Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Újabb nagyon olcsó Poco telefon érkezik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
HolyFire
aktív tag
Sziasztok! Kérlek segítsetek!
Gépem: Gigabyte 965P-DS3 lap F14D biossal+Core2DuoE8300+2*1 giga SuperTalent T800 ram
Problémám: Ez idáig semmi gondom nem volt a húzással...ment szépen.... DE ma véletlen észrevettem hogy csak 1600-2000 Mhz körül megy a gép.....a szépen belőtt 3400 helyett...
De a legrosszabb a dologban hogy a biosban minden beállítás úgy van ahogy én belőttem és mivel hosszú hónapok óta megy a gép....de viszont amikor elindul az oprendszer ( Vista 64bit) és működik a masina akkor BIOS beállítások szerinti és az amúgy is elvárható FSB-k nem mennek.... BUS speed 266....holott biosba 450-en kéne menni...rated fsb pedig 1066 holott ennek is jóval magasabbnak kéne lennie...
Vajon mim halt meg? A poén hogy semmi gondod nem észleltem csak egy teszt futtatása után gondoltam hogy az eredmény feltűnően alacsony a gép teljesítményéhez képest...és ez után nézem cpu-z és látom hogy nem pörög a proci....
Ötlet???
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest