Hirdetés
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elérte szoftveres életciklusa végét a Galaxy S20 család
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
CHUWI HI10 TABLET
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyura62
csendes tag
Sziasztok!
Korábban már írtam a Hi10 Pro- m REMIX-es akkuhasználatával kapcsolatban.
Azóta addig optimalizálgattam, finomítgattam a beállításokat, hogy eljutottam 5-6 órás akkuidőig, nagyjából mindkét rendszeren. (REMIX-nél ~ 5 óra). Ez már szerintem vállalható, ettől függetlenül nekem szimpatikusabb lenne a normál stock androidos verzió, amivel az updatelt változatot már adják.
Ezért kérdezem, hogy esetleg érdekel-e valakit megvételre ez a tablet?
4-szer vagy 5-ször volt feltöltve összesen, tehát gyári állapotban, éppen csak beüzemelve, Windows magyarítva, naprakésszé téve.
44 ezerért odaadnám. Ha esetleg érdekel valakit, írjon privátba. -
Gyura62
csendes tag
válasz
Gyura62 #1104 üzenetére
tovább teszteltem a Hi10 Pro-mat akku merülésből: most már egyértelmű, hogy a REMIX szívja az akkut, de nagyon. Tenapelőtt 2 óra normál használat teljes töltésről 50%-ra vitte le, nagyjából fele-fele Win és Remix használat mellett. Most 1 órát csak a Windowst használtam. 1 óra alatt 8%-ot esett. Ez viszont azt mutatja, hogy az akku jó hardwerileg, valami fut a háttérben, aminek nem kéne.
-
Gyura62
csendes tag
válasz
tamass.szabo #1020 üzenetére
Szia,
most jutottam el a posztodhoz. Neked is HI10 Pro-d van, ha igaz. Az akksi hogy bírja:
az enyém igen gyenge, kb. 3,5 óra normál használatnál, 65%-fényerőnél (írtam ma hozzászólást, ha érdekel).
Nem tudsz nekem segíteni, milyen bloatware app-okat lehet kiiktatni? Szerintem azok is erősen bűnösek. -
Gyura62
csendes tag
Sziasztok!
azokhoz szólok, akiknek CHUWI HI10 Pro-ja van.
Én vettem egy ilyet a Gearbesten, de az első használat után elég keserves tapasztalatom van:
Az akkumulátor a mindenhol hirdetett 6-8 óra helyet kb. 3,5- 4 órát bír teljes feltöltés után. Legalábbis az én gépemen. Nem gondoltam én sem komolyan a 6-8 órát, de azért ennél többre számítottam.
Képernyő fényerő visszaállítva 65%-ra, több felesleges app leállítva és normál használat mellett. Semmi filmnézés, semmi játék, csak a beállítások nézegetése és némi szörfözés a neten. Biztos fut a háttérben egy csomó androidos háttéralkalmazás még, csak nem tudom, miket kellene még kilőni.
Úgy vettem észre, elsősorban a REMIX szívja az akkut, jobban, mint a Windows.
Azt szeretném kérdezni tőletek, van-e tapasztalatotok ez ügyben. Sokat segítene, jó lenne tudni, hogy egyedi gond, vagy ez ilyen. Vagy ha ilyen, mit lehetne csinálni? Fórumokat már olvasgattam, van néhány hasonló észrevétel amiben panaszkodnak a REMIX akku zabálására, de a legtöbb ötlet a stock android felrakása volt a REMIX helyett. Én kiegyeznék azzal is, kérdés, hogy megoldaná-e a problémát.
Szóval érdekelne, nektek hogy bírja az akksi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256 GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest