Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
A pentiumD-nél tapasztaltam ilyet, hogy ha 1:1-ben megy a ram, mondjuk 5:4 helyett, akkor hiába megy a ram lassabban, mégis gyorsabb a rendszer.
erre nem tudok neked pontos választ adni hogy ez mi lehet, mert hála az égnek valahogy megkíméltem magam a D szériától.
azt tudom hogy C2D-nál a ram arány csak egyféleképpen változhat az 1:1-hez képest, csakis felfele lehet állítani a ram sebességet, visszaosztani nem lehet. így csak növelni tudod a sebességet. (régen még a 478-as cuccoknál vissza lehetett osztani a ramot, ha esetleg a magas FSB-vel nem tudott volna 1:1-be menni akkor szépen visszalassítottad és ment minden tovább, de mostmár nincs ilyen, a itt csak felfele lehet állítani a ramot.akkor ezekszerint csak az fsb állítással lehet húzni a procit?
hogy lehetne másképp ??? csak így lehet.gyári intel hűtő elég ezekre, vagy mindenképp kell valami durvább cucc?
ha nem akarsz valami űberbrutál extrém tuningot akkor megfelelő lesz rá, de javasolt a csere
de ilyen 3000-3500 között még simán fogja a procit normális hőfokon (mondjuk ez is függ a fesztől is
)ramok milyenek lesznek ????? nem akarok beleugatni de javasolt egy jobbfajta 800as, vagy esetleg egy 1066os

Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)