Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lipi67

nagyúr

válasz PH-User #10084 üzenetére

Szuper!!!Nekem ehez 1,5v valós kellett prájmolásnál. Hátha nálad kevesebbel is beéri!!!

PuttPutt-zoo8800: remélem,nem gondoljátok, hogy személyes okai vannak. Putt,tudod jól, amiben tudtam, mindíg segíteni próbáltam, remélem nem gondoltad a soraidat komolyan. Először elmondom, h mi van. Én szívesen frissítgetném, de benyeltem valamit (kva vírus) és nem megyek fel a serverre. Most jön a fiam műtéte-ma kellett volna, de belázasodott és visszalökött a prof.- , áprilisban nem lesz időm újratelepítgetni, vírusozni. (mintákat is küldtem, senki nem tud semmit.. :W )
    Krammerka mikor tud időt szakítani rá, tuti megteszi. Ha nem, az azért lehet mert:
    vagy régebbi és elsiklott felette,s most nem szembeötlő, vagy valami hiányzik. nézzétek! nekünk csak jó, ha új eredmény kerül fel, nem 1x "toboroztam2 az embereket, hogy léccci-lécci csinálják.. :K

Ha lehetne egy utolsó kérésem...
    Tegyétem már fel most ide azokat az eredményeket amik nem kerültek fel, hogy meg tudjam nézni, hogy miért. Ha minden ok, igérem, addig nyúzom Krammerkát amíg fel nem kerül.(ezt értsd úgy, míg el nem érem..mert mint mondtam, neki is jó ha felkerül)

PuttPutt, memtest: :D (meg fogsz ölni)

Új hozzászólás Aktív témák