Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
CHUWI HI10 TABLET
Új hozzászólás Aktív témák
-
sexmonky
csendes tag
Sziasztok!
Rendbe tudna valaki hozni egy Chuwi Hi 10 pro készüléket?
Dual os-es volt (win10 és remix os)
Valamit elszúrtam a Windowsban és azota az android sem tölt be...Tud ebben valaki hozzáértő segíteni?
Előre is köszönöm
-
eladohardver
őstag
Ha netán kell valakinek h3-toll hi12-vagy hi13-hoz nálam lapul egy...
-
mazsibá
csendes tag
válasz
eladohardver
üzenetére
Határozattan jobb a wifi a legújabb realtek driverrel. Köszi a tippet.
(nem biztos, hogy azt töltöttem le amit megosztottál, de ez alapján megkerestem a legújabb drivert a realtek honlapján és azóta nem dobott le.)
-
boken
senior tag
Megérkezett a HI10 Plus-hoz a billentyűzet, nagyon kis pofás, persze angol kiosztású így pár betűt meg kell szoknom, de tetszik nagyon!

-
bekes.andras
tag
válasz
viktorhu
üzenetére
Nem gondolom, hogy itt hibázott volna bárki is. A NAV annak ellenére rótta ki az ÁFA-t, hogy minden dokumentumot megkaptak... Itt lesz egy köröm, a tablet más gyári száma pedig nem gondolom, hogy hiba volna. Ez a leggyorsabb nekik, nem állnak neki hibát keresni. Nem működik, leveszik a polcról a ki tudja mikor javított, tesztelt példányt, és küldik azt. GEARBEST-nél lett véve.
A dobozon a szám megegyezik a tabletével, tehát ez nem is az a doboz, amiben az előző volt. Azt majd megkapja más, ha tudnak vele mit kezdeni.

-
viktorhu
veterán
válasz
bekes.andras
üzenetére
Sajnos az ÁFA-t Neked kell már visszaküldéskor intézned, ez nem a kereskedő hibája, viszont a gép elcserélése igen. Melyik bolt volt az? Csináltál kicsomagolós videót az összefirkált csomagolóról?
-
bekes.andras
tag
Megjött a garanciában kiküldött Chuwi Hi10 PRO.
Szétszakítva a doboza, összegyűrve összefirkálva és ragasztva a zacskója, amiben volt. Más a gyári szám, azonos széria, de érdekes módon alacsonyabb, mint az amit kiküldtem, pedig közben típusváltás is volt...
Mindezek felett még újra ÁFA köteles is volt... Ebben az ügyben azért még futok egy kört.
Nem túl elegáns végkifejlett...
-
eladohardver
őstag
Esetleg valakinek ötlete ez miért lehet? Biosban mi lehet elállítva?
-
eladohardver
őstag
válasz
Szotino
üzenetére
Videó a témában... hogy meg értsd... Több féle stylus-t árul chuwi......
-
Szotino
újonc
Két kérdésem lenne:
- Eu raktárból melyik oldalról érdemes most rendelni a tab-ot?
- Illetve nézegettem hozzá az érintő ceruzákat.
pl ezt:
http://www.ebay.com/itm/Original-Chuwi-VI-10-PLUS-Hi-10-PLUS-Hi-10-Pro-Active-Stylus-Pen-with-USB-Port-/122409429735?hash=item1c802baae7:g:xckAAOSw4A5Y0kI8Mitől jobb a gyári és miért van rajta USB csatlakozó?
Ez mire jó? -
boken
senior tag
válasz
eladohardver
üzenetére
Nekem azt írja hogy ez az oprendszer nem támogatott.
-
mazsibá
csendes tag
Bevallom én is kellemesen csalódtam a Windowsban, pedig amikor rendeltem azt hittem csak Androidot fogok használni. Sajon RemixOS-sel érkezett és hát egy csomó dolgot használni sem tudok rajta, úgyhogy tervezem is, hogy valamikor újrahúzom stock androidra - csak iszonyú macerának tűnik. De tényleg meglepően ok a Win10.
Sajnos a Wifi nekem sem a legpöpecebb és néha ledob, főképp árnyékoltabb helyeken, de egyébként tök rendben van.
Talán egy driver update-re én is benevezek, hátha... -
boken
senior tag
válasz
eladohardver
üzenetére
Köszönöm, akkor megnézem újra, mert nekem személy szerint olyan jól bevált eddig a Win rajta hogy a droidot most kapcsoltam be kb 3x.
-
boken
senior tag
válasz
eladohardver
üzenetére
Köszönöm, akkor körbe nézek Alin.
Más, frissítette magát a win a tabon, azóta a wifi állandóan ki-be kapcsolgat.
De csak Win alatt, a droid alatt folyamatosan megy. Lehet ezzel kezdeni valamit szerintetek? -
boken
senior tag
Sziasztok, szerintetek ez mennyire lehet tényleg jó a H10 plus hoz?
-
eladohardver
őstag
Észrevétel! Ha valakinek gondja vala a töltéssel... és hasonlókat művel a külső eszköz USB-C hub otg akármi rákötésénél... ajánlom az USB-C csatlakozóból az eszköz nyakánál éles pengéjű késsel való lemetszését... Valahogy ezt a kínyaliak mélyebbre rakták pár milivel mint kéne... Katt!
-
eladohardver
őstag
válasz
eladohardver
üzenetére
és mégis
Köszön! remél téneg ennyi és nem kuta, hanem cilke...

-
viktorhu
veterán
válasz
eladohardver
üzenetére
Érdemes volna ránézni az energiatakarékossági beállításokra (hány perc után alszik / kapcsol ki).
Szerk: lehet, hogy a kikapcsoló gombhoz ("kinyomom a képernyőt") van hozzárendelve alvó mód.
-
makoss
veterán
válasz
eladohardver
üzenetére
Nállam is ez van, azóta csak tápkábelről megy így sajnos helyhez kötött

A GSM boltban azt mondták ugyanúgy ahonnan rendeltem, kínából kell akkut venni bele, ha beszerzem, kicserélik, mert ami benne van az adhatta meg magát.
Egy darabig az is jó volt, hogy az akkut szoftveresen töröltem, az aut újratelepít, de ennél már az sem jó
-
eladohardver
őstag
Egy ideje meg van hi10 plus... van egy olyan nyűgöm, hogy ha le rakom a tabletet kinyomom képernyőt kb 2 perc után fogja magát, oszt kikapcsol... így azért nehéz dolgozni... néha random magától bekapcsol.... valamilyen ötlet?
külső merevlemezt folyton eldobálja... -
viktorhu
veterán
válasz
bekes.andras
üzenetére
Az szerencsésebb eset, ha azonnal kijön a hiba. Akkor van esély, hogy tényleg javították.
-
viktorhu
veterán
válasz
bekes.andras
üzenetére
Gondolom újrarakták a windowst, aztán próbálgatták pár percig, és nem fagyott.
-
bekes.andras
tag
válasz
bekes.andras
üzenetére
Visszajelzett a GEARBEST. Azt írták javították, ami számomra elég érdekes, jobban örültem volna egy egyszerű cserének. Fel is adták a csomagot. Várok.
-
lacentos
tag
Nem tudom nálatok milyen az akksi,de hiába cseréltem ki és lényegében alig használom mégis 1 óra alatt jóformán lemerül sima android alatt.
Kár volt ezt megvenni. -
bekes.andras
tag
...no, feladtam a HI10 PRO-t. Most kiderül hogyan működik a garancia a GEARBEST-nél.

-
bazsimano
őstag
sziasztok!
olyan kerdesem lenne, hogy a chuwi hi10ben erdemes android rendszert frissiteni?
koszonom szepen.
b. -
pokers
senior tag
válasz
eladohardver
üzenetére
Gyári speckó szerint 8400mAh az akksi a Hi10 Plusba. A 6900mAh-s nem tudom milyen variáns, de ezt sajnos nem tudod leellenőrizni, ha csak szét nem kapod a tabletet miután megkaptad

Akksijáról nekem annyi tapasztalatom van, hogy Win10 alatt böngészés, yt, office kibír 6-7 órát, míg Droid alatt 4-5 óra.
Szóval a gyári megadott 5 óra működést hozza minden gond nélkül.Nekem az egyik tabletet dhl hozta, ott plusz 10k volt a magyar bürokrácia sarca, a másik sima postával jött, arra nem kellett semmi pluszt fizetnem. (Mindkettőt billcase bundliba vettem.)
-
eladohardver
őstag
-
bekes.andras
tag
Nekem a Hi10 PRO nem jó. Fagy, eldobja a Wi-Fi-t, megbízhatatlan. Most már nem is megy, küldöm is vissza. Idő közben rendeltem egy CUBE 11,6"-os masinát ami viszont kiválóan működik, talán csak az Android partíció mérete kicsi, de nálam a falon van a tábla, napi használat mellett zavarna.
-
DG790401
tag
Szemezgetek a chuwi hi10 plussal, ez a legjobb jelenleg, stabil kezes a tablet vagy nagyon nehêz? Más... xiaomi mi pad 2 vagy 3 lenne az ellenfèl, ezekhez kèpest nagyon gagyi a chuwi vagy válalhatō?
-
daajka
csendes tag
Sziasztok! Tud valaki arra megoldást, hogy ne fagyjon le gyakran a chuwi hi10? Akár ezt a windows-android rendszert is le lehetne róla szedni és androidosként használni, hátha. Csinált valaki ilyesmit? Megismételné
? Vagy leírná? Köszönöm: Daajka -
Hát én besz@rok gyerekek... Bekapcsolt.
Ülök az asztalnál a Pc előtt, tanulok, közben ez a kínai csoda köztem és a billentyűzet között a töltőn. Néha reményvesztetten ráfeküdtem pár (másod)percre a bekapcsolóra, hátha... És most egyszer csak bekapcsolt.
FYI: az aksi totál padlón lehetett, mert a Windows most is csak 24%-ot mutat és tölt.
Röhej. Na mindegy, de legalább él a kicsike. -
Sziasztok,
Megtéglásodott a Chuwi Hi10 -em. Tippre a nem megfelelő töltő miatt. Utólag vettem észre, hogy egy 2.3A -es töltőre dugtam rá, az eszközön meg 2A szerepel. Jelenleg nem kapcsol be (gondolom lemerült), viszont sehogy sem akar tölteni.
Nyomtam én már rajta mindent, minden kombinációban, hosszabb-rövidebb ideig, de semmi. Van itt valaki, aki HUF-ért cserébe vállal állapotfelmérést és esetleg szervizt?Van Pc is, de ezen jobban szeretek tanulni és vizsgaidőszak van...

Köszi,
M -
bekes.andras
tag
Ha 150 Euro alatt van az ára, akkor csak ÁFA és vámkezelési díj jön rá. A vámkezelési díj függ a vámkezelést végző cégtől. A Magyar Posta kb. 2.500,- Ft-ot számol emlékeim szerint, a DHL meg 6.000,- Ft-ot...
A 150 Eurós összeg az említett tabletért eleve jó ár, hova vigyék lejjebb? Ha 100 Euro volna, akkor meg mindenki 80 Euróért keresné.
Ennyibe kerül.
EU-s raktárból többnyire drágább, mivel az EU-s szállítás nem ingyenes, meg addig tárolni is kell valahol a terméket. Attól függően mennyire szeretnéd azonnal tedd be a kívánságlistádba, és várj egy akcióra, amikor 150 Euro alá megy az ára, de vedd figyelembe a szállítási díjat is! Ha biztosra akarsz menni, add a vásárlásodhoz a biztosítást is.
-
Bako83
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy hi10 pro-t rendelni. Gearbesten és aliexpressen 170 dollár a billentyűzet nélküli z8350es cpu-Val szerelt változat kínából. Megéri kockáztatni a vámot? Mennyit tesznek rá? Van valami tippetek honnan lehet EU-s országból rendelni jó áron?
Köszönöm! -
pokers
senior tag
válasz
bekes.andras
üzenetére
Flash progiba mindent jól beikszelsz, kiválasztasz?
Gondolok itt olyanra, hogy recovery módba indítani a flash, vagy ilyenek. Nem értek hozzá, csak a chuwi útmutatóba volt, hogy miként kell beállítani a flash progit előtte. Én az alapján csináltam végig, és hiba nélkül felment minden.
Meg az eredeti chuwi droidot szeretnéd feltenni, vagy mókolt cm-et esetleg? Mert ez se mindegy sztem. -
bekes.andras
tag
Intel flash megy, többször is lefuttattam már. Az azt követő Android boot-nál fagy bele az intel logo animációba közvetlenül az elején. A Win10 install pedig az utolsó fázisban történő másolásnál lesz piros. Olyan, mint a régi bad blockos HDD-nél, amikor hibás területre akarna írni. :S
Van garancia, de a 15 e Ft-os postaköltséget megúsznám az első körben, ha meg tudom oldani szoftveres oldalról...
Amikor működött akkor is elég megbízhatatlan volt, és kínlódott, most legalább következesen rossz.
Intel flash tool esetén hajlamosak elfelejteni ADB drivert telepíteni az emberek, ami nélkül nem látja a tabletet a rendszer!
-
pokers
senior tag
válasz
bekes.andras
üzenetére
Nem tudom mi lehet a gond nálad, de nekem a Hi10 Plus simán vette a gyári android telepítést, mert anno remix os-el kaptam, de azt lecseréltem az 5.0-ás droidra. Akkor volt, hogy a win partíciót is letúrta, így azt is ismét fel kellett rakni, de ment minden szépen. BIOS-t nem cseréltem, még az van rajta, amivel kaptam.
Talán a droid telepítés előtt volt gondom, mire az asztali pc-m látta a chuwi-t és el tudtam indítani a droid installt. -
bekes.andras
tag
válasz
zoltan6
üzenetére
Nekem pont az Android része kell, mert teljesen ideálisan illeszthető az épületautomatizáláshoz, sőt, még a részévé is tudom tenni, illetve a térfigyelő kamerák is jobban kezelhetőek, mint a Win10-es környezetben. Tulajdonképpen nem az operációs rendszerekkel van a baj, mert mindent a megfelelő helyen kell használni, hanem a géppel nem oké valami... :/
-
zoltan6
addikt
válasz
bekes.andras
üzenetére
Ezért rendeltem én anno csak tiszta windowsos chuwit,teszi a dolgát rendesen már egy éve mindenféle probléma nélkül,amúgy sincs szükségem a szutyok androidra.munkahelyen használom böngészésre.a teljes nem lebutított böngészőnek nincs párja.filmet és tv-t nézek rajta.

-
bekes.andras
tag
A CHUWI Hi10 PRO-m még mindig használhatatlan. Kapott új Android FW-t a Win10 fel sem települ, a fórumon mindig az a válasz, hogy telepítsem újra, ami vicc, mert, ha valami szar, akkor azt öt telepítés nem fogja megoldani...
Ellenben megjött a CUBE iWork1x-em, és láss csodát, ez nem kínlódik. 11,6" de nem fémházas, mint a CHUWI, a rendszere egy az egyben azonos. Külsőre a CHUWI elegánsabb a fekete és fém házával, ez szerényebb a fehér műanyag házában. Mivel fehér falra megy, így ennek nincs jelentősége. Töltő nem jár a CUBE-hoz!
-
bekes.andras
tag
... va életbe!
Az Android reinstall addig jut, hogy bekapcsolás után belefagy az Intel logoba, a Win10 install pedig változó helyeken dob kék képet. Ez a tablet, vagy alapvetően szar, vagy valami nagyon elbaszott BIOS van rajta. Kicsit dühítő... Rendeltem egy 11,6"-os CUBE-ot.
Persze örülnék, ha ez is megbízhatóan működne. -
viktorhu
veterán
Mostanában ha 40% körüli töltöttségnél kikapcsolom, már nem indul el újra töltő nélkül.
Páran korábban vettetek akkut - hol találtatok? Én a hibookomhoz sehol nem találok, ill. kerestem úgy is, hogy hi10 pro (szerintem ugyanaz a termék, csak átnevezték), de ahhoz sincsen, legalábbis ahol kerestem.
-
pokers
senior tag
válasz
csikimara
üzenetére
"az ultimate valahogy nem egy közkedvelt darab"
Ezzel szerintem válaszoltál is magadnak. Ha a Chuwi hivatalos fórumán nincs dualboot vagy android ROM, akkor szvsz esélytelen lesz a próbálkozásod.
Meg itt inkább Hi10 tulajokat találsz. De ha nagyon bátor vagy, hasonlítsd össze a Hi10 Plus-t, hátha annak a dualbootos ROM-ja jó lehet a Vi10-be.
Így hirtelen ennyit tudtam segíteni, mert nekem is a Hi10 Plusból van kettő itthon, és az égvilágon semmi bajuk nincs. -
csikimara
csendes tag
Sziasztok.Nekem egy Chuwi vi10 ultimate van.Jelenleg win 10 fut rajta,de szeretném vagy a dualboot vagy csak android verziót kipróbálni. Mindenhol csak a vi10 vagy csak a pro típusról találok segítséget,az ultimate valahogy nem egy közkedvelt darab. Tud valaki segítséget az újratelepítéshez? Előre is köszönöm.
-
bekes.andras
tag
A kezdeti kínlódásokat követően viszonylag jól működött a Hi10 PRO, időnként volt restart Android alatt, viszont most az legutóbbinál ugyanaz van. Intel Logonál fagyás, vagy kínlódva indulás, Android App optimalizálás, majd összeesés. A win10 szintén kék képernyőbe szalad ilyenkor. Eljött az ideje, hogy a két image filét feltegyem, ha az sem segít, akkor ez egy egyértelműen rossz darab. :/
-
pokers
senior tag
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Én legelsőnek ez alapján magyarítottam: [link]
De utána inkább feltettem a full magyar iso-t. -
GhanBuri Ghan
őstag
A segítségeteket szeretném kérni, elakadtam a nyelv magyarra állításánál.
A magyar nyelvnél a "Download and install language pack"-ra nyomva el is kezdené az installálást, de a csomag neve "Hungarian LanguagePack - Windows 10 Version 1067 for AMD64-based Systems (KB3180030) [hu-HU _LP]", ami végül sikertelen lesz (nem is csoda, hiszen Z8350)
Próbáltam manuálisan feltenni nyelvi csomagot lpksetup-pal, de amit találtam, arra azt mondta, hogy nem kompatibilis a rendszerrel. Win10, elvileg naprakész, legalábbis nem talált újabb frissítéseket.
Nem tudjátok, hol találok hozzá való naprakész magyar language packot? Esetleg könnyebb feltenni 'rendes' msdn-ről letöltött stock magyar Win10-et?
Köszönöm a segítséget. -
senki11
aktív tag
Üdv! Kíváncsi lennék, hogy ki milyen sd kártyát használ a tabletében? Nekem a csak win10-es tab nem akar elfogadni csak class 4-es 16 gb-st. Se 64 gb samsung, se 34 gb adata. Sdxc-vel volna baja? A class 4-es az sdhc. Valami tapasztalat esetleg?
-
11agembelag
csendes tag
Sziasztok! Nincs véletlen valakinek „fölösleges”(eladó) billentyűzetes dokkolója sima hi10-hez?
-
loosht
senior tag
-
Motaba78
addikt
válasz
bekes.andras
üzenetére
Sajnàlom, remélem megoldódik
-
bekes.andras
tag
válasz
Motaba78
üzenetére
Én sem gondolnám, hogy minden CHUWI így működne, mert akkor nem lenne ez a hype, de valamiért csak a pozitív kommentek jelennek meg az oldalakon, ami korántsem tükrözi a valóságot... Érdekes módon a Gearbesten több napja közzétett review-em sem jelent még meg. Képekkel, véleménnyel...
-
makoss
veterán
válasz
bekes.andras
üzenetére
Nállam a Sima HI 10 tabnál erőssen valószinü, hogy akku csere lesz, sajna már töltő nélkül már nem megy

-
Motaba78
addikt
Nàlad van valami gigszer...
Itt sokunk megelégedéssel hasznàlja a sajàtjàt.
Én spec win 10el billentyűzettel. -
bekes.andras
tag
CHUWI Hi10 PRO Z8350 eddig a következőket produkálta:
- instabil működés, lassú vagy akadozó üzem win10 és android rendszer alatt
- borzasztó wi-fi, gyenge, megbízhatatlan működés
- a két rendszer váltásakor fagyás a boot-nál, majd android esetén körülményes indulás
- factory reset semmit nem segít
- menet közben újraindul
- érthetetlen módon kikapcsol vagy lemerül egy éjszaka alatt alvó állapotbanMég nem egyértelmű, hogy HW, BIOS vagy az adott rendszer hibája miatt jelentkeznek ezek a dolgok.
Ezek fényében adjon érte pénzt bárki...
-
MD25
csendes tag
Sziasztok,
alább EU raktáron találtam most 212USD+ kb 10USD szállítás az alábbi kütyü billentyűzettel
[Chuwi Hi10 Pro - gearbest akció]
z8350 proci
4gb ram
64gb eMMC
10,1" képátlóÍrnak róla jót s rosszat is a neten, de szvsz 65-ért (mert ugye EU raktárból nincs áfa egyéb sarc) nem rossz vétel... Igaz, azoknak ajánlom, akik nem ijednek meg kis mókolástól és akiknek a garancia nem a legfontosabb dolog, mert értenek a dologhoz és vigyáznak az eszközeikre... Illetve ne feledjük, ez dual boot készülék, vélhetően 5.1 puritán droiddal és Win 10-zel vegyítve érkezik. Kinek előny, kinek nem...
Valaki árban tud jobb ajánlatot mostanság?
Igen, láttam 2 hsz-sal előbb a panaszt. Nem kételkedem, de nem vagyunk egyformák. Én most egy 2+32-es Z8300-as cube tabot (8") nyúzok és maximálisan elégedett vagyok vele.
Beküldtem egy hasonló hsz-t a win tablet topic-ba is, kíváncsi leszek oda milyen válaszok futnak be.
Üdv! -
bekes.andras
tag
No, hát ez a CHUWI Hi10 PRO egy-két hetes használat után úgy tűnik, hogy pénzkidobás volt...
Android alatt véletlenszerű restartok, többször is, akár játék, vagy egyéb használat mellett. Win10 esetén pedig kék kép, és kínlódás. A Wi-Fi működése, illetve nem működése röhej... Ez a Z8350-es sorozat, kollégámnak a Z8300-as van, és nem tapasztalt hasonlókat, igaz a felhasználói szokásaink sem azonosak. -
bekes.andras
tag
válasz
Jamesch
üzenetére
Attól függ milyen felületen. Én azt látom, hogy Android alatt nem megbízható a Hi10 PRO, kínlódik a Wi-Fi-vel és időnként újraindul, Win10 esetén a 10" kicsi.
Összességében nem mondanám azt, hogy hajrá! Vedd meg. Lehet, hogy hosszútávon egy drágább, de szerényebb tudású, ám itthon is kapható garanciás termékkel járnál jobban.
-
benjoe1
aktív tag
Sziasztok,
Vállal valaki BIOS programozást? -
loosht
senior tag
válasz
Jamesch
üzenetére
Szia!
Nálam pont ez történt. Anyám laptopja elhalálozott és ezt vettem neki helyette bluetooth billentyűzettel. Először idegenkedett, de megszerette. Amiket említettél, pont arra kellett neki is. Sajnos ez is megadta magát. Most várom a csomagomat (BIOS chip író), amivel helyre tudom neki hozni.
-
Jamesch
tag
Sziasztok
Laptop kiváltására anyámnak jó lehet ez a gép?
Cél hogy böngészés-skype-youtube-gmail szóval alapdolgok gyorsan, jól és mindenféle hekkelés nélkül működjenekTapasztalatok szerint ez megvan?
-
senki11
aktív tag
Üdv! Dual boot-os hi10 újratelepítéséhez tudna valaki linkelni egy leírást? A hivatalos fórumon lévő link, ami a tutorialra mutatna halott.
-
viktorhu
veterán
válasz
viktorhu
üzenetére
Közben telepítettem a chuwi-féle drivercsomagban lévő battery drivert, ami semmit nem változtatott a helyzeten, a windows továbbra is csak 0.43 ampert enged be a töltőről.
Viszont ha a kikapcsolt tabletbe dugom be a töltőt, akkor a Windows indítása után is folytatódik a normális töltés, most épp 1,56 ampert mutat a műszer, miközben ezt írom.
-
viktorhu
veterán
Mostanában Windows alatt gondom van a töltéssel. Csak 0,43A-t vesz fel a tábla, bármilyen töltő + kábel kombóban, mintha nem ismerné fel, hogy töltőről (vagy hogy usb c-ről) kapja az áramot, és sima usb-ként kezelné.
Androidot bootolva megszűnik a probléma, de ahogy visszamegyek windowsra, azonnal megy le 0,43-ra.
-
viktorhu
veterán
válasz
bekes.andras
üzenetére
Valószínűleg Te sem gyári töltőt kaptál, mert a chuwi nem csinál eu töltőt. Nekem két eredeti chuwi töltőm van, mindkettő nagyon jó, de adapter kell hozzájuk, mert amerikai csatlakozósak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- VR topik
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszön! remél téneg ennyi és nem kuta, hanem cilke...