- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
knor82
csendes tag
munkatársam laptopját telepítettem újra kb. 2 hete, fel is tettem a comodot rá és ugyan ezt produkálta: alvó módból visszatérve 10-ből 8-szor fagyott a cis, és leállította a windows.
Nulláról indítva a gépet működött rendben egészen az alvásból vagy hibernációból való felébredésig.
Win 8.1 x64. -
-
blattida
nagyúr
Arról volt szó elvileg, hogy január, egész pontosan a jövő hét...kicsit előrébb hozták, mondjuk nem sokkal.
Ebből nem is lett volna béta.Hivatalos, végleges kiadás, mindenki nyugodtan telepítheti vagy várja meg a következő hetet és frissítse a programot a belső frissítőn keresztül.
sznorbi2
Ha csak a tűzfalat használod, akkor is van értelme...de nem muszáj.Inv1sus
Tudsz képet rakni róla, hol találta, mit és milyen heurisztika mellett? -
blattida
nagyúr
Nálam 20 -120 MB volt a RAM fogyasztása, processzorból pedig 5-95% között eszegetett (2500 Barton!) és nagyjából annyi idő alatt végzett, mint nálad, hasonló adatmennyiség mellett.
Fire
A gép használható maradt, újraindítást követően semmit nem szüttyögött az eltávolítással.
Teljesen jól működik. -
blattida
nagyúr
Nálad sem talált semmit, ez jó.
Valóban nem nagyon van téves riasztása, és lesz még optimalizálás, bővítés, szerver oldali infrastrukturális fejlesztések, finomhangolások, sokkal több av motor, szerencsére ennél már csak jobb lehet.
Mindezeken felül a következő CIS kiadás (5.3) rengeteg hibajavítást, módosítást tartalmaz, különös tekintettel a d+-t és a sandboxot illetően.
Javítanak az erőforrás igényén is és előkészítik a DACS implementálását, melyet majd az utána következő verzió fog tartalmazni.Mindezt természetesen továbbra is ingyenesen.
-
És mi történt (úgy értem még mennyi ideig dolgozott) az újraindítást követően?
Hát az lehet, hogy Téged épp nem zavar, de ekkora erőforrás-zabálással utoljára KIS2010-nél találkoztam. Szerintem (vagy legalábbis remélem), hogy csak a hordozhatósága(portable) miatt ekkora az étvágya, ~1,4Gbyte nem kevés, sőt kifejezetten sok főleg egy nem rezidens védelemtől. Ha bekerül a CIS-be, ennek el kell tűnnie, persze most még "belefér", hisz béta... -
vv5204
senior tag
CIS mellé ideális eszköz, fertőzött PC-hez lett kifejlesztve. A keresője indítás
után frissíti a saját adatbázisát. A lényege, hogy kliens oldalon jelenleg 13,
későbbiekben 40 körüli vírusirtó dolgozik. Vagyis, mint a Virus Total, csak
programban. Nem csak keres persze, hanem meg próbálja eltávolítani a
károkozót.
Része még a KillSwitch nevű futó folyamatokat ellenőrző alkalmazás is. Igen
részletesen mutat és elemez minden folyamatot.
A Process-eknél érdemes a View, Hide Safe Object menüpontot bepipálni, hogy
áttekinthetőbb legyen...
Későbbiekben a DACS (kereső) része a CIS-ben is benne lesz.
Egyébként közösség alapú, tehát a felhasználók közt áramlik az információ
az ismert és ismeretlen alkalmazásokról. Kábé egész röviden ennyi.
Még kissé zavarosak az információk róla, tehát lehet hiba a fentebb leírtakban.Kellemes Karácsonyi Ünnepeket minden fórumozónak!
-
-
-
joci761
tag
Nem p1-es gépem van. Bár ezt gondolom nem komolyan mondtad. Nem kell az Avirát bántani. Nálam is Avira fut igaz a Comodo tűfalával, mivel a Comodo Antivirus része számomra nem megfelelő, keresésnél egy dupla magos procit eszik meg...úgy kifagy mint a szél. Igaz csak egy AMD-m van...
-
Badman 4ever
őstag
Igen közbe erre is rájöttem, csak az előző változatokban nem volt gyárilag magyar nyelv, úgyhogy meg se néztem ott. Viszont a Leak Testet megpróbáltam letölteni az általad linkelt címről, de a NOD32 azonnal karanténba vágta, mondván, hogy trójai vírus.
-
Arki
tag
Megvan, hogy mik a csúszások: azokat én szándékosan nem módosítottam eddig az összegzésnél. Mivel viszont kijött már a teljes verzió, ezért nyilván nem fognak több pozíciót - sokszor tették.. - módosítani, avagy egyáltalán, este igazítgatok még, hogy szebb legyen az összhatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest