- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arki
tag
válasz
etele34 #1562 üzenetére
Ami totális gáz, hogy megbízol egy-egy lapban, aztán jön egy ilyen "csinált" teszt, amitől nekimész a falnak. Mivel értesz hozzá, s pontos adatokat is közreadtak (pl. pont xyz vírust csak az tudja megtalálni..) - mondjuk legalább ennyire fair az újság, az is valami - tisztában vagy ugyan vele, hogy mennyit ér a teszt, de hülyítik a népet, az meg kicsit felháborító. Meg így egyben hülyét is csinálnak magukból az újságnál: felépítenek egy színvonalat a cikkek segítségével, jön egy ilyen, már kezdhetik is újra a munkát..
-
Dr.Én
veterán
válasz
etele34 #1155 üzenetére
Igen van egy olyan benne hogy DHCP-vel kiosztott, bérleti jogy kezdete és vége
Arki Amit nekem ki ir a gép IP-cimet az mindig ugyan az, de a Speed Guide vagy más sebbeség mérő oldal ill. torrent oldalak is mást irnak IP címnek de az mindig ugyan az ha jol vettem észre
Megnéztem haver gépét ott megint más féle képp van a net bekötve, neki at ethernet vezérlőbe be van bedugva ill a padláson van neki egy pici kis feketedoboz
Ráadásul neki semmi nics a tűzfalba beállitva, neki alapbol tölt vissza ill a zöld pipa.És már én is pipa vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged