Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elérte szoftveres életciklusa végét a Galaxy S20 család
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16 Próhoz méri a OnePlus a 13T-t
-
Mobilarena
CHUWI HI10 TABLET
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kripke
tag
Sziasztok. Tanácsra lenne szükségem. Néhány napja rendeltem egy chuwi hi10 plust, és hozzá egy billes tokot a gearbes-ről. Már ott nem stimmelt a dolog, hogy a paypal a fizetésnél közölte velem, hogy nem hajlandó a megszokott módon lebonyolítani a tranzakciót (autómatikusan levonja az összekapcsolt bankszámláról), hanem manuálisan kell az összeget felraknom a paypal számlámra. Ezt másnap meg is tettem, de nem néztem meg az állapot státuszt, ahol ez fogadott :[link]
Eszerint 14. -én kifizettem a 231,38 eurót, miközben 16. -án érkezett meg az általam manuálisan feltett 232 euró. A netbankom szerint viszont a gearbestnek még nem történt meg semmilyen átutalás, annyi minusz van, amennyit felraktam a paypal számlámra. Már ettől agyfaszt kaptam, pedig még csak most jön az igazi fejtörő. E-mail-ben kaptam egy azonosító számot a gearbest-től, amire ha rámegyek, megjelenik a weblodal teljes nézete, és ezzel együtt a rendelésem állapota: [link]
Azt írja, hogy Order Submitted, tehát még fel sem dolgozták a rendelésemet.
Viszont. Ha ugyan ezt a linket mobilos nézetben nyitom meg, akkor ezt kapom: [link]
Eszerint a rendelésemet feldolgozták, a pénz megérkezett, és folyamatban van a szállítás. Életemben nem voltam még ennyire bizonytalan, mint most. Biztos vagyok benne, hogy ez a néhány nap legalább 10 évvel rövidítette meg az életemetVan valakinek legalább egy halvány sejtése, hogy akkor most mi a búbánat folyik itt? Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bestbuy játékok
- Hardcore café
- Gyúrósok ide!
- 6K-s fémmonitor a Dough-tól, Apple vasakhoz
- Direct One (műholdas és online TV)
- Filmvilág
- Milyen okostelefont vegyek?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 3 & Apple Pencil 1 - hibátlan állapotban
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/2025.12.30.Apple Gar./Akku 100%/p4182
- Újszerű ReMarkable 2 tablet , billentyűzettel, extrákkal!
- Hibátlan, karcmentes Kobo Libra Colour Black e-book olvasó ~ 20 hónap magyar bolti garival! -
- Apple iPad Mini 6, Starlight, 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú + Pencil
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Inno3D Twin Edge RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest