- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arki
tag
válasz
etele34 #1562 üzenetére
Ami totális gáz, hogy megbízol egy-egy lapban, aztán jön egy ilyen "csinált" teszt, amitől nekimész a falnak. Mivel értesz hozzá, s pontos adatokat is közreadtak (pl. pont xyz vírust csak az tudja megtalálni..) - mondjuk legalább ennyire fair az újság, az is valami - tisztában vagy ugyan vele, hogy mennyit ér a teszt, de hülyítik a népet, az meg kicsit felháborító. Meg így egyben hülyét is csinálnak magukból az újságnál: felépítenek egy színvonalat a cikkek segítségével, jön egy ilyen, már kezdhetik is újra a munkát..
-
Dr.Én
veterán
válasz
etele34 #1155 üzenetére
Igen van egy olyan benne hogy DHCP-vel kiosztott, bérleti jogy kezdete és vége
Arki Amit nekem ki ir a gép IP-cimet az mindig ugyan az, de a Speed Guide vagy más sebbeség mérő oldal ill. torrent oldalak is mást irnak IP címnek de az mindig ugyan az ha jol vettem észre
Megnéztem haver gépét ott megint más féle képp van a net bekötve, neki at ethernet vezérlőbe be van bedugva ill a padláson van neki egy pici kis feketedoboz
Ráadásul neki semmi nics a tűzfalba beállitva, neki alapbol tölt vissza ill a zöld pipa.És már én is pipa vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Építő/felújító topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- VR topik
- Autós topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- OLED TV topic
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged