Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lizakattila
    senior tag

Nem még a régi van fenn, megnéztem a TM2 kikapcsolásával megy 9×200on, azaz 1,8Ghz-en, de ha feljebb emelem az FSB-t akár eggyel is már a biosképernyő után újraindítja a gépet és visszaállítja a CPU host controll-t disabled-re, azaz alapra... Ha viszont a TM2 be van kapcsolva, akkor emelhetem az FSB-t nem indítja újból a gépet a következőő bootnál lévő biosképernyő után, de a biosba leveszi 6-osra a szorzót.... Ez a gigabyte-nak vmi védelmi funkciója h visszateszi alapra??
    Nem értem mert elvileg a C1E és az EIST kikapcsolásával már maradnia kéne 9es szorzón...de nem.

Akkor esetleg megpróbálhatod a legújabb (nem bétát) feltenni. (Én ezzel kezdeném, max visszarakod a régit, ha az mégis valamiért jobb lenne.)
    Hát lehet valami védelmi opció is.
    Nálam (Gigabyte 965P-DS3) ez úgy működik, hogy ha nagyon extrém dolgot állítok be, akkor visszateszi alapra, de "normális" körülmények között bármilyen beállítások mellett elindul.
    Lásd: LINK
    (Én úgy csinálom, hogy amit beállítok biosban, mindig lementem valami idióta néven, aztán még egyszer betöltöm, és úgy mentem le és lépek ki a biosból.)
    Nálam is ki van kapcsolva tm2, eist, c1e. De ha engedélyezem, akkor terhelés alatt visszateszi a beállított értékre.

Új hozzászólás Aktív témák