Hirdetés
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elérte szoftveres életciklusa végét a Galaxy S20 család
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
CHUWI HI10 TABLET
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ranger^41
aktív tag
Én eddig nagyon szerettem a HiBookot, de most 3 hónap használat után elő jött a wifigond... Eddig szomszéd szobában vasbeton fal mögött is tudtam 720p filmet streamelni, most már a router mellett fél méterre se képes folyamatosan játszani semmit, wifi jelerősség is minimumon van mindkét rendszer esetén. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy milyen körülmény változott, hiszen eddig semmi gondja nem volt... Milyen beállítás befolyásolhatja?
-
Ranger^41
aktív tag
Sziasztok!
Megoldódott a wifi problémám. Ha számítógép USB-jébe van dugva a tablet akkor dobálja a wifit, hálózatról töltve, illetve kábel nélkül úgy néz ki midnen ok.
-
Ranger^41
aktív tag
Megvettem a hibookot, hogy jobb a wifi. Hát eddig katasztrófális. Win alatt és android alatt is haszálhatatlan eddig... Realtekes wifi van benne
-
Ranger^41
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek esetleg hasonló Hibookja? A fém ház okoz bármi problémát a wifi vétel erősségében?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest