Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött Európába a Poco M7 Pro 5G és remek ajánlat lehet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
CHUWI HI10 TABLET
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motaba78
addikt
Szia
Nekem HI10 PRo van, nem sokban különbözik a kettő billenytűzet terén, ebben tudok segíteni.
A pro-hoz kapott billenytűzet teljesen jó, gépelést kicsit szokni kell, mert ugye nem 100% nagyságú, a tapipad nekem teljesen használható, meglehet szokni a gépelést rajta.
Matricát kapni, szinte mindegyik számtech-kel kapcsolatos boltban kapni kb500 forint, pl, ipon, aqua, edigital...A billentyűzet nincs tokban, én ezt egy neoprén tokkal oldottam meg, billentyűzettel együtt elfér benne.
-
bach66
tag
Üdv!
Akinek Hi10 PLUS van,
és rendelt hozzá eredeti billentyűzetes tokot (dokkolós), meg tudná írni, hogy mennyire jó az a billentyűzet (és tapipad)? Többet írnék rajta (fordítások), nem csak emaileket stb.Tehát mennyire kényelmes írni rajta, ill. az ékezetes betűknek megvan a saját billentyűjük? Vagy pl. a hosszú í hogyan érhető el? (Nyilván nincs külön billentyűje)
Honnan lehet hozzá matricát kapni?Gondolkozom egy ilyen beszerzésén, bár van egy nagyon jó kis bluetooth-os Rapoo billentyűzetem magyar kiosztással, és vezeték nélküli egeret is sikerült csatlakoztatnom, de azért egyszerűbb lenne a billentyűzetes tok, ha az jó.
Előre is köszönöm a válasz(oka)t!
-
Capella
senior tag
válasz
Capella #1196 üzenetére
Ja, azt kihagytam, hogy valójában úgy tűnik mégis dolgozna, mert az említett hibaüzi kód után kiírja azt is, hogy Töltés, meg hogy a következő műsor a nyugalom megzavarására alkalmas ... stb. blaba, szóval dolgozna szerencsétlen, csak elakad a letöltés már az elején.
Az igaz, hogy régen ha a root miatt állt le, akkor nem volt ez a nyugalom megzavarása szöveg, csak akkor, amikor rendesen elindult a rootra nem érzékeny régebbi app verzióval.
Ennyiben talán lehetnék szkeptikus is, hogy a root miatt. -
Capella
senior tag
válasz
Gregorg #1188 üzenetére
Ahogy most rákerestem, az van, hogy rootolt készüléken írja át a csávó a build.prop-ban a készülék típusát olyanra, amit támogat a TV GO, majd unrootolja, és így már működik a TV GO, elmondás szerint.
Tehát ez rootolt készülékre azért nem megoldás, mert ott rootoltan eleve nem megy. Nálam meg azért sem megoldás, mert nem a készülék típussal van gond, az rendben lenne, korábban működött is, hanem valószínűleg a roottal.
Azelőtt kiírta a telefonon minőségbiztosítási blablát, most már csak az van, hogy hiba történt a lejátszás során, próbálja újra betölteni a filmet, [-2113929208,0] hiba.
Kábé ugyanezt a hibakódot írja a Chuwi Hi10-en is, bájtonként azért nem hasonlítottam össze.Na most a Chuwin megoldás lehetne, ha az, hogy átírod a build.prop-ban a készülék típusát. Ehhez rootolni kellene, majd unrootolni. Azután vagy jó lesz, vagy nem.
-
Nouby
csendes tag
válasz
Necronom #1190 üzenetére
Szerintem kecskét áldoztál mert ahogy nekem lejött ez szerencse kérdése.
Eddig ismert típushibák:
- WiFi meghal
- Micro SD meghal
- 3.5mm jack kontakt hibaSenki sem mondta hogy helyettesít bármit. Nekem egy FHD 8'-10' tablet kellett amivel tudok filmet/sorozatot nézni, youtubeozni.
Jelenleg a Micro SD hibám csak win szoftver hiba vagy megoldódik magától vagy nem, de a jack már nálam is recseg ha a tabletet kézben tartom 1 hónap (!) után. Ebből következik hogy a fentiek egyikére sem jó/nem lesz jó.
Úgy érzem nem csak az OS szempontjából hanem rendelés szempontjából is 2 az 1ben a dolog. Nem csak hogy új tabletet de új hobbit is szereztem.
-
mobilizmo
addikt
válasz
fireman123 #1191 üzenetére
Ez szerintem műanyag. Gondolkodtam az enyém miben különbözik, merthogy ugyanez a proci, RAM-ROM, dual boot, stb... csak Hi10 Pro-nak hívják és hát fémház. Gyorsan lokalizáltam a Windowst, lecseréltem a Remix-et CM13-ra. Hiba nélkül működik, jó kis kütyü. Én is GB-n vettem novemberben néhány dollárral többért (<180$), de jött rá még 18 kHuf Áfa + Vám költség.
-
fireman123
őstag
A Chuwi Hi10 Ultrabook Tablet PC - WINDOWS 10 + ANDROID 5.1 + EU PLUG BLACK ] háza fém vagy műanyag? ....használja valaki ezt a változatot? ....milyen tapasztalatai vannak vele?
-
Necronom
senior tag
Nlami a HiBook semmi problemaval nem kuszkodik
Jol megy a wifi, jol megy a kartyaolvasoja, sot meg wifi hotspotot is csinaltam belole es 50-60 meterig szuperjo volt (egy nagy teremben rc versenyt rendeztem)
Mindemellett kivetito van radugva, szoval azert van hasznalva rendesen
Ez egy tab...nalam teszi a dolgat, 101% meg vagyok vele elegedve....en vettem hozza a sajat billentyujet, abba volt a wifis stcik...azert is kerdeztem, hogy okes tudom, nem ismeri fel a telo kartyakat, nincs benne se G3 se G4, csak hatha tud ra valaki valami okossagot, hiszen nincs mindig noteszgepkent hasznalva es azert olyenkor is szuper lenne ha lenne rajta mobilnetA media is jo rajta, filmezni is szoktunk vele ebedidoben (ha van a helyszinen wifi) van egy kis VPN szerverem idehaza, azon tarolok media tartalmakat es igy a netrol barhonnan hozzaferek a zeneimhez filmjeimhez
Meg sosem mondott csodot a HiBook
Termesztesen van mikor megviccel es nem akar csatlakozni a neourouter serverhez, de 2 perc utan mar megy.....valszeg a w10 meg olyenkor nincs keszen valamivel, ez csak bekapcsolaskor van...de utana fix es a stibil a wifi is..FHD siman jon az otthoni serveremrol (otthon digi UP 20Mb/s)Nem tudom ki mire szeretne ezt a kis tabot hasznalni, de egyertelmuen nem helyettesithet egy bika notebookot vagy egy asztali gepet ...bar komolyen mondom, hogy csomo dolog jobban megy rajta mint az asztalimon
Amire ez ki van talalva arra szuperAz akksi idovel sincs bajom....6 ora siman megy normal hasznalat melett, tobb 4 orat ment ugy, hogy o volt a wifi hotspot...nekem ez is elegseges..a gyari toltojet hasznalom (vennem kellett hozza egy filleres eu szabvanyu halozati dugaljat)
A feltoltes 3-3.5 ora hasznlat kozben!! cca 20%-rolSzeretnek rola rosszakat irni, de nem tudok
Nem hiszem, hogy csak en vagyok ezzel megelegedve es mindenki mas nem .....Ez nem egy szar kinai bovli ....
Sorry ha hosszu voltam...
Udv: Necro -
fireman123
őstag
válasz
bladesks007 #1187 üzenetére
Előbb-utóbb venni szeretnék egy 10"-os androidos tabletet (netre, médiára) és egy ideje olvasgatom már a kínai tabletek (teclast, chuwi, onda, cube) topicjait is, .....arra kellett rájönnöm, hogy mindegyiknek van vagy lesz valami nyűgje előbb-utóbb (chuwi microsd hiba, teclastoknál wifi hiba ....stb.)
, így elgondolkodtató, hogy be merjek-e kínai rendelést vállalni, mivel a gariztatásuk eléggé necces, vagy kössek kompromisszumot és vegyek Mo.-on ugyanannyiért gyengébb hardverrel (pl. Z300M), de garanciával.
-
Nouby
csendes tag
Csak hogy élvezzem a tabletem:
Másnak is előjött már a MicroSD hiba?
Eddig kezelte a Win a kártyát mostmár nem. Device manager feldobja hogy valami bele lett dugva majd semmire sem reagál. Amit találtam a neten az uninstall és update sem oldotta meg.
Van tippetek mit csináljak ezzel a hulladékkal?
-
Nouby
csendes tag
válasz
bladesks007 #1182 üzenetére
Gearbestről rendeltem Nov 15 környékén.
-
pokers
senior tag
válasz
bladesks007 #1182 üzenetére
Nekem van kettő Hi10Plus, és egyiknél sem jelent problémát a fémház.
A sok szomszéd wifije már annál inkább probléma, overcrowded az n, így nem is tudom a tableten hozni az előfizetésem max sávszélességét az interferencia miatt. -
bladesks007
tag
Melyik oldalról rendelted? A teljes műanyag ház/fémház kérdéskör: van-e alapból hátulütője Wi-Fi-re (/jelerősségre) nézve a fémházas kivitelnek, vagy ez csak rosszul összerakott fémházas tableteknél jelenthet problémát? (Ha jól látom, a HI10 = műanyag, a HI10 pro és plus = fémházas).
-
Nouby
csendes tag
válasz
bladesks007 #1179 üzenetére
Az én Z8350-esem már 5.1-el jött Remix OS helyett, elég közel van a stockhoz.
-
mobilizmo
addikt
válasz
bladesks007 #1179 üzenetére
Körülbelül negyed óra alatt cseréltem a Remix-et CM13-ra. Ez szerintem ne tartson vissza.
-
bladesks007
tag
Sziasztok!
Kínai tabletet keresve (70% net és média, 30% játék, ide értve pár régebbi win-es játékot is) találtam rá a következő termékekre: Chuwi HI10 Plus, HI12, HIBOOK Pro. HI10 Plus-tól amiatt ódzkodom, mivel a Remix OS nem nyerte el tetszésemet és nincs kedvem egyből azzal kezdeni, hogy custom rom-okat dobálok fel a tabletre, a HI12 pedig nem kapható EU-s raktárban. Érdeklődnék, mennyire jó választás előzőek alternatívájaként a HIBOOK Pro. [A készülékek között alapvetően a felbontásban van különbség, azt viszont nem tudom, hogy a Hibook Pro relatíve magas 2560x1600 felbontásához mennyire elegendő a 8000mAH-s akksi (a HI12-be a 2160x1440-es felbontáshoz pl. 11000maH-s akksi került)].
Előre is köszi az infókat!
-
Necronom
senior tag
Sziasztok,
A HiBookba lehet valahogy mobilkartyat, netes kartyat belevarazsolni?
Okes, hogy usb stick, de baromira butan nez ki a lelogo madzagokkal
Valakinek valami otlet?Koszi!
Udv: Necro -
Capella
senior tag
válasz
Capella #1176 üzenetére
Megnéztem a kompatibilitási listát. Eleve azt írják, hogy 3.0 Androidtól jó a cucc, funkcionalitásban lehet eltérés. Ezek szerint van.
A listában a Chuwi persze nincs benne, de a telefonom igen. Igaz, hogy Android 4.4.2-t írnak hozzá, én meg szándékosan nem frissítettem a 4.3-at, ezért meg nem is fogom.
Azért úgy sejtem, inkább a root lesz ott a probléma, nem a Jelly Bean. -
Capella
senior tag
válasz
Gregorg #1175 üzenetére
Hmm, a TV GO ugyanazt a hibakódot adja a Chuwin, mint a mobiltelefonomon.
A mobilnál egy ideig, pontosabban egy bizonyos verzióig jó volt, utána rootolt eszközön már nem ment szerzői jogi probléma miatti tiltás okán. A RootCloak sem oldotta meg. Egy ideig frissítés nélkül használtam a korábbi verziójú appot, de úgy emlékszem egyszer csak azzal már nem is lehetett csatlakozni, ezért frissítettem, persze a TV adást nem lehetett utána lejátszani. Beletörődtem, egyébként is csak elvétve használtam, opciónak volt jó inkább.
A hibaüzenet miatt gondoltam, hogy itt is valami hasonló ok lesz, bár a Chuwi nem rootolt nálam. Feltételeztem, hogy valahogy rosszul detektál az ellenőrző rutinjuk, vagy a jó ég tudja. Ez egy újabb info nekem, hogy valamit "csak" át kellene írni és jól működne. -
Gregorg
tag
Próbáltam a TV GO alkalamazást elindítani, nem sikerült persze, utána olvastam, igen szűk a támogatott eszközök köre. Valakinek van tippje, hogyan lehet elindítani? Írták, hogy device nevet lehet átírni valahol, de nem tudom hogyan.
-
Gregorg
tag
Ma erkezett meg hi 10 plus, 8350es procival. Nagyon meg vagyok vele elegedve.
-
senki11
aktív tag
Üdv! Próbálkozott már valaki csak win-es hi10 teljes rendszermentésével? A belakott rendszert szeretném lementeni gixer esetére. Mivel érdemes megoldani?
-
Lizardman
tag
válasz
bekes.andras #1158 üzenetére
4Gb RAM azért elég jó pár dologra, főleg tényleg ami nekem kell.
-
makoss
veterán
válasz
gabeszakem77 #1163 üzenetére
És ezt, hogy? Gondolom ez egy aktív USB 3.0-ás elosztó.
Egy ilyen legyen a tab és a vinyó közzé dugva?(#1164) viktorhu: Milyen töltőbe?
-
makoss
veterán
Üdv!
Használ valaki USB 2.0-ás vagy USB 3.0-ás külső 2,5"-os vinyót a Chuwi Hi10 tabhoz?
Y kábellel van rákötve, vagy csak sima USB kábellel?
Azért kérdem, mert nállam folyamatosan rajta kell lennie a konnektoron miközben használom a vinyót. -
hrvp
aktív tag
válasz
gabeszakem77 #1156 üzenetére
Szemeztem már vele egy ideje, de most a hsz-eden felbuzdulva én is felraktam. Nekem Hi10 Plus-om van, Vi10-ként azonosítja a tabletet. Remix nekem egyáltalán nem jött be, ez érzésre sokkal jobb, gyorsabbnak tűnik és nekem kényelmesebb is a sima Android.
Egy gondom van vele, hogy az egyik játék ami miatt az Androidot használom PlayStore-ban már nem kompatibilisként jelenik meg, átmásoltam az apk-t, felment, el is indul, értesítések jönnek, viszont fekete az egész.
Nem teljesen értem mivel lehet gondja.
Valaki aki Remix-el vagy stock androiddal használja a Hi10 Plust egy build.prop-ot tudna küldeni?
-
bekes.andras
tag
válasz
... jó tudni, hogy ilyen is van. Köszönöm!
-
mobilizmo
addikt
válasz
Hatalmas köszönet!
Nálunk (asszonynak vettem) ugyan egyelőre nem volt probléma a Remix alatt, igaz nem is nagyon próbálgattuk, csak a Win10-et. De ránézésre nem tetszik, nem eléggé Android, így már keresgéltem CM-et, de eddig nem találtam. -
gabeszakem77
csendes tag
Sziasztok! Beruháztam én is hi10 pro -ra (gyerekeknek karácsonyi ajándék.) Az első használatok után kiderült, hogy folyamatosan lefagy a készülék remix os alatt. A gyerekek nem tudnak rajta játszani.
Fórumok olvasása és internet búvárkodás után arra a következtetésre jutottam, hogy nem vagyok egyedül a problémámmal, a Chuwi lesza**ja hogy mi a helyzet veled és a tableteddel.
A probléma megszűnt, miután bekapcsoltam a biosba a gfx boost-ot, és felraktam a twrp-t, és a CyanogenMod 13 (Android 6.0.1) for Chuwi Vi10 Plus, Hi10 Plus, Hi10 Pro, Hibook Pro & Hi12 androisot. (A cm12.1 -el nem lett jó).
Ha valakinek hasonló problémája van akkor itt érhető el a telepítés menete: [link]
-
viktorhu
veterán
Annak idején sokat kísérleteztünk a fórumon, én is méricskéltem rendesen.
Ez a töltő vált be legjobban nekem (ezt hordom magammal mindig, aztán munkában erről töltöm a chuwit meg a mobilt és mást is ha kell):
Van még egy ötletem. Mi az elején kicsináltuk az USB C csatlakozót. Leraktam az ágyra tölteni a tabletet, a feleségem meg áttette a székre, ahol már feszült a kábel. Azóta a gyári kábellel nem is tudom tölteni, egy HAMA USB-C kábelt vettem a Media Marktban, ami sokkal vaskosabb (a csatlakozó rész is kicsit robusztusabb), mint a gyári. A chuwit csak azzal a kábellel tudom rendesen tölteni, máshoz nem is használom a kábelt, mert nem akarom kitágítani a telefon USB C csatlakozóját
Minden más kábel elmozdul benne, de ha benne is marad, nem tölt rendesen. Ezt még megnézheted, hogy ha megmozgatod a gyári kábelt, akkor akadozik-e az érintkezés.
-
Lizardman
tag
válasz
bekes.andras #1145 üzenetére
Nem igazán tudom mit néztem be, de te biztosan jobban tudod. Én ezért vettem, mert a munkám miatt kellett 2-3 program miatt egy új laptop, ami minél kisebb (a többi, mint például, hogy alapból tablet, dual os, stb. már csak hab volt a tortán). Néha filmezek-sorozatozok rajta, és hogy ne legyen gond a tárhely, pont ezért van folyamatosan bedugva egy 128Gb-os Pendrive, hogy ha BÁRHOVA viszem, ne legyen probléma semmi. Hisz ez alapból egy hordozható eszköznek lett tervezve, nemdebár?
Van Wifi-m, de NAS nincs, és nem is tervezek beszerezni.
-
Ranger^41
aktív tag
Én eddig nagyon szerettem a HiBookot, de most 3 hónap használat után elő jött a wifigond... Eddig szomszéd szobában vasbeton fal mögött is tudtam 720p filmet streamelni, most már a router mellett fél méterre se képes folyamatosan játszani semmit, wifi jelerősség is minimumon van mindkét rendszer esetén. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy milyen körülmény változott, hiszen eddig semmi gondja nem volt... Milyen beállítás befolyásolhatja?
-
viktorhu
veterán
Az elvileg a gyárinak a kódja. Ha USA töltő, és adapterrel kaptad, akkor eredeti lehet. Nem lehet, hogy nem az eredeti kábelt használtad? Mert ami a mobilodhoz elég jó volt, az ehhez nem lesz az. Ebben az esetben próbáld meg a gyári kábellel.
Ha EU töltő, akkor viszont valószínűleg olcsó másolat, és szükséged lesz egy jó töltőre.
-
viktorhu
veterán
A gyári töltő nem szemét, de valószínűleg nem a gyári töltőt kaptad. Megpróbálhatod a Nexus töltőjéről, kicsit sovány, de talán pont a határon van.
Egy-két film elfér a belső tárhelyen is, utána át tudod mozgatni olyan programmal, ami megfelelően kezeli a tárhely-jogosultságokat (akár a beépített fájlkezelővel), vagy letörlöd, amit megnéztél.
-
viktorhu
veterán
-
bekes.andras
tag
válasz
Lizardman #1143 üzenetére
... akkor te valamit nagyon benéztél.
Miért vettél egy olyan eszközt, amihez nincs infrastruktúrád? Ez egy tablet, nem PC helyett van. Online tartalmat nézhetsz rajta, netezhetsz rajta több-kevesebb kompromisszummal, de alapvetően ez egy minden tekintetben megalkuvást igénylő eszköz. Más kérdés, hogy esetleg olyan teljesítménye van, ami éppen elég az adott feladatra, és sok átlagembernek ennél több nem is kell, de nem az az élmény, mint egy asztali gép. Igaz mobilis...
Ellenben ha nincs Wi-fi-d, akkor mire használod?
Másolgatsz pendrive-ra, és azt dugod a gépbe? o.O
-
dipeti
senior tag
Ha SD kartyara akartok torrentezni erdemes [ezt] az erteket manualisan beallitani. Igy talan gyorsabban fog menni a letoltes. (A letoltest cache-eli a RAM-ba es onnan irja majd az SD-kartyara. Igy a letoltes soran nem az SD kartya irasi sebessege lesz a bootleneck. Ha jol ertelmezem...)
-
Lizardman
tag
válasz
bekes.andras #1142 üzenetére
Vagy mondjuk egy ILYEN megoldás, ami sokkal egyszerűbb és költségkímélőbb (spec nekem egyik eszköz sincs, amit említettél!), folyamatosan bedugva a 3.0-s USB-s aljzatba?
-
bekes.andras
tag
... nem megfelelő a rendszered beállítása vagy az nem támogatja a gyorsabb Wi-Fi szabványokat. A CHUWI Wi-Fi-je technikailag képes volna 11Mbit-600Mbit közötti adatfolyamot fogadni, feltéve, ha ezt az adott eszköz is képes sugározni. Esetleg gyenge a jel.
A tabletre nem kell másolnod semmit, otthoni NAS, amin tárolod a filmeket, PLEX, Kodi, amin keresztül nézed.
-
Motaba78
addikt
Sziasztok,
Megérkezett nekem is egy hi10pro+ billentyűzet.
Elsőre elég minőségűnek tűnik a szerkezet az androidot és a win10-et is korrektnek találom. Célszerű teljes mentést végezni rajt android és win rendszerekről?
A win10 frissíthető rajt?
Ui. Kellemes ünnepeket. -
pokers
senior tag
Kipróbáltam, win10 alatt se működik, és tartok tőle nem is fog sima usb-s kapcsolattal. Ez ugyanaz, mintha két pc-t akarnál összekötni sima usb-vel, amit ugye nem tudsz.
Android alatt mintha próbálkozna, de nem vártam ki a végét, mert egyébként is otthoni hálózatba használom a tabletet, így számomra nem fontos az usb kapcsolat két gép között. -
pokers
senior tag
válasz
DBandi_ #1132 üzenetére
A jelszó is ott van a fórumban. Ha jól emléxem en.chuwi.com
A töltés közbeni használat nálam is furcsán alakult. A régebbi, z8300-ast egyszerűen nem lehet használni töltőről, mert villog a fényerő és mintha olyankor nem is töltene.
Az újabb, a már z8350-es pedig kiválóan használható töltőről is. Most is épp arról írok, miközben tölt.
Ami különbséget látok, hogy a z8350-hez más töltőt adtak, ami még gyorsabban is tölti fel a tabletet. A z8300 töltője olyan 6-7 óra alatt tölt fullra, addig a z8350 töltője 4-5 óra. -
Nouby
csendes tag
Helló!
Nekem sikeresen átcsúszott a már Z8350-es procis Chuwi HI10 PRO (hálisten stock 5.1). Nem tudjátok miért kezd el játszani a fényerővel win 10 ben amikor töltőre dugom?
Másik, nektek is egy 5.0V 3.0A-s töltőt adtak? Ha rajta van gyorsabban merül mint tölt használat közben, használat nélkül 40% ment bele 7 óra alatt.
Köszi!
-
Gyura62
csendes tag
Sziasztok!
Korábban már írtam a Hi10 Pro- m REMIX-es akkuhasználatával kapcsolatban.
Azóta addig optimalizálgattam, finomítgattam a beállításokat, hogy eljutottam 5-6 órás akkuidőig, nagyjából mindkét rendszeren. (REMIX-nél ~ 5 óra). Ez már szerintem vállalható, ettől függetlenül nekem szimpatikusabb lenne a normál stock androidos verzió, amivel az updatelt változatot már adják.
Ezért kérdezem, hogy esetleg érdekel-e valakit megvételre ez a tablet?
4-szer vagy 5-ször volt feltöltve összesen, tehát gyári állapotban, éppen csak beüzemelve, Windows magyarítva, naprakésszé téve.
44 ezerért odaadnám. Ha esetleg érdekel valakit, írjon privátba. -
senki11
aktív tag
-
Lizardman
tag
-
Kripke
tag
válasz
viktorhu #1125 üzenetére
Sajnos nem találok olyan opciót hogy törlöm a rendelést. (gondolom nem véletlenül nincs ilyen gomb) Valószínüleg csak úgy lehet törölni, ha pl telefonon felveszem velük a kapcsolatot. Egyáltalán nem beszélek angolul, szóval ez kilőve. Azt hallottam, hogy ha 10 napig nem fizetek, akkor autómatikusan törli a rendszer a rendelést. Ezt most letesztelem
-
viktorhu
veterán
Azért nem történt meg a fizetés, mert a kártyával nem sikerült, utána pedig nem is fizettél, csak feltöltötted a pénzt a paypal egyenlegedre - fizetni most tudnál, hogy ez a pénz az egyenlegedre megérkezett.
A rendelést meg a Gearbestnél tudod törölni, ha belemész a rendelésedbe, biztosan lesz cancel / modify vagy ilyesmi lehetőség. Elküldeni semmiképpen nem fogják, amíg nem fizettél, és a futár sem kérhet tőled semmit
-
Kripke
tag
válasz
viktorhu #1122 üzenetére
Valóban nem történt fizetés. Pont ezt nem értem, hogy miért nem. Minden adott, a paypal számlán ott van a pénz amit rá raktam. Na de asszem jobb is így. Már csak azt kéne tudni hogy hogyan lehet törölni a rendelést. Kinéztem egy kicsivel drágábban egy lenovo miix 310-et, nagyjából ugyan azt tudja mint a chuwi. Csak attól félek, hogy megveszem a lenovót, és néhány hétre rá csönget a futár hogy hozta a chuwit, és követeli a 232€-t
-
viktorhu
veterán
Ebből nekem az látszik, hogy a fizetés nem történt meg, ott lesz a pénzed a paypal accountodon. Nézd meg a számlaegyenlegedet a paypalban.
Tipp: új kártyát regisztrálhattál, és mivel még nincs visszaigazolva a kártya, nem tudsz vele ennyi pénzt kifizetni paypalon, vagy magán a kártyán van fizetési limit.
-
garrotter
tag
Végre sikerült újratelepíteni a win10-et. A kamerán kívül működik minden, valamiért a lementett drivert nem hajlandó telepíteni.
-
Kripke
tag
Sziasztok. Tanácsra lenne szükségem. Néhány napja rendeltem egy chuwi hi10 plust, és hozzá egy billes tokot a gearbes-ről. Már ott nem stimmelt a dolog, hogy a paypal a fizetésnél közölte velem, hogy nem hajlandó a megszokott módon lebonyolítani a tranzakciót (autómatikusan levonja az összekapcsolt bankszámláról), hanem manuálisan kell az összeget felraknom a paypal számlámra. Ezt másnap meg is tettem, de nem néztem meg az állapot státuszt, ahol ez fogadott :[link]
Eszerint 14. -én kifizettem a 231,38 eurót, miközben 16. -án érkezett meg az általam manuálisan feltett 232 euró. A netbankom szerint viszont a gearbestnek még nem történt meg semmilyen átutalás, annyi minusz van, amennyit felraktam a paypal számlámra. Már ettől agyfaszt kaptam, pedig még csak most jön az igazi fejtörő. E-mail-ben kaptam egy azonosító számot a gearbest-től, amire ha rámegyek, megjelenik a weblodal teljes nézete, és ezzel együtt a rendelésem állapota: [link]
Azt írja, hogy Order Submitted, tehát még fel sem dolgozták a rendelésemet.
Viszont. Ha ugyan ezt a linket mobilos nézetben nyitom meg, akkor ezt kapom: [link]
Eszerint a rendelésemet feldolgozták, a pénz megérkezett, és folyamatban van a szállítás. Életemben nem voltam még ennyire bizonytalan, mint most. Biztos vagyok benne, hogy ez a néhány nap legalább 10 évvel rövidítette meg az életemetVan valakinek legalább egy halvány sejtése, hogy akkor most mi a búbánat folyik itt? Előre is köszi a válaszokat.
-
pokers
senior tag
válasz
senki11 #1117 üzenetére
Keresd meg a Chuwi hivatalos fórumán a gépednek megfelelő topikot, az ott lévő biost, androidot, wint töltsd le és a leírás alapján teljesen telepítsd újra a tabletet.
Ha ez sem segít, akkor ha még van rajta garancia, gariztasd.
Ennél többet, jobbat sztem így távolról, látatlanba senki nem tud tanácsolni. -
senki11
aktív tag
Erre esetleg valaki?
-
Kripke
tag
Köszi a linket. Végül megrendeltem gearbest-ről a billentyűzetes tokkal együtt 232-ért. Már most tűkön ülök, pedig tuti nem fogom idén kézhez kapni
-
pokers
senior tag
Szia!
gearbest.com-ról rendeltem black friday akcióba 210USD-ért billentyűzettel együtt.
Csak ajánlani tudom őket, meg lehet beszélni velük, hogy mit írjanak a számlára, így én plusz adó, stb nélkül megkaptam.
Az elsőt geekbuying-ról rendeltem dhl-el, azt meg is fogták a vámosok, +9e forintom bánta. A másodikat ali-ról akartam rendelni, de azok nem írnak rá bármit a számlára, így töröltem a rendelést, pénzt visszaküldték. -
fireman123
őstag
A Teclast X98 PlusII topicjában nem egy user panaszkodik a wifi problémáról (és nem régen, hanem az utóbbi hónapokban), ezt gyakorlatilag általánosnak mondják, külföldi fórumok is tele vannak ezzel és más Teclast típusoknál is jelentkezik sajnos, ...azért a kínai gariztatás eléggé lutri. (erről is olvasni mindenfélét), persze biztos sokan vannak akinek semmi problémája velük, ...én sajnos elbizonytalanodtam. Persze ettől még pl. a Hi10 lehet jó, ennél csak az akku problémát hallottam eddig, itt a topicban.
-
pokers
senior tag
válasz
Gregorg #1102 üzenetére
Hi10 Plus hozza simán a 6 órát.
(#1099) fireman123
Ár/érték arányba verhetetlenek, abból meg nem szabad általánosítani, hogy valakinél szar a wifi (én már rég legariztattam volna), akkor már az egész brand szar. Lehet volt valamikor egy széria amiben nem a Realtek chip volt, azokkal lehetett ilyen gond, de már rég nem lehet azt a szériát kapni.
A családban van kettő Hi10 Plus és igen nagy népszerűségnek örvend, képesek vagyunk összeveszni, hogy azt használjuk, vagy a nagy asztali pc-t -
Gyura62
csendes tag
válasz
Gyura62 #1104 üzenetére
tovább teszteltem a Hi10 Pro-mat akku merülésből: most már egyértelmű, hogy a REMIX szívja az akkut, de nagyon. Tenapelőtt 2 óra normál használat teljes töltésről 50%-ra vitte le, nagyjából fele-fele Win és Remix használat mellett. Most 1 órát csak a Windowst használtam. 1 óra alatt 8%-ot esett. Ez viszont azt mutatja, hogy az akku jó hardwerileg, valami fut a háttérben, aminek nem kéne.
-
zoltan6
addikt
mi az a remix egyáltalán? valami android klón? a mostani chuwik azzal jönnek?
-
viktorhu
veterán
válasz
Gyura62 #1104 üzenetére
Akkor viszont tényleg nem akkuproblémának tűnik, hanem a Remix gondja lehet. Erről viszont nem tudok nyilatkozni, az enyémen még nem remix van, hanem aosp android (ami szerintem jobb is, mert egy tableten ne játsszon windowst a droid - ha windowst akarok, a windows-t indítom el).
-
Gregorg
tag
Hi10 Plusnál milyen üzemidő várható? Az egyik ok, hogy ezt választottam a pro helyett, hogy az akksija nagyobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobilinternet
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megjött Európába a Poco M7 Pro 5G és remek ajánlat lehet
- Jogász topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6, Starlight, 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú + Pencil
- Apple iPad / 8th Gen ( 10.2" - 32GB - WiFi ) / Ezüst
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xiaomi Smart Pen (2nd Generation)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Huawei Matebook 14 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 14" 2K Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest