Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• puttputt

őstag

válasz lipi67 #10082 üzenetére

Az Everest érzékelők ott vannak már minden prime alatt, észrevehetően... Everest érzékelők és CPUz is... :((( :U, tessék alaposabban megnézni a képeket. (1,20-nál is ott vannak, bal oldal...)
    Ezt a "felkerülés" témát meg leveszem a napirendről, úgy látom, "itt" már "egyéb okok" miatt, sosem tudom megütni a limitet... :W Mindig lesz valami "hézag"..., én meg nem fogok a végtelenségig Prime-olni és hasonlók.
    Ez nem sértődöttség, de ez már túlmegy azon a határon, hogy "mindenkinek ugyanazon mércével"... ne haragudjatok, de egyforma a képem beállítása a mintáéval, ígérgetés az van, felkerülés nincs, semelyik oldalra. Láttam én ott "odaröpített", félkész CPUz-valid eredményt is 5ghz-ről (nagy dolog...), hivatalos OC-oldalon, nyilván "ismerős" az illető...

Egy memtesztet (nem Everest) szívesen megcsinálok, ha valaki leírja, mennyi ramot kell tesztelni - 4096? (Akkor 200%-ig, gondolom.)

Érdekes is lett volna, ha nekem írod lipi, kezdtem azt hinni, hogy valamilyen "merényletet" tervezel nekem :)) :DDD

Új hozzászólás Aktív témák