy csak ezzel az 1 bites hülye kis agyammal) hogy a ping nem feltétlenül függ (egyedül) a sávszélességtől...
Másrészt én úgy vagyok vele,hogy ha játszok,akkor pusztuljon minden ami memóriát,procit,sávszélt vagy vga-t zabál, szal szerintem köss kompromisszumot...
(mondjuk ha rajtam múlna, én még a windózt is agyonlőném a játék kedvéért)
-
satomee
senior tag
Nem tud véletlenül valaki segíteni dedikált server beállításában?Pontosabban annyi érdekelne hogy a server.cfg-t hova kéne beraknom hogy működjön is,és ne kelljen minden szerverindításkor a konzolba irkálni...?
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
-
satomee
senior tag
Azt nem tudja véletlenül valaki hogy dedicated server-nél hogy lehet-ha lehet egyáltalán-botokat beállítani?Úgy értem tudom hogy bot_add ct meg ilyenek,de szerver esetén hova kell beírni...?
-
satomee
senior tag
válasz
sid.:Rc211v #4799 üzenetére
Értem.És este ki is próbálom,köszi!
-
satomee
senior tag
válasz
sid.:Rc211v #4797 üzenetére
Erről én is hallottam már.De hogy tudom 8.1-re állítani?Konzolba kell valamit beírni?Amúgy 1024x768-nál kipróbáltam (trilinear szűrés és 4x elsimítás mellett minden más csutkán + full HDR),és militian 18ra is leesett az fps...
Egyébként nekem is 70-120 között mocorog általában, csak az említett pályákon szívok vele így.
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
Nekem 3000+ van,és egy sima 6600 karival sok helyen ugyanolyan fps-t mértem mint anno a (húzott) 9550el.Ez a 9550 most ismerősöm gépében van egy 2.4-es cerka és 1x512MB ram mellett,és sokszor szinte diákat nézegetek játék közben.Szal észrevételeim szerint inkább a proci+mem ami nagyobb mértékben befolyásolja.Mellesleg én játék közben nem veszek észre számottevő különbséget 100 és 50fps között...
-
satomee
senior tag
Egész pontosan a CS anthology-t tudnám megvenni ennyiért (cs,condition zero,meg még valami,együtt). A HL-t meg nem is tudtam hogy még lehet magában kapni,annyit simán adnék is érte... Nekem csak a HL source van meg,az járt a HL2 díszdobozos kiadásához...
Hol vesztegetik ennyiért amúgy?
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
Nekem ezek kimaradtak,én a source-al kezdtem.Most meg tudnám venni a sima cs-t 3,5k-ért,de volt aki azt mondta hogy a source után csalódás lenne.Érdemes...?
-
satomee
senior tag
És télleg nem placebo a 800x600...
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
Be kell vallanom, nem hittem volna hogy ennyit számít majd egy drivercsere...
A legfrissebb forceware drivert (91.xx vagy mi) lecserélve az uccsó jól bevált driverre (84.21) látványosan javult a helyzet (értsd max 10-15 fps,de a ''játszhatóság határán'' ez azért igencsak számít).
És összehasonlításképp megpróbáltam beállítani ugyanazokat a beállításokat a nuke-on, ugyanott (6600 non-GT, 500/740)...
[link] -
satomee
senior tag
Nekem is rémlik mintha találkoztam volna már 64-es szerverrel az angoloknál...Mellesleg nem hiszem hogy a kártyám kevés a játékhoz,már csak abból ítélve se,hogy a 9550-el szinte pontosan ugyanolyan fps-t értem el,szal nekem úgy tűnik egyszerűen szarul van megírva-vagy az a néhány pálya, vagy maga a source motor...
-
satomee
senior tag
Nem gt,csak sima 6600.De előtte egy 9550-el (persze húzva) ugyanilyen fps-eket mértem.Ezért is kérdeztem,mert úgy vettem észre hogy nem a vga miatt lassul így be.Kipróbáltam amúgy 640x480-on is,sőt haver még egy low fps cfg-t is küldött (amitől még a kör is kocka), és az említett mapeknél hasonlóan lehangoló eredményt kaptam...
-
satomee
senior tag
A64 3000+,2x512MB RAM(dual), gef 6600:ezzel a konfiggal normális dolog hogy egyes pályákon (cs_militia,de_port,stb),csutkára lebutított grafika mellett 800x600-ban az fps leesik néha 30 alá is...???
-
satomee
senior tag
Egy 2.4es P4 (asszem cerka)+256MB 266mhz(?) mem+ati 9550 GE -ezen játszató már a CS:S...?A vga tudom hogy elég...
-
satomee
senior tag
Nem egészen ide tartozik,de a D.o.D:Source-ban is van create server opció mint a cs-ben?
-
satomee
senior tag
Sziasztok!Tudja valaki hogy lehet azt megoldani,hogy saját szerver indításakor ne kelljen minden pálya elején újra beírni a konzolba a parancsokat amiket használni szeretnék(autoteambalance,limitteams beállítása,bot_add,stb)...?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- SSD kibeszélő
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Macbook White 13" unibody
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest