Aktív témák
-
Genius007
őstag
válasz
satomee #4983 üzenetére
hogy router nélkül?
a tetőn az antenna ami bele meg ebbe a szar (blackbox wireless routerbe) abból meg jön a gépbe (UTP-n)
nem tudom hogy lehetne router nélkül
De elég idegesitő az egész má nyomnám a CSS-t
Nem lehet hogy valami portokat vagy miket kell állitani (steam honlapján volt valami ilyen)
vagy az a portforwarding (az se tom mi az,de be kellene állitani hogy a StrongDC mennjen
Csak tippleke -
Genius007
őstag
válasz
satomee #4980 üzenetére
Hát nem nagyon!
de azért köszi!
Mindig a steam Update nál szarakodik.
a netem megy rendesen, ha letöltök valamit az is jól jön..
Csak ennél a steamnél szórakozik !
Nem lehet hogy a wireless routerrel kellene valamit csinálni?
ez van nekem : BlackBox 802.11b/g wireless ISP Broadband Router BB54G
nem nagyon ismerem ezt.
Szlovákiába lakunk és aki jött kötni a netet ezt hozta, azt mondta eddig nem volt ezzel a tipussal semmi baj.
256-1300kb -val jön (mikor hogy, attól függ mennyien vannak a hálózaton) -
válasz
satomee #4872 üzenetére
Régen 1.5-öt játszottam otthon podbotokkal.
Ott szereztem valami kis rutint.
Ám itt a source-al, még néha bajban vagyok.
Sokan csak a fragekre mennek, és nem játszanak csapatjátékot.
Ezért nem szeretem a publikus szervereket.
Bejönnek...lemegy pár kör...aztán veszik az awp-t.
Hát komolyan..ilyenkor fel tudnám dugni a seggükbe.
És ők a pro-k.
A másik kedvencem, mikor 8-an vagyunk bent és van 6 awp.
LOL!
Látom neked kedvenced az ak.
Nálam ez nem megy....ha t vagyok ritkán veszek ak-t, mert úgy tűnik csak én nem tudok vele lőni.
Egyébként te már jóval mid fölött vagy...szerintem -
-
-
-
Cxgrav
aktív tag
válasz
satomee #4839 üzenetére
Na a sima Cs + a HL felmegy, azt elindítja a letöltést... de a Sourcenál kiírja hogy túlterheltek a serverek az installhoz... a Sourcehoz felkell tenni a HL2-őt? mert pl a sima Cs csak a sima HL-el együtt intallálható...
Amúgy ellehet menteni a gamet. Steamben jobb klikk a gamera, kiválasztod a BACKUP menüpontot és elméletileg megy... nekem kiírja hogy nem lehet, de állítólag lehet
De én a SOURCE-t akarom feltenni, de nem engedi
Valaki pls, írjon hogyan tudnám feltenni
[Szerkesztve] -
sid.:Rc211v
őstag
-
Darla
tag
válasz
satomee #4795 üzenetére
Az a baj a de_port-al, cs_militiával, meg az összes ilyen nagy pályával, hogy...nagyok. Nagyok és nyitottak. A de_port-on a pálya egyik végéből átlátni a másikba, naná, hogy zabálja a videókártyát. Rengeteg a tereptárgy, nagy a látótávolság. Nem hiszem, hogy szarul lennének megírva, de kétségtelen, hogy a cs_militia a legszebb pálya a CSS-ben, kell neki erőforrás.
[Szerkesztve] -
-
-
-
C^^
őstag
válasz
satomee #4675 üzenetére
Csinalsz 1 filet mondjuk notepadban (jegyzettomb), abba szepen kulon sorba beirod ezeket a parancsokat.
(a steam/steamapps/counter-strike source/cstrike/cfg mappaba kell menteni, majd a kiterjeszteset atirni txt-bol cfg-re.)
Ugyanebben a konyvtarban van 1 valve.rc file is. Megnyitod notepaddal, es a vegere, uj sorba hozzairod, hogy:
bind ''gomb'' ''exec fileneve.cfg''
Tehat ha pl. sajat.cfg a file neve, es a numpad9gombbal szeretned betolteni, akkor:
bind ''KP_PGUP'' ''exec sajat.cfg''
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest