- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greenebola
senior tag
Sziasztok!
A Comodo tűzfalát szeretném felrakni egy ismerősnek az lenne a kérdésem ,hogy abba benne van a KIOSK vagy csak az Internet Securityban? -
Greenebola
senior tag
Üdv
Comodo Antivirus Linuxból mikorra várható új béta volna valami infó róla?
Illetve van a beállításai között programfrissítés automatikus ellenőrzése ez a bétára is vonatkozik? -
Greenebola
senior tag
Szeretnék hozzátok fordulni pár dologgal kapcsolatba nem nagyon vagyok otthon ilyen téren.
A CIS jelzett a mai napon ,hogy új hálózatot talált ,de azt hogy nem értem?
Nincs összekötve a gép semmivel ,MikroNetem van , nincs routerem
Az Ip/Mask -om 192.168.100.100 255.255.255.0
A Mac címem mindkét hálózatnál ugyan az (az gondolom a Hálókártya címe)
És ezt találta:
Ip/Mask 169.254.148.194 255.255.255.0 ez mi vagy ,hogy Semennyire se értem nem vagyok otthon ebbe a témába aki eltudná magyarázni kérem tegye meg KÖSZÖNÖM -
Greenebola
senior tag
Hy hagy kérdezzem már meg ,hogy a beállításokat ahogyan én testre szabtam főleg tűzfal szabályok azt a 4es Verzióba át bírom vinni?
-
Greenebola
senior tag
válasz
Greenebola #1846 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszotokat
-
Greenebola
senior tag
Üdv Itt melyiket kéne választanom? És ez mit takarna?
Kép
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest