Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• puttputt

őstag

válasz lipi67 #9270 üzenetére

Üdv!

Nálam most 4,06-on, 1,21en lassan 1,5 órája megy, pedig próbáltam rendesen, ott, azoknál az alk.-oknál, ahol eddig fagyott. Most, minden OK.
    (Kivéve, hogy a ram 899 :DDD , s ezáltal nem is igen merem feljebb, max. fesz emeléssel..., szerintem nálam ez lesz a kulcskérdés..., hogy sikerül-e eltalálnom a megfelelő feszt.)
    Na igen, tegnap tényleg elindult 4,5ön simán boot, gyors..., csak aztán láttam, hogy nem 40-43 fok (mint most), hanem vagy 20-szal több, szal. gondoltam, ennyit nem ér...
    Nem tudom, hogy a melegedés miatt lehet-e ramhibázás, mindenesetre semmi "E" jelű hibakód nincs, csak kettőt "szajkóz": 0x00000124 /leggyakrabban/ v. 0x0000050 ezt a kevés fesznél csinálta. Most semmi gáz, nem volt még BSOD, mondom, vagy 1,5 órája, load-ok közepette.
    (Egyébként nem szórakozom bench-ekkel egyelőre, mert úgyis kidob a "Saints Row 2"-ből, vagy lefagy, ha gond van. Az meg, hogy stabil-e, kb. 3 perc után kiderül :DDD )
    Merném én emelni a feszt, mert az Asus hűtő azért nem mezei..., csak nem igen merem..., bár lehet, hogy 1,4-et megkockáztatok még, azzal sztem. már stabil lenne az 1000-es ram, meg a 4,54-es proci. Csak próbálkozom, ha már összejött ez a "vas", nálam sem presztizs :DDD Azt mondod, hogy 1,7V? Hűha...le vagyok maradva :U
    A 333 akkor rendben van? (Ami "darál"-nak 200)

Új hozzászólás Aktív témák