Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lipi67

nagyúr

válasz AirBooms #10739 üzenetére

PLL-t, (én) akkor emelem már csak, ha a többi beállítás nem hoz eredményt már. A VTT nekem soknak tűnik olyan kis procifeszhez.(ezért írtam ezeket)
    Sztem: Nézd meg először (És szard le , hogy mit megy ott) , hogy mi az a valós fesz, amit a procid és hűtésed 24/7-ben simán lekezel. (melegedés). Ha megvan, akkor ehez a feszhez lődd be a többi paramétert, s nézd , mit megy a proci. Mivel sztem nem lesz valós 1,4v felett (minek 24/7-re 8000MHz), ezért a PLL emelése sztem indokolatlan. A VTT értékét meg a procinak adott fesz határozza meg, ki kell sakkozni. Tudom, h teljesen más, de Jómunkás oldalára beugorhatsz, s ott van elég sok ref és VTT adat.
    Bár a Te lapod más kat, s láttam BMW is tolja a PLL-t rendesen, de..Ő nem 24/7-et keres.(sztem).
    Vagy: Eldöntöd, hogy mennyi az az eredmény, ami valóban kell Neked, felnyomod a feszeket(VTT+CPURef) MCH - (!) MCHRef) VCore..S szépen lassan mész lefelé.(Ha mch-nak emelsz a ref-jét fordított arányosságban vedd vissza. Ha mindent megemelsz az nem jó. Konkrétumot mondani nemtok (s más se) mert recept nincs, s a lapod viselkedését se tudom, (sajna nekem nincs olyanom), de sokszor a kevesebb több. Most kicsit tehermentesíted a lap feszelésével a procidat úgy érzem, s még a procira rakhatnál plusz terhet,s lehet, van egy jobb középút a kettő között.

Bocsi a sok pofázásért! :R

Új hozzászólás Aktív témák