Hirdetés
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Itt a friss Moto G Stylus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotós markolatot kap a Vivo X200 Ultra
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
CHUWI HI10 TABLET
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilizmo
addikt
válasz
Necronom #2252 üzenetére
Szerintem egyértelműen az "Atom" proci vége jelentette ezeknek a Chuwi-knak is a véget. Amikor megvettem (meg nem mondom pontosan, de vagy 5 éve) én is azt gondoltam a specifikációja alapján, hogy ez már gyakorlatilag egy kis noti. Persze kiderült, hogy igen messze van attól, a jónak tűnő specifikáció ellenére is. Windows rémesen lassú, nehézkes volt kezdetektől fogva.
-
eladohardver
őstag
válasz
Necronom #2233 üzenetére
Nem tudja kiválltani... Photoshop 2020 Stylus-pen-el. Ezen dolgoztam/teszteltem az utóbbi időben, hogy legyaluljam az összes felesleges Win10-ben található bloatware-t. Eltávolít tűzfal defender Windows update és az összes olyan funkciót ami kommunikál windoz szervereivel, hogy épp most mit is csinálsz. (telemetria). Be frissítve kb4541335 frissítésig. Hi10 Plus-ra csináltam, ha valakit érdekel a dolog kérésre tudok olyan telepítőt csinálni amin másik tablet driverei vannak be integrálva. F7-el települ
kb 9gb helyet foglal, feltelepülve. -
mobilizmo
addikt
válasz
Necronom #2140 üzenetére
1, ha még nem nyitott a bootloader, akkor ez az első - már nem emlékszem biztosan, de azt hiszem a nyitás
következménye, hogy a /data törlődik, tehát legyen mentés a dolgaidról
2, aztán jön a twrp telepítés
3a, twrp-ben először célszerű mindent menteni (ha a /data törlődött a bootloader nyitásnál, azt nem fontos, de
a többi igen, hiszen bármi félre csúszik, a rendszert vissza lehet rakni innen)
3b, jöhet a wipe, /system és /cache biztos, de valószínű /data is - tehát itt biztos minden adatod törlődik!
3c, letöltött zip-ek flashelése dmverity, rom, v10_to_saját típus_patch, opengapps.v6_x86 ebben a sorrendbenFigyelmesen el kell olvasni mindent a weblapon az instrukciókból! Sajnos van olyan HI10 Pro sorozat amire nem telepíthető a rom. Nem tudom pontosan megmondani, de az a sorozat olyan hw elemmel szerelt, amihez nem talált drivert, a sorozatszám alapján pontosan beazonosítható melyikről van szó.
KonstaKang -
Tityahome
aktív tag
válasz
Necronom #2062 üzenetére
Akkor felesleges másik tabot keresned. Erről dúrd le a windows és marad egy hatalmas tárhelyű android tableted.
Viszont ez a windows 10 LTSB felkeltette az érdeklődésemet. Pont ma kérdeztem kollégámat hogy ismeri e és mondta, hogy a tanára próbálta. Teljesen jó!
Azt nem tudom, hogy egy esetleges windows törlés és az LTSB felrakása esetén a windows kulcsot is buktam?
Erre tudja valaki a választ? -
Tityahome
aktív tag
válasz
Necronom #2057 üzenetére
Én például ezért is gondoltam hogy talán egy windows 8.1 bőven elég lenne erre a tabletre. A frissítést kikapcsolja az ember ha akarja és kész. Mondjuk nem is értem hogy a Windows 10 hogy a francba frissít ennyit. Állandóan csak azt lehet olvasni hogy "ne kapcsolja ki a számítógépet". El*aszott egy rendszer szerintem.
Nem tabletre való...Az biztos. -
Tityahome
aktív tag
válasz
Necronom #2038 üzenetére
Tegnap próbáltam egy pendrive-ra windows 8-at tenni hogy majd arról bootolok de valamiért nem lett jó a pendrive. Az asztali gépemen sem működött. Valami hibát dobott. Csinálta a gép vagy négy órán keresztül aztán már nem volt kedvem újra neki kezdeni...!
Még az Elementary os 5.0 próbáltam pendriveről. Az szépen elindul. Van wifi, bluetooth viszont nincs hang és touchscreen. Ha értenék hozzá lehet helyre lehetne állítani ezeket a hibákat rajta. Az OS úgy néz ki mint a Mac Os.
Na mindegy... Ezt csak érdekesség képen mondom. -
Steph88
csendes tag
válasz
Necronom #2023 üzenetére
Így már jobb a helyzet kissé de nem az igazi
Pont azt nem látom de gondolom UEFI-ben akarna boot-olni. A pendrive UEFI-en készült? Mert a Bios még mindig nem látja szerintem a pendrive-ot.
Két dolgot megpróbálnék még ha időd engedi. RUFUS-al készíteni egy
-MBR particiós sémájú pendrive-ot BIOS / UEFI gépekhez NTFS fájlrendszerrel.
-Ha ez sem, akkor egy GPT particiós sémájút UEFI-s gépekhez FAT32 fájlrendszerrelÉs még mindig marad egy lehetőség harmadiknak
Tudom, tökölős. De valami nem tetszik neki.
Ezen kívül még a BOOT - (3.ik kép) alján a BBS HARD DISK PRIORITY nézd meg mi van alatta. A BBS nem tudom mit jelent itt, de a "régebbi" biosok szoktak olyat, hogy egy kaptafára veszik a merevlemezeket a pendriveokkal, azt tudod csak állítani, hogy a merevlemezről boot-oljon és a HARD DRIVE PRIORITY alatt, hogy melyik "merevlemezet" részesítse előnyben. Ezzel kezdenék
-
Steph88
csendes tag
válasz
Necronom #2017 üzenetére
A secure boot vagy a BOOT menünél vagy max SECURITY fülön van valahol. Azt hiszem ez szabályozza, hogy csak NTFS, GPT particiós "hivatalos" telepítő indítható. De nem ezer százalék, valami ilyesmi a lényeg.
A chuwi még a gyári particiós és telepítésű rendszer? Mert nekem van egy sanda gyanúm, hogy van egy kis oprendszer ami elsőnek elindul és ott tudod változtatni, hogy a win vagy az android töltsön be. Ha újra akarod gyalulni, simán menni kell. Csak nekem sajna nem volt meg addig, hogy ilyenekket "teszteljek" rajta.
Számítógépen láttam már olyat, hogy a boot-olható telepítő pendrive-ot nem látta a bios, mert nem érzékelte boot-olható pendrive-ként. Ez akkor volt többnyire, mikor valamiért csak a fat32 sémájú GPT particiós táblájú telepítőt fogadta el. Nem tudom miért, elég fura párosítás de ez volt. Bár te azt mondod, hogy a boot sorrenden állítani se tudsz? Bocsi, de biztos jó helyen nézed? Esetleg még a hard drive boot priority menünél kéne nézelődni, ott van-e ilyen vagy mi van. Az a baj így messziről látatlanban nehéz, főleg hogy nem is egy butított BIOS-a van a chuwinak...
------- CHUWI LAPBOOK --------
A lapbook air-nek van több változata is? Nekem a (CWI529) N3450 Intel csoda van 8GB rammal.
Negatív tapasztalat? Nincs basszusHa említeni kellene, a proci nem túl acélos, ezt aláírom. De ezzel már az elején tisztában voltam. A photoshop CC 2018 viszont elpörög rajta. Túl lehet könnyen terhelni de fut rajta. Böngészés, youtube, sőt még virtuális Active Directory és Exchange servert is futtattam rajta. Oké, itt már max közeli állapotok voltak de vitte! És ez már nem az "átlag" felhasználás. Akksi 5-6 óra, gyönyörű fullHD IPS kijelző és világítós billenytűzet. Nem is tudja az ember mekkora kincs az amíg nem próbálja
Fémből van, gyönyörű kialakítés és ha nem a "CHUWI" felírat világítana a hátulján, simán mint egy Apple - kinézetre.
Egy kis negatívum. Ami nem a chuwi hibája, inkább egy nagy számítógép üzleté. Ha már lehet m.2 ssd-t rakni bele, miért ne tennék? Csak az első rendelésemnél a 2242 méret helyett 2280-ast küldtek. Pénzvisszafizetés után rendeltem tőlük egy másikat, ami végre méretben jó csak épp működésképtelen. Ez is most megy majd vissza, egy hónap alatt majd csak szerzek egyet...
A gyári EMMC amúgy 160MB / s olvasásra és 100 MB / s írásra képes.
Jah, egyszer kétszer volt olyan, hogy a touchpad mintha meghülyült volna és össze vissza ment. Nem tudom azért, mert már merült vagy épp zavarta valami, miért történt ez. De azóta se... Reméljük nem lesz baja.
------------------------------------------- -
Tityahome
aktív tag
válasz
Necronom #2006 üzenetére
Még az jutott eszembe hogy valahol olvastam olyat hogy ki lehet kapcsolni a biosban a boot választó menüt. Lehet azért nem bootol pendriveról mert a boot választó menü felülírja a bootolási sorrendet...
Ja...és mielőtt elkezded ledúrni az egészet nem árt ha tisztában vagy az újra telepítés menetével mert mi van akkor ha a windows 8-hoz nem lesz valamilyen driver és nem úgy fog működni ahogy kellene. -
-
Tityahome
aktív tag
válasz
Necronom #1990 üzenetére
Próbáltad a tablet indítását mind a három gomb nyomva tartásával? Valahol láttam hogy Chuwi tablet bootolását ki lehetett választani, hogy pontosan miről is bootoljon és ha jól emlékszem akkor egyszerre nyomta mind a három gombot akkor jött be a boot választó menü.
Más: Lehet hülyének fogtok nézni de a windows 10 helyett legszívesebben felraknék egy windows 8.1-et.
Haveromnak van egy tabletje amin az fut gyengébb hardveren és sokkal gördülékenyebb az egész. Ráadásul szerintem sokkal jobban van optimalizálva a rendszer tabletre mint a windows 10.
Alap dolgokra amire általában egy tabletet használ az ember a 8.1 is pont elég lenne...szerintem.
Ilyenkor sajnálom hogy nem értek ezekhez a telepítgetésekhez kicsit jobban mert egy próba kedvéért biztos belevágnék.
Amitől a legjobban kikészülök a windows 10 mellett hogy például pár napig nincs használva a gép és amikor bekapcsolom biztos ott van egy-két frissítés ami teljesen leszedálja a gépet míg csiga lassan fel nem települ.
Siralmas a frissítési metódusa a windowsnak. Windows 8-ban legalább ki lehet kapcsolni és amikor van az embernek ideje akkor elindítja... -
Tityahome
aktív tag
válasz
Necronom #1980 üzenetére
Azt mondod pc-n már próbáltad. Gondolom akkor ezek sima iso file-ok amiből csinálhatnánk bootolható pendrivet esetleg?!
Amit én egyszer próbáltam pc-n az iso volt és a windows mellé telepítve csinált egy boot választási lehetőséget hogy androidot indítok vagy a win 10-et.
Gondolom ez is ilyen lehet.
Ebben az esetben meg lehetne azt próbálni hogy a droidot törölni a tabletről hogy csak a windows maradjon ...meg persze a partíciókat helyre tenni és egy bootolható pendrive-ről telepíteni a droidot a windows mellé.
Nálam is tökéletesen működött anno de persze az érintőképernyőt így nem tudtam tesztelni.
Bár logikusan gondolkodva manapság a fejlesztők csak gondolnak már erre a lehetőségre is.... -
mobilizmo
addikt
-
profit
tag
válasz
Necronom #1819 üzenetére
Ezek szerint mégsem tetted fel egyelőre sikerrel a CM13-at?
Először érdemes volt a HiBook Windows-t feltenni, mert a frissítése alatt igénybe vette az Androidnak fenntartott partíciót is. Hatalmasra duzzadt, míg végül megállapodott a legújabb verzióban, össz-vissz 16GB méretben. Ha az Android komolyan gondolja a no-erase.json verziót, akkor ebben a sorrendben lett jobb.
Az eladó, amilyen készségesen felajánlotta a billentyűzet visszatérítését, annyira akadályozza a gép árának visszafizetését.
Nem tudjátok, hol lehet kapni a gép hátuljára vákumozható könyök micro USB kábelt? Talán így még beszerelhetnék egy pendrivot, SSD-t vagy valamit a memóriakártyaolvasó helyett. Nekem az ebookok miatt óriási érvágás a memóriakártyaolvasás teljes hiánya. Ezen már a PCI-ra állítás sem segít. Semmi.
-
profit
tag
válasz
Necronom #1806 üzenetére
Akkor mégsem tudtad feltenni a CM13-at. Mire vonatkozott, amikor azt mondtad, gyakorlat nélkül is jó volt a leírás? Ha egyáltalán nem működik a géped, mire írtad, hogy a CM13 telepítése békén hagyta a Windowst, ami jól működik? És hogyan működik kifogástalanul a mem kártya olvasó, ha az egész gép nem működik? Hmmm.
Viktorhu
Mi történne, ha particionálnám a 64-et például 54/10 aranyban, majd rátennék egy sima microsoft.com windows 10-et tennék a nagyobbra. A kisebbre valamilyen linuxot, de nem biztos, hogy androidot. Olyasmit, ami jól elvan windows mellett.
Jól működne? -
Tityahome
aktív tag
-
senki11
aktív tag
válasz
Necronom #1785 üzenetére
Köszi mindkettőtök válaszát! Most nem vagyok otthon, de este megpiszkálom a router beállítását. Nem próbáltam más csatornát, de ha a laptopomon be van kapcsolva a bt akkor a net behal. Ugyan ez van a tablettel is. Így sajnos csak porfogó a bt billentyű meg a hangfal, a füles meg stb.
-
profit
tag
válasz
Necronom #1759 üzenetére
Mx player a legjobb média lejátszó Androidra. Ingyenes Playből.
Néhány ritka AVI-n nem ad hangot, és ogg-ot nem játszik le. Minden mást igen. Azokra ott a Halo player, szintén ingyenes Playből. Bluetooth eszközökkel távolról is irányítható.A kettő együtt 100% tökély.
A VLC mindig nyögvenyelős volt, sose volt jó.
Soha nem integrálnék memóriakártyát. Szépen tárolja a fájljaimat, ne integráljon.
Ezek alapján elégnek tűnik az 5.1. A 6.0 rontott a wifi egyszerű kezelésén is. Az újabb android verziók sem mennek a mennybe.
Az Android 5.1 jó volt. Emiatt rosszul érezned magad az életben, felvállalni a telepítés rizikóját egy ilyen érzékeny gépnél szerintem aránytalan kockázat, semmi nyereséggel. Igazság szerint Jelly Bean óta nem az android verzióin csüngök. Azóta teszik a dolgukat a gépek, és userként nem kellett semmin meghökkennem. Ha meglesz a 6.0, akkor is sokan tízezer hozzászóláson át sírnak-rínak az új kekszért, nyilván tele a bankszámlájuk, és nincs nagyobb problémájuk.
Minden modellnél léteznek verzió korlátok. Az 5.1-gyel jól jártunk, -ezz semminek sem lesz szűk keresztmetszete.
Valaki a Windows 8/10 különbség miatt is vonyít. Pedig felhasználóként tökmindegy.
Biztosan rájössz majd, mi okozza a tárhely bibit. Kívánom, hogy oldódjon meg, bár 64GB memória kártyával nem sokmindent tárolok a gépen, csak amit feltétlenül muszáj a memkártya döcögése miatt. Máskülönben semmit, de semmit nem tartanék rajta. Nálam a 22GB szabad.
A PCI-ról volt még kérdésem pár sorral lejjebb.
-
Tityahome
aktív tag
válasz
Necronom #1749 üzenetére
Igen...valószínűleg úgy működne. Most tettem egy próbát úgy hogy a Phoenix os-t pendrive-ről próbáltam bootolni és előbb a Phoenix kiválasztási menü jelenik meg majd ahogy kiválasztottam egyből tovább ugrik a windows vagy android választó oldalra. Sajnos azt nem tudom mivel lehet kikapcsolni pedig a biosban van valami ilyesmi kapcsolási lehetőség amivel tettem egy próbát de az nem vált be.
Nem nagyon merem piszkálni a biost sajnos.
Utána jön az a rész mikor a windows logónál tölt egy kicsit (kikapcsoltam a quick bootot és most nem a chuwi felirat jelenik meg töltésnél) majd azt követően ugrana fel a windowsos rendszer választási lehetőség ha a Phoenixet a c-re telepíteném.Kicsit bonyolultnak tűnik amir írtam de aki használta már pc-n az érti miről beszélek.
-
mobilizmo
addikt
válasz
Necronom #1742 üzenetére
Bátran ki merném próbálni, ha ezek TWRP-ből flashelhető verziók lennének. A Phoenix OS-t néztem én is, de sajnos az is windows-os exe telepítő fájl. Vagyis nagy valószínűséggel a windows partícióra tolja fel magát és csinál egy boot menüt. Az a félelmem ezeknél, hogy nem tudjuk szét trancsírozza-e úgy a partíciókat, hogy utána alig lehet összeszedni.
-
profit
tag
válasz
Necronom #1725 üzenetére
Kipróbáltam néhány hasonló gépet. Mint kiderült, ezeknek a pontos megnevezése Windows 10 tablet and notebook 2 in 1. Ma abszolút trendi irányzat, és minden komoly gyártó felvonultat ilyen modelleket.
Az iPad és MacBook kínálattal szemben három fő termékcsoportban jeleskedik a Windows:
- PC és bivaly notebook
- 850-1500€ közötti kis notik ragyogó képernyővel
- 250-650€ közötti Windows 10 tablet and notebook 2 in 1 modellek, mint a miénk.Ezen belül 4GB RAM-mal, 64FB SSD tárhellyel is széles skálán mozognak a márkás gyártmányok, a tökéletes 2650x1440 felbontású QHD képernyőktől a szerény megjelenésű, akár memóriakártyaolvasó nélküli modellekig.
A billentyűzet rendre a kezdőcsomag része, és pontosan ugyanezzel a mágneses kapcsolódással működik mind. Ilyen kontakthibát, mint -az enyémnél, egynél sem tapasztaltam.
A Chuwi kitűnik a mezőnyből
- az ár/érték arányban kiváló kijelzővel
- dual system Windows+ Android képességgel
- erős akku, 6-8 óra üzemidő
- az árral, bár a billentyűzettel együtt már 250€ egy Chuwi HiBook Pro, ezért cserébe döcögő memóriakártyahelyet és nem létező kínai garanciát kapunk.Aki sem ipad Pro, sem kis ragyogó Windows notira nem akar 850€ felett áldozni, az vásárol árbarát 2in1 tabletet.
Ennyiért, 250€-ért már vannak hazai garanciás, márkás modellek, de a kijelzőjük, akkumulátoruk nem ér fel a Chuwival. És nincs rajtuk Android.
Számomra nagyon fontos a retina vagy afeletti kijelző. Megtartom a HiBook Pro-t, ha nem lehetetleníti el az életet a hibákkal.
Office munka 2018-ban csak Windows alatt lehetséges, Android és Apple alatt nem.
Ebook olvasás 2018-ban csak Androiddal vagy Apple géppel oldható meg boldogítóan, Windows-zal nem.
A Moon reader szintjén egyetlen Apple vagy Windows program sem szolgáltat, és az Android meg sem áll a Moon readernél... -
profit
tag
válasz
Necronom #1723 üzenetére
Nekem a zsanér bármilyen pozíciójában csakis akkor látja a billentyűzetet, ha valami hátulról megtámasztva előrefele nyomja a tabletet a zsanér adott pozíciójában. Magyarul túl nagy a holtjáték, és csak megtámasztva látja a billentyűzetet, csak akkor csatlakozik rendesen.
Úgyhogy szerintem kontakthibás a zsanér. A tablet megtámasztása, nyomása nélkül egyáltalán nincs billentyűzet. Ez ugye nem normális?
-
Tityahome
aktív tag
válasz
Necronom #1698 üzenetére
Kicsit nekem is furcsának tűnik hogy ilyen kevés a szabad helyed...
Mobilizmo: Meglátásod szerint azzal a programmal amit kaptál a Remix Os helyett én is fel tudnám rakni a sima 5.1 droidot? Valamint szerinted esetleg frissebb droid nem menne fel vele? Bár valószínűleg ott optimilázási problémák lennének ha jól gondolom.
-
eladohardver
őstag
válasz
Necronom #1696 üzenetére
12.5 gb helyem van belakva, naprakészre frissítve. 1709b
Ha valami gikszer restart fagyás akármi ajánlom az egész w10 pendrive-ról való újra telepítését...
!!!NEM BEJELENTKEZNI!!!!!! (nehogy valami régi beállítást vissza szinkronizáljon, amitől csinálja ezeket)
Feldobni a windóz 10 upgrade assistant.... összes frissítést naprakészre, majd utána be jelentkezni a Microsoft fiókba.
Nálam is furcsaságokat csinált mikor bejelentkezve/belakva próbáltam frissítgetni.
Tiszta telepítés köll! Oszt jó lesz minden.
Csak ez idő....
A másik megoldás saját telepítőt kell csinálni Csubakka fórumon ez is le van írva valahol csak túrni kell.
-
mobilizmo
addikt
válasz
Necronom #1689 üzenetére
Nálam most nagyon jó a windows, este megnézem milyen verzió, de szerintem legfrissebb. Tehát ez önmagában nem teszi tönkre. Windowsban sok lehetőség van a rendrakásra. Microsoftnak a lemezkarbantartó, és vannak külső eszközök pl. patchcleaner és CCleaner-el pedig az egyebeket érdemes rendbe rakni. De akár megpróbálhatsz egy gyári visszaállítást is, bár azt hiszem ekkor a patcheket is törli és kezdheted elölről a letöltésüket.
-
profit
tag
válasz
Necronom #1666 üzenetére
Nekem egy billentyűzetet lát egérrel plusz egy külső tárat. A Windows mindent lát.
Sajnos a kezdeti siker után már újra nem olvassa a memóriakártyákat. Elég volt egyszer kivennem és betennem a 32GB FAT32 kártyát, másodszor már nem látja.
Úgy tűnik, a HiBook Pro nem szereti az eltávolított memóriakártyákat...
Szerintetek ezért visszaküljdem Kínába?
-
profit
tag
válasz
Necronom #1647 üzenetére
Ez a link elég szűkszavúan méri az infot.
Jól reagál egyébként mindkét rendszer a FAT32 újraformázásra. A Windows részre telepítettem hozzá külön exe fájlt, mert mindkét rendszer képtelen FAT32-ra formázni, mialatt ezt a formázást részesíti előnyben. Az Android play áruházban egyetlen app sem tud formázni, főleg nem FAT31-re, de a guglizott windows-os progi Windows10 alatt sikerrel vette az akadályt.
-
válasz
Necronom #1649 üzenetére
Itt is van egy leírás a CyanogenMod OS telepítéséről. Próbáld meg ezt, hátha sikerül...
Nyilván ezekhez a telepítésekhez kell némi tapasztalat és találékonyság, nincs minden létező BIOS és Android kombinációhoz telepítési leírás és eszközkészlet
Ha sikeresen telepítetted a CM-et, akkor már lesz gyakorlatod, léphetsz tovább, ha az nem tetszik.
-
mobilizmo
addikt
válasz
Necronom #1647 üzenetére
Ahogy ott le van írva, annál egyszerűbben nem lehet. Ha érted a szöveget, akkor nem értem mi a probléma vele. Vannak benne homályos részek, ha igen, olyan helyen amit ha elrontasz téglásíthatod a kütyüt?
Én elég régen foglalkoztam vele, kb. 1 éve. A miénk még Remix OS-el jött android helyett. Nem tetszett, cseréltem. Semmire nem emlékszem a folyamatból, valószínűleg azért nem, mert semmi bonyolult nem volt benne. Szerintem állj neki. -
direwolf
őstag
válasz
Necronom #1645 üzenetére
Húde elmegyünk offba, de én teljesen egyetértek veled. Annyi, hogy soha ne mondd, hogy soha!
Én is így voltam, aztán jött egy pofátlanul jó ajánlat használt ipad3-ra, és láss csodát, asszony elkezdte használni
Volt már nálam jópár tablet, de egyiket se volt hajlandó használni. Most már tudom, hogy a 16:9/16:10 képarány az amitől idegenkedik. Filmet nézni persze hogy jó, de netet túrni, akciós újságokat nyálazni, gyerek fotóit mutogatni a kolléganőinek (OMG!
) a 4:3 kell, és pont. Bevallom, én is játszom rajta Ticket to Ride-ot, SmallWorld-öt, SkyForce-t meg ezt-azt
Ez van, ha kenyeret akarsz sütni, akkor ne csavarhúzót vegyél
-
direwolf
őstag
-
direwolf
őstag
válasz
Necronom #1636 üzenetére
Én tudom mi a különbség UEFI és BIOS között, de magyarázd el egy laikusnak...
Az UEFI képes rá, hogy a hw elemeket másnak láttassa az oprendszerrel (mint a VirtualBox pl.) Azt olvastam valamelyik fórumon, hogy ez a része bugos, ezért tud előállni az a helyzet (mint nálam is) hogy a win nem látja, vagy hibás hw-nek érzékeli, míg a droid simán kezeli ugyan azt a FAT32-es kártyát.
-
-
eladohardver
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Kutya topik
- Android játékok topikja
- Yettel topik
- Milyen videókártyát?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- iPad Pro M1 128GB 11
- iPad Air 6 256GBWifi M2 13" Megkímélt/2025.06.30.Apple Gar./Akku 100%
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPad Mini 6, Starlight, 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú + Pencil
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/2025.12.30.Apple Gar./Akku 100%/p4182
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest