Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
lipi67
üzenetére
Az Everest érzékelők ott vannak már minden prime alatt, észrevehetően... Everest érzékelők és CPUz is...
, tessék alaposabban megnézni a képeket. (1,20-nál is ott vannak, bal oldal...)
Ezt a "felkerülés" témát meg leveszem a napirendről, úgy látom, "itt" már "egyéb okok" miatt, sosem tudom megütni a limitet...
Mindig lesz valami "hézag"..., én meg nem fogok a végtelenségig Prime-olni és hasonlók.
Ez nem sértődöttség, de ez már túlmegy azon a határon, hogy "mindenkinek ugyanazon mércével"... ne haragudjatok, de egyforma a képem beállítása a mintáéval, ígérgetés az van, felkerülés nincs, semelyik oldalra. Láttam én ott "odaröpített", félkész CPUz-valid eredményt is 5ghz-ről (nagy dolog...), hivatalos OC-oldalon, nyilván "ismerős" az illető...Egy memtesztet (nem Everest) szívesen megcsinálok, ha valaki leírja, mennyi ramot kell tesztelni - 4096? (Akkor 200%-ig, gondolom.)
Érdekes is lett volna, ha nekem írod lipi, kezdtem azt hinni, hogy valamilyen "merényletet" tervezel nekem

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, tessék alaposabban megnézni a képeket. (1,20-nál is ott vannak, bal oldal...)
Mindig lesz valami "hézag"..., én meg nem fogok a végtelenségig Prime-olni és hasonlók.