Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
-
Mobilarena
CHUWI HI10 TABLET
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladohardver
őstag
válasz
bladesks007
üzenetére
Szerintem durvagyorsan felejtsd el ennek a fsnak a hasznàlatàt linuxon. örülj, hogy müködik. Hasznàltam linuxon... és miutàn leszedtem és dobtam fel a win-t döglött ûgy le, hogy sekép se hang... szétszedtem beflasheltem a bioszt ràcsiptettem az eszközt vissza ment a bios... de semmi... aksi ki be semmi...!!!
valamelyik tag elhozta hozzàm a halott tabletjét, fel tudtam tàmasztani, vissza raktam rà a win-t... és utàna valami rejtéj mi történt végleg beadta a kulcsot... Ezek a tabletek nagyon skeccsiii... hasznàld ami rajta van, és ne bootolj live linuxot se... ha nem akarsz magadnak gebaszt... -
bladesks007
tag
Sziasztok! Adott egy Chuwi HI10 Plus Z8350, Dual OS ..G421709.... USB HUB segítségével biosban override-dal (UEFI:...) rendben elindul és fut a Batocera (linux alapú Retro game frontend app), mely egy micro SD-n van (usb-s kártyaolvasóval csatlakozik a hub-hoz). A batoceraból kilépve az Android boot leragad az OS választás utáni Chuwi logonál (Win10 rendben megy). PhoneFlashTool-lal flasheltem a gyári Androidot ("flash-no-erase-all.json"), ezután az Android is rendben működött. Egészen addig, míg újra nem használtam a Batocerat. Jelenleg megint ugyanaz a helyzet, hogy WIN10 megy, Android boot a logónál megáll. Valami olyasmi történhet, hogy a Batocera (hiába van külön az egész egy memóriakártyán) "belepiszkál" az Android partícióba, vagy valahogy a boot opciók összezavarodnak (pl. azóta 2 db Android boot volt az override menüben). Valaki tud esetleg megoldást, hogy ne kelljen minden egyes Batoc. használat utána újraflashelnem az Androidot? Előre is köszi a tippeket!
-
Attici
őstag
Laptoposokat én is találtam, de c-c kábel kellene a powerbankhoz vagy a baseus töltőhöz. Sima kábellel nem működik, több töltővel is kipróbáltam.
Marad a kábelszerelés. -
viktorhu
veterán
Lehet, hogy elsőre kipróbálnám egy sima PD töltővel. Nekem úgy tűnik, hogy ezek a PD triggerek arra valók, hogy nem PD-képes
töltőtszámítógépet PD-képessé tegyenek - ha szerelt kábelt keresel, akkor olyat fogsz találni, aminek az egyik vége hagyományos laptop töltőkábel, a másik vége egy PD triggeres USB-C végződés.Gondolom akkor egy PD töltőben benne lesz a szükséges elektronika.Nincs USB C kínai laptopom, de régen más kínai márkát töltöttem simán PD töltővel.
Itt van magyarázat:
https://learn.adafruit.com/usb-pd-hacks/things-to-know
Szóval ha nem úgy csinálták meg a töltést, hogy fixen 12V-ra állították, és nincs PD "handshake", akkor működnie kell más töltővel is. Ez a PD végződés ezek szerint az egyik fél hiányzó kommunikációját szimulálja, pl. azt mondja a töltődnek, hogy a számítógép kér 12V-ot, miközben a számítógép nem mondott semmit

A berakott képen is eleve nem USB-s gépet akarnak USB C-vel tölteni:

Micsoda gyönyörű eredmény

-
Attici
őstag
válasz
viktorhu
üzenetére
Én is csak ezeket találtam, de egy egyszerűbb megoldásra lenne szükség, mert egy 19 éves szőke lánynak lesz, akinek ez így túl bonyolult. Reméltem, hogy létezik már valami gyári kábel is amiben van 12V-os trigger. Ezek szerint, akkor csinálnom kell hozzá egy ilyen kábelt.
Ezt a szerelhető csatit találtam hozzá: [link] -
viktorhu
veterán
Ilyet találtam egy gyors kereséssel:
https://forum.chuwi.com/t/hi10-x-charging-with-a-third-party-power-delivery-charger/6786/3
Eszerint külön kell egy PD trigger ami "bekapcsolja" a power delivery funkciót.
-
Attici
őstag
A Hi10X tablet 12V 2A-es töltőt használ gyárilag, de nincs PD kapcsolója. Létezik hozzá valamilyen gyári töltő kábel amivel más gyorstöltővel is lehet használni vagy akár powerbankkal is?
-
dugynok
senior tag
Üdv.
Nem tudtok Budapesten szervìzt ahol foglalkoznak chuwi tablettel?
-
makoss
veterán
Üdv!
Chuwi hi 10-re hogyan lehetne beállítani a qBtorrentet, hogy akár több óráig menyjen?
300-500 db torrentről lenne szó -
eladohardver
őstag
válasz
bekes.andras
üzenetére
Nem igazán van ötletem... Hacsak nincs biztonsági mentésed az összes particióról.... Akkor amit fentebb írtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Bittorrent topik
- VR topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Hyundai, Kia topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem igazán van ötletem... Hacsak nincs biztonsági mentésed az összes particióról.... Akkor amit fentebb írtam...