Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- iPhone topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- MWC 2026: Végre mindent tudunk a Motorola Razr Foldról
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
lipi67
üzenetére
Az Everest érzékelők ott vannak már minden prime alatt, észrevehetően... Everest érzékelők és CPUz is...
, tessék alaposabban megnézni a képeket. (1,20-nál is ott vannak, bal oldal...)
Ezt a "felkerülés" témát meg leveszem a napirendről, úgy látom, "itt" már "egyéb okok" miatt, sosem tudom megütni a limitet...
Mindig lesz valami "hézag"..., én meg nem fogok a végtelenségig Prime-olni és hasonlók.
Ez nem sértődöttség, de ez már túlmegy azon a határon, hogy "mindenkinek ugyanazon mércével"... ne haragudjatok, de egyforma a képem beállítása a mintáéval, ígérgetés az van, felkerülés nincs, semelyik oldalra. Láttam én ott "odaröpített", félkész CPUz-valid eredményt is 5ghz-ről (nagy dolog...), hivatalos OC-oldalon, nyilván "ismerős" az illető...Egy memtesztet (nem Everest) szívesen megcsinálok, ha valaki leírja, mennyi ramot kell tesztelni - 4096? (Akkor 200%-ig, gondolom.)
Érdekes is lett volna, ha nekem írod lipi, kezdtem azt hinni, hogy valamilyen "merényletet" tervezel nekem

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Raktáron levő AM4 garanciás alaplapok!!!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, tessék alaposabban megnézni a képeket. (1,20-nál is ott vannak, bal oldal...)
Mindig lesz valami "hézag"..., én meg nem fogok a végtelenségig Prime-olni és hasonlók.