Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kripke

tag

Sziasztok. Tanácsra lenne szükségem. Néhány napja rendeltem egy chuwi hi10 plust, és hozzá egy billes tokot a gearbes-ről. Már ott nem stimmelt a dolog, hogy a paypal a fizetésnél közölte velem, hogy nem hajlandó a megszokott módon lebonyolítani a tranzakciót (autómatikusan levonja az összekapcsolt bankszámláról), hanem manuálisan kell az összeget felraknom a paypal számlámra. Ezt másnap meg is tettem, de nem néztem meg az állapot státuszt, ahol ez fogadott :[link]
    Eszerint 14. -én kifizettem a 231,38 eurót, miközben 16. -án érkezett meg az általam manuálisan feltett 232 euró. A netbankom szerint viszont a gearbestnek még nem történt meg semmilyen átutalás, annyi minusz van, amennyit felraktam a paypal számlámra. Már ettől agyfaszt kaptam, pedig még csak most jön az igazi fejtörő. E-mail-ben kaptam egy azonosító számot a gearbest-től, amire ha rámegyek, megjelenik a weblodal teljes nézete, és ezzel együtt a rendelésem állapota: [link]
    Azt írja, hogy Order Submitted, tehát még fel sem dolgozták a rendelésemet.
    Viszont. Ha ugyan ezt a linket mobilos nézetben nyitom meg, akkor ezt kapom: [link]
    Eszerint a rendelésemet feldolgozták, a pénz megérkezett, és folyamatban van a szállítás. Életemben nem voltam még ennyire bizonytalan, mint most. Biztos vagyok benne, hogy ez a néhány nap legalább 10 évvel rövidítette meg az életemet :W Van valakinek legalább egy halvány sejtése, hogy akkor most mi a búbánat folyik itt? Előre is köszi a válaszokat.

Új hozzászólás Aktív témák