Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
CHUWI HI10 TABLET
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
direwolf
üzenetére
Tény, hogy androidos tabletből jóval nagyobb választék van, szóval csak droidhoz én sem ezt venném. Most már nem a chuwit használom, hanem egy jumper laptopot M2 ssd-vel, de nagyon hiányzik a touch screen windows alatt - 2013 óta használtam érintőkijelzőt, és bár kellett a billentyűzet is, számított, hogy érintéssel tudtam görgetni, ikonokat kiválasztani stb.
-
direwolf
őstag
válasz
Old FatBoy
üzenetére
Pedig pont Windows alatt szarakodik az SD olvasó. És amúgy a touchscreen barát alkalmazások köre sem mondható túl szélesnek. Androidot kellemesebb használni tableten véleményem szerint.
-
direwolf
őstag
"A tárhely bőven elegendő a programok telepítéséhez"
Hát ezzel vitatkoznék. Windowson simán megoldható a külső SD-re telepítés, de Androidon eddigi ismereteim szerint sajnos nem (legalábbis eddig csak Necronom kollégának sikerült a lehetetlen) És az Androidnak nagyon kevés helyet hagytak
Szerencsére viszonylag egyszerűen megoldható Android singlebootossá partícionálni, és akkor viszont az ~58G már elég lesz. Aki le tud mondani a Windowsról, annak ez jó alternatíva. -
profit
tag
Szerintem, amit a hardver nyújt, több mint elegendő mindenre, amit csak el tudok képzelni.
Az egyedi rendszer miatt nem nyúlnék agresszíven a boothoz, kártyához. A tárhely bőven elegendő a programok telepítéséhez. Ha memóriakártyán tartom a filmeket, könyveket, képeket, munkafájlokat, akkor nem fog mostanában megtelni a belső memória.
A Windows is készül néhány kisebb utility szoftverrel. Így van hely a nagyobb szoftvereknek, adatbázisoknak.
A külső memória tekintetében nem kell görcsölni. Akár 256GB is lehet, és ott már jócskán elférnek a dolgok. A 128GB már kedvező áron kapható. Azon is elférünk majd. Izomból teletölteni inkább külső 3TB tárat tudunk. Mindez aligha zavarja a működést.
-
Necronom
senior tag
hat ez nem jott ossze

megcsinalta, bootol, bent van....barmihez nyulok egyszeruen megall es kikapcsol...
idaig szorakoztam vele, majd visszavettem a frissitest...megint joteli a hocipom...
-
csuzso72
tag
válasz
eladohardver
üzenetére
Kösz! Úgy néz ki ez megoldotta. Leszedtem az eszközkezelőben az usbket, majd telepítettem, de összeomlott a rendszer és újra indult, viszont az újra indulás után látja a type-c re csatlakoztatott dolgokat. Az újra induláskor is csatlakoztatva volt ide egy pendrive. Most müxik. Este megyek a postára a billentyűért. remélem az egyből megy majd.
-
csuzso72
tag
válasz
eladohardver
üzenetére
Az a baj, hogy az eszközkezelőben sem jelenik meg új eszköz, ha ide csatlakoztatok bármit. Usb vezérlők vannak csak kettő. A gyökérhub és a host controller. De ezek nem jeleznek hibát és frissíteni sem frssít semmire. Ezt nem találtam a csomagban. Eltávolítani ezeket nem mertem.
-
csuzso72
tag
válasz
eladohardver
üzenetére
köszönöm!
-
csuzso72
tag
Sziasztok!
Van egy Chuwi hi10 plus tabletem. Van vele egy olyan gondom, hogy a type-c csatin nem ismer fel semmilyen eszközt. Már faragtam a csatlakozón, de nem ez a gond, mert android alatt tökéletesen megy. Szerintem driver gond lesz, mert a képernyő forgatással is ez volt, de azt sikerült visszacsinálni. Azt sem tudom, melyik lehet a hibás, mert nem jelzi. Találkoztatok már ilyennel? Ha igen, sikerült megoldani? Valaki, akinél működik, nem mentene nekem usb3 drivereket? Hátha az lenne a gond. A micro usb rendesen működik. -
direwolf
őstag
válasz
Necronom
üzenetére
Windows disk cleaner-t indítsd rendszergazdaként, és nyomj a "Rendszerfájlok törlése"-re, és ott is pipálj ki mindent.
Van még két progi ami tud helyet felszabadítani, de ehhez már mélyebb windows ismeretek kellenek:
1. Patch cleaner, ez az elárvult patch telepítőket takarítja. Néha döbbenetes mennyiségben.
2. RAPR driver store explorer, na ezzel tényleg óvatosan! Ki lehet törölni vele a felesleges drivereket (pl. korábbi verziókat) -
Necronom
senior tag
válasz
direwolf
üzenetére
Remelem majd sikerul

Nalam viszont nem maradhat igy sajna, mert kell az SD a windowshoz is, igy marad az, hogy a fotok es a videok mennek az SD-re, ahogy egy telefonon is szokas
No nem mintha tul sokat fotozgatnek vele, azert ez az 5mpix nem egy egetrengeto valami, de neha szoktam hasznalni amikor praktikusabb, hiszen ugyis a tab van a kezem ugyebenMost az ominozus 32Gb SD tettem vissza, sajna a win nagyon megette a helyeket 4Gb maradt csak uresen, pedig tukepp semmise nincs rajta

Vajon miert nem mukodik a diskcleaner ? hasznalta mar valaki?
Irja, hogy van csomo felszabadithato hely, azt megse csinal semmit....Udv: Necro
-
Necronom
senior tag
válasz
direwolf
üzenetére
hat nem egy ordongosseg

Bootolsz droid, majd beteszed az SD kartya, aztan megkerdi, hogy mire akarod hasznalni
Belso tarhely, vagy adat
Valaszd a belso tarhely es nekiall megcsinalni - format meg miegyeb
Ha kiabal, hogy lassu es nem tudja megcsinalni, akkor keress egy masik/jobb SD kartyaDe mint irtam ezt a win nem latja kesobb sem
Pici hatulutoje van, ha pl nincs benne es ugy bootolsz droidot, akkor tenyszeruen azok az appok amik oda kerultek nem fognak mukodni es hiaba teszed vissza, akkor kezdheted elolrol....szoval annak akkor bent kell maradjon tukepp mindig....Udv: Necro
-
Necronom
senior tag
-
Necronom
senior tag
válasz
direwolf
üzenetére
Csak pont ugyanugy, mint a telomon...az appok bizonyos reszei a TF-re telepednek, a masik feluk meg nem
Igy ez persze nem 100as, de mondjuk ez nalam nem is okoz problematA kijelzo panelrol: Persze, hogy mind folyadekkristalyos alapon van
Hat valaminek kell legyen
Mindettol fuggetlen en azt tapasztalom, hogy - hangsulyozom - a hasonlo aru, sot nemely joval magasabb aru tabnal is jobb a Chuwii kijelzoje, az IPS panel meg IPS panel reggel is meg delben is meg este is
Azt is alairom, hogy ez nem jo..de mihez kepest?
Nekem amugy mivel meg nem volt masik tabom csak ez, de lattam mar sok masikat (es hallottam az ararol) tobb mint elegseges a Chuwii mind minosegben, mind teljesitmenyen, mind tudasban es a kijelzojevel is meg vagyok elegedve
Semmi kedvem ezt raklamozni, csak pore egyszeruen igy van....Masoknal meg nem
Nekem ez az elso tabom es amire kell, azokat az igenyeimet bosegesen kielegiti, sot tobbet ad...
Jomagam szeretem a dolgokat arra hasznalni amire valo ....a telefont pl telefonalasra
Szerintem ez mindent elmond rolam
Egeszen biztosan nem dolgoznek ejjel egy tabon...Udv: Necro
-
direwolf
őstag
Az IPS is TFT
Szerintem Te a TN panelre gondolsz. A TFT a gyűjtőfogalom, az IPS/TN/MVA/PVA ezen belüli típusok. Wiki
Egyébként az IPS-en belül is nagy a szórás, a legjobbak az LG paneljei. A Chuwi határozottan nem az, elég gagyi sajnos, de IPS. Ez legnkább a betekintési szögből látszik. Ha TN lenne, bizonyos szögből (leginkább függőlegesen alulról) teljesen használhatatlan lenne. -
viktorhu
veterán
Szóval éjszaka tft, nappal ips, értem. A fény a háttérvilágításból jön, ami az ips-nél szükséges az amoleddel ellentétben. Androidot régen indítottam rajta, de windowson szépen működik az automatikus fényerőszabályozás (lehet, hogy androidon is csak be kell kapcsolni), meg pl. az éjszakai mód is.
-
Necronom
senior tag
Nemtudom, en ilyesmit nem tapasztalok...
Az IPS az IPS ezen nem erdemes lovagolni szerintem...Ha nem ez lenne a fogyaztasi adatok sem ezt mutatnak...azaz messze nem birna 6-7 orakat a tab...Lenyeg a lenyeg, hogy a sajat erzeseid ezt nem befolyasolja, az viszont, hogy neked ez nem tetszik valamiert, mert mondjuk hasonlitod egy 100 ezerrel tobbe kerulo kijelzohoz, az mas teszta
Valszeg jobb...mondjuk mar akinek, reszemrol (nekem) tokeletesen megfel a kijelzo minosege, sot amondo vagyok, hogy ebben az arkategoriaban ezektol csak rosszabbak vannak - neves termekekrol beszelek..Udv: Necro
-
profit
tag
válasz
viktorhu
üzenetére
Este az Android rész katasztrófa. Sötétíteni nem lehet, más eredményt szül. Erős fehér fény, a tartalom nem látszik. Páran írják, hogy TFT. Nem tudom, talán még TFT sincs. Mi is volt a TFT előtt? Nappal gyönyörű a kép, részletgazdag. A fotók szebben jelennek meg, mint a filmek. Filmnézésnél kicsit fakók a színek a másik tabletemhez képest, mely tényleg IPS, és éjjel is szép képet ad. Ki fogom próbálni a windows részt este. Alapvetően szebb a megjelenés windows alatt.
-
viktorhu
veterán
válasz
Necronom
üzenetére
IPS természetesen. Még a sima hi10-eknél a kijelző kicsit mélyebben volt az üveg alatt, de a hibookomnál már az is nagyon szépen sikerült. Szerintem a kijelzőre nem lehet panasz, nagyon szép fhd panel, csak nem a fully laminated verzió, de gondolni kell az ár-teljesítmény arányra is.
-
Necronom
senior tag
Jomagam is a droidos oldalon vagyok

Csak sajna nem mindenhova kuszik fel az x86ra valo sem
Komolyan mondom rendekkel elegedettebb lennek egy droidos laptoppal is, na de ez nem a reklam helye
Kicsit sajnalom, hogy a Chuwii nem ad drois frissitest, nem azert mert nem lehet elni nelkule, az 5.1 teljesen jo verzson es atomstabil, foleg amire en hasznalom
Nalam megy az Excel is teljesen jol, bar nem tudom mire nem jo ez a verzio, de amit asztalin keszitek tablazatot azt ezen siman szerkesztem es mentem is...
Teny, hogy programozasra nem hasznalom, makrokat nem futtatok....Udv: Necro
-
profit
tag
válasz
Necronom
üzenetére
Annak idején laptopon futtattam ubuntut. Sajnos zavarta, végleg tönkretette a windowst. Azóta nem tudtam használni a laptopot. Mit tud az ubuntu, amit Android nem? Az Androiddal sokkal elégedettebb vagyok, mint bármely más linuxxal.
Úgy tűnik, a szemem nem bírja a sima IPS kijelzőt. Jobb kijelzővel létezik ilyen jó tablet?
Az iPad Pro továbbra sem rendelkezik valódi MS Office környezettel? Lenyűgözőnek találom az iPad Prot, a kijelzőjét, gyorsaságát, sirit, de teljes verziós Office kell, és az csak Windows gépeken van. A csökkentett verzió sajnos nem elég. Az iPad Pro talán OLED kijelzős, vagy mitől ilyen szép? Remekül sötétíthető is.
-
keszo
őstag
Sziasztok!
Nem találtam jobb helyet, hátha tudtok segíteni. Van egy Chuwi Hi12 dual boot-os tabom.
Külön mem.kártyára lehet feltelepíteni egy Lubuntu-t, úgy hogy se a win10-et se az androidot ne piszkálja?
és mondjuk win10-ből indítani -
Ruinous188
csendes tag
Hello!
Most rendeltem egy chuwi Hi10 plus-t, sokat segítettek az itteni hozzászólások, szóval köszi az itt leírtakat

Jelentkezem, amint meglesz
Ruinous
-
Necronom
senior tag
Sziasztok,
Leirok nehany kiegeszitot, amire szukseged lehet es erdemes beszerezni
Csak olyanokat, amiket en is kiprobaltam es rendesen teszik a dolgukat- Micro USB to USB (OTG): https://www.banggood.com/FANBIYA-Aluminium-Alloy-Micro-USB-to-USB2_0-OTG-Adapter-for-Samsung-HUAWEI-Xiaomi-p-1134050.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN
TypeC to USB (toltesre): https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-TC2-3A-USB-Type-C-Braided-Charging-Data-Cable-6ft1_8m-With-Magic-Tape-Strap-p-1118458.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN
TypeC to USB (pendrivehoz): https://www.banggood.com/Baseus-USB-Type-C-Male-to-USB-Female-OTG-Adapter-U-Disk-Converter-for-Xiaomi-6-Nexus-6P-S8-p-1183400.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN
Micro HDMI ti HDMI (TV-hez, monitorhoz, all in one): https://www.banggood.com/3-in-1-High-Speed-HD-HDMI-Cable-to-Micro-HDMI-and-Cable-Kit-Adaptor-p-78683.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN
Ha csak atalakito kell (max 1440p, 4K-hoz nem jo): https://www.banggood.com/Wholesale-1440P-V1_4-Micro-HDMI-Male-to-HDMI-Female-Connector-Adapter-p-30390.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN
Tolto adapter: https://www.banggood.com/USAMS-US-CC035-3A-3-USB-Ports-EU-Plug-Travel-Wall-Charger-For-iPhone77Plus-Samsung-S8-Xiaomi-6-p-1183389.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN
Egyszerubb "taskas" billentyu 10"-os tabikhoz: https://www.banggood.com/Folding-Stand-Keyboard-Case-Cover-for-Chuwi-Vi10-Plus-Tablet-p-1077461.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN
Kistaska 10"-os tabikhoz: https://www.banggood.com/PU-Leather-Folding-Stand-Case-Cover-for-Chuwi-HiBook-Pro-p-1081203.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN
Jofele billenyu 10" +2db teljes erteku normal USB-vel (magneses): https://www.banggood.com/Original-Docking-Keyboard-for-CHUWI-HiBook-Pro-Tablet-p-1074013.html?rmmds=category&cur_warehouse=CN
Azt hiszem ennyi

Udv: Necro
-
spiky03
veterán
válasz
outdoor
üzenetére
Köszönöm
Esetleg valami jó tokot is tudsz ajánlani hozzá?
És Pro-m van.
nem pedig por. 
Tegnap megcsinaltam a win frissítést, eltartott vagy 2 óráig
Magyaroositani még nem sikerült, de ma lesz a nagy proba.
Hétvégén feltelepitettem az android részére amiket hasznalani szeretnék, most meg majd elválik, hogy is megy.
Nah meg a winre is feltelepitetem azt a pár progit. -
spiky03
veterán
Tudtok ajánlani valami jó OTG kábelt, hogy tudjak USB-t rádugni a gépre?
Por-m van.Köszönöm

-
outdoor
aktív tag
Többnyire az Androidot használom. Fillmek lejátszásánál kb. egy óra elteltével nehezen veszi, hogy nem nyúlunk hozzá. Leállítja a lejátszást vagy ki is kapcsol. Hozzá érthetek egy pillanatra, vagy van más megoldás?
Szeretném, hogy ha nincs ott a user, kapcsoljon ki 10 perc után magától Android alatt is, ahogy arra a Windows is képes. Nem alvó módban vagy képernyővédővel, hanem full kikapcsolódást szeretnék. Úgyis olyan gyorsan feláll a rendszer, addig inkább takarítson meg akkuidőt.
Szuper az óriás képernyő, nagyon tuti.
Windows alatt filmeket lejátszva kicsit meg tudom növelni a színintenzitást. Nagyon szép. Android alatt van olyan filmlejátszó, ami szintén képes erre?
Android alatt hol tudom beállítani az egyes appok engedélyeit?
Sok program megjelenése élmény ekkora felületen. Dolgozni is fogok rajta. Fantasztikus.

Milyen billentyűzetes tokot javasolnátok?
Kijelzővédő üveget, jó erőset, hol lehet beszerezni?
-
Tatyx
csendes újonc
Üdv a napokban jött meg 1 h10 pro tab android allatt elég érdekes dolgokat csinál kicsit akad az appokban elég sok appnál ki írja hogy nem válaszol vagy meg áll 1-2 hosszabb pillanatra azt megy tovább játéknál még rosszabb valaki tud segíteni? Így eléggé bánom hogy ezt rendeltem meg....
-
kusza80
tag
Sziasztok!
Ti tapasztal fórumozók és vásárlók!
A véleményetekre, tapasztalatokra lennék kíváncsi!
Rendeltem EU raktárból tabletet, fel is adták Hétfőn érkezik.
Gearbesten a rendeléseknél rámentem a számlára és nem az az összeg szerepel a számlán amit le tudok tölteni, mint amit fizettem a tabletér. Ez normális? Megszokott vagy a számlán szereplő ár/ érték arányos tabletet kapom!Előre köszönöm a válaszokat
-
outdoor
aktív tag
válasz
eladohardver
üzenetére
Most láttam ilyet először. Ezek szerint teljes értékű HDMI nagy felbontású képpel,v minőségi hanggal. Kitűnő.
-
outdoor
aktív tag
Ez a micro HDMI ez teljes értékű HDMI?
Inkább a kis tömör adaptert érdemes venni, vagy hosszabb kábelt?
-
kusza80
tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Igen! Igen!
-
-
kusza80
tag
Ha rendelek valamit eu 17 raktárból és az van oda írva, hogy 2-4 nap az kb mikorra várható, hogy megérkezik?
-
válasz
kusza80
üzenetére
A gearbest az nem az ebay, vagy az ali, ahol egyes eladók esetében megy a sumákolás ezerrel. Az ebay és az aliexpress egy piactér, ahol mindenki azt árul, ami az arcára ráfér, a gearbest viszont egy komoly bolt, ahol azt küldik el neked, amit hirdettek.
Ha látsz ilyen akciót máskor is, akkor vedd meg nyugodtan.
-
kusza80
tag
Sziasztok!
Ez mennyire lehetett valós?
Ebben volt valami átverés
https://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_1253072.html?wid=107
Vagy érdemes lett volna megvenni?
Köszi a válaszokat!
-
moti07
tag
Sziasztok! Az intel z8300 és 8350 között van számottevő különbség mert ahogy nézem az akkumulátor kapacitáson kivül nem nagyon van más amiben különböznének a különböző variációk.
-
direwolf
őstag
Hi10 Pro:
10.1" 1920x1200 (16:10)Hi10 Plus:
10.8" 1920x1280 (3:2)Nyilván a méretkülönbség miatt nagyobb akku fért a Plusba. És ez nyilván meg is látszik az üzemidején is: nagyobb akkuval ugyan azt tudja. Nem olyan bonyolult ez...
-
spiky03
veterán
Amikor rendeltem, néztem és belsőre mind a kettő ugyan az, csak az akkuban láttam különbséget.
Nah meg a Pro olcsóbb volt valamivel.
De ha az akksit előbb észreveszem, hogy a Plusban nagyobb, akkor vsz azt rendeltem volna meg. De csak a proci meg a RAM-ot figyeltem.
Max majd lesz egy eladó Pro-m jó áron.

-
válasz
szucsi1962
üzenetére
Közben már kiderült, hogy igen a válasz mindkét kérdésedre. Szervizben van és sajnos azt kell mondjam a szervizes fószer nagyon rosszakat mondott az egész termékpalettáról (talán a HI10 Plus kivétel) és a Chuwi garanciális ügyintézéséről. Tudom, hogy a saját topikjában nem illik ilyet mondani, de mindenkit óva intett ezeknek a vásárlásától. Mindezt úgy, hogy ő ebből él meg.
-
spiky03
veterán
Az mennyire gond neki, ha minden este kikapcsolom, amikor nem használom?
Majd mindennap meg be és akkor nyúzom pár órát?Nekem egy Pro érkezik, reméljük hamarosan.

-
makoss
veterán
-
-
Sziasztok,
Chuwi HI10 plus boldog tulajdonosa vagyok, sajnos leesett és a jobb alsó sarokban a kijelző megrepedt.
Android alatt 2-3 másidpercig érzékel, madj 5-7 másodpercig semmi érintést nem érzékel, míg win 10 alatt érzékel folyamatosan de néha bizonytalan.Egyértelműen a digitizer a hiba? Rendeltem egyet kintről, hogy érdemes belerakni? Otthon meg lehet oldani, vagy szakember kell hozzá?
-
Necronom
senior tag
válasz
eladohardver
üzenetére
es esetleg lenne arra valalkozo, hogy szepen es reszletesen ide is leirja ?

-
peeze
csendes tag
hali
Bar sok poszt van a témában, érdekelne a véleményetek:
Kikapcsolási problémával kűzködök a Hi10 dualOS gépemen. Olvastam, hogy ez lehet cellazárlat, bios , wifi probléma, chipset driver vagy valami perfomance management probléma, de nem tűnik úgy, mintha frankón meg tudta volna bárki is oldani a problémát... Vagy?Bios-t frissítettem, a chuwi forumon található driverek közül egyiksem tetszik a winnek (már az újak lehetnek fent?), és a legfontosabb, hogy androiddal semmit nem tapasztalok ebből --- ez másnál is így van/volt?
Amit még nem tettem meg (persze akksi cserén kívül, az legyen az utolsó..), hogy a win-t újrarakjam, mert kicsit bizonytalan vagyok, nemvágom hogy hogy fog az kinézni, aktiválás stb?
Tudna pár sort írni akinek volt ilyen problémával tapasztalata és meg tudta oldani?
Előre is köszi
üdv,p -
-
makoss
veterán
válasz
mobilizmo
üzenetére
Jó, de elöbb tudjuk már meg milyen akku megy bele, ehhez meg a haver kell, ő fogja felvenni a kapcsolatot a gyártóval, és a sorozatszám alapján ami a tabomon van kibukik az, milyen akku mehetett bele, ha van annak a szervíznek ilyen akkuja, felveszem velük a kapcsolatot, de elküldeni ne Sződliget-be küldjem már el a tabom hanem csak ide ami 8 Km-re van mert szerintem ezek is bele tudnák tenni

-
makoss
veterán
válasz
Necronom
üzenetére
Én most a haverral próbálom megoldani ezt a dolgot ha hazamegyek, elvileg a sorozatszámból kiderülhet melyik pontosan az a széria amibe x típusú akkut tettek csak levelezni kell a gyártóval, ehez meg ugye megint nem én értek, a haver profi ebben, vele rendeltem a tabot is.
Remélem sikerrel járok, ha nem, sz@rok bele, ha más ötlet nem lesz lehet marad a hálózati bedugás de ez helyhez kötött, vagy power bank. Szerintem az is áthidalhatja ezt a problémát.... -
Necronom
senior tag
Szerintem kicsit tul vannak mar spilzva a postok

Ennek az egesznek nem nagyon van koze az olcsosaghoz sem, meg a kinai tabokhoz sem
Hiszen nagyon sok "gyarto", akik csak matricazo cegek egyebkent, azok sem keszitenek sajat akksit, hanem mas valakiet hasznaljak....szoval ez jellemzoen igy vanA konkret dolog megoldasa pedig az mivel gondolom nincs tapasztalatod a szereleshez - hiszen nem is kell legyen, mert felhasznalo vagy -, hogy talalni kell egy normalis szervizt
Mivel nincs szakmai hozzaertesed, igy ez penzbe fog kerulni, tehat nem tudod megkerulni azt a folyamatot, amit a magyar kereskedok es szervizek - tovabbra is allitom, hogy szerintem - busas haszonnal vegeznek, kihasznalvan az ilyen usereket.....Regebben is irtam, hogy tudok egy normalisat, de ok Tatabanyan vannak, ugyan elkerik a penzuket, de 100% jol dolgoznak, tapasztaltam sajat magamon is egy olyan notebook problemanal, amivel egy szakszerviz sem boldogult, csak rontott rajta - megoldottak, csillagos 5os - es jo penz
Igy a dolog tovabbra is fennal, akksit kell cserelned, akkor tedd azt pont ugyanugy, mintha barmi mas olyan szamitastechnikai problemad lenne, amit sajat erobol nem tudsz megoldani
- Keresni kell egy olyan megbizhato szervizt, ahol vallalnak tabletbe akksi cseret es beszerzest
Ez messze nem egy nagy problema szerintem, teny, hogy egyszerubb lenne, ha magad tudnad beszerezni, de a cserevel akkor is bajban lennel....Igy akkor lenne egy akkud, amivel tovabbra is jarhatnal ide-oda, hatha valaki beepiti szamodra...
Probaltam mindezt ugy leirni, hogy senkit se sertsen az irasom
Udv: Necro
-
makoss
veterán
válasz
eladohardver
üzenetére
A service@chuwi.com címre lehet kérni, és kérheti a helyettesítőt
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Szerencsére viszonylag egyszerűen megoldható Android

És nem is igazán értem, hogy sikerült ez neked, mert mindenhol azt írják, hogy ez a feature csak 6.0 androidtól létezik.
Egeszen biztosan nem dolgoznek ejjel egy tabon...