-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vv5204
senior tag
válasz
Lóri papagáj #1838 üzenetére
Világos, mint a napablak!
Annyira azért nem esünk kétségbe ha nem látszik a szó vége, blattida amúgy
jó munkát végez, ügyesen kijavítgatja a hibákat, mire kijön a végleges változat,
pöpec lesz az egész. Reméljük a Comodosok is odafigyelnek, nem csak az
angol, hanem a többi nyelvet használókra is.Azt viszont nehéz elhinni, hogy a jelenlegi bug-októl hemzsegő változatból,
Februárban már egy végleges fog kikerülni Sárkányék boszorkánykonyhájából.
Szubjektív véleményem szerint már most is ügyes kis védelmi progi a V4.
Nem igazán van kankurenciája.
Az összes közül a legidegesítőbb pontját a "...file waiting for review"-nak tartom.
blattida mondta is, hogy lesz változás e-téren. Merem remélni! -
Lóri papagáj
csendes tag
válasz
Lóri papagáj #1370 üzenetére
Helyesbítek: "sokat dolgozott ezen a területen" helyett "még sok a tennivaló ezen a téren" értendő. (A 15-20 cikk elolvasása után kicsit belegabalyodtam a dolgokba, bocsánat.) A többi érvényes
-
válasz
Lóri papagáj #1301 üzenetére
Hali!
Már az előző HSZ-dat is érdeklődéssel olvastam, mivel Én speciel még soha nem találkoztam ezzel a hibajelenséggel CIS-ben. Ez valószínűleg egyedi probléma lesz nálad.
A Flyhelp régebben sem tartozott a kedvenceim közé, mert amikor fent volt, akkor pl a Delphi súgófájlok közül teljesen véletlenszerűen nem tudtam megnyitni jó párat, pedig azok még csak nem is CHM-ek, hanem sima HLP fájlok voltak...Fire.
-
W666W
tag
válasz
Lóri papagáj #1296 üzenetére
Szeva ez a dolog amit leírtál az melyik C.I.S. nél jön elö ?? mert nekem a sugóm az nem magyar hanem angol nyelvü és próbáltam elöcsalogatni azt a hibát amit írtál de sehogy nem jön elö....Akkor ez csak a magyarosított sugóval ellátott CIS-t érinti ????
Köszi a választ .. Laci -
Lóri papagáj
csendes tag
válasz
Lóri papagáj #1267 üzenetére
Még annyival egészíteném ki, hogy ha megtettük a leírtakat, az automatikus online vírusminta-frissítés a versioninfo.ini MaxBase változó értékéről a MaxAvailVersion változó értékére fog frissíteni, tehát a vázolt példában 2935-ről 2972-re (szerintem).
-
Dr.Én
veterán
válasz
Lóri papagáj #1236 üzenetére
köszönöm
Szeretem a kihívásokat, ez tény és való -
W666W
tag
válasz
Lóri papagáj #1213 üzenetére
Gratula a fordításhoz
és millió köszönet érte..Én a magam részéröl igényelem még a fordításokat..Eddig is értelmes pasinak gondoltam, és a cikk alapján nem is csalódtam benne.na szó szó ha van affinitásod pár megnyilvánulását lefordíthatnád még ami idevág..termélszetesen csak akkor ha nem okoz Neked nehézséget és idözavart...Én nagyon nagyon megköszönném....
-
Dr.Én
veterán
válasz
Lóri papagáj #1217 üzenetére
Köszi
aztán majd irok a fejleményekről
Amugy ennek a win 7-nek a tűz fala hasonlit a comodohoz, szabályokat meg a fene tudja még miket lehet létre hozzni benne -
Dr.Én
veterán
válasz
Lóri papagáj #1205 üzenetére
valamikor megnézem holnap, ma nem volt rá időm, látom közbe komoly kis regények kerültek ide
Win 7 kicsit fura az XP után de tettszik -
blattida
nagyúr
válasz
Lóri papagáj #1213 üzenetére
Tökéletesen illeszkedik ez is a rétegzett védelmi rendszerekbe és a comodo filozófiájába, mely a megelőzésen alapul. Melih és a cég a kezdetektől erről beszél, főleg a cég szoftveres biztonságtechnikai fejlesztéseinek megjelenése óta.
Köszönjük!
-
blattida
nagyúr
válasz
Lóri papagáj #1211 üzenetére
Nem is mondtad, hogy rossz.
Szerintem bemásolhatod, azt nem tudom, hogy a többieket mennyire érdekli ez a téma, bár kétség kívül érdekes és tanulságos...
-
blattida
nagyúr
válasz
Lóri papagáj #1207 üzenetére
Az oké, hogy az első adatbázis frissítés a telepítés után hosszú, de azért órás tartamról nem beszélnék, van a környezetemben 1000-es duron konfig 256MB ram-mal, aminél a teljes frissítés (ekkor húzza a le a jelenleg 107MB-os csomagot) cirka 20 percet vett igénybe, utána az első újraindítás után van még egy nagyobb csomag, de az már csak kábé 7MB és akkor kábé 3 perc a teljes frissítés azon a gépen. Ezek után a napi sokszori frissítések nem tartanak tovább fél percnél...
A jelenlegi telepítőben július közepi adatbázis van, de a korábbiakban sem volt naprakész.
Már egy ideje elérhető csak az adatbázis is, jelenleg a november 7-ei a legfrissebb, letöltés:tömörítettlen, tömörített.Az állományt csökkentett módban kell bemásolni ide
:\Program files\comodo\comodo internet security\scanners, de előtte az eredeti bases.cav-ot át kell nevezni bases.old-ra, majd a bemásolt állományt kell átnevezni bases.cav-ra, majd újraindítás, kész.
-
W666W
tag
válasz
Lóri papagáj #1203 üzenetére
Szia !!
Érdeklödni szeretnék, hogy azt írtad, hogy a C.I.S Av modulja sem rossz csak gépigényes..Ezt mire értetted ????
Ugyanis megnéztem és "alapból" 2.8 mbyte a memóriafogyasztása, és amikor teljes vizsgálatot csináltatok vele akkor meg 10.7 Mbyte memóriát eszik..Ezek szerint akkor ez sok ??
Akkor milyet használjak ami még ennél is kevesebbet eszik ?? mert azt hittem , hogy ez nem sok memóriafogyasztás..Vagy másképp kell érteni azt hogy gépigényes ???
megtisztelö válaszodat elöre is köszönöm.... -
Dr.Én
veterán
válasz
Lóri papagáj #1203 üzenetére
én is tőkéletesen megvagyok a comodoval elégedve
én is annyi féle beállitást probáltam és nem töltött vissza vagy csak egy két óráig.
Most sima windows tűzfal van és azzal se tölt szoval passz.
Haver is ugyanennél a net szolgáltatónál van és neki alapbol tölt vissza és nem kell semmit belőnie, én meg szenvedk itt mint a hét fene...
én i egész idáig XP-t használtam, de most a héten több gépre is felraktam és nagyon lenyügözött. ideje váltani rá
Persze hogy kiprobálom holnap, miután uj rendzserrel mindent elintéztem..... -
Dr.Én
veterán
válasz
Lóri papagáj #1201 üzenetére
Holnap lesz időm kiprobálom, miután felrakom a Windows 7 ultimate verziot.
Remélem mükszik majd valami utánna....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BMW topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest