- iPhone topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arki
tag
válasz
etele34 #1562 üzenetére
Ami totális gáz, hogy megbízol egy-egy lapban, aztán jön egy ilyen "csinált" teszt, amitől nekimész a falnak. Mivel értesz hozzá, s pontos adatokat is közreadtak (pl. pont xyz vírust csak az tudja megtalálni..) - mondjuk legalább ennyire fair az újság, az is valami - tisztában vagy ugyan vele, hogy mennyit ér a teszt, de hülyítik a népet, az meg kicsit felháborító. Meg így egyben hülyét is csinálnak magukból az újságnál: felépítenek egy színvonalat a cikkek segítségével, jön egy ilyen, már kezdhetik is újra a munkát..
-
Dr.Én
veterán
válasz
etele34 #1155 üzenetére
Igen van egy olyan benne hogy DHCP-vel kiosztott, bérleti jogy kezdete és vége
Arki Amit nekem ki ir a gép IP-cimet az mindig ugyan az, de a Speed Guide vagy más sebbeség mérő oldal ill. torrent oldalak is mást irnak IP címnek de az mindig ugyan az ha jol vettem észre
Megnéztem haver gépét ott megint más féle képp van a net bekötve, neki at ethernet vezérlőbe be van bedugva ill a padláson van neki egy pici kis feketedoboz
Ráadásul neki semmi nics a tűzfalba beállitva, neki alapbol tölt vissza ill a zöld pipa.És már én is pipa vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Synology NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jövedelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozgásban a Directive 8020
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged