Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött Európába a Poco M7 Pro 5G és remek ajánlat lehet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
CHUWI HI10 TABLET
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladohardver
őstag
válasz
sMogyi86 #2196 üzenetére
Újra kell pattintani a windowst pendrive-ról.. az összes tableteden lévő adatnak annyi.
(#2199) makoss
makoss
addikt
Üdv!
Nem tudja valaki, hogy belső tárat nem lehet a HI10-ben cserélni 60 GB-tól nagyobbra?Mintha valaki írta volna régebben a topicban hogy valaki szaki valami samsung eszköznek memória kártyáját forrasztotta át és azóta faszányos.
Ha továbbra is a windows frissítés miatt kérdezgeted akkor jobban jársz ha csinálsz egy új 1909 w10 telepítőt és úgy telepíted fel... Rengeteg bosszúságot és időt lehet vele megspórolni.
[Tutorial] How to compile an install file of the latest build of Windows 10 -
makoss
veterán
Üdv!
Nem tudja valaki, hogy belső tárat nem lehet a HI10-ben cserélni 60 GB-tól nagyobbra?
-
Sziasztok,
Valaki belefutott már ebbe az "undoing changes made to your computer" végtelen ciklusba, Win10 frissítés után? (nekem is kellett a külső plusz meghajtó)
Nagyon-nagyon örülnék ha lenne valakinek hasznos tapasztalata.Máté
-
Tityahome
aktív tag
Srácok. Nem tudom olvassa e még valaki ezt a topikot, de ha igen akkor megemlítem, hogy megvettem a chuwi hi10X tabletet ami ugyan már csak windowst futtat, de nagyon egyben van a tablet. Kinézetre ugyan az mint a hi10 pro csak más benne a hardver.
Ezt csak azért írtam le ha esetleg valakinek tetszett a PRO külsőleg és nem tart igényt az androidra akkor a hi10X, mivel erősebb a hardvere, jó választás lehet számára. -
makoss
veterán
Üdv!
Ha a telómon (Redmi Note 3 Pro) bekapcsolom a Hordozható Wifi hotspotot, mit kell beállítanom a Chuwi HI10-en, hogy érzékelje, használni lehessen a mobilon lévő netet?
-
lacccca
csendes tag
Sziasztok. Chuwi hipad 10.1 hez kijelzőt tudok valahonnan venni, rendelni?
-
Tityahome
aktív tag
Hmmm.... nekem simán fel ment a Windows 10 frissítés. Igaz másfél óra volt kb. de nem dobott hibát.
Frissítés után a touchscreen inverz működött, de a régi driver ezen is segített.
Most tökéletes! -
Drag77
senior tag
Sziasztok,
Magyar billentyűzetet használ valaki hozzá hasonlót mint a gyári?
Ha igen milyent?Köszönöm
Drag -
mobilizmo
addikt
A specifikációban fast charging van csak írva akármit is jelentsen. Ez valami egyedi gyártói technológia lehet, szóval QC 3.0-at (ami egy standard) biztos nem tudja. Egyébként tuti, hogy biztonságosan lehet vele tölteni.
-
makoss
veterán
Üdv!
Már kevés nekem ez a 64 GB tárhely, legutóbb a windoows frissités sem települt fel épp e miatt.
Van egy 64 Gigás micro SD kártyám, hogyan lehetne beállitani azt, hogy az SD kártyára mennyen minden frissités? -
makoss
veterán
Üdv!
Nem tudja valaki, hogy szervizes ki tudja cserélni a belső tárhelyet nagyobbra?
Állandónan windows frissítés hibájába ütközik a gép: nincs elég hely.
Köszönöm előre is! -
Pferi
senior tag
válasz
zolinho72 #2166 üzenetére
Esetleg próbáld meg őt:
Szűcs Attila
Posta cím : Nyárfa köz 28.
2133 Sződliget,
Hungary
tel: 30 5929197
web: http://itwshungary.hu
szucsitworkshop@gmail.com
Nekem egy Chuwi Hi8 LCD csere munkadíja és az új LCD összesen 12000 Ft.+postaköltség volt.
3 nap múlva küldte is vissza. -
lacentos
tag
Sajnos nem sikerült bele életet lehelni,le kellett venni a lélegeztető gépről. Esetleg valakit érdekel alkatrésznek dokkolós billentyűzettel (fel matricázva zöld)mondhatni vadi új.Keressen.
Még egyszer köszönöm a segítségeket mindenkinek. -
Necronom
senior tag
válasz
eladohardver #2159 üzenetére
aksi ki aksi be-vel se lett jó...
az viszony szomoru ha igysem javult meg ...
-
Necronom
senior tag
válasz
eladohardver #2157 üzenetére
Haaaat....barmi Li xx akksit rovidre zarni?
Nem tudom milyen fejekbol pattan ki ekkora bodulet.....
Egyreszt tuzveszelyes es ezt nem ugy irom, hogy lehet hogy baj lesz belole ejjnyebejjnye, hanem, hogy fel fog gyulladni....masreszt a boha uristennek sem fogod tudni utana feltolteni....
Szoval igy lehet probalkozni ezzel, aki ezzel tisztaban van
Li-Ion akkut cellankent 2.8V ala meriteni sem eletbiztositas...nehez, vagy egytalan nem lehet kesobb feltolteni -
eladohardver
őstag
válasz
mobilizmo #2156 üzenetére
Közben elöjőtt ez a se kép se hang dolog is. Amire elég meredek megoldásokat találtak a srácok... Rövidre zár aksi kábel... Hátha az is helyre rakja ha tökig lemerítem az aksit...
-
mobilizmo
addikt
válasz
eladohardver #2155 üzenetére
Nekem is még 8300-as procival van. Megpróbálom nem elfelejteni este otthon megnézni. Mintha lenne mentésem gépem a telepítőből.
-
eladohardver
őstag
válasz
mobilizmo #2151 üzenetére
Ez a széria száma: cwi1515 Q64G42160502534
Windows (Z8350):
Dualboot Chuwi Hi10 Windows for 1611 Download Ezt feldobtam rá...Hátőőő random lekapcsol egyrészt... másrészt ez a vas z8300-as
csináltam egy 1809 telepítőt a driverekkel az a chuwi logónál megállt és végtelenbe pörgeti a kört... miután felmásolta a pendriveról a dolgokat és ugye újraindult...
Valakinél esetleg egy régebbi telepítő hozzá? Régebbi driverekkel ami ehez a z8300 al műxik? Chuwi fórumon nem találtam, illetve olyan linket ahol régebbi verziójú illetve z8300 hoz kérte valaki a telepítőt... de az meg döglött link
Most what?
-
lacentos
tag
válasz
eladohardver #2153 üzenetére
Nagyon megköszönném,ill. honorálnám. Az igazság az,hogy aki segítene az nem kimondottan számítógépes kolléga a benti hálózatra sem tud sok mindent beengedni ezért kellett volna most nekem letölteni a dolgokat és bevinni.Szóval nem is igazán szeretném ott erőltetni.
Privátban írok.
-
lacentos
tag
Most kerülne még csak sor a helyreállításra. Viszont nem tudom az összefoglalóban lévő linkek közül az első kínai a második megás viszont ott nincs semmi. Akkor mit kell letöltenem ? A win újra telepítéséhez.
Dual System v400 verzióhoz: link1, link2
-
kerekes.pter
csendes tag
Sziasztok
nekem valaki betudna irni a chuwi fórumba a biossal kapcsolatban? -
lacentos
tag
válasz
eladohardver #2144 üzenetére
Oké köszönöm.
-
lacentos
tag
válasz
eladohardver #2138 üzenetére
Sajnos én ilyen szinten nem értek hozzá,bent a srácok sem jutottak vele dűlőre ráadásul attól is tartanak,hogy esetleg még az android is eltűnik róla.
-Ezért kérdezném esetleg tudna e valaki ebben segíteni, hogy működjön persze nem ingyen itt Pesten.
-Vagy vigyem valami szervizbe ahol egyáltalán vállalnak ilyen kütyüt,ezzel a gonddal.
-Esetleg hagyjam a fenébe és marad rajta az ős régi android. -
mobilizmo
addikt
válasz
Necronom #2140 üzenetére
1, ha még nem nyitott a bootloader, akkor ez az első - már nem emlékszem biztosan, de azt hiszem a nyitás
következménye, hogy a /data törlődik, tehát legyen mentés a dolgaidról
2, aztán jön a twrp telepítés
3a, twrp-ben először célszerű mindent menteni (ha a /data törlődött a bootloader nyitásnál, azt nem fontos, de
a többi igen, hiszen bármi félre csúszik, a rendszert vissza lehet rakni innen)
3b, jöhet a wipe, /system és /cache biztos, de valószínű /data is - tehát itt biztos minden adatod törlődik!
3c, letöltött zip-ek flashelése dmverity, rom, v10_to_saját típus_patch, opengapps.v6_x86 ebben a sorrendbenFigyelmesen el kell olvasni mindent a weblapon az instrukciókból! Sajnos van olyan HI10 Pro sorozat amire nem telepíthető a rom. Nem tudom pontosan megmondani, de az a sorozat olyan hw elemmel szerelt, amihez nem talált drivert, a sorozatszám alapján pontosan beazonosítható melyikről van szó.
KonstaKang -
eladohardver
őstag
válasz
lacentos #2129 üzenetére
Fentebb leírtam ahogy tudtam, hogy hogyan kell telepítőt készíteni... olvass vissza...
Ha hi10 plus-od van akkor be is van linkelve...
Ha nem akkor is érdemes lenne megcsinálni a telepítőt és úgy feldobni a 1809 windows-t mert rentgeteg időt spórol vele az ember, mert nagyon hosszú idő míg befrissíti az alap win-t amit a kínyaliak szolgáltatnak ezekhez a tabletekhez...
Telepítéshez segítséget összefoglalóban találsz...Ha már jelszót kér... akkor vszeg már meg is oldódott a problémád ... lehet a touchscreennel kéne beírni a jelszót... ott biztos nincs olyan gebasz hogy mondjuk átváltott angol kiosztásra.
-
-
npnp
tag
Hello
A pár hónapos Chuwi Hi10 Plus képernyője sérült, a felső egyharmad nem megy...
Van tapasztalat, hol, mennyiért cserélhető a kijelző?
P
-
Steph88
csendes tag
válasz
lacentos #2131 üzenetére
Az a baj a frissítésbe simán belehalhat szegény. Főleg, hogy más rendszer is van rajta. Lehetőség szerint én csinálnék egy friss telepítést a windows partíciókra minden törlésével. Akkor tényleg kapsz egy tiszta windowst. Driverekkel nem lesz baj, talán max a windows-os "restart/boot linux" progi vagy gomb nem lesz de az mindegy is. Újra indítod és a linuxra nyomsz. Én ezt javaslom most így hirtelen.
-
mobilizmo
addikt
Akit érdekel, van frissítés a KonstaKang féle LineAgeOS 13-ra. Mármint a frissítést úgy kell érteni, 2018. februári, de én (meg gondolom a többség aki ezzel foglalkozott) felraktam aztán úgy voltam vele ez úgysem official, tehát nem lesz belőle újabb. Android főverziót nem ugrott, még mindig Marshmallow. Ha feltoltam majd írok róla.
-
lacentos
tag
válasz
Steph88 #2130 üzenetére
Nem bonyolult 1 szó nagy betűkkel. Reggel hívott,hogy kellene a jelszó felmentem beírta és nem fogadta el többszöri próba után sem. Közben én elmentem melózni és délután mikor ment el akkor szól oda úgy néz ki kuka.
Azért kérdezem mit olvassanak el esetleg itt az összefoglalóban van e valami támpont.( mint írtam frissítés-bejelentkezés után sima sötét háttér lett és ennyi )
-
Steph88
csendes tag
válasz
lacentos #2129 üzenetére
Az milyen, hogy nem fogadja el a jelszót? Ott akkor más a galiba
Már ha ez a windows telepítés végén van és csak az alap fiókot kellene létrehozni.
Amire egyből gondoltam, hogy nem-e amerikai a billentyűzet kiosztás. Vagy ha fizikai van feldugva, annak állít amerikai vagy más kiosztást. Megnézted a "szemmel", jó a jelszó? Most csak ilyen alap dologra tudok gondolni, hogy a 0 helyett pl " ' " lett gépelve, vagy fn gomb benyomva és más karaktert ütsz be. Esetleg időzóna ami a hitelesítésben lehet(ne) baki. De ez legkevésbé eszközhibának tűnik...
Amúgy van valami billentyű kombó is (nem ugrik be) amivel ki lehet hagyni az alap fiók létrehozását és belép a builtin rendszergazdával.
-
lacentos
tag
válasz
eladohardver #2128 üzenetére
" Csináltam egy 1809 telepítőt és ennyi.."
Ezzel kapcsolatban tudnál valami bővebbet mondani ? Bevittem a m.helyemre informatikusok annyit már elértek,hogy kérte az email címemhez tartozó jelszót amit persze nem akar elfogadni.
Mert akor tudnék nekik támpontot adni mit csináljanak vele.
Köszi. -
RPka91
tag
Sziasztok!
CH341A USB-s bios flashere és egy SOIC8 tesztere nincs valakinek eladó vagy kölcsönbe?
-
lacentos
tag
válasz
mobilizmo #2123 üzenetére
Eddig normálisan működött,nem volt vele semmi gond. Használat közben kiírta,hogy kész a frissítés telepítésére mikor akarom most v.később.Rányomtam,hogy mehet ekkor sokáig csinálta.
Indításkor megjelenik a nevem Welcome tekei a pöttyöket és utána szépen nincs semmi a kijelzőn csak a kurzor. Bár mit lenyomok semmi,az indítást többször próbáltam ugyan az a vége.És köszönöm a gyors válaszodat.
-
lacentos
tag
Sziasztok. Most frissítette magát a w10 kb 1,5 órát szarakodott,újra indult beadta a bejelentkező felületet aztán elsötétül a képernyő,csak a kurzor látszik-mozgatható.(egéré) Más semmi reakció.
Az android az megy rajta. Valami ötlet esetleg ?? Köszönöm. -
varmi2
nagyúr
válasz
kerekes.pter #2120 üzenetére
a biosban nem is működik az érintőkijelző ez alap. a billenytűzettel kell lépkedni benne, amit usb-n rádugol.
-
kerekes.pter
csendes tag
-
mobilizmo
addikt
válasz
kerekes.pter #2118 üzenetére
Szia!
Biztos, hogy HQ64G421712....?
A fórumban HQ64G421711... után a következő HQ64G421803...
Egyébként 1711-hez van BIOS, de se az előtte , se az utána lévő szériaszámúakhoz nincs felrakva link.
Egyébként BIOS frissítéssel kapcsolatban ezt írják:
PS: To flash bios will erase the product key, so we don't offer the Hi 10 pro bios in the forum. Besides, to flash bios is risky, it will brick your tablet if your use a incorrect bios.Itt egy link a fórumhoz.
-
boken
senior tag
válasz
eladohardver #2116 üzenetére
Királyság 😂👍
-
boken
senior tag
válasz
eladohardver #2113 üzenetére
Letöltöttem egy kamera appot, valóban nem megy a kamera. Biost tudok utólag is frissíteni vagy hagyjam?
Sohasem használtam a kamerát, rendszerből is csak a wint. Dolgozom vele csak. Majd egyszer még a droidot szeretném leszedni róla. -
boken
senior tag
válasz
eladohardver #2113 üzenetére
Sosem használtam még, de délután ránézek
-
boken
senior tag
válasz
eladohardver #2111 üzenetére
Köszönöm, közben feltettem a te win10 home hun verziódat az összefoglalóban lévő biossal és azzal eddig tökéletesen működik!
-
boken
senior tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni.
Hi10 plusom a win megadta magát.Nem indul csak pörög a betöltés.Az összefoglalóból leszedtem a 64 biost, plusz a Mega link alól a két win mappát.
Kitömörítettem egy ntfs-re formázott 32 GB pendrive-ra. Type C a pendrive, betettem a tabba de a piros ablak után nem történik semmi,mindig visszatér a kék képernyőre.
Minden segítséget előre is köszönök. -
fridaycs
tag
sziasztok!
Mivel az én Hi10 Pro-m akksija felpúposodott, plusz a kijelző is megrepedt, ezért eladó a billentyűzete. Hardveraprón megtaláljátok, nem tudom, hogy linket szabad-e ide tenni.
Esetleg ha a rossz készülék is érdekel valakit, az is eladó.Üdv:
PCs -
Tityahome
aktív tag
válasz
eladohardver #2107 üzenetére
Köszönöm!
-
eladohardver
őstag
válasz
Tityahome #2098 üzenetére
Z8300/Z8350? meg ugye van vagy 4 féle win serialok szerint a letöltéseknél
... kicsit fura... mindegyik verziót nem akarom megcsinálnibocsi!
Aki akarja annak itt van a tutorial, legfrissebb telepítő létrehozása.
Megfelelő driver zip leszed kicsomagol x:meghajtó 2 mappába
Tabletről ezt a 3 mappa lementése:
C:\Recovery
C:\Windows\Panther
C:\Windows\OEMKimásol az instal.wim-et a windows iso-ból(Sources mappa), majd átnevez install.esd-re.
Létrehoz x:meghajtó 1 mappát
Lecsekkol melyik a windows home:
Dism /Get-WimInfo /WimFile:X:\install.esd
Megfelelő kicsomagolása:
DISM /Export-Image /SourceImageFile:X:\install.esd /SourceIndex:6 /DestinationImageFile:X:\install.wim /compress:fast
Install.wim mountolása 1 mappába:
Dism /Mount-Wim /index:1 /WimFile:X:\install.wim /MountDir:X:\1
Becopyzod az 1-es mappába a három mappát
X:\1\Recovery
X:\1\Windows\OEM
X:\1\Windows\PantherDriverek hozzáadása:
DISM /image:X:\1 /Add-Driver /driver:X:\2 /recurse /ForceUnsigned
Végül install wim elmentése.
Dism /Unmount-Wim /MountDir:X:\1 /Commit
Utána amit eredetileg te telepítőd a saját kis tabletkádhoz megfelelő telepítődnél felül kell írni az install.wim-et oszt csókolom!
De persze ez angolul ott van.
-
Necronom
senior tag
válasz
Macii07 #2104 üzenetére
Nalam ez megoldotta anno a problemat, ugyanez volt
Ugyan amikor toltore tettem semmi sem villogott rajta, semmi sem jelezte a toltest
Miutan isten tudja hanyadara probalkoztam mar vegso ketsegbeesessel az inditassal es nagyon hosszu gombnyomasra sikeredett, onnantol volt toltesjlezes is, de addig az sem -
Macii07
újonc
Sziasztok!
Rendeltem egy Chuwi Corebook-ot a Gearbest-ről. Ma jött meg. Biztos az én őrangyalom nem dolgozott jól, de ez a cucc be sem kapcsol.
Töltőre raktam 3 órára, de semmi életjel. Találkozott már valaki ilyennel? Mit lehet megpróbálni?
Előre is köszi!
-
mobilizmo
addikt
válasz
kerekes.pter #2099 üzenetére
Hello!
Elég régen készült a leírás, de valószínűleg még most is aktuális.
Az összefoglalóban van MÉLYVÍZ szekció, ott találod.
Bár a LineAgeOS unofficial, de én azt használtam, ajánlom. Azzal kapcsolatban, hogy van-e frissebb verzió, kellenek-e a patch fájlok, stb.. érdemes körülnézni a fejlesztő honlapján:
[link]
Az sd kártya kezelés egy létező széria hiba, nekem nem volt soha. De elképzelhető, hogy a custom ROM megoldja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobilinternet
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megjött Európába a Poco M7 Pro 5G és remek ajánlat lehet
- Jogász topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest