- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
bbking
aktív tag
Nem, az van, hogy elindulnak a játékok, csak valami függvényében fagynak ki. PL bizonyos mapoknál, amik szerintem jobban megterhelik a rendszert. Szal így megy a játék, meg minden okés, és egyszercsak vége... ,fekete képernyő, monitor kikapcs. Vagy megáll a kép, fagy 30mp-ig aztán kilép winbe, hogy a VPU recover alaphelyzetbe állított a grafikus gyorsítót, mert nem válaszolt a meghajtó kérésére (vagy hasonló). Mondom a kártya sosem volt húzva, szal nem tudom miért kell visszaállnia defaultra.?!
Ha kikapcsolom a VPU recovert, akkor széjjel esik a kép és csak a reset segít...
Segítettem? -
bbking
aktív tag
Tualjdonképpen ez 100%os hibaarány, mert ezzel a 3 játékkal játszom és mindháromnál bemondja az unalmast... Azóta már própáltam egysmást... Szal CDjén lévő driver, legujabb driver, legujabb előtt driver, mind1, mit rakok fel ugyanaz a hiba. Alaplap biosából a legújabb van október 12-i asszem (abit AN8)... Húztam winXPt újra kb 5ször, és prof-on is és home-on is ez van... Tudom, hogy onnan tudnám meg a legbiztosabban, hogy vga, ha berakok egy másikat, de erre, most nincs lehetőség... Szerinted videokari??
-
bbking
aktív tag
Ezen már én is filóztam... Meg is néztem riva tunerrel és amikor bekattan akkor a GPU olyan 61 fok feké van a memo meg asszem 43-45, de erre nem vennék mérget... Ez sok? Elég szép hűtése van a karinak pedigm memohűtőjei is vannak a hátlapon, mondjuk azok a picik sztem annyit érnek mint halottnak a csók, de mind1... Jah, amúgy X800GT HISről van szó...
Nemtudom, szerinted a videokariba lehet a hiba? -
Integra
titán
fenét
az tényleg 113ezer
szerintem vagy elbasztak valamit, vagy valaki lopja az áramom, nem tudom, teljesen kivagyok akadva, egy fillért sem vagyok hajlandó fizetni most.
a havi díjam is 13ezerre akarják emelni 5400ról..
anyámék nagy családi házának a havi számlája 11ezer és nagyságrendekkel többet fogyasztanak, mint az én kis semmim. egy hűtő, egy boiler és egy kevés tv.. ennyi.
[Szerkesztve] -
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Spórolós topik
- Windows 11
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest