Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Kisebb problémám akadt!
Vettem itt PH!-n egy procit itt a kép, mellyel elvileg 3,6-ot kényelmesen viszi.
Most nekiálltam tuningolni. Amint 2,7 felé viszem (és még ezt sem teszteltem prime95-el):
-vagy nem indul el a gép se, eddig volt, hogy be se kapcsolt, megállt a boot logonál, vagy utána
-vagy elindul, de 2,7 felett nem látja a 4. magot, csak 3-at. Se a CoreTemp, se az NV System Monitor. Amikor kilépek akkor a BIOS-ba már a 3. és a 4. mag Disable, és nem is állítható.Magyarul cseszhetem. Csak a procinak adtm +feszt. Próbáltam eddig alapon, azzal a fesszel, ami a képen is szerepel, kicsit többel is, de a 3,0Ghz közelébe se jutok.
Most vagy jól átb@sztak, vagy valamit nagyon rosszul csinálok. Ramok alapon vannak, ahhoz nem piszkáltam. Úgy gondolom, hogy egy Quadnak-nak alapon 3-3,2-t mennie kéne, de ez még emelt fesz-el se megy. Akkor mi lehet a gond?
Valaminek még kell +fesz?
BIOS-ban ezeknek tudok +feszt adni:-CPU Core
-CPU FSB
-Memory
-nforce MCP
-nforce SPPVárom a tippeket, nem túl boldogan!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest