Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
AirBooms
üzenetére
PLL-t, (én) akkor emelem már csak, ha a többi beállítás nem hoz eredményt már. A VTT nekem soknak tűnik olyan kis procifeszhez.(ezért írtam ezeket)
Sztem: Nézd meg először (És szard le , hogy mit megy ott) , hogy mi az a valós fesz, amit a procid és hűtésed 24/7-ben simán lekezel. (melegedés). Ha megvan, akkor ehez a feszhez lődd be a többi paramétert, s nézd , mit megy a proci. Mivel sztem nem lesz valós 1,4v felett (minek 24/7-re 8000MHz), ezért a PLL emelése sztem indokolatlan. A VTT értékét meg a procinak adott fesz határozza meg, ki kell sakkozni. Tudom, h teljesen más, de Jómunkás oldalára beugorhatsz, s ott van elég sok ref és VTT adat.
Bár a Te lapod más kat, s láttam BMW is tolja a PLL-t rendesen, de..Ő nem 24/7-et keres.(sztem).
Vagy: Eldöntöd, hogy mennyi az az eredmény, ami valóban kell Neked, felnyomod a feszeket(VTT+CPURef) MCH - (!) MCHRef) VCore..S szépen lassan mész lefelé.(Ha mch-nak emelsz a ref-jét fordított arányosságban vedd vissza. Ha mindent megemelsz az nem jó. Konkrétumot mondani nemtok (s más se) mert recept nincs, s a lapod viselkedését se tudom, (sajna nekem nincs olyanom), de sokszor a kevesebb több. Most kicsit tehermentesíted a lap feszelésével a procidat úgy érzem, s még a procira rakhatnál plusz terhet,s lehet, van egy jobb középút a kettő között.Bocsi a sok pofázásért!

Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Sorozatok
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- 160 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest