- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sokat fejlődött az Amazfit T-Rex
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blattida #1813 üzenetére
Hali!
Ez a szám CCleaner takarítása után volt, jelzem régebben a Perfect Speed is fent volt, ami az egyik legjobb a területén, ott sem volt valami fényes a helyzet, nagyságrendileg akkor is ilyen számok születtek. De legyen igazad, legyen jobb is...
Fire.
UI: Azt sosem felejtem el, amikor még nagyon rég(egy távoli galaxisban) letöltöttem az MS gyári registry takarítóját és futtattam. Na az talált ennyi hibát, de mivel az MS írta, gondoltam, akkor az hiba is. Uccu neki javítás. Na akkor velem lett az erő(Win98 nem indult többet) kimentem és még szerencse hogy volt mit hasogatni, mert vagy 2 köb fát aprítottam miszlikbe, mire lehiggadtam...
Azóta "valamilyen rejtélyes okból" óvatosan közelítem meg a registry takarító progikat...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Tőzsde és gazdaság
- PayPal
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Trollok komolyan
- Házimozi belépő szinten
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest