Hirdetés
- Megjött Európába a Poco M7 Pro 5G és remek ajánlat lehet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
CHUWI HI10 TABLET
Új hozzászólás Aktív témák
-
Firpo
tag
Sziasztok!
Beléptem én is a klubba, tegnap jött meg a dual bootos HI10-em. Gearbest EU raktárból jött, gondolom v400-as széria. Szeretnék egy teljes rendszer mentést csinálni, valamint a drivereket lementeni, hátha később szükség lenne rá. Tudtok valami külső programot ajánlani ehhez? (pl: Macrium Reflect, Double Driver) Jó lenne a Win10-et és az Androidot is lementeni még így a gyári állapotában. Ha van még valami jó tanács azt megköszönném.
Most ismerkedem a géppel, még sose volt tabletem, de az első benyomások teljesen pozitívak.
-
looser
addikt
Helló! Szerintetek ez a készülék EU raktárból jön? Még egy ilyen tokot vennék hozzá.
Köszi & üdv!
-
dipeti
senior tag
Chuwi h10-hez rendeltem [akkumulatort], mert nagyobb terhelesnel kikapcsolt a gep. (HD video, <25% fenyero)
Kb. ket het alatt jott meg a cucc, szetszedesnel nem volt gond, az osszefoglaloban linkelt videot vettem alapul. A regi akksi eleg kemenyen oda van ragasztva, szoval forumtarsunk tanacsara hajszaritot is bevetettem.
Mint a [kepen] is latszik az eredeti akksi negy kabellel volt szerelve, a vegen egy csatlakozoval, ami az alaplapra illeszkedik. A rendelt akksi meg ket huzalos. A megoldas az volt, hogy a gyari akksi negy huzalanak veget leszeded a protection board-rol, osszeforrasztod az egyszinuek veget majd azt osszeforrasztod az uj akksi ket huzalaval. Tehat felhasznalod a csatlakozojat a regi akksinak. Aztan egyszeruen csak radugod az uj akksit az alaplapra es mukodik. (A forrasztast egy nagyon ugyes ismerosom vegezte, en csak nagyon figyeltem.)A dokkolos billenyuzet, egy eger, egy sdcard es 4K video lejatszas kozben, 100% fenyeronel sem hal meg mostmar a cucc.
-
fireman123
őstag
Sziasztok!
Az alábbi 3 db Chuwi tablet között Ti láttok valami érdemi különbséget? (azon kívül, hogy jelenleg csak 1 van EU raktáron)
[link](talán az usb slot) -
pokers
senior tag
Hát srácok, nagyon kapós ez a tablet.
2 hete rendeltem geekbuyingon a 12 éves évfordulós akcióban egy Hi10Plus-t, de még mindig nem postázták. Rájuk írtam, azt válaszolták, hogy annyira népszerű a termék, hogy nem győzi a gyártó kielégíteni a beérkezett rendeléseket, a türelmemet kérikNa de tényleg ennyire kapós lenne
-
Lizardman
tag
Sziasztok!
Egy vadi új Chuwi Keyboard vált eladóvá: http://www.gearbest.com/tablet-accessories/pp_353543.html?wid=21
Képeket tudok küldeni, teljesen új, nálam van, még kipróbálva sem volt.
Ár: 8.000Ft
Akit érdekel, PM-ben várom az érdeklődőket!
-
varmi2
nagyúr
válasz
fireman123 #884 üzenetére
Ez v400, mert dual bootos. V300 óta mindbe realtek chip van. A v300 és v400 között a különbség csak a dual boot. Meg e miatt más bios.
-
pmheros
őstag
válasz
fireman123 #882 üzenetére
Üdv!
Így nem ismerik, de a doboz oldalán lévő szériaszámot le tudják olvasni neked. Abból meg visszakereshető a verzió.
-
varmi2
nagyúr
válasz
fireman123 #882 üzenetére
Ha dual bootos, akkor v400
-
fireman123
őstag
Sziasztok!
Próbáltam a Gearbestnél kideríteni, hogy az összefoglaló szerinti melyik verziót forgalmazzák ....hát nem nagy sikerrel (lehet nem értették a google translate-s angolomat
), azt írják ez nem a V300-as verzió?
(lehet nem is ismerik az ilyen verzió elnevezéseket?)
Ezt a választ kaptam:Your original question is "Hello! Which series is marketed? ... V300 series, Realtek chip wifi module? 64-bit Windows 10? USB3 port is blue?"
Here is the answer from Our Customer service Team:
"
Hi,.......
Thanks for your inquiry.
It is not V300 series.
Brand: CHUWI
Type: Ultrabook
CPU: Intel Cherry Trail Z8300 64bit Quad Core 1.44GHz (up to 1.84GHz)
GPU: Intel graphics
Windows 10 system: The latest system with more excellent interface, compatibility and running effect
Android 5.1 system: Allows you to remain connected and productive.
WIFI: 802.11b/g/n wireless internet
USB Slot: 2 X USB Host, 1 X Micro USB Slot
USB SlotSB 2.0 and USB 3.0(blue)
"
Please click here for additional details regarding the item.
We hope that the answer is helpful for you.
If you have any further questions, welcome to submit a ticket to our Support Center http://support.gearbest.com/.Best Regards
Gearbest Customer Service TeamPlease do not reply to this email directly as this mailbox is not monitored.
Please submit a ticket to our Support Center if you have any questions. -
viktorhu
veterán
A hibookomon a windows kezd megbolondulni, megérett egy újrarakásra. Meg akarok próbálkozni egy rendszer-helyreállítással, de olvastam, hogy több embernek is problémát okozott. Hogyan fognátok hozzá a dologhoz?
-
makoss
veterán
válasz
expendables #878 üzenetére
Ezt én is tapasztaltam sajnos, vissza kellett álni az edge-re
-
Lizardman
tag
válasz
Lizardman #874 üzenetére
Bocsánat, hogy magamat idézem, de egy kérdés még most jutott eszembe:
- Van olyan microUSB/3.0 USB - HDMI kábel, amivel össze tudom kötni a táblagépet a TV-vel? Bár inkább az a kérdés, hogy ez a tablet képes rá, meg tudja normálisan hajtani a filmeket kivetítve?
Köszi ezt is előre!
-
Lizardman
tag
Sziasztok!
A héten kaptam meg én is a Chuwi Hi10 táblagépemet (Q64G42160800357 / EU raktárból / Dual OS verzió), és erről szeretnék kérdezni pár dolgot, amire még nem igazán jöttem rá magamtól. /A billentyűzet sajnos még nem érkezett meg, mert az kínából jön/
- Letöltöttem a Chrome-t böngészőnek, és a Youtube 1080p videók eléggé szaggatnak (kivettem a hardveres gyorsítás pipát a Chrome-ban, nem segített), holott Edge-ben semmi gondom nincs vele. Itt milyen beállítást kell eszközölnöm, hogy a Chrome is normálisan játssza le a videókat?
- Telepítéseknél a gép CPU órajele gyakran felugrik a max-ra, van hogy 1-2 másodpercig nem is reagál, de miután feltelepítette a programot minden rendben, normálisan (gyorsan) megnyitható a program, stb.. Ez telepítésnél természetes "viselkedés"?
- Én úgy néztem, hogy a gépem (Q64G42160800357 + Realtek adapter) v400-as típusú. Ha BIOS-t szeretnék frissíteni akkor a 6,1Gb-os pakk-ot letöltve kell ezt végrehajtanom, igaz?
- Van olyan köztetek, aki billentyűzettel ÉS tokkal használja a gépet? Ha igen szívesen vennék javaslatokat milyen tokok vannak porondon, amik a hozzácsatlakoztatott billentyűzetet is képesek "kezelni".Köszönöm előre is a válaszokat!
-
wazo
aktív tag
Igen tökéletesen működik, terhelés mellett 2% nal kapcsol ki. Csere egyszerű csak óvatosan kell kiszedni az aksit mert kétoldalas ragasztóval van rá ragasztva a kijelző hátoldalára. Meg két forrasztas. Én óvatosan az akkumulátort picit felhajtva lefejtettem róla, tehet érdemes kicsit melegíteni hajszaritoval.
-
bazsimano
őstag
válasz
viktorhu #864 üzenetére
igen, nekem is ez jutott eszmebre...azaz a vol...miutan leirtam a kerdest
na majd este ha otthon leszek kiprobalom
koszi koszi
chrome nekem nem porog gordulekenyen...mercure bongeszot tettem fel...ugy tunik rendben megy...nalatok mi a nyero bongeszo?
media lejatszasra mx playert telepitettem...mennyire jo valastas? -
bazsimano
őstag
-
dipeti
senior tag
A készülék nagyobb akku terhelés alatt váratlanul kikapcsol. Ha pl. 75-100%-ra teszem a fényerőt, vagy FULLHD filmet játszatok le vele. Nyilván akku probléma. Valaki tud rá megoldást vagy cseréljem én is mint a kolléga korábban?
-
Capella
senior tag
Örülök, hogy sikerült.
Az otthoni csoport valóban egyszerűbb. Azért nem azt ajánlottam, mert én sohasem használtam, és a "hagyományos" megosztással sincs semmi probléma.
Az otthoni csoporttal kapcsolatban megnézheted a Microsoft leírását, vagy ezt.A routerhez nem kell driver, csak a gép hálózati kártyájához. Lehet, hogy inkább a firmware volt, amire gondoltál?
Le lehet tölteni a router hardver verziódnak megfelelő firmware-t a TP-Link supportról.
Meg kellene nézni neked melyik verziójú a hardver, van-e frissítés, ha van, az mit javít. -
makoss
veterán
Na úgy tűnik végül csak összejött, átálltam otthoni hálózatra, noha most jó, valamikor sajnos elmegy, ennek az okát még nem tudom, talán az, hogy már régi a TP LINK TR WR 841 ND drájvere, a Chuwi meg még új tab...
Remélem ez a hiba is meg fog oldódni!
Addig is várok javaslatokat! -
ogeza
csendes tag
Hi!
EU-ból szeretnék rendelni egy ilyen tabletet. De nem találok sehol, Kína meg nagyon megdrágítaná.
Van valakinek jobb tippje mint az Ebay?
(Windows only 4GB kellene)Illetve valaki nézte már a HiBook pro-t?
köszi
-
Capella
senior tag
Mit értesz hálózati dokumentumokon?
A gépen megoszthatsz mappákat, amelynek tartalmát, a fájlokat a hálózaton egy másik gépről tallózhatsz, másolhatsz, szerkeszthetsz, törölhetsz, futtathatsz, de csak az érvényes jogosultságod szerint.
Ez a megosztott mappa nem kötelező, hogy a Dokumentumok legyen.
Jobb klikk / Tulajdonságok / Megosztás azon a mappán, amit látni akarsz máshonnan. -
lacentos
tag
Sziasztok.
Hogy tudom kikapcsolni a készülék képernyőjét,ha kábellel csatlakoztam a nagy monitorhoz? -
bazsimano
őstag
koszi neked is a valaszt! na majd akkor este ha otthon bekapcsolom akkor hagyom es meglatjuk mi lesz...elsore letiltottam az automatikus frissiteseket...majd meg olvasgatok hogy mit kell meg....meg hogyan mit erdemes
eddig tetszik a gep...bar mi szerintem ritkabban hasznaljuk majd...de felesegem majd felavatja a kovetkezo utazasan!
-
Bear
aktív tag
válasz
bazsimano #850 üzenetére
Nekem is aktivált volt.
Szerintem hagy az interneten lógva egy ideig, kell egy kis idő, hogy beaktiválja magát. Ha így sem jön össze, akkor néz bele az eseménynaplóba, hogy lásd mi a problémája... de elvileg a gépház->frissítés és biztonság -> aktiválás-nál is kellene írnia, ha gondja van.
-
bazsimano
őstag
engedhetem h a kritikus updateket telepitse??? vagy mindenkepp telepiteni fogja? win10
aktivalni magatol fogja?
-
viktorhu
veterán
Windows 10-ben meg talán 8-nál is a beállítások - tárhely menüpont, windows 7-ben meg jobbklikk pl. a dokumentumokra és hozzáadás könyvtárhoz vagy ilyesmi, és ott más mappát is megadhatsz. Vagy jobbkattintás, tulajdonságok, és ott valamelyik fülön meg lehet adni, hogy melyik mappára mutasson, és fel fogja ajánlani, hogy a már ott lévő dolgokat is áthelyezi az új helyre.
A netről nem fog kizárni, mert ha jól értem, routered van, és akkor a netes jelszó abban van beállítva.
-
-
makoss
veterán
válasz
hedgehog86 #838 üzenetére
Csak az a baj, úgy ahogy mondod, már nem emlékszem mi hogyan volt
(#839) viktorhu: És azt hogyan?
(#841) Capella: Egyenlőre csak azt tudom csinálni, hogy lehet felhívom a netszolgáltatót mi milyen beállítással járhat, mert betyárul nem értek ehhez, nem akarom, hogy valami jelszó beállítás miatt, végleg kizárjon a gép a netről...
-
Capella
senior tag
Pontosan nem tudom, min vagy túl, ezért lehet, hogy ismétlek.
A Hálózati megosztási központ / Speciális megosztási beállítások alatt a Magánhálózatra beállítod a hálózatfelderítés bekapcsolását és bekapcsolva lehet a csatlakoztatott eszközök automatikus beállításának bekapcsolása.
Be kell kapcsolni a fájl- és nyomtatómegosztást.
Én ki szoktam kapcsolni az ajánlott Otthoni csoportot, átváltok felhasználói fiókok és jelszavak használatára más számítógéphez kapcsolódáshoz.
Ezzel jelszót kell használnod a bejelentkezéshez, de biztonságosabb a géped.
Ha nem akarsz mindig jelszót bepötyögni, a netplwiz paranccsal beállíthatod, hogy ne kérje, csak használja.
Még a Speciális beállítások alatt a nyilvános mappa megosztása legyen kikapcsolva és az összes hálózatra legyen bekapcsolva a jelszóval védett megosztás.
Az alapértelmezett 128 bites titkosítás maradhat, kivéve ha XP is volna a hálózaton, bár az manapság nemigen fordul már elő.
Ezekel a beállítással meg kellene tudnod csinálni, amit hedgehog86 javasolt. Célszerű létrehozni mindegyik gépen ugyanazon a néven felhasználót, ami lehet rejtett is, ha zavarna a bejelentkezésnél.
De elég, ha ismersz egy felhasználót és a jelszavát azon a gépen, amire be akarsz jelentkezni.
Nem árt, de nem feltétel, hogy a gépek azonos munkacsoportban legyenek.
Az a fajta hibaüzenet, amit linkeltél, akkor szokott megjelenni, ha nem jelszavas bejelentkezés történt, illetve jogosultsági probléma van. -
hedgehog86
csendes tag
Akkor nincs ötletem.
Nekem működik rendesen, még az androidos telefonomon is látom total commander appal a fájlokat és a filmeket is tudom streamelve nézni.
Lehet már annyi mindent átállítottál, hogy valami nem jól lett beállítva a hálózati beállításokba és azért nem megy. Én csak olvasásra állítottam a megosztást, tehát nem tudom csak olvasni az adatokat, módosítani nem, de ez sztem mind1.Próbáld meg még azt, hátha úgy jó lesz, hogy amit a videón a csávó átállít 1:13-ig azt állítsd vissza alapra, amilyenen volt és úgy próbáld a leírásom alapján. De előtte bontsd a hálózatot: a sajátgépben a bal oldalon a hálózaton belül a PC-d nevére jobb kattintással, majd bontás.
Eztután állítsd be a leírásom alapján.
Utána fogja kérni a PC jelszót és jónak kell lennie. -
bazsimano
őstag
nah...kezben a tab...meg megvarom a holnapot...hogy bontasnal csinaljak egy videot ki tudja milyen allapotban erkeztett ....
majd lesznek kerdeseim ha nem tiszta az osszefoglalo!
ciaooo -
makoss
veterán
válasz
hedgehog86 #835 üzenetére
Szia!
Köszi az infót, de ezeken én már túl vagyok, a videós részben mindent beállítottam de nem ment.
Ha megy is, csak is úgy, ha az users mappába húzom be amit szeretnék az meg úgy hülyeség, mert a rendszervinyóm terheli, az telik meg tőle (128GB-os SSD)
A másik leírásod meg látja a mappát a tab, de nem nyitja meg: [link] -
hedgehog86
csendes tag
Szia!
Szerintem hanyagold Serviio-t. Ha egy rooterről megy a géped és a táblád akkor egyszerűen megosztod a PC-den a meghajtódat, vagy a mappádat amit látni akarsz a táblán és kész.
Semmi bonyolultság nincs benne.
Itt egy rövid magyar videó ha jelszó nélkül akarod beállítani a hálózati file megosztást:
[link]Ha jelszavas mindkét gép PC és Tábla akkor még egyszerübb a dolgod.
- A PC-n a sajátgépen a megosztandó meghajtódra kattinttol jobb gombbal.
- Megosztás fül, majd ott a speciális megosztás gomb.
- Bepipálod a mappa megosztását és alkalmazod.
- Ezután a táblán a sajátgépen megkeresed a hálózatot a bal oldali sávban és ott lesz a PC-d neve.
- Megnyitod, és ha kér jelszót akkor a PC-d felhasználóját és jelszavát írod be. Mostmár eléred a mappákat az adott meghajtón.
- Ha több meghajtód van és mindet látni akarod akkor ezt mindegyiknél el kell játszanod, de jelszót csak az elsőnél kér.
Ennyi az egész.
Utána ha akarod rákötöd a TV-re HDMI kábellel és tudsz rajta filmezni, akár FHD-ban, ha elég gyors a wifi modemed. (Még egy tipp, ha TV-re kötve csak a TV-t használod megjelenítőként és a táblát nem, akkor sokkal tovább bírja az akksid, mert nem fogyaszt a kijelződ.)
Remélem tudtam segíteni. -
makoss
veterán
Üdv!
Napok óta szenvedek a PC-m és a táblagépem közötti kapcsolat miatt.
Annó írta itt valaki, hogy a HDMI csatlakozáskor csak kifele van jel, befele a tab nem fogad.
Lehet, hogy a Chuwi HI10-nél is ez a gond ha a PC-re telepített Serviio-t próbálom elérni de nem fogad jelet? -
Emb3rke
tag
Sziasztok!
Ti tapasztaltatok olyat, hogy mikor kicsit gyorsabban pötyögtök a (szoftveres) billentyűzeten akkor időnként magától teljesen más karaktert is beüt? Tehát teszteltem és konkrétan ha pl. az "l" betűt nyomkodom elég gyorsan egymás után kb. 10-15 érintés után beüti mondjuk a "d" betűt magától. :S És ezt rendszeresen eljátssza, ami elég bosszantó tud lenni.
Letöröltem a kijelzőt is, hátha valami porszemcse vagy piszok miatt nyomódik le más nem kívánt billentyű is.
De ugyanúgy ezt produkálja.
Egyébként van dokkolós billentyűzetem is hozzá, tehát nem égetően fájdalmas a probléma, csak zavaró.
Nem tudom, hogy ez másnál is előjött-e már és mi lenne a megoldás. -
Bornie127
aktív tag
A hi10-hez milyen kapacitív tollat lehet/érdemes használni stylus nélkül?
-
Capella
senior tag
válasz
Bornie127 #829 üzenetére
Nem tudom nem reklám-e, de végül is belinkelhetem.
Sandisk Ultra 8GB microSD és SanDisk Ultra Fit pendrive
Én direkt olyat vettem, leginkább elsőre, ami gyári csomagolású, így kisebb a rizikó, hogy hamisítvány, illetve könnyebben lehet reklamálni, ha nem azt küldte volna, amit rendeltem. De eddig abszolút gyors és korrekt volt.Ha a PC USB 3.0 portjára dugtam a régi 16 gigás pendrive-omat, az jóval erősebben melegedett. Van, hogy inkább az USB 2.0-be dugtam, mert annál annyira nem lényeg a sebesség, akkor meg minek fűtse.
Azt nem tudom, nem olvastam eddig róla, hogy a SanDisk Ultra Fit jobban melegedne az átlagnál. Melegedést tapasztaltam ennél is. Egy hub volt rádugva a Chuwi USB 3.0 portjára, amiben 2 SanDisk Ultra Fit és a Logitech Unifying vevő volt, és elég melegnek éreztem a hubot egy idő után. Nagyon veszélyes nem volt, de elég feltűnő. A hub ugyan csak USB 2.0-at tud. -
Bornie127
aktív tag
Köszi szépen a részletes leírást!
Időközben berendeltem egy Sandisk extremet, másnem jó lesz majd telóba, úgy sincs a telómban.
Neked nem forrósodik fel a Sandisk? Olvastam fórumokon, hogy panaszkodnak rá, túlhevül, megszakítja a kapcsolatot, viszont van akinek a melegedést kivéve szépen működik.
A Samsung microfiten gondolkozom még, de szerintem nem éri meg a felárat, így valószínüleg nekem is az ultrafit marad.Elküldheted priviben is az eladót akit említettél, ha nem Sincerityről van szó, őt ismerem.
-
Capella
senior tag
válasz
Bornie127 #822 üzenetére
Én azt mondom, hogy nem érdemes microSD kártyában gondolkodni.
Hacsak nem annyira gond, hogy a pendrive vagy az USB HUB elfoglalja az USB 3.0 portot, vagy egy picit kilóg.
A microSD az csak USB 2.0 sebességű. Mértem egy 64 GB-os SanDisk Ultra kártyát benne, ami elvileg 80 MB/s-t tud, de az olvasás maximum 42,5 MB/s volt, az írás pedig 32,9 MB/s körül. Ez nem az én kártyám volt, egy barátomnak rendeltem, és kipróbáltam a Chuwi-ban is.
A microSD kártya 64 GB-ig garantált, de vannak akik szerint elmegy a 128-as is, de valami problémát is olvastam talán.Én USB 3.0 pendrive-ot javaslok. Vettem az eBayen SanDisk Ultra Fit 128 GB-osat kb. 10.000 Ft-ért.
Tudok egy címet, ami garantáltan full eredetit szállít és regisztrált légipostával itt van 7-8 nap alatt. Követni lehet a tracking number alapján interneten vagy mobil alkalmazással. Utóbbi jobb, push üzenetben szól, ha változás van. Igaz lehet némi lemaradás, volt hogy csak másnap üzent, hogy már átvettem.
Úgy tudom leginkább 50 dollár fölött jön szóba a regisztrált légiposta a kínai szállítóknál, de a haver 25 dolláros microSD-je is regisztráltan jött.A Chuwi USB 3.0 portján a SanDisk Ultra pendrive-ot 135,6 MB/s mellett tudta olvasni. A PC-n ugyanez 150 fölött volt, igaz az Z170 alaplap és Skylake proci.
A Chuwi írási sebessége 63,7 MB/s volt. PC-n ez is gyorsabb.
Szóval a sebesség és a tárolókapacitás alapján sem igazi alternatíva a microSD.
A pendrive-ot kivéve könnyen bedughatod máshová is, míg a microSD-hez adapter, kártyaolvasó kell. -
varmi2
nagyúr
Az a gond, hogy a képernyő tükrözéssel, hogy ez a tablet 1920x1200 felbontású, így ezt tükrözi át a tv-re, ami vont csak 1920x1080 felbontású. Sosem lesz teljes képernyős így a tv-n. Vagy fekete csík lesz, vagy nem látszik valami a tv-n. Azon a videon biztos olyan tablet van, ami 1920x1080felbontású.
-
makoss
veterán
Üdv!
A mai nap, sikerült vezeték nélküli kapcsolatot létrehozzak a Chuwi HI 10 tabom, és az LG 42 LA 620S tévémmel, és látni lehetett azokat a képeket videókat ami a tabon volt.
1 dolgot kerestem majd egy órán át, az pedig a tabom teljes képe a tévén, azaz látni, a mappákat, programokat, az egér mozgását stbAz sajnos nem sikerült.
Veszettül nem tudom hogyan lehet úgy összehozni a tabom képét tévére!
Ha tud bárki infót ezügyben, szivesen várom, köszönöm! -
varmi2
nagyúr
Igen arra gondolok. Én altatom. Pár napig nekem is jó volt. Majd hírtelen eltünt a wifi, mint ha nem is lett volna benne. Eddig úgy működött, hogy benyomtap a bekacsoló gombot. És azonnal elaludt, ha nem nyúltam hozzá, akkor kb két és fél óra múlva hibernálja magát. A frissítés után kb 10-15 perc múlva már hibernálva volt. A képernyőbillentyűn ha megnyomtam egy gombot, nem jelölte ki az adott gombot.
-
Bornie127
aktív tag
Olyan kérdésem lenne, hogy az usb3-as port milyen sebességet tud?
Van valakinek mért tesztje pendrive-val?
A micro sd-t (persze kártyától függően) kb milyen R/W sebességet tud?
Milyen microsd-t érdemes venni bele?
Valamilyen tollat lehet hozzá használni? A hi12-é jó hozzá?
Tudom, a hi10 nem tud stylust, de bökdösni lehet vele? -
Bear
aktív tag
Az Anniversary Update-re gondol. (build 1607) Én feltettem, a wifi eddig rendben megy, és más hibát sem tapasztaltam. Mondjuk én mindig kikapcsolom a gépet, és nem altatom....
-
varmi2
nagyúr
Pár napja frissít a win10-t a legújabb buildre, de ne tegyétek. Wifi problémák léptek fel, nem aludt el a gép bekapcsoló gombra. Meg sok apróság, ami miatt visszatértem a 1511 buildre.
-
bazsimano
őstag
Mobilon vagyok uh ha osszefoglaloba van rola szo akkor elnezest. De ketdes magyar nyelv packot honnan kell letolteni? Csak siman fel lehet telepiteni? Kinait torolni hogyan kell? Mi hir a frissitesekkel? Teglasitas es hasonlo tapSztalatok? Elore is koszi
-
ggurga
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap délelőtt rendeltem a gearbest eu raktárból egy chuwi hi10 tabletet. Sajnos csak ma reggel vettem észre, hogy win10+android helyett csak win10-et tartalmazó tabletet rendeltem. Ellenőriztem az oldalon, eu raktárból nincs is androidos verzió. Az utolsó néhány hozzászólás közt írta valaki, hogy csak a biosban tér el a két típus.
Otthon tudok erre telepíteni androidot is valamilyen leírás segítségével?ggurga
-
-
makoss
veterán
Üdv!
Nem tudjátok milyen programot kell telepítenem ahhoz, hogy lássam a PC-n tárolt dolgaim?
Serviio már telepítve van azon a gépen ami küldené az anyagot, de a tabra kellene valami...
Köszönöm! -
lacentos
tag
Sziasztok rá lehet kötni a készüléket 2.1 (pc-s) hangfalra? Nálam fülhallgatóval jó a hangf.nál búg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megjött Európába a Poco M7 Pro 5G és remek ajánlat lehet
- Jogász topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Smart Pen (2nd Generation)
- iPad Air 6 256GBWifi M2 13" Megkímélt/2025.06.30.Apple Gar./Akku 100%
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iPad 9th 256GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 90%/p4185
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest