Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
PH-User
üzenetére
Szuper!!!Nekem ehez 1,5v valós kellett prájmolásnál. Hátha nálad kevesebbel is beéri!!!
PuttPutt-zoo8800: remélem,nem gondoljátok, hogy személyes okai vannak. Putt,tudod jól, amiben tudtam, mindíg segíteni próbáltam, remélem nem gondoltad a soraidat komolyan. Először elmondom, h mi van. Én szívesen frissítgetném, de benyeltem valamit (kva vírus) és nem megyek fel a serverre. Most jön a fiam műtéte-ma kellett volna, de belázasodott és visszalökött a prof.- , áprilisban nem lesz időm újratelepítgetni, vírusozni. (mintákat is küldtem, senki nem tud semmit..
)
Krammerka mikor tud időt szakítani rá, tuti megteszi. Ha nem, az azért lehet mert:
vagy régebbi és elsiklott felette,s most nem szembeötlő, vagy valami hiányzik. nézzétek! nekünk csak jó, ha új eredmény kerül fel, nem 1x "toboroztam2 az embereket, hogy léccci-lécci csinálják..
Ha lehetne egy utolsó kérésem...
Tegyétem már fel most ide azokat az eredményeket amik nem kerültek fel, hogy meg tudjam nézni, hogy miért. Ha minden ok, igérem, addig nyúzom Krammerkát amíg fel nem kerül.(ezt értsd úgy, míg el nem érem..mert mint mondtam, neki is jó ha felkerül)PuttPutt, memtest:
(meg fogsz ölni)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Mesterséges intelligencia topik
- OLED TV topic
- Cudy routerek
- További aktív témák...
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
(meg fogsz ölni)