Hirdetés
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Itt a friss Moto G Stylus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotós markolatot kap a Vivo X200 Ultra
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
CHUWI HI10 TABLET
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
senki11 #1241 üzenetére
A 128-as is megy vele, nem ez lehet a gond. Milyenre formáztad? Megpróbálhatod pl. FAT32-re, és droid alatt is kipróbálni, ha dual bootos változatod van - az kizárná a szoftveres / driveres problémát. Az enyémben sajnos maga a kártyaolvasó ment tönkre, de mondjuk én intenzíven használtam addig.
Közben itt van egy érdekes hozzászólás:
http://forum.chuwi.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2009&page=8#pid15555
Arról szól, hogy a processzort nem dual boothoz csinálták, és oprendszerváltáskor mindig a biosban kapcsolgatja az SD kártyaolvasó beállítását, ami szerinte egy idő után tönkreteszi az olvasót.
-
Lizardman
tag
-
pokers
senior tag
válasz
senki11 #1117 üzenetére
Keresd meg a Chuwi hivatalos fórumán a gépednek megfelelő topikot, az ott lévő biost, androidot, wint töltsd le és a leírás alapján teljesen telepítsd újra a tabletet.
Ha ez sem segít, akkor ha még van rajta garancia, gariztasd.
Ennél többet, jobbat sztem így távolról, látatlanba senki nem tud tanácsolni. -
zoltan6
addikt
válasz
senki11 #1072 üzenetére
2db hi10-est rendeltem augusztus-szeptember környékén gearbestről,egyet magamnak,egyet kollégámnak,semmi gond a wifivel egyik tableten sem,legfrissebb win10-es van mindkettőn,nézd meg az energiagazdálkodásnál a beállításokat lehet lemegy alvóba a wifid x idő után,azért hiszed azt hogy szakadozik.
-
pokers
senior tag
válasz
senki11 #1072 üzenetére
Nem tudom mi lehet a probléma nálad, de nekem hibátlan a wifi amióta kibontottam a dobozból. Pedig azóta a Win10-et újraraktam, wifi driver telepítés után egyből működött. Igaz, az enyém Hi10 Plus.
Annyira bejött ez a tablet, hogy úton van a második, de az már a z8350-es procival jön
-
fireman123
őstag
válasz
senki11 #1070 üzenetére
ez a wifi hiba nálad egyedi dolog, vagy jellemző a chuwi tabletekre általában is? (győzködöm magam, hogy kell egy tablet is a laptop és az asztali mellé, eleinte a teclast különféle modelljeit néztem, de azoknál is felmerült a wifi probléma ....egyes vélemények szerint a fém ház miatt)
-
benjoe1
aktív tag
Letiltottad, vagy kitörölted (az eszközkezelőből)?
Az általad írd zip BIOS, nem wifi driver.
Ezt szedd le a V200_V300 mappából: C106(X64)--全部驱动.rar
Ebben mindkét verziós gépnek benne vannak a driverei. Ezek alapján próbáld meg telepíteni. Ha az automatikus nem megy, akkor a manuális módszerrel. -
benjoe1
aktív tag
Nekem hétfőn jött meg a gyári dokkolós billentyűzet.
Maradjunk annyiban, hogy szokni kell még: hosszú í hiánya, jobb oldalt rövid shift és enter, kioldó gomb működése, a méret miatti zsúfoltság, hangos tapipad gombok (Lenovo Miix300 billentyűzete jobb volt). Arra jó lesz, amire kell. Hosszabb doksit amúgy is külső billentyűzettel fogok megírni, illetve utazásnál jó, ha van. Dolgozni egész napra nem használnám.
Az összefoglalóba is linkelt asztali ikon touchpad ki-bekapcsolásra működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Kutya topik
- Android játékok topikja
- Yettel topik
- Milyen videókártyát?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- iPad Air 6 256GBWifi M2 13" Megkímélt/2025.06.30.Apple Gar./Akku 100%
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPad Air 3 & Apple Pencil 1 - hibátlan állapotban
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest