Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött Európába a Poco M7 Pro 5G és remek ajánlat lehet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
CHUWI HI10 TABLET
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tityahome
aktív tag
válasz
Necronom #1698 üzenetére
Kicsit nekem is furcsának tűnik hogy ilyen kevés a szabad helyed...
Mobilizmo: Meglátásod szerint azzal a programmal amit kaptál a Remix Os helyett én is fel tudnám rakni a sima 5.1 droidot? Valamint szerinted esetleg frissebb droid nem menne fel vele? Bár valószínűleg ott optimilázási problémák lennének ha jól gondolom.
-
eladohardver
őstag
válasz
Necronom #1696 üzenetére
12.5 gb helyem van belakva, naprakészre frissítve. 1709b
Ha valami gikszer restart fagyás akármi ajánlom az egész w10 pendrive-ról való újra telepítését...
!!!NEM BEJELENTKEZNI!!!!!! (nehogy valami régi beállítást vissza szinkronizáljon, amitől csinálja ezeket)
Feldobni a windóz 10 upgrade assistant.... összes frissítést naprakészre, majd utána be jelentkezni a Microsoft fiókba.
Nálam is furcsaságokat csinált mikor bejelentkezve/belakva próbáltam frissítgetni.
Tiszta telepítés köll! Oszt jó lesz minden.
Csak ez idő....
A másik megoldás saját telepítőt kell csinálni Csubakka fórumon ez is le van írva valahol csak túrni kell.
-
Necronom
senior tag
válasz
mobilizmo #1697 üzenetére
Jo persze, 2 evvel ezelott nagyon orultem neki
Pont ezert is esett erre a valasztas, mert dualOP
Kaptam egy szuper kis gepet, amivel mindmaig meg vagyok elegedve - ezek a dolgok nem a HW hibaja
Kell a win, persze ma is azt mondom, csupan csak haragszom ra a kocsogsege miatt -
Necronom
senior tag
válasz
mobilizmo #1695 üzenetére
Igen, a sajat lemezkarbantartojaval csinaltam, 1Gb alatt volt a tarhelyem, kert 10et a 1709es frissites
Igy lett 11,2Gb aztan felment a frissites es ossze is omlott az egesz pereputty...Indult szepen, meg minden, de barmihez nyultam vagy lekpacsolt, vagy ujraindult...
Sikerult visszavonni az utolso frissitest vegul is, igy maradt cca 9Gb szabad helyem....itt tartok most
Meg lassan ott, hogy nemkell a Win a tabra...nagyon megutaltam a frissitesek miatt az egesz rendszert, mert miert nem lehet NEM frissiteniDehat ez itt off
Egyszeruen egy tabon szerintem erre semmi szukseg, hiszen ugysem bovelkedunk szabad helyekben, raadasul az ures oprendszer megeszi az osszeset es kiabal a szabad helyekert utanaA droiddal semmi bajom, viszont abbol jol jonne egy frissebb verzson.....
Erdekesek a kivanalmaim -
mobilizmo
addikt
válasz
Necronom #1689 üzenetére
Nálam most nagyon jó a windows, este megnézem milyen verzió, de szerintem legfrissebb. Tehát ez önmagában nem teszi tönkre. Windowsban sok lehetőség van a rendrakásra. Microsoftnak a lemezkarbantartó, és vannak külső eszközök pl. patchcleaner és CCleaner-el pedig az egyebeket érdemes rendbe rakni. De akár megpróbálhatsz egy gyári visszaállítást is, bár azt hiszem ekkor a patcheket is törli és kezdheted elölről a letöltésüket.
-
Necronom
senior tag
válasz
Gregorg #1690 üzenetére
Haaat..szerintem csak egyben lehet....
De oket batran ajanlom: http://laptopszerviztatabanya.hu/
gyorsabb a dolog, ha megszereztel mindent ami kell - olcsobb isTityahome: Persze, mindent toroltem amit csak lehetett a sajat programjaval
Egyszeruen feldagadt a sok frissites miatt -
Gregorg
tag
Sziasztok,
Szeretett chuwi hi10 plus-om fejre esett és az egyik sarokban megpattant a digitizer.
Eredménye, hogy android alatt az egész kijelző területén 3 mp érzékelés után kb 3 mp-ig egyszerűen nem érzékel semmit, aztán újra, illetve a saroknál nem érzékel sose.Win alatt csak a saroknál nem érzékel...
Kérdésem, hogy digitizer cserével megoldódik, vagy kapott ütést más is?
Hogy cseréljem ki a digitizert? Ragasztott a kijelző, nem merem szétszedni, plusz ha jól tudom a kis kábelek is ragaszva vannak kapcsolódási pontnál. Milyen szervízt ajánlotok? (Digitizerem már van) -
Necronom
senior tag
válasz
mobilizmo #1688 üzenetére
Nos nekem a Windows problemas igazan, meg a hulye frissitesei
Komolyan mondom, akkor vol a legjobb, amikor eloszor bekapcsoltam
A frissitesek mind csak rontottak rajta es foglaltak a tarhelyet tokre foloslegesen..Ma mar ott tartunk, hogy semmi se nincs rajta es mindossze 9Gb szabad terultem van a particion
Az Androiddal csupan annyi, hogy jobb lenne a 6-os az 5.1 helyett, frissulni magatol sosem fog. Egy normalis winfos fel, es a 3-as Remix (abban ugyis 6os droid van)
Mindezt persze a win sajat bootmenujevel megoldva, ahogy asztalin is telepitunkKerdes csak az, hogy ki meri ezt elsore megtenni
Udv: Necro
-
mobilizmo
addikt
-
Tityahome
aktív tag
válasz
mobilizmo #1685 üzenetére
Esküszöm nekem tetszik az a Remixos! Igaz nem a szokványos android és vannak benne megkötések de tabletre szerintem tökéletes. Ha más lenne rajta akkor is csak esetleg tennék rá egy másik launchert de ezt is csak azért csináljuk mert van rá lehetőség. Windows alatt sosem akarunk másik launchert hanem megszokjuk amit kapunk.
A lényeg hogy amire kell arra tudom használni. Egyedül ez verte ki a biztit hogy miért ilyen döcögős rajta a Youtube például? 4gb rammal dalolva kéne futnia!
Ettől független ami kell nekem az el megy szépen rajta a youtube-t meg megoldottam böngészőből. Végül is Windows alatt is úgy használom...! Szóval ezek az elvárások az androidtól szerintem csak kényszeres dolgok amire rászoktunk és már rosszul esik ha nem tudunk valamit a rendszerben változtatni. A frissítés az viszont hiányzik! Az tényleg kellene mert az alkalmazások előbb utóbb már nem fogják használni ezt a rendszert és akkor semmire nem megyünk vele.
-
Necronom
senior tag
válasz
Tityahome #1683 üzenetére
Hat bizony jo lenne egy rendes magyar leiras
Okes, hogy sokunk megerti az angolt, de ez igy azert megsem 100as
Mennyire jo lenne mar, ha mas Android verziot is lehetne telepiteni es kozben azert jo ha megmarad a Windows is
Nemreg azon filoztam, hogy egyszeruen leformazok mindent, teszek ra egy rendes win telepitot, majd egyszeruen felteszem az uj Remixet vagy a Phoenixet
De nem tudom....asztalni nem igazan 100%-os ugy a rendszer -
Tityahome
aktív tag
válasz
mobilizmo #1677 üzenetére
Igen...láttam hogy "csökkentet fastboot"-ot írtál csak azt nem ismerem és azt gondoltam, hogy parancssorból azt is tudod "vezérelni"!
Sajnálom hogy ez ennyire komplikált dolog. Jó lenne egy részletes magyar leírás a telepítésekről. Nem most kezdtem én sem főzött romokat használni androidon de dual boot-os rendszerem még nem volt és nem merek hozzá nyúlni pedig szívesen felraknám az android 5.1-et vagy akár a Phoneix os-t ami már 7-es droid.
-
mobilizmo
addikt
válasz
direwolf #1678 üzenetére
Lehetséges én ehhez már nem értek. De elsőre ment a "rendes" fastboot, fel is ment a twrp és még újra is indítottam a recovery-be. Tehát bent voltam a twrp-ben. Ez alapján jártam el és a problémát az okozhatja, hogy ezt kihagytam "2. Install boot image that disables dm-verity before you modify your /system partition in any way. Otherwise dm-verity will prevent your device from booting." De ez is homályos számomra mert a /system-et nem módosítottam. Szóval nem értem most miért nem érem el se az android-ot se a recovery-t.
-
mobilizmo
addikt
válasz
Tityahome #1675 üzenetére
"csak dnx fastboot mód érhető el. Próbáltam utána járni, ez valami csökkentet módú fastboot lehet. A fastboot devices-ra jó választ ad vissza, de gyakorlatilag semmi mást nem lehet vele csinálni. Úgy tűnik ez alatt csak a gyári flashtool-al lehet a gyári cuccokat felrakni."
-
mobilizmo
addikt
válasz
Tityahome #1673 üzenetére
Nyitni kell, csak a gyárit tudod flashelni a gyári "Intel" flashtool-al. Azért kell a nyitott bootloader mert így tudod felrakni a twrp-t, amivel flashelheted a CM13-at. Én pont most kezdtem bele a hétvégén, de sajnos elakadtam. Twrp gond nélkül felment, de gond volt az mtp driverrel, mert win10 üresnek látta a Hi10 Pro belső tárhelyét, így nem tudtam felmásolni a flashelendő fájlokat. Android (nekem 5.1 volt fenn) sajnos nem indul el, amit nem értek mert csak a recovery-t módosítottam egyelőre. Most viszont már a recovery-t sem érem el, amit megint csak nem értek (bár tippem van), csak dnx fastboot mód érhető el. Próbáltam utána járni, ez valami csökkentet módú fastboot lehet. A fastboot devices-ra jó választ ad vissza, de gyakorlatilag semmi mást nem lehet vele csinálni. Úgy tűnik ez alatt csak a gyári flashtool-al lehet a gyári cuccokat felrakni. Elkezdtem letölteni, de tegnap akadozott a honlap elérés. Sok helyen írják, hogy az android flash-nél a flash-no-erase.json-t kell kiválasztani az Intel flashtool-ban, különben törli a windows partíciót, nekem viszont a letöltött firmware-ben csak flash.json van. Szóval erre még rá akarok kérdezni mielőtt folytatom, ha lehet nem szeretném a windows-t is újrarakni.
-
Tityahome
aktív tag
Sziasztok!
Gazdája lettem egy Chuwi Hi10 pro-nak és lenne egy olyan kérdésem hogy a remixos alatt hogy létezik az hogy a youtube app ennyire döcögve müködik 4gb rammal? Például a videó ablak bezárása húzással meg ilyesmire gondolok! Ez másnak is ilyen? -
tupacamaru
veterán
válasz
Ruinous188 #1668 üzenetére
Nekem sima Hi10 van Win10-el. Nekem is sávos volt a kijelvő, de BIOS frissítés után jó lett.
-
mobilizmo
addikt
válasz
Ruinous188 #1668 üzenetére
Írtam privátot.
-
Ruinous188
csendes tag
Sziasztok!
Több, mint 1 hete jött meg ez a fajta Chuwi hi10:
https://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_602713.html?wid=94Sajnos a kijelző full csíkos volt, amint megérkezett, így beszéltem a gearbesttel gari ügyben.
Partial refundot választottam, nem akartam visszaküldeni nekik Kínába, gondoltam megcsináltatom valakivel.Elvittem Necronom által említett szervízbe. Tuti, h kijelzőhibás, tehát új kijelzőt kell bele venni, viszont egyelőre nem tudtak beszerezni 3 kínai nagykertől sem, hétfőn válaszol nekik az utolsó beszállító, szóval nem vagyok nyugodt.
Valaki tudna tippet adni, melyik fajta kijelzőt kellene rendelnem?
Egyelőre olyat találtam ami 10,1 inch-es szóval az a pro, nekem meg plus van (10,8)
Köszi előre is
Ruinous
-
profit
tag
válasz
Necronom #1666 üzenetére
Nekem egy billentyűzetet lát egérrel plusz egy külső tárat. A Windows mindent lát.
Sajnos a kezdeti siker után már újra nem olvassa a memóriakártyákat. Elég volt egyszer kivennem és betennem a 32GB FAT32 kártyát, másodszor már nem látja.
Úgy tűnik, a HiBook Pro nem szereti az eltávolított memóriakártyákat...
Szerintetek ezért visszaküljdem Kínába?
-
Necronom
senior tag
USB hubon / switchen keresztul nalam lekezel wireless eger + bill, 2x usb hdd
es plussz rajta van meg egy pendive type-c csatin is
Persze a switch az aktiv eszkoz, de ezeket mind a droid, mind a winfos latja
Piszok hulyen nez ki teletuzdelve minden vacakkal meg akkor is, ha a microHDMI kimentet hasznalva TV-n nezem -
spiky03
veterán
Azt tudja valaki, hogy hogy lehet képernyőképet készíteni?
Mert a kikapcsológombra nem dob be ilyet, mint a Sony telomnál.Köszönöm!
-
profit
tag
válasz
Necronom #1647 üzenetére
Ez a link elég szűkszavúan méri az infot.
Jól reagál egyébként mindkét rendszer a FAT32 újraformázásra. A Windows részre telepítettem hozzá külön exe fájlt, mert mindkét rendszer képtelen FAT32-ra formázni, mialatt ezt a formázást részesíti előnyben. Az Android play áruházban egyetlen app sem tud formázni, főleg nem FAT31-re, de a guglizott windows-os progi Windows10 alatt sikerrel vette az akadályt.
-
-
direwolf
őstag
válasz
Donki Hóte #1650 üzenetére
Sajnos z8350-es Hi10pro-ra nem lehet telepíteni
"Hi10 Pro (z8350 - serial no HQ64) is not supported because of hardware changes and lack of kernel source code" -
Necronom
senior tag
válasz
mobilizmo #1653 üzenetére
Nagyon hasznos lenne!
Egyebkent, ha nekem sikerul valami, azt en is tovabb szoktam adni, amennyire csak tudom reszletesen leirva
(Android pc-re, Milyen Tv boxot vegyek c. topikok)Ez meg kimondottan hasznos info szerintem a Chuwii tulajoknak, mert szerintem elonyukre valna a 6-os droid az 5.1-el szemben
es akar az osszefoglaloba is bele lehetne pakolni ennek a leirasat, amennyiben ezt barki letudna szepen irni
Szoval jah..Udv: Necro
-
Necronom
senior tag
válasz
Pikkolo^^ #1651 üzenetére
Ja persze, en bezzeg irjam
es Te mint aki tuti 100, hogy sosem fozott meg droidot, jokat derulhessen rajta
es en, aki kerdez es szeretne mar valamit, az meg szivjon mint a torkos bociJofej egy brigad van itt, csak nez, nez es olvassa a szerencsetlen userek nyavajgasat ..hehe
-
válasz
Necronom #1649 üzenetére
Itt is van egy leírás a CyanogenMod OS telepítéséről. Próbáld meg ezt, hátha sikerül...
Nyilván ezekhez a telepítésekhez kell némi tapasztalat és találékonyság, nincs minden létező BIOS és Android kombinációhoz telepítési leírás és eszközkészlet
Ha sikeresen telepítetted a CM-et, akkor már lesz gyakorlatod, léphetsz tovább, ha az nem tetszik.
-
Necronom
senior tag
válasz
mobilizmo #1648 üzenetére
BUEK meg miegymas itt is mindenkinek
Nos, igen....de akkor maskepp mondom
Igazbol en nem latom at a leirast teljesseggel, sot azt sem, hogy mit (miket) is kell letolteni ehhez
Sot, hogy tovabb menjek, mi van akkor, ha egy masik Androidot szeretnek feltenni?
Kiindultam abbol, hogy Remix le, masik meg fel..
Tehat lehet cserelni? Egytalan tehetnek fel masikat? pl a 6-ost?
Mi az, ami alkalmassa tesz egy gepet arra, hogy masik vagy mas verzioju oprendszert tegyunk ra
Lehet hogy mar offban vagyok ezzel, de manapsag mar annyira keresztbe kasul van minden oprendszer minden procin, hogy az csak na
Lenyeg, ami a lenyeg, hogy meg mindig ujra szeretnem tenni a tabotes lehetoseg szerint egy 6os droiddal es es egy win10zel ..mindkettore szukseg van..es huu de jo lenne, ha nem frissitene ...SOSEM!
Ezekre ilyen melysegben hol kaphatok valaszokat? Vagy tul sokat akarok?
-
mobilizmo
addikt
válasz
Necronom #1647 üzenetére
Ahogy ott le van írva, annál egyszerűbben nem lehet. Ha érted a szöveget, akkor nem értem mi a probléma vele. Vannak benne homályos részek, ha igen, olyan helyen amit ha elrontasz téglásíthatod a kütyüt?
Én elég régen foglalkoztam vele, kb. 1 éve. A miénk még Remix OS-el jött android helyett. Nem tetszett, cseréltem. Semmire nem emlékszem a folyamatból, valószínűleg azért nem, mert semmi bonyolult nem volt benne. Szerintem állj neki. -
Necronom
senior tag
válasz
direwolf #1646 üzenetére
Igazad van
on:
Meg mindig keresek egy vallalkozo kedvu uriembert, aki ide ebbe a topikba leirja szepen reszletesen magyarul, hogyan kell ujrarakni a rendszert.....
Ugy gondolom, hogy ez sokak szamara hasznos lehetne
es nem tudtam, hogy a Chuwii vasarlashoz angol nyelvvizsga kell
(egytalan nem arrol van szo, hogy nem ertem mi van ezen az ominozus linken leirva, de szerintem senki sem szeretne edes kis felkilos teglat csinalni a gepebol...
Lehet erre mondani barmit..Szvsz sokkal hasznosabb magyarul, mint a kinai csavo angolsagat ertelmezni)ps: sajna az osszefoglalo eleg regi es nincsen frissitve ez ugyben
es abban sem vagyok biztos, hogy pl a HiBooknal is pont ugyanugy kell eljarni mint a Hi10 eseten...Udv: Necro
-
direwolf
őstag
válasz
Necronom #1645 üzenetére
Húde elmegyünk offba, de én teljesen egyetértek veled. Annyi, hogy soha ne mondd, hogy soha!
Én is így voltam, aztán jött egy pofátlanul jó ajánlat használt ipad3-ra, és láss csodát, asszony elkezdte használni
Volt már nálam jópár tablet, de egyiket se volt hajlandó használni. Most már tudom, hogy a 16:9/16:10 képarány az amitől idegenkedik. Filmet nézni persze hogy jó, de netet túrni, akciós újságokat nyálazni, gyerek fotóit mutogatni a kolléganőinek (OMG!
) a 4:3 kell, és pont. Bevallom, én is játszom rajta Ticket to Ride-ot, SmallWorld-öt, SkyForce-t meg ezt-azt
Ez van, ha kenyeret akarsz sütni, akkor ne csavarhúzót vegyél
-
Necronom
senior tag
válasz
direwolf #1644 üzenetére
Semmi masert nem irtam az Applet, csak a miheztartas vegett, pont azert, mert ha olyan valamit szeretnenk, ami mondjuk egy nevesebb gyartonal sincs meg, mint pl az akksi tipusa es merete, akkor rossz helyen kapisgalunk egy full olcso tablet kornyeken... A nagy atlag szinte minden verzioju tabletebe mas-mas akksi valo es nem tudsz hozza venni "cikkszam" szerint
Magyarul ha az igenyeink sokkal tobbek attol, akkor azt beza meg kell fizetni
Sosem hasznalnek Appletnemcsak az ios miatt, hanem elvbol sem
De ha olyen igenyeim tamadnanak, mint az elottem mar nehanyszor megtargyalt akksis temas Urnak, akkor erosen elgondolkoznek azon, hogy nem a Chuwii szintu tabok kellhetnek nekem....
Igy csak ezert emlitettem ezt a gyartot, mert nala megvan ez, lehet tudni pontosan milyen akku kell bele, bemegy a boltba es anelkul, hogy szetszedne tud bele vasarolni akkut....
Jomagam nem tudok egyeb tipusrol ami fullosan ilyenUdv: Necro
-
direwolf
őstag
-
profit
tag
Helyreállítom a memóriakártya olvasását. Nagyon jó a , és nyilván képes a funkcióra.
Driverekkel segíthetnétek.
-
Necronom
senior tag
Igen, vannak ilyen tabletek
Ugy hivjak, hogy Apple....A mostani kisteso 245 ezer Ft-tol indul a nagyobb tesoja pedig 295 ezer Ft-tol indul egeszen 350 ezer Ft-ig bezarolag tudsz akar akksikat is kovetni hozzajuk....
Semmi sem lehetetlen, csak nem ebben az arakategoriaban, amirol ez a topik szol....Udv: Necro
-
makoss
veterán
válasz
Donki Hóte #1616 üzenetére
Pedig bőven lehetne, pld.: 4xxx-től 6xxx-ig ilyen, 7xxx-től 9xxx-ig olyan.
Vagy gyártsanak olyan akkut ami nem baszódik el ideje korán! -
direwolf
őstag
válasz
Necronom #1636 üzenetére
Én tudom mi a különbség UEFI és BIOS között, de magyarázd el egy laikusnak...
Az UEFI képes rá, hogy a hw elemeket másnak láttassa az oprendszerrel (mint a VirtualBox pl.) Azt olvastam valamelyik fórumon, hogy ez a része bugos, ezért tud előállni az a helyzet (mint nálam is) hogy a win nem látja, vagy hibás hw-nek érzékeli, míg a droid simán kezeli ugyan azt a FAT32-es kártyát.
-
Necronom
senior tag
válasz
direwolf #1632 üzenetére
Pici bibi, hogy a BIOS az bios az UEFI is az csak mas
A bios mai neven is bios - de ez csak szorszalhasogats, hisz lenyegtelen
Az USB-k kezeleseban persze, hogy mas, hiszen 2 kulonbozo oprendszerrol van szo
Amit mindket rendszer "szivesen" lat az a FAT32, igy vagy ugy azt muszaj, hogy lassa mindket rendszer - erdemes felformazni kulon erre a memokartyakat, nalam eddig meg csak kontakt hiba fordult elo ebben
Egyertelmu, ha egyik rendszer sem latja, akkor valami HW bibi lett ott, ha csak az egyik latja, akkor (atlagban egy frissetes utan) valamelyik nem fogja, akkor vagy vissza kell allni az elozo verziohoz, ahol meg mukodott, vagy pedig lehet mokolni a driverekkel is, ha szukseg van a frissitesreJomagam ezen a tabon semmi ertelmet nem latom a frissiteseknek, igazbol nekem akkor volt a legjobb a rendszerem, amikor eloszor bekapcsoltam
Onnantol csak romlott es a legultoso frissites utan, amit vagy 2 ora hosszaig csinalt, utana szepen elindult, majd az OSSZES appba belehalt es ujraindult vagy lekapcsolt...kusza80: akkor a linkelt holmi jo, ha neked is megfelel
Am talan valszolam is kerdesedre, hogy szerintem nem eri meg a frissites, hiszen egy tabla gepet mire is hasznalunk...Udv: Necro
-
kusza80
tag
Azt szeretném kérdezni, hogy a Win 10 et hol kell frissíteni, érdemes-e, illetve utána kell e állítani valamit rajt?
köszönömHI10 PLUS
-
direwolf
őstag
Az a helyzet, hogy sok fórumturkálás után egyértelmű, hogy UEFI (régi nevén BIOS) hibáról van szó. Erre a SOC-ra az android nem hivatalos támogatással van buildelve, hanem kvázi "összetákolt". Az UEFI boot attól függően, hogy melyik rendszer indul, más hw beállításokat alkalmaz a memóriakártya olvasóra és még pár hw elemre. Ezért lehet az, hogy míg az Android tökéletesen kezeli ugyan azt a kártyát, a Windows bizonytalan, vagy néha hibás hardvert ír ki.
-
profit
tag
Meghagytam gyári formázást a 64GB kártyán. Eleinte mindkét rendszer tökéletesen olvasta. Ha kicseréltem Android alatt a 128-asra, kétszer kellett újraindítanom a gépet, hogy megbarátkozzon vele, de mindig sikerült.
Most, hogy Windows alatt cseréltem ki a 64GB-t, sztrájkolni kezdett. Semelyik memóriakártyát nem látja többé szívesen, sem a gépben, sem külső olvasóban.
Az Android továbbra látja mindkettőt. A gyári formázás esetleg FAT32 lehetett.
-
profit
tag
Lehet.
A külső USB tárakat sem látja azonosan a két rendszer. Az Android talán FAT32-t szereti. A Windows nem válogat.
Driver frissítés megoldhatja, hogy Windows nem akar memóriakártyát látni? Külső USB olvasóban sem akarja látni.
-
Necronom
senior tag
válasz
Donki Hóte #1623 üzenetére
akkor nem ertetted a trefat
-
-
profit
tag
Még egy kérdés: mely belső mappát képes látni mindkét rendszer?
-
profit
tag
A Windowst használva maximálisan egyértelművé vált, hogy jó minőségű IPS panellel van dolgunk. Most a képernyőn gépelek, és elsőre egész jól megy. A Beállítások ikon megengedte a háttérszín feketére állítását. A fekete tökéletes, akár egy AMOLED.
Bár a Windows jól kezelte a memóriakártyát, átmenetileg beraktam egy másikat, amit nem akart látni, és visszatéve az eredetit, már azt sem látja. Mit tehetek?
Érthetetlen, hogy az Android miért nem produkálja ugyanezt a tökéletes megjelenítést ilyen minőségű képernyőn. Csak valami erősen világító vacak szürkére futja a droid résznek.
-
kusza80
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném.
Kijelzőre szeretnék védő fóliát!
Tudna valaki linkelni nekem valaki, hogy ti honnan rendeltétek és, hogy jó e?Köszönöm szépen
Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!
-
-
makoss
veterán
válasz
Donki Hóte #1614 üzenetére
A gyártó honlapján nincs meg, hogy ami a tabon van sorozat szám alapján lehessen megtudni akkor melyik változatát tették bele?
-
Nem értem a kérdést. Az akku kicseréléséhez mindenképpen szét kell szedni a tabot, tehát a szétszedést nem tudod megspórolni.
Szedd le a hátulját (nem egy génsebészeti műtét), nézd meg a benne lévő akkut, mérd meg a pontos méretét és rendelj a biztos információk alapján.
-
Necronom
senior tag
válasz
eladohardver #1612 üzenetére
Pont ez a tervem....
-
makoss
veterán
Üdv!
Ezt a Chuwi HI 10 tabnak hogyan lehetne megtudni milyen akku van benne anélkül, hogy szét kellene szedni?
Már a gyártónak is el lett küldve mail a sorozatszám, már kb 1 hónapja de b@sznak válaszolni -
Necronom
senior tag
válasz
eladohardver #1609 üzenetére
Koszonom!
Esetleg ehhez egy kis magyaritasa van valakinek?Udv: Necro
-
eladohardver
őstag
-
Necronom
senior tag
Valaki akkor tudna szepen helpet ide, hogyan lehet ujra rakni a rendszereket?
Az okes, hogy ott a chuwii forum...annyit mar mindenki tudkoszi!
Udv: Necro -
profit
tag
válasz
direwolf #1602 üzenetére
Pontosan erről beszélek. A megfelelő beállításokkal nappal akár lekörözi az iPad Pro megjelenítését is, hiszen még nagyobb felbontású, még szebb képet nyújt. Bizonyos tartalmaknál sohasem elég a minőségből. A HiBook Pro retina feletti felbontása a valósággal vetekszik, és sok tekintetben legyőzi. Este viszont fordula kocka. Az erős fehér háttérfény zavaró, a minőség nem hasonlítható a led kijelzőkhöz. Lehet, hogy az iPad Pro sem led, de elég jól sötétíthető. Önmagához képest a legszebb megjelenítést szintén nappal, megvilágítva, erős környezeti fényben éri el. Ez már csak így van.
Az esti megjelenítés egyetlen képernyőnél sem tökéletes. Az iPad Pro nem biztosítja a munkakörnyezetet, ami 1990 óta kb. nélkülözhetetlen. Azt hiszik, ebben engedünk, de óriásit tévednek. Az ártól eltekintve ilyen korlátokkal nem tudnék használni gépet.
Jövőre megjelenik egy színes eink tablet, nappal és éjjel tökéletes kijelzővel. A felbontása sajnos kb HD lesz 10" méretben. Ha tovább fejlesztik, és eléri majd a full HD-t, esetleg átveheti az egész piacot. A frissítése már alkalmassá teszi filmnézésre, és 256k körül jár a színkészlete. Már várom.
direwolf
Neked a legjobb Android hardver kell. A te elvárásaid mércéje alapján nem nagy a választék.Ha jó felbontású, nagy képernyős modellt szeretnél, alig néhány közül választhatsz. Esetleg építhetsz mini pc-t, de nem sokkal lenne kisebb egy asztali gépnél. Emellett más elvárást támasztanod szinte értelmetlen is. Windows gamer noti persze létezik bőséges választékban, de a retina vagy afeletti kijelző felbontás ott is pár modellre szűkíti a kört. Nekem normál munkához kell praktikus, nagy tudású eszköz igényes képernyővel, és itt kötöttem ki. A te problémád az enyémnél is nagyobb. -
Necronom
senior tag
válasz
direwolf #1604 üzenetére
nekem sajna szuksegem van a winre is...
kell a versenyre
picit tenyleg keveske a 64Gb a 2 rendszerre ill inkabb a winnek keves a maradek tarhely a hulye frissitesek miatt, neha elfoglalja a az egeszet, volt mar valakinek, akinek rogyott a rendszer, mert ez a okoska azt sem tudja mennyi hellyel rendelkezik, de akkor is nekiall frissiteni...
okes, ez nem a tab hibaja, de akkor is jo lenne valami okossagot erre kitalalni, mar ha lehetUdv: Necro
-
Necronom
senior tag
válasz
direwolf #1602 üzenetére
Ossze sem hasonlithato a ket holmi szerintem
Igazabol nem is egy kategoriaba sorolhatok...
Persze hogy van hianyossaga a kis jatekunknak, de amire valo azt szepen teszi, egeszen addig, amig ettol tobbet nem varsz tole.....szerintemSzeretnek uj rendszert tenni most azon vagyok...
-
direwolf
őstag
4-5 komolyabb játék és huss, volt hely nincs.
Kijelző: nappal tényleg egész jó, de normális feketét nem tud. És most nem az IPS kontrasztproblémájáról beszélek. Egyszerűen túl sok a háttérvilágítás még legalacsonyabb szinten is. Nézz meg egy ipadet. Pedig az is IPS, csak az a minőségi skála másik végéről van. Árban is!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobilinternet
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megjött Európába a Poco M7 Pro 5G és remek ajánlat lehet
- Jogász topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 PCi-e videokártya 2xDP, 1xDVI
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest