Hirdetés
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elérte szoftveres életciklusa végét a Galaxy S20 család
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
CHUWI HI10 TABLET
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gregorg
tag
sziasztok,
Van egy Chuwi Hi 10 Plus-om, aminek már kétszer cseréltem a digitizer-jét. Most megint megtört, cserélném újra viszont a csatlakozó kábelét nem igen tudom pontosan belerakni a kábel foglalatba az alaplapon, mert leöntötték valami gyanta szerű dologgal és egyszerűen nem csúszik rendesen helyére, vagy a dokkoló rész simán a mozgatás miatt nem működik már.
Kérdésem, hogy ilyen kábel fogadó dokkolót lehet külön venni, illetve a gyantás szart mivel lehet kipucolni, eltávolítani?
Van kifejezetten szervíz fórum itt PH-n vagy akár nagyneten, ahol ilyen kérdéssel mélyrehatóan tudnak foglalkozni?
köszönöm
-
Gregorg
tag
Sziasztok,
Van egy Chuwi HI 10 Plussom.
A Win 10-et szinte nem is használom, de kell a hely mert az nadroidra kettő filmet nem tudok felrakni mert elfogy a tárhely. A win 10 törlésében gondolkodtam és kértem volna itt tanácsot, mikor olvastam a fórumot, h akár 128 gigás sd karit is tud kezelni.
az SD karira rakott filmet folyékonyan játsza le? Kérdem ezt azért mert Win 10-alatt nekem mikro szaggatások vannak, ezért néztem filmet tabletről mindig androidon.
Plusz kellene tipp, hol tudok venni jó ár érték arányban sd kártyát. Go to eustock?
-
Gregorg
tag
Sziasztok,
Szeretett chuwi hi10 plus-om fejre esett és az egyik sarokban megpattant a digitizer.
Eredménye, hogy android alatt az egész kijelző területén 3 mp érzékelés után kb 3 mp-ig egyszerűen nem érzékel semmit, aztán újra, illetve a saroknál nem érzékel sose.Win alatt csak a saroknál nem érzékel...
Kérdésem, hogy digitizer cserével megoldódik, vagy kapott ütést más is?
Hogy cseréljem ki a digitizert? Ragasztott a kijelző, nem merem szétszedni, plusz ha jól tudom a kis kábelek is ragaszva vannak kapcsolódási pontnál. Milyen szervízt ajánlotok? (Digitizerem már van) -
Gregorg
tag
Sziasztok,
Chuwi HI10 plus boldog tulajdonosa vagyok, sajnos leesett és a jobb alsó sarokban a kijelző megrepedt.
Android alatt 2-3 másidpercig érzékel, madj 5-7 másodpercig semmi érintést nem érzékel, míg win 10 alatt érzékel folyamatosan de néha bizonytalan.Egyértelműen a digitizer a hiba? Rendeltem egyet kintről, hogy érdemes belerakni? Otthon meg lehet oldani, vagy szakember kell hozzá?
-
Gregorg
tag
Üdv,
utorrenttel nyomulnék tableten. Miután kikapcsol a kijelző, meddig marad aktív a torrent?
-
Gregorg
tag
Próbáltam a TV GO alkalamazást elindítani, nem sikerült persze, utána olvastam, igen szűk a támogatott eszközök köre. Valakinek van tippje, hogyan lehet elindítani? Írták, hogy device nevet lehet átírni valahol, de nem tudom hogyan.
-
Gregorg
tag
Ma erkezett meg hi 10 plus, 8350es procival. Nagyon meg vagyok vele elegedve.
-
Gregorg
tag
Hi10 Plusnál milyen üzemidő várható? Az egyik ok, hogy ezt választottam a pro helyett, hogy az akksija nagyobb.
-
Gregorg
tag
Kijelzővédő fólia használata azonnal szükséges, vagy nem igen karcolódik a kijelző felülete?
Elég nehéz Hi10 Plus-hoz fóliát találni. -
Gregorg
tag
válasz
bekes.andras #1044 üzenetére
Köszönöm észben volt tartva.
Van a plus-hoz is merev, pántos bill , megfelelő mérettel, de 53 dollár. majd ha nagyon kell majd,. akkor veszek olyat hozzá
-
Gregorg
tag
Gyorsan rendeltem egyet. Érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ, eredeti Dell 130W töltő eladó
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest