Hirdetés
- Itt a friss Moto G Stylus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotós markolatot kap a Vivo X200 Ultra
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
CHUWI HI10 TABLET
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireman123
őstag
A Chuwi Hi10 Ultrabook Tablet PC - WINDOWS 10 + ANDROID 5.1 + EU PLUG BLACK ] háza fém vagy műanyag? ....használja valaki ezt a változatot? ....milyen tapasztalatai vannak vele?
-
fireman123
őstag
válasz
bladesks007 #1187 üzenetére
Előbb-utóbb venni szeretnék egy 10"-os androidos tabletet (netre, médiára) és egy ideje olvasgatom már a kínai tabletek (teclast, chuwi, onda, cube) topicjait is, .....arra kellett rájönnöm, hogy mindegyiknek van vagy lesz valami nyűgje előbb-utóbb (chuwi microsd hiba, teclastoknál wifi hiba ....stb.)
, így elgondolkodtató, hogy be merjek-e kínai rendelést vállalni, mivel a gariztatásuk eléggé necces, vagy kössek kompromisszumot és vegyek Mo.-on ugyanannyiért gyengébb hardverrel (pl. Z300M), de garanciával.
-
fireman123
őstag
A Teclast X98 PlusII topicjában nem egy user panaszkodik a wifi problémáról (és nem régen, hanem az utóbbi hónapokban), ezt gyakorlatilag általánosnak mondják, külföldi fórumok is tele vannak ezzel és más Teclast típusoknál is jelentkezik sajnos, ...azért a kínai gariztatás eléggé lutri. (erről is olvasni mindenfélét), persze biztos sokan vannak akinek semmi problémája velük, ...én sajnos elbizonytalanodtam. Persze ettől még pl. a Hi10 lehet jó, ennél csak az akku problémát hallottam eddig, itt a topicban.
-
fireman123
őstag
egyre jobban kezd elmenni a kedvem a kínai tablet vásárlástól, ....egyiknek (több teclast típus) a wifije sz@r, ennek meg az akkuja .....és gari gyakorlatilag nincs
, vagy csak nyögve-nyelősen esetleg....
-
fireman123
őstag
válasz
senki11 #1070 üzenetére
ez a wifi hiba nálad egyedi dolog, vagy jellemző a chuwi tabletekre általában is? (győzködöm magam, hogy kell egy tablet is a laptop és az asztali mellé, eleinte a teclast különféle modelljeit néztem, de azoknál is felmerült a wifi probléma ....egyes vélemények szerint a fém ház miatt)
-
fireman123
őstag
válasz
thespilertm #1035 üzenetére
Nem régebbi, hanem újabb változat
, a proci Z8350 (a Z8300 helyett), ...mondjuk azt nemtom, hogy ez most jobb vagy nem
.....ez kínai szállítás, így nagy eséllyel áfa+vám+kezelési költség rájön ....a gearbest EU raktára egy ideje eléggé üres, alig van valami.
Remix OS (+Win10) van a pro-kban, nem igazán ismerem a Remix-et, majd a guruk megmondják, hogy előny vagy hátrány a normál androidhoz képest. -
fireman123
őstag
válasz
bekes.andras #1016 üzenetére
Köszi a tájékoztatást neked és "varmi2"-nek is !
-
fireman123
őstag
Sziasztok!
Mi a különbség a [CHUWI Hi10 Pro ] és a [Chuwi Hi10 Ultrabook Tablet PC] tabletek között (a színükön kívül)??? ...talán csak az akku kapacitást találtam (de ez sem egyértelmű nekem: 8000mAh(Rated capacity 6500mAh) és a PRO-n Remix OS van (mi az a Remis OS
?)
Melyiket érdemesebb megrendelni? -
fireman123
őstag
Sziasztok!
Az alábbi 3 db Chuwi tablet között Ti láttok valami érdemi különbséget? (azon kívül, hogy jelenleg csak 1 van EU raktáron)
[link](talán az usb slot) -
fireman123
őstag
Sziasztok!
Próbáltam a Gearbestnél kideríteni, hogy az összefoglaló szerinti melyik verziót forgalmazzák ....hát nem nagy sikerrel (lehet nem értették a google translate-s angolomat
), azt írják ez nem a V300-as verzió?
(lehet nem is ismerik az ilyen verzió elnevezéseket?)
Ezt a választ kaptam:Your original question is "Hello! Which series is marketed? ... V300 series, Realtek chip wifi module? 64-bit Windows 10? USB3 port is blue?"
Here is the answer from Our Customer service Team:
"
Hi,.......
Thanks for your inquiry.
It is not V300 series.
Brand: CHUWI
Type: Ultrabook
CPU: Intel Cherry Trail Z8300 64bit Quad Core 1.44GHz (up to 1.84GHz)
GPU: Intel graphics
Windows 10 system: The latest system with more excellent interface, compatibility and running effect
Android 5.1 system: Allows you to remain connected and productive.
WIFI: 802.11b/g/n wireless internet
USB Slot: 2 X USB Host, 1 X Micro USB Slot
USB SlotSB 2.0 and USB 3.0(blue)
"
Please click here for additional details regarding the item.
We hope that the answer is helpful for you.
If you have any further questions, welcome to submit a ticket to our Support Center http://support.gearbest.com/.Best Regards
Gearbest Customer Service TeamPlease do not reply to this email directly as this mailbox is not monitored.
Please submit a ticket to our Support Center if you have any questions.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- Itt a friss Moto G Stylus
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Milyen egeret válasszak?
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/2025.12.30.Apple Gar./Akku 100%/p4182
- Újszerű ReMarkable 2 tablet , billentyűzettel, extrákkal!
- Microsoft Surface Go gen1 4415y - kifogástalan, alig használt állapot
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest