- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
válasz
Matthewus #1899 üzenetére
Üdv!
A tűzfal és a defense+ két külön modul, nem függ össze a kettő! A tűzfal az rákérdez, hogy mit engedsz ki netre és mit nem, amennyiben úgy van beállítva (minimum biztonságos mód)! A defense+ pedig a megbízható szoftverkiadók alapján ad engedélyt a program számára bizonyos módosításokat elvégezni a rendszeren (minimum tiszta pc mód, de biztonságos pc mód, viszont így valamivel többet kérdez)! Azok a programok amik nincsenek ezen a listán, azokra pedig rákérdez! A lista azért is van, hogy minél kevesebbet kérdezzen!
-
Matthewus
őstag
Üdv!
Lehet, hogy hülye kérdés: A tűzfal rész enged ki alkalmazásokat a Defense+ részben található, Megbízható szoftverkiadók alapján? -
Tosee
őstag
Lenne még egy kérdésem!
Másnak is jelez a CIS erre a fájlra?
c:\windows\system32\rcimlby.exe
Malware Name: Heur.Suspicious@84139881
Egy virtuális gépről van szó!Közben feltöltetem vírustotal-ra és úgy néz ki, hogy false riasztás!
-
Tosee
őstag
Van arra valami megoldás, hogy a CIS (.587) elinduljon rendszergazdaként futtatva is? Mert hiába állítom be a kompatibilitás fülön, hogy rendszergazdaként futtassa, nem indul el a program (manuálisan sem)! Ha viszont ezt kikapcsolom, akkor minden gond nélkül fut, csak így nem tudom exportálni a beállításokat!
Tosee
őstag
válasz
Badman 4ever #1891 üzenetére
Én nem adtam hozzá az újabb nyelvi fájlokat (ha jól emlékszem)! A régire rátelepítettem, és azt használom! De ha az új verzió telepítése után nem lenne magyar, akkor ha már úgy is magyarosítani kell akkor használd a legfrissebbet! Mielőtt hozzálátsz a telepítéshez nem árt menteni a beállításokat, majd a restart után importálni őket!
-
blattida
nagyúr
válasz
Badman 4ever #1888 üzenetére
Az nem is fog frissülni, mert már nem támogatott.
Töltsd le a legfrissebb verziót, és mint tosee is írta, használd azt...
-
Tosee
őstag
válasz
Badman 4ever #1888 üzenetére
Szia!
Nálam is ez volt 3.12-vel, és nem sikerült vele mit kezdenem! Egyedül az jelentett megoldást, ha az oldalukról letöltöttem az éppen aktuális legfrissebb verziót, és telepítettem!
4-es verziót még csak tesztkörnyezetbe ajánlanám, élesben még nem az igazi! -
Badman 4ever
őstag
Sziasztok!
Akadt egy kis gondom, a CIS 3.12 valamiért nem tudja frissíteni magát, se automatikusan, se manuálisan nem megy, 3%-nál hibát ír ki, miszerint nem jó az internet csatlakozásom, aminek semmi baja. Van rá valami megoldás? Vagy töltsem le a honlapról az új verziót, esetleg a 4-est? -
blattida
nagyúr
A fordítás közös.
Aki használná, annak immár elérhető a telepítő fájl is, azaz már telepítéskor magyarul kommunikál, ha a fájl ugyanott van, mint a telepítő...
-
Arki
tag
Ennél volt a hiba: dialog id="213
Valamiért elkerülte a figyelmemet és nem frissítettem ezt az ablakot..
A fordítást community, azaz közösség végzi (magyarán mindegy ki és milyen formában járul hozzá a fordításhoz, nem 1db személlyel van azonosítva). Megjegyzés: a telepítő fordítandó állománya ma jött ki; a 4-es meg tényleg béta, funkciók vannak tiltva benne, s mint látható, homokzó és társai is hagynak kívánnivalót maguk után (~NE használjátok saját gépen csak kíváncsiságból, szenvedjenek ezzel a tesztelők).
-
Arki
tag
Nem baj, hogy azon Windows folyamatok blokkolva vannak, a gép él tovább (éljen a Microsoft
, meg CIS is.. amúgy 6-os IP rendszer miatt láthatod őket /szedd le a protokollt, ha ez zavar/).
Pár hibát felfedeztem a fordításban, az egyik, hogy egy D+ riasztásban kettő \-jel elől hiányzik egy 'b1', néhol pedig túl hosszú a szöveg azon a riasztáson(tanácsot kértem ez ügyben, hátha a Comodos fiúknak van ötletük az igazításra). A homokozós szöveg levágást már kijavítottam.
Beazonosítottuk a megoldást az alacsony szintű progikhoz: a homokozó nyírja ki a programot (eddig normálisan működő program hibaüzenetekkel traktál), sajnos azonban nincs listázva a homokozóban a program.. Gyors megoldásként ki kell kapcsolni a homokozót (ez pl. a Gigaget letöltés-vezérlő programnál bejött, így annak futására a D+ már rákérdez és működik a program).
-
fredi69
csendes tag
Nekem továbbra is az a problémám, miért van az a sok Windows Operating System blokkolás? Ezres nagyságrendű/nap. (CIS4 legfrisebb verzió)
Köszi a választ előre is! -
W666W
tag
A 3-as magyarosításánál úgy volt ha jól emlékszem, hogy 3-am fordították egyszerre és egymásét átnézve KÖZÖS MUNKA eredménye volt a magyarosítás..Gondolom itt is ugyanez a helyzet van tehát szó sincs rivalizálásról...
Egyébként meg minnél több a magyar fordítás annál jobb mert a közös munkábol csakis JÓ dolog származhat..
-
blattida
nagyúr
A legfrissebb nyelvi csomag, letöltés innen
Most már a jobb-egérgombos vizsgálat is magyarul jelenik meg.
-
Arki
tag
Ajánlás: CIS4-et még ne használjátok csak tesztelő környezetben (virtuális gép vagy külön gép) és/vagy max. olyan rendszeren, ahol nem probléma a hardveres szoftverek, meghajtó szimuláló működésében esetleg bekövetkező hiba (pl. alaplapi tuningolók, daemon tools, stb.).
Reményeim szerint mindenhol sikerült lefordítani és annak hibáit javítani, letöltés innen. Ha láttok betűflcsrlst, túllogó szövegeket és hasonlókat, kérlek jelezzetek, köszi!
-
blattida
nagyúr
A végleges, minden új funkcióval rendelkező CIS V4 érkezése áprilisra csúszik, ez már hivatalos.
-
blattida
nagyúr
A legfrissebb nyelvi csomag, sok javítás és kiegészítés...
Greenebola
Frissítés vagy programváltozás után előfordul, nem kell vele foglalkozni, semmi rosszat nem jelent. -
Greenebola
senior tag
Szeretnék hozzátok fordulni pár dologgal kapcsolatba nem nagyon vagyok otthon ilyen téren.
A CIS jelzett a mai napon ,hogy új hálózatot talált ,de azt hogy nem értem?
Nincs összekötve a gép semmivel ,MikroNetem van , nincs routerem
Az Ip/Mask -om 192.168.100.100 255.255.255.0
A Mac címem mindkét hálózatnál ugyan az (az gondolom a Hálókártya címe)
És ezt találta:
Ip/Mask 169.254.148.194 255.255.255.0 ez mi vagy ,hogy Semennyire se értem nem vagyok otthon ebbe a témába aki eltudná magyarázni kérem tegye meg KÖSZÖNÖM -
Arki
tag
cfp.hungarian.lang van hátra, a többit reményeim szerint mindenhol kijavítottam, teszt hétvégén.
-
blattida
nagyúr
Aki használja vagy használná: kijött egy hibajavító kiadás a CTM-ből, 157-es build.
LetöltésCIS 4 mellett is már használható, kipróbálható.
-
blattida
nagyúr
válasz
Greenebola #1867 üzenetére
Igen, mentsd le a konfigod(export), majd amikor telepíted a 4-est, akkor importáld be és aktiváld!
-
Greenebola
senior tag
Hy hagy kérdezzem már meg ,hogy a beállításokat ahogyan én testre szabtam főleg tűzfal szabályok azt a 4es Verzióba át bírom vinni?
-
blattida
nagyúr
válasz
HZoli87 #1862 üzenetére
Köszi!
Sajnos a 3-as sorozat hátrányt élvez a 4-essel szemben, a processzorterhelés és a frissítéskori lassulás még mindig nem teljesen megoldott probléma, ezért még várható hibajavító kiadás a 3.14-esből...
Ráadásul a V4 is sok sebből vérzik még, ezért a hivatalos kiadással csúszni fognak, az egy másik kérdés hogy mennyit...Türelem.
-
BigManus
addikt
Sziasztok!
Most melyik a legújabb 4-es beta verzió száma? -
HZoli87
veterán
-
blattida
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #1858 üzenetére
A belelógást már én is észrevettem, csak elfelejtettem, most már az is javítva.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #1852 üzenetére
Hali!
Fogalmam nincs mi törpént korábban. Újraindítottam de még a W7 is megakadt, vissza kellett állítanom partíciómentésből a rendszert. Ennek ellenére nem adtam fel a küzdelmet, és érdekes módon 2. nekifutásra meg nem volt semmi gond...
Na mindegy, megy/ment.Sajnos képben nem tudom megmutatni már(erre nem számítottam, hogy nem kell elindítanom a W7-et, ezért a rendszerpartícióra mentettem a képet), de amikor először indítod el a teljes ellenőrzést, akkor érdekes módon frissít egyet még(annak ellenére, hogy épp előtte frissítettem az adatbázist), na és az itt megjelenő frissítési ablakban, az épp letöltés alatt álló fájlnév, "belelóg" a folyamatjelzőbe.(félig a folyamatjelző mögött van)
Fire.
-
Hali!
Szomorú látvány az új béta nálam(W7 x64): [link]
A diagnosztika szerint minden oké, se frissítés, se vizsgálat futtatás, csak a tűzfala megy. Próbáltam, hogy egy régebbi vírusfrissítést csökkentettbe felülírva, de semmi...Fire.
UI: PH-ra másnál sem lehet feltölteni képet? RIOS ERROR - nem megfelelő formátumú a kép...
-
fredi69
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy volt szó róla régebben, de nem találtam meg...
COMODO 4-es, naponta több száz behatolási kísérletet blokkol: Windows Operating System az alkalmazás neve.
Ezen kell állítani, vagy jó így?
Köszi a választ előre is! -
vv5204
senior tag
-
Greenebola
senior tag
válasz
Greenebola #1846 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszotokat
-
válasz
Hali!
Ez is egy biztonsági/védelmi plusz, segítségével elkerülhetőek(többek közt) pl a DNS Poison típusú(DNS Mérgezés) fertőzések
Nem kötelező használni, és ha router mögött vagy akkor szükség lehet a router konfigurációjára is. Comodo Secure DNSFire.
-
bivalyolo
őstag
válasz
a felsőt ha nincs routered ellenkező esetben az alsót és a routerben beállítani a comodo dns szervert.
-
Greenebola
senior tag
Üdv Itt melyiket kéne választanom? És ez mit takarna?
Kép -
blattida
nagyúr
A legújabb nyelvi fájlok csomagja.
-
vv5204
senior tag
válasz
Lóri papagáj #1838 üzenetére
Világos, mint a napablak!
Annyira azért nem esünk kétségbe ha nem látszik a szó vége, blattida amúgy
jó munkát végez, ügyesen kijavítgatja a hibákat, mire kijön a végleges változat,
pöpec lesz az egész. Reméljük a Comodosok is odafigyelnek, nem csak az
angol, hanem a többi nyelvet használókra is.Azt viszont nehéz elhinni, hogy a jelenlegi bug-októl hemzsegő változatból,
Februárban már egy végleges fog kikerülni Sárkányék boszorkánykonyhájából.
Szubjektív véleményem szerint már most is ügyes kis védelmi progi a V4.
Nem igazán van kankurenciája.
Az összes közül a legidegesítőbb pontját a "...file waiting for review"-nak tartom.
blattida mondta is, hogy lesz változás e-téren. Merem remélni! -
Lóri papagáj
csendes tag
A 3-as magánfordításomban Kér-Enged-Blokkol trióval oldottam meg, ugyanis 1x olvastam már konkrétan idevonatkozó kérést (tágítsanak a GUI-n vagy tegyék rugalmassá a pozicionálást) a nemzetközi fórumon, de nem változott. Remélem, a projekt legvégén átnézik ezeket a problémákat. A nyelvi fájlok dialog típusú részein gyakorlatilag be lehet lőni a helyeket (ha valakinek van türelme játszani vele), ott általában a többi képelem is mozgatható, sajnos, ez nem dialog, itt annyi helyed van, amennyit hagynak. Uff. Meglátjuk, mi lesz a 4-ben. Ja, a Kér nem áll messze a Kérdez-től, végülis nem nagy csalás és hasznos is
-
blattida
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #1836 üzenetére
Azt le sem merem írni...
véres látvány kísért mindenütt...
-
válasz
Fire/SOUL/CD #1835 üzenetére
-
blattida
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #1833 üzenetére
Nem, egész pontosan oda is, de az első két link a bétáé, amire alapból klikkel a júzer...
a másik kettő viszont az aktuális 3.13-asé...
-
-
blattida
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #1830 üzenetére
A sofpedia linkje sajnos a 4-es beta-ra vonatkozik, azt lehet rajta keresztül lehúzni.
HZoli87
Köszi a linket meg a beírást, ez a frissítés már régóta váratott magára, mert az adatbázis frissítések gyakran fagyasztottak mindent... -
Hali!
"Már ne is haragudj, de Bétát ne rakjon már fel ..."
Ezt honnan veszed?
Nekem nincs róla tudomásom, hogy a 3.13.126709.581 változat béta stádiumba lépett volna vissza, és itt a topic-ban visszaolvasva sem találtam ilyen HSZ-re...
blattida sem tesz róla említést, pedig ő biztosan odaírná, hogy béta: [link]Fire.
-
W666W
tag
válasz
HZoli87 #1827 üzenetére
ÉN a Gyári lapot raktam fel és ott az .579-es build van kirakva még Mindig..de ezen nem veszünk össze..Az .581-es build csak a Comodo forumon található meg..Ha valaki csak úgy rákeres annak a Comodo honlapot adja ki elsönek a Goggle és ott ha odanavigál akkor csak a .579-es buildot tudja leszedni..
vagy is Innen Comodo Creating trust Online
a Release Note sem ír mást
hangsúlyozom ez a GYÁRI OLDALON található tehát nem a comodo forumon..azon az oldalon ahova egy "mezei" halando elnavigálhat elsö blikkre ha a goggleba beírja, hogy CIS..
-
W666W
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1825 üzenetére
Már ne is haragudj, de Bétát ne rakjon már fel ami tele van hibával és gyakorlatilag csak alig müködik Rajta valami
A Gyári lapon tegnap még a legfrisebb STABIL verzió az még mindig a 3.13-as
ez tuti vagy is ez
VIS 3.13
tetszik nem tetszik ez van ez kell szeretni... -
HZoli87
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #1825 üzenetére
-
buhera73
csendes tag
Letöltött egy frissítést (3.14.129624.585), aztán visszajött a 3.13.126709.581.
-
W666W
tag
válasz
zsoltika01 #1823 üzenetére
Version 3.13.125662.579 : 28th December, 2009
ez a legfrissebb verze ezt rakd fel ugyanis a 3.5-öst már nem támogatják...
Letöltés 32 bites változat -
zsoltika01
csendes tag
A CIS már hetek óta nem frissít a gépemen!
A 3.5.57 verzió van fent.
Hiába próbálok updatelni, nem sikerül.
Mit lehet tenni, hogy megjavuljon?
Help! -
blattida
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #1821 üzenetére
De, jelenleg a kompatibilitási problémák megszüntetése a legfontosabb.
Nem sokaknál jelentkezett az összeomlás, de előfordult...
-
válasz
blattida #1820 üzenetére
Hali!
Szent makréla!
"av miatti rendszerösszeomlás elhárítva"
Na én nem ebbe a csoportba tartoztam, remélem ezután sem.
Amúgy a Comodo fejlesztői nem adnak esetleg valami konrét támpontot, hogy vannak-e esetleg olyan "területek" a CIS 4 beta-ban, ami prioritást élvez tesztelés szempontjából?Fire.
-
blattida
nagyúr
Csak hibajavításokat(127-et!) tartalmaz, új funkció egyelőre nincs.
A főbb javítások:
-usb eszközök immár felismerhetőek
-av miatti rendszerösszeomlás elhárítva, keresés alatt immár a helyes állapot látható a főablakban
-7-esen nem marad a tálcán a cis ikonja
-sok inkompatibilitási probléma megszüntetése
néhány com riasztáshoz tartozó válaszok megjegyzésének hibája javítva, most már megjegyzi... -
blattida
nagyúr
Ma már elérhető lesz a 4-es 679-es buildje, hamarosan letölthető...
-
-
vv5204
senior tag
válasz
blattida #1816 üzenetére
Szeretjük az új nyelvi csomagot!
Működni, okosan, szépen,
ahogy az UFÓ megy az égen.#1804 hsz. legalsó kép, még elfelejtettem valamit.
"...egy lehetséges kártevő." Utána egy szóköz hiány.Még idevág! Tudtad? Az említett képen ha nem nyomsz se "Mehet"-et, se "Tilt"-et,
kábé 2 perc tétlenség után D+ magától engedélyezi (!!) a program futását a
homokozóban. Ez normális jelenség?? Azután feldobja a #1804-es hsz.
második képét amin mindegy "Mehet"-et vagy "Tilt"-et nyomok akkor is elindul
a program. Ez nem túl biztonságos, hiszen ha mondjuk ott hagyom a gépet és
közbe jön a felugró ablak, mire visszaérek már mindegy mit nyomok a program
futni fog!!! -
blattida
nagyúr
A friss nyelvi csomag.
vv5204
Ez mindig is így volt, nekik kellene változtatni rajta, tudnak róla, de eddig még nem történt meg, ez sem...Fire
Hát ja, nem egy kiforrott program, de élesben kell tesztelni a CIMA-t, hogy a CIS-ben is jól működjön... -
válasz
blattida #1813 üzenetére
Hali!
Ez a szám CCleaner takarítása után volt, jelzem régebben a Perfect Speed is fent volt, ami az egyik legjobb a területén, ott sem volt valami fényes a helyzet, nagyságrendileg akkor is ilyen számok születtek. De legyen igazad, legyen jobb is...
Fire.
UI: Azt sosem felejtem el, amikor még nagyon rég(egy távoli galaxisban) letöltöttem az MS gyári registry takarítóját és futtattam. Na az talált ennyi hibát, de mivel az MS írta, gondoltam, akkor az hiba is. Uccu neki javítás. Na akkor velem lett az erő(Win98 nem indult többet) kimentem és még szerencse hogy volt mit hasogatni, mert vagy 2 köb fát aprítottam miszlikbe, mire lehiggadtam...
Azóta "valamilyen rejtélyes okból" óvatosan közelítem meg a registry takarító progikat...
-
blattida
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #1811 üzenetére
A talált registry hibák száma azért nem oly vészes...van, aki ezek után nagytakarított ccleaner-rel és jvtools-al és utána szinte semmit sem talált, előtte meg sok ezret hibát jelzett...
Lesz ez jobb is.
-
válasz
blattida #1810 üzenetére
Hali!
Nem a kártékony találattal van gondom, az nincs(nem is volt, csúnya lenne RVS mellett
) hanem a többi: [link] Na ez mi ez?
Tudom mi az, csak úgy ahogy van hülyeség. Ha minden registry bejegyzés kivágnák, amiben "hibát" talált, akkor jó eséllyel még a W7 sem indulna elFire.
-
blattida
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #1809 üzenetére
Az első béta volt nagyon rossz, mert szinte mindenre jelzett, ráadásul csupa fals, természetesen.
A másodiktól kezdve drasztikusan visszaesett a téves riasztások száma és már használhatónak nevezhető, csak sajnos nem ír és nem tesz semmit, így sok értelme, szerintem nincs... -
válasz
blattida #1808 üzenetére
Hali!
Aha.
COMODO Cloud Scanner 1.0.129202.4 Beta
Mondjuk én korábban kíváncsiságból felpakoltam, futtattam, aztán annyi "hibát" talált, hogy úgy döntöttem nem foglalkozom vele, mert az életbe nem tudnám befoltozni.
De azért most letöltöm, aztán mutatok egy képet, mennyi is az annyietele34
Mondjuk, mint minden "normális" szavazásnál, a portál/honlap csak egyszer fogad el szavazatot ugyanarról az IP-ről...Fire.
-
blattida
nagyúr
Megjelent a CCS negyedik bétája, melybe már beleintegrálták a CIMA-t...
Remélhetőleg a tesztek után a CIS-be is mielőbb bele kerül.
-
etele34
tag
Hali!
Ez szerintem csak egy táblázat és semmi több. Semmi köze a szavazáshoz, csak annak az ESETleges reklámja. Miért mondom ezt?
Azért mert ez már néhány órája él, de nem változik az eredmény. Én az elmúlt egy órában pontosan 70 szavazatot (megszámoltam) küldtem a Kaspersky-re.Eredmények nem változtak, "szavazás" állása - ezek ellenére - még mindig ugyan azt a %-ot mutatja mindegyiknél. Szerintetek akkor ...?
-
W666W
tag
Döntsön az Olvasó: melyik a legjobb windowsos antivírus?
COMODOSOK !!!!! Gyerünk szavazni
Azért aki szavaz nem fog meglepödni, hogy a reklám mennyirre számít..Na vajon melyik termék vezet ?? na melyik ?, igen igen igen Eset Nod mindenki aki erre gondolt nyert...
-
vv5204
senior tag
A magyar változatban a D+ felugró ablaka időnként alul, a lehetőségeknél
csíkos, az angolnál viszont nem. Képeket mellékelek.
Azért az mókás, hogy a portable Total Commander-t vírusnak gondolja.
A legalsó képen a feliratnál, vessző után nincs szóköz. -
blattida
nagyúr
Nemsokára, igen nagy valószínűséggel ezen a héten kijön a következő 4-es béta...
A fórum alapján ez bugfix kiadás lesz, rengeteg probléma van még vele, újabb funkciókra ne számítson senki... -
vante
aktív tag
De, amit le akarsz teljesen tiltani, arra izolálást nyomsz! Így nem fog semmit csinálni. Így már maga a program el sem fog indulni, mielőtt még lefutnának a tesztek. Ezt vehetjük valahol 340-es pontnak is, mivel megelőzés
Csak kár, hogy ehhez működnie kell a defense+-nak (bizonyos szinten) hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Fujifilm X
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged