Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
csak picit fura
na de komolyra fordítva.
ez szerintem max 1-2 embernél érvényes amit te kiemeltél hogy így minuszba ennyi annyi ghz stb. tudom hogy nem feltétlenül erről szól a tuning de néha ilyen is kell.megnézni mi a vége.most hogy ahhoz milyen eszközök kellenek az más kérdés.az a dolog hogy valaki emiatt többnek érzi magát nem tudom rám vonatkozott e de leírom hogy nem igaz.rangtól sem függ a dolog mert az hogy itt minek hívnak nem feltétlenül tükrözi hogy mit tudok.egy újonc is alkothat olyat hogy leesik az állunk és egy őstag is csinálhat noobságokat.az értelmes tanácsokról annyit hogy kukac felé irányult poénomat hogy húzzon a rookie topikba visszavontam mert tényleg nem tök láma hozzá, de aki az azt had küldhessem át oda ahol segíthetek neki két oldalon keresztül is (kezdő topik) anélkül hogy valaki lecseszne hogy miért küldöm el ezzel megint két oldal offot elindítva.senki nem fog megsértődni ha elmondom hogy nem ez a megfelelő topik.ha olyan a kérdés itt is fogok válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest