Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• puttputt

őstag

válasz lipi67 #10093 üzenetére

Ezt nem értem... mi van a memtesztnél? :DDD Miért kéne, hogy "virtuálisan leharcoljalak"? Ilyet úgysem tennék... :N Se veled, se mással.
    A link, a leírással még 1x: [link]
    Amit írtam, komolyan írtam, de persze, én is tudok várni, nem arról van szó, de amint látszik, egyesek szó nélkül felkerülnek, nekem meg már legalább 3x kellett ismételnem teszteket, holott már a 2. is átment volna a rostán, ha nem kell annyira precízen venni a dolgokat, hanem csak az "észérvekre"-eredményekre, látható képre alapozunk és nem "vagyunk" vaskalaposak, a 3. meg végképp, kopírja a mintának, ezért az "értetlenkedés", de mind1, már elmúlt :U :DDD

Az alaplapi Everest voltage ugyanannyit mutat, mint a Prime teszt-képen, ami fel fog kerülni remélhetőleg, de addig nem linkelem, hadd szenvedjetek :DDD
    Nem, jól látod, nem fogok új memtesztet csinálni ezért :DDD
    Amúgy, hülyeségeket ír voltagera mind az everest, mind a memset: 2.2V, holott 1,8V van biosban, Manualon, szóval tök értelmetlen azt beraknom, láthatóvá tennem, csak rontja a "minőséget", feleslegesen és tévesen.

A betegeknek egészséget :K , "nemzetednek dicsőséget"! :DDD
    Esetleg ajánlhatom a Super Antispyware-t, én is tegnap töltöttem le... egyelőre csak gépre... :U , add be USB-n - kúp formában még nem kapható -..., hátha :DD

Új hozzászólás Aktív témák