Hirdetés
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz blattida #798 üzenetére
Hali!
Tesztektől a maradék bizodalmam is elszállt... Az aminek mennie kellene, az nem megy. Az ami meg nem lehetne "PASSED" az meg az...Szóval teljes káosz...
Egy teljesen átlagos gépnél(AMD x2 5600+, 4G ram, W7 x64), sima 1Mbites hálónál nem tapasztalok "fogást" a PC Tools tűzfala részéről...
A W7 már Aug 6.-a óta elérhető Technet előfizetőknek többek közt, kb 10.-én töltöttem le Technetről természetesen...
Miért ragaszkodom hozzá? Nos talán azért mert JÓ...
(Hosszú lenne felsorolni, de röviden: stabil, gyors, nem zabálja az erőforrásokat, XP progik futnak alatta kifogástalanul(virtual PC nélkül is))......Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
blattida
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #797 üzenetére
Szasz Fire!
Na, végigcsináltad a teszteket?
Nincsenek különösebb fícsörjei, így wifi védelme sincs.
Mivel, ahogy írtad is, csak a tűzfal win 7-es kompatibilitét, ezért még egy ideig az is sem lesz az, és igen, a netet fogja rendesen, ez egy általános probléma.
Ápdételhetsz, a lóvé az jól jön nekik, majd valamikor használhatod is, nem értem, miért ragaszkodsz a még hivatalosan meg sem jelent win 7-hez!Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
félisten
válasz blattida #796 üzenetére
Hali!
Múltkor említetted a PC Tools új tűzfalát, nem tudsz valami részletesebb leírást a feature-kről? Az ami a honalpon van nem igazán elégíti ki a "kíváncsiságom", pl nem tudom, hogy a WIFI-vel hogy áll(többek közt).
Amúgy kipróbáltam egy Pannon mobilnetes gépen, ott ahol csak EDGE lefedettség van(220-240Kbit/16Kbit), na ott szinte használhatatlan a net, nagyon fogja, kell neki rendesen a széles sáv...
A másik "érdekesség", hogy míg a tűzfal W7(x86/x64)-el is kompatibilis, addig maga a PC IS nemhogy a W7-el, de még x64-es rendszerekkel sem...(Honlapjukon legalábbis ez áll)
Ez azért "zavaró", mert a tűzfalban ott az Update lehetőség, ami a PC Tools IS-re akar "Update-elni"...Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
vante
aktív tag
64bites win7-en akkor azt mondtátok, hogy nem megy a 64bitres cis 3.11? Vagy csak részlegesen?
-
blattida
nagyúr
Nyugodtan fölteheted az avira personalt, majdnem ugyanakkora védelmi képességgel rendelkezik, csak állítsd maximumra a konfigját.
Nem kell fél év, előbb lesz hivatalosan is kompatibilis a win 7-el.
A 7-es tűzfala sokkal jobb, mint az xp-é, használhatod, csak azt is be kell állítani.
Smart UAC Replacement, xp-n és vista-n is működik, letöltés: innen
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
vante
aktív tag
Én már komplett kérdéssort tennék fel:
- Ha nem szeretném a comodo antivírusát, avirából érdemes feltenni az ingyenest vagy az nem ér semmit, csak a premium?
- Most várjak félévet xp-n, mire lesz kompatibilis cis a win7-re? 64bitesre akarnék, de ahogy olvasom, sok jóra most nem kell számítanom 3.11-el
- Win7 tűzfala szerintetek biztonságos alapjáraton? Tehát, ha csak a programokat engedélyezem saját magam, a többi beállításához nem nyúlok...
- xp-re is jó lenne valami uac-hoz hasonló cucc, ha esetleg a win7-re "nem" a válasz :Ö
- cis telepítő módban kienged kimenő forgalmat az adott programnál?
-
blattida
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #789 üzenetére
Ja, hogy Te nem tudod, mit csinálnak matousec-ék?
AV-ket nem tesztelnek, ők kifejezetten a tűzfalak védelmi képességeit vizsgálják, ezen belül is leak teszteket végeznek, hogy felmérjék az egyes tűzfalak szivárgásos technikával operáló alkalmazások blokkolási képességét, gyakorlatilag ekkor egy tűzfalnak az egyes alkalmazások, folyamatok közötti interakciót kell figyelnie és kontrollálnia. Legitim alkalmazások is használják ezt a technikát, de természetesen a netes kártevők egy része is erre törekszik. Ezért van az, hogy az eset, a gdata és az avira is hátul kullog, mert az ő tűzfalaik nem rendelkeznek HIPS modullal vagy csak alapszintűvel(Eset).
Ez azért is proaktív, mert ha az av modul nem ismeri az adott ártevőt, akkor azt a tűzfal még viselkedés alapján elkaphatja, igaz, ehhez szükségeltetik némi felhasználói aktivitás is(klikkelés a blokkolásra).
Tudom, hogy sokan hülyeségnek tartják ezt, merthogy az av-nek kell elkapnia a kártevőt, de kérdezem én, hol van olyan antivírus, mely minden típusú, fajtájú kártevőt ismer, minden létező verzióban?
Ez is a heurisztika része, csak nem az av végzi, tetszik, nem tetszik, ez is a védelem egy rétege.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
félisten
válasz blattida #788 üzenetére
Hali!
Először is kösz a választ. Akkor konkrétan, nem írok külön hozzáfűzni valót, elég egyértelműek az ott látható infók.
Matousec vs. Virus Bullettin RAP
Arról az ellentmondásról(legalábbis szerintem) kérném a véleményed, miszerint egy adott AV-nek nagyon jó a proactive detektálási képessége(például GData, Avira, ESET), ennek ellenére a szintén proactive defense képességet vizsgáló másik teszt esetében meg, ugyanezen 3 AV, a "bányászbéka hátsó fertálya" alatt van.
Amit felvetettem egyik tesztet, az pedig ott van a Matuosec-en: [link]
Fire.
-
blattida
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #786 üzenetére
Fire, ezt úgy általában kérdezed vagy konkrét teszttel kapcsolatban. A matousec teszten nem nagyon szórnak az eredmények, az adott cuccok inkább fejlődni szoktak, egyre jobb teszteredményeket elérve.
AV tesztekkel más a helyzet, hiszen nincs egységes, szabványos tesztmetodika, jól kontrollálható eredményekkel, ráadásul a legtöbb netes "teszt" valójában nem teszt, illetve csak a pénztárca vastagság meghatározására alkalmas módszernek nevezhető.
A VB teszt már túlhaladott és nem jelent igazándiból semmit.
Az av-test.org és az av-comparatives.org tesztjei hitelesek és használhatóak, de eltérő mintákkal és módszerrel mérnek, azaz nem lehet korrekt módon összevetni az eredményeiket.
Az mrg tesztjei is függetlenek, de van, amikor kevés mintán tesztelnek, aminek, ugye, nem sok értelme van...
Az amtso(anti malware testing standards organization) pontosan ezért jött létre, hogy egységes metódus szerinti, szabványos rendszerben történjenek a tesztek, kellően nagy mintaszám mellett, hogy összehasonlíthatóak, hogy értékelhetőek legyenek az eredmények mind a szakma, mind a nagyközönség, a felhasználók számára.
Amit idéztél, az mely oldalról származik, a matousec-en ilyet nem találtam...
Amiket mi is csináltunk itt, a ph-n, azok is reálisak, csak nehezen elhelyezhetőek a szintén kis mintaszám miatt.
Pontosan ezért is várom, hogy a gyakorlatban elinduljanak az amtso által kidolgozásra kerülő tesztek.
-
félisten
válasz blattida #785 üzenetére
Hali!
Akkor azt szeretném megtudni, hogy 2 teszt közt miért van ég és föld eltérés, miért van az, hogy az egyik teszten az utolsók közt szerepel egy adott AV, míg egy másikon meg az elsők közt? (mindkettő a proactive védelmet(is) teszteli)
vagy pl ez a tesztmetódus(többet is berakhatnék) mit takar részletesebben?(több is van, amit egy mondattal elintéznek, de igazából hogy ezalatt mit értenek, az rejtély...
Tooleaky checks whether the tested product controls Internet Explorer launching.Fire.
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz canniball #784 üzenetére
Átküldöm email-ben.
A Matousec leak teszt abszolút alapos, következetes és nem részlehajló.
Lehet hinni neki.
Mondjuk ezeken a szivárgásos védelem teszteken azok a falak szerepelnek jól,melyekben van HIPS modul, a többiek természetesen elvéreznek...Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
Újabb teszt matuskáéktól, az első helyre fellopakodott az új, 6-os PCtools tűzfal is. A 3.11-es Comodo csak harmadik.
Odass![ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz canniball #779 üzenetére
A fizetős csak támogatásban nyújt többet, valamint benne van a Trustconnect nevezetű wifi védelem is.
1. Van. Gyakorlatilag minden típusú kártevő ellen véd.
2. Igen, automatikusan.
3. Sok beállítási lehetőséggel rendelkezik, jól konfigurálható, ha akarod, meg se szólal, ha akarod, mindenért, azaz szinte folyamatosan pofázik.
Telepítés után érdemes tanuló módra állítani a tűzfalat és a Defense+ nevű HIPS modult egy-két napra, hogy a későbbiekben ne kelljen sokat kérdeznie, azután a tűzfal és a D+ is mehet safe módban. Végül lehet aktiválni a jelszavas védelmet és a riasztások kikapcsolását, így nem fog kérdezni semmit, csak naplóz, amennyiben a naplózást nem kapcsolod ki...Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
canniball
nagyúr
válasz blattida #778 üzenetére
Ha te úgy tudod akkor biztosan úgy is van. Mondjuk azt elfelejtettem írni hogy az ingyenesre gondoltam (és ezután is erről fogok érdeklődni), de talán nincs különbség köztük ilyen szempontból.
Akkor kezdő kérdéseim:
1. Van-e benne spyware védelem (vagy ehhez külön progi kell)? A honlapon csak az AV-t és a tűzfalat említik.
2. Tudja-e beavatkozás nélkül frissíteni magát?
3. Mennyire nehéz konfigurálni/esetleg van-e benne valami "auto" mód hogy csak akkor kérdezzen ha nagyon muszáj? (Szerveren lenne és nem akarok mindig rohangálni...)https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
canniball
nagyúr
A honlapján azt írják XP-re és Vistára hajlandó felmászni, gugli barátom szerint viszont felmegy Server2003-ra is; hol az igazság? (Tudom: odaát, de én ideát kérdem. )
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Matthewus
őstag
Sehogy se akarja kiadni a zöld jelzést az utorrent. Akinek sikerült megcsinálnia az másolja be ide vagy küldje el privátba hogy pontosan miket állított be. Utorrent 2.0-át használok, udp engedélyezve. Olyan írjon aki ugyanígy használja
-
félisten
-
Matthewus
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #771 üzenetére
Sebességcsökkenés nem olyan veszélyes, de nem adja be a zöld pipát az utorrent, hanem vagy a sárga vagy a piros jel van ott. Igazából csak most állítottam így be a comodot eddig csak simán kiengedtem a tűzfalon az utorrentet. Majd még próbálgatom, hátha sikerül.
-
félisten
válasz Matthewus #770 üzenetére
Hali!
Az nem lehet véletlenül, hogy az net szolgáltatod korlátoz?
(nem szeretik a torrentezőket, van ahol le is tiltanak, sőt olyan szolgáltató is van, aki egy figyelmeztetés után szerződést bont, és egyben befizetheted a szerződés időtartamából fennmaradt időszakra szóló összeget is)Fire.
[ Szerkesztve ]
-
Matthewus
őstag
Nekem se megy rendesen az utorrent azzal a beállítással ami a comodo fórumán van...
Portátirányítás tesztre folyamatosan piros felkiáltójelet ad az utorrent.com.
/Utorrent 1.9 bétát használok/ -
blattida
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #767 üzenetére
Ilyenkor érdemes átváltani telepítő módra, hogy ne kapj folyamatosan kérdéseket.
A Defense+ rengeteget kérdez, ha úgy van beállítva, ám a riasztások száma csökkenthető úgy is, hogy egy alkalmazáshoz csak egyszer jelenítsen meg riasztást: főablak/defense+/speciális/értesítések, itt a csuszkát húzd le a ritkára.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
félisten
Hali!
Na eddig tartott a CIS teszt, alapvetően úgy tűnik, hogy megy W7 x64 RTM alatt.
Egy zavaró(nagyon zavaró) dolgot tapasztaltam vele kapcsolatban(bár ez nem OS függő), hogy amikor rádugtam a gépre egy pendrive-ot(akkor először lett rádugva, és az OS elkezdi telepíteni az eszközillesztő progit hozzá), na ekkor vagy 20-25-ször kérdezett rá hogy engedélyezem-e a műveletet.
Ezen hol lehet módosítani, hogy ennyiszer azért talán nem kellene kérdezni?(ha lehet)Fire.
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #765 üzenetére
Nincs mit. Az úttörő ahol tud, segít.
-
félisten
válasz blattida #762 üzenetére
Hali!
Na negyedszerre összejött..., most olybá tűnik, hogy működik, az az update "rásegítés" bevált....
Még egyszer köszönöm a segítséged!
Fire.
-
blattida
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #763 üzenetére
Az élő szövet időben észrevette.
-
félisten
-
blattida
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #761 üzenetére
Nem, csak a humán interfész.
Bodzabökő nem szükséges, de használhatod, ha jólesik.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
félisten
válasz blattida #760 üzenetére
Hali!
Remek..., életemben nem használtam winzip-et(utoljára DOS korszakban pkzip-et )
Más segédalkalmazás nem kell, hogy végre használható is legyen?
(DX11, új VGA driver, bozótvágókés, ilyesmi... )Fire.
UI: ennyi szenvedés után ha nem lesz tökéletes, akkor azzal a macsétával csúnyán leamortizálom a bodzabokrokat a street-en....
-
blattida
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #759 üzenetére
Winzip 12-vel kicsomagolhatóak, de egy mappába kell tenni őket és a .zip-et kell megnyitni.
Jó szórakozást az Avira-hoz, már olvastam odaát, hogy működik nálad a 64 bites 7-esen.Fire, nem vagyok az az aggódós típus...
-
félisten
válasz blattida #758 üzenetére
Hali!
Bele, bele tudok nézni a ZIP kiterjesztésűbe, de amikor ki szeretném pakolni, akkor "ismeretlen tömörítési algoritmus" figyelmeztetés fogad(Winrar esetén, de a TC is ezzel megegyező jelentésű "hibát" ír ki). A második, Z01 kiterjesztésűbe meg belenézni sem lehet, pedig ha ez egy darabolt zip lenne, akkor illene. Ahogy belekukkantottam hexa editorral(Z01) akkor ziphez hasonlít a fejléce, de nem az...
Fire.
UI: Átmenetileg felpakoltam az Avirát(PSS 381 build), ebben is most jó a tűzfal, mármint hogy megy. Ennyi előnyöm származott a Comodo-ból... De ne aggódj, ha végre lesz használható frissítés, akkor 4x is nekiugrok a CIS-nek...
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
Próbaképp én is letöltöttem az egyiket, de nekem sem sikerült megnyitnom, legalább is 7zip-pel. TC-vel viszont gond nélkül sikerült.
-
blattida
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #756 üzenetére
WinZip-pel lettek létrehozva...
-
félisten
válasz blattida #755 üzenetére
Hali!
Na felpakoltam a CIS-t, de úgy látszik nem szeretnek az "égiek"....
Az update fájlokat, amiket javasoltál, hogy töltsek le, azokat nem tudom kicsomagolni...
Mivel van az tömörítve? (Winrar, SpeedCommander, 7Zip) ezekkel próbáltam, remélem nem DOS-os ZIP kell hozzá...Fire.
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #754 üzenetére
Nincs benne antispam és nem is épül be.
Azért, hogy legyen. Nagyon régóta létezik, évekkel megelőzve a CIS-t. Jól értelmezed, jelenleg nincs belőle Vista-t vagy Win 7-et támogató verzió, kicsit le is maradtak a fejlesztésével, mert a 2.7-es verziónak már régen meg kellett volna jelennie.
Egyébként nagyon hatékony és eredményes, csak körülményes a használata és sok levelező klienst nem támogat.
A CIS-be nem is fog bekerülni, mert az nem szorosan vett biztonsági megoldás. De még a külön email ellenőrző sem, mert a biztonsági filozófiájuk szerint nincs rá szükség,mert a mellékletek megnyitáskor úgyis jelez rá az av, ha fertőzött, az erőforrásokat pedig fölöslegesen használná, ráadásul lassítaná a netes forgalmat is...
-
félisten
válasz blattida #751 üzenetére
Hali!
Na még pár dolog...
A CIS/CIS Pro ban sincs AntiSpam? Nem épül be az Outlookba?
Az a külön letölthető AntiSpam cucc miért van?
(Csak Win2000 és Xp 32 bit alá való)
Vagy rosszul értelmezek valamit?Fire.
-
Tosee
őstag
válasz d.véderjoe #752 üzenetére
valamit elronthattál, mert nálam ugyan ezekkel a beállításokkal semmi gond!
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
d.véderjoe
tag
Hali!
Hiába hoztam létre ezeket a beállításokat. Nagyon megfogja az Utorrent-et, le és feltöltés sem jön rendesen. (Windows 7 64bit-es operációs rendszeren.) Esetleg valakinek van használható beállítása? Addig hanyagolom a Comodo-t!
-
blattida
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #750 üzenetére
Elvileg igen.
-
félisten
válasz blattida #749 üzenetére
Hali!
Kösz!
"elvileg utána rendben lesz", ezt úgy érted, hogy "megjavul" az Update metódus, és innentől kezdve rendeben frissít gond nélkül?Fire.
-
blattida
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #748 üzenetére
Azon kívül, hogy már többször elmondtam, hogy hivatalosan nem támogatja a 7-est, nem sokat.
Amúgy nem gyakori probléma, de előfordul, a hivatalos fórumukon is.
Manuálisan kell frissíteni az adatbázist: töltsd le innen a CISscanner.zip és a CISscanner.z01 fájlokat, csomagold ki őket és másold be a scanners mappába, majd indítsd újra a gépet, elvileg utána rendben lesz...Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
félisten
Hali!
A W7 topic-ban valaki írta, hogy nála megy kifgástalanul a CIS x64 alatt. Ezen felbuzdulva, én is leszedtem az utolsó változatot és felpakoltam, valóban a tűzfal "megjavult", aminek felettébb megörültem. Gondoltam, most már a CIS-t is lehet azért használni W7 x64 RTM alatt. De jött a problem...
106Megát frissített, majd kérte hogy indítsam újra a gépet, megtettem, aztán amikor néztem a summary-t, akkor az volt ott, hogy az adatbázis nincs frissítve(elavult). Szóval mégeygszer nekifutottam, megint 106Mega(lassú netem van, relative sok időbe került) , restart, a helyzet változatlan.Erre esetleg tudsz valamit mondani, javasolni?
(azon kívül, hogy "már 1000x elmondtam, hogy nem kéne CIS-t használni W7 alatt, mert nem támogatja vaze".... )Fire.
-
vante
aktív tag
Az itt alkalmazott első hsz.-ban lévő szabály a jó az utorrentre?
Illetve ha ez a jó, akkor más p2p szoftvernél is ezt kell használni?
[ Szerkesztve ]
-
S W A T
senior tag
Az majd a 4-estől lesz azt mondták a fordítók. De ha neked magyar van most fenn frissítheted. Nekem megtartotta a nyelvet.
A polgármesteri hivatal is alátámasztotta Mónika létezését, üvegcsont betegségét és a gyűjtést. Esztergályos Cecília is segít, video: http://href.hu/x/9x9v Ha Te is segítenél: http://href.hu/x/9wol <<< "Peace, Love, Empathy" by Kurt Cobain >>>
-
L7wy
őstag
Ebbe beletették a magyar nyelvet?
[ Szerkesztve ]
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
blattida
nagyúr
Az nbname valóban a rendszer része, infókat küld a gépról a hálózaton keresztül. Ez a szolgáltatás kikapcsolható, de tényleg nyugodtan mehet kifelé, a comodo jogosan tartja biztonságos alkalmazásnak.
-
blattida
nagyúr
Kijött a 3.11.108364.552-es!
Változások:
IMPROVED! Memory scanner now includes more advanced techniques to detect viruses in memory
FIXED! AV consumes huge memory while scanning some compressed files
FIXED! AV reports incorrent archive names under some circumstances
FIXED! AV causes freezes in 64 bit operating systems under certain conditions
FIXED! AV crashes while scanning certain packed files
FIXED! Some windows updates can not be installed while CIS is installedEz néhány embernek jó hír!
Frissítéssel is elérhető, önálló letöltés: 32 bites, 64 bites
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
Alapesetben, ha tiszta a rendszer, akkor értelemszerűen mehet kifele, a win saját frissítő szolgáltatása(svchost) például kell, hogy elérhesse a netet, ezért ez is oda tartozik.
Ha tiltod, akkor nem tud frissülni, de megteheted, ha azt akarod.
Biztonságos módtól fölfele rákérdez, de ez már a Te választásod. Telepítés közben úgyis végez ellenőrzést, ha hagyod, és ha nem talál semmit, akkor tisztának tekinthető a rendszer, azaz alapbeállítások mellet is biztonságban van a gép. De, ismétlem, bármikor módosíthatod a beállításokat.
-
blattida
nagyúr
Ha tudod, hogy mit telepítesz vagy módosítasz a gépeden, akkor a D+ riasztása alapján el tudod dönteni, hogy legitim e vagy sem, ha pedig nem tudsz dönteni, akkor tiltsd. A comodo filozófiája is ez, mert alapból blokkolja az ismeretlen folyamatokat, amit pedig ismer, azt engedi, erre való a fehér listája, ami már több, mint 2000000 alkalmazást tartalmaz.
Alapbeállítások mellett az ismert folyamatokat automatikusan engedélyezi, ezért van az, hogy sok program kérdés nélkül kimehet a netre, ami sokaknak nem tetszik, de akkor lehet följebb kapcsolni a védelmi fokozatot és ömlenek a kérdések ezerrel.
-
S W A T
senior tag
-
vante
aktív tag
válasz BigManus #722 üzenetére
Ezekben a védelmekben (mint ahogy bárhol máshol is, legyen szó valami védelmi progiról), honnan tudja szerinted a felhasználó, ha még nem futott a program, hogy ártalmas lesz-e? Mert lehet valakinek védelmi vonala, de ha ő engedélyezi a telepítést vagy bármi olyat, ahol a háttérben kárt tud tenni neked, akkor ez a védelem is a felhasználón bukik el...
-
S W A T
senior tag
válasz BigManus #721 üzenetére
Akkor töltsd le a fordítók linkjéről
[ Szerkesztve ]
A polgármesteri hivatal is alátámasztotta Mónika létezését, üvegcsont betegségét és a gyűjtést. Esztergályos Cecília is segít, video: http://href.hu/x/9x9v Ha Te is segítenél: http://href.hu/x/9wol <<< "Peace, Love, Empathy" by Kurt Cobain >>>
-
sz.j
nagyúr
Ha onnan szedted le amit linkeltem, akkor az érdeke, mert nálam eddig hiba nélkül működik.
blattida
Az, hogy "régi", gondolom a nyelvi fájl esetében nem lényeges. Vagy tévedek?
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
-
sz.j
nagyúr
Srácok!
Van valami amit be kell állítani a CIS tűzfalán a tökéletes működéshez, mert a v2.4 után nagyon szokatlan, hogy nem dobálja a felugró ablakokat?!?
A szövegbuborék megjelenítése ki van pipálva.
(A WIGWAM szerint minden port láthatatlan)Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
S W A T
senior tag
Ezt linkelték a fordítók de kb 30 mp a reg. aztán ha megint erre rányomsz bejön a töltendő, Berakod CISt újra indítod és kész. Ja előtte kiválasztod a magyart.
[ Szerkesztve ]
-
sz.j
nagyúr
-
blattida
nagyúr
Ha ezt tőlem kérdezted, akkor a válaszom: elvileg nem. Gyakorlatilag előfordulhat.
A 4-essel sietnek, de eleve legkorábban év végére ígérték, ezért nem is értem, miért lepődsz meg azon, hogy még nem jelent meg, hiszen augusztus 24-e van...
-
vante
aktív tag
Ebben már lesz Win7 támogatás (azon belül is x64)? Mert nem úgy tűnik, mintha nagyon sietnének a 4-es változattal
-
S W A T
senior tag
Attól felfelé jó. Mivel a 3.10 a legújabb ezért linkeltem neki azt.
-
S W A T
senior tag
Sikerült magyarítani
A linkelt verzió elvileg jó.
[ Szerkesztve ]
-
sz.j
nagyúr
Köszönöm az infókat srácok!
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
S W A T
senior tag
Beregelsz letöltöd és beteszed a translation mappába. Ha jól tudom csak a CIS3.9-től jó.
[ Szerkesztve ]
-
sz.j
nagyúr
Srácok!
Honnan tudom letölteni a legújabb ingyenes Comodo tűzfalat, lehetőleg magyar nyelvűt? (Eddig a v2.4-et használtam.)Ez a "Free" csak az otthoni használatra vagy akár az üzleti alkalmazásra is igaz?
(A vírusirtó NOD v4 lenne)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Autós topik
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest