Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- MIUI / HyperOS topik
- Netfone
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
-
Mobilarena
CHUWI HI10 TABLET
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabicska
aktív tag
válasz
üzenetére
Jó neked.... Nálam megy a szájkarate a DPD-vel, mert el.....tak valamit, és képtelenek megoldani a problémát. Befizettem a vámot, minden legálisan történt, és állítólag hiányzik a címem
A DPD kezet mos, hogy a vámügyintézés nem az Ő saruk, a kínai ugyancsak, mert jól írták ré a csomagra a címemet. Már rég a kezemben lehetne a Hi10-esem, ha jól végezné a munkáját a DPD... (olvassatok utána, itthon, és külföldön is silány az értékelésük... magyarul egy borzalom)
Majd ha megjön, én is írok róla pár sort

-
törölt tag
Még nem, tegnap hajnalban ért Magyarországra, gondolom holnap kihozzák.
15-én rendeltem
19-én feladták, kaptam a trackinget
utána:
2016-01-30 16:05 The item is being processed by customs
2016-01-30 13:57 The item has been processed in the country of destination
2016-01-30 01:29 The item has arrived in the country of destination
2016-01-29 16:36 The item is on transport to the country of destination
2016-01-29 11:00 The item is at the PostNL sorting center
2016-01-22 08:04 The item is ready for shipment
2016-01-22 07:07 The item is pre-advisedElég sokat állt a PostNL-nél.
-
benjoe1
aktív tag
Új BIOS a 64G42151105000 vagy magasabb sorozatszámú gépekhez a bátrabbaknak: link
-
wazo
aktív tag
inkább windowos kérdés de hátha valaki tud rá megoldást: A zárképernyőt valahol be lehet állítani hogy olyan legyen mint PC-n? Úgy értem hogy az aktuális Bing kereső képe legyen?
köszi -
mikesa
tag
A kijelző huppogása azért van mert más technológiával van ragasztva a házhoz. Nem fixen a házhoz, hanem "szivacsos" kétoldalú ragasztóval. Előmye: ha leejted kisebb az esélye, hogy elpattan a kijelző üvege.
Tegnap este szétkaptam és belenéztem... Az alaplapon rendben vannak a forraszrások, SMD beültető gép jól dolgozott, nem olcsó ólmos forrasztó anyagot használtak.
A hűtést pimpeltem kicsit, 0,35-ös rézlappal, ami benyúlik az akksi közepéig. -10 fokot nyertem idle és -15-öt teljes terhelésen. Netezés+letoltes+HD film lejátszás átlag 50fok. Max hőfok 71! :-)
-
wazo
aktív tag
válasz
mackoapo11
üzenetére
az usb 3,0 belseje kicsit ferde ezert tornáztatni kell a bele dugandó csatlakozót.
Az érintő széleit erősebben megnyomva "huppog" nem jut jobb szó rá eszembe, ha megnyomom nem ad ki hangot természetesen de mintha nem síkra feküdne fel és be lehet nyomni.
-
Mana86
tag
Ez a WiFi probléma még aggaszt egy kicsit. Tegnap szüleimnél beálltam a router mellé és sikerült összekaparni a 40Mbps letöltési sebességet speedtest.net -en, de otthon ez már csak 20Mbps volt a router mellett és általában mindenhol csak ennyit produkál.
Kollégám hardware specifikáció szerint gyengébb, egy éves Toshiba tablete minden további nélkül hozta a 75Mbps-t és eszközkezelő szerint ugyan ez a broadcom wifi adapter van az övében is. Enyém alig tudta kiköhögni a 20-at. Gondolkodom, hogy írok GB-re, hogy ez nagyon lassúnak tűnik, de nem tudok jogos lenne-e a kérelmem.Akinek az alábbi hardware konfigja van tesztelne nekem egyet?
Többieké is érdekelne ha van időtök, de az alábbi config az igazán releváns.V200 modell(x86), broadcom 802.11n wireless sdio adapter
-
-
Mana86
tag
válasz
üzenetére
Töltő nélkül tényleg rendesen működik. Nagyon köszönöm a tippet. A töltő elektronika melyik része lehet rossz? Nem a saját adapterével használom, mert az még nem jött meg, de eddig ezzel sem volt semmi gond. Elég ha cserélem a töltő adaptert vagy magában a tabletben hibás az elektronika? körömrágósemotikon
-
Mana86
tag
Volt már valakinek olyan problémája, hogy érintő kijelző ujjal való használata közben teljesen random máshova is érintést érzékel a kijelző? Reggel óta ezt csinálja a tab és teljesen használhatatlan mert alig lehet vele írni meg bármire normálisan rányomni.
Kalibrálást megcsináltam, ugyan ez a helyzet. -
törölt tag
-
benjoe1
aktív tag
Nem én okoztam, szerintem nem is tudtam volna. Írtam nekik az előbb, hogy mi a következő lépés (fényképet csatoltam). Talán ajánlanak valamennyi pénz visszafizetést és használom így, vagy csere. De ha utóbbi, akkor nem tudom, hogy gördülékenyen megy-e ez gearbestnél, és gondolom nem lesz rövid idő. Egyáltalán hogy érdemes csinálni, mert nem vagyok ebben jártas. Kifizettem, visszaküldöm (ezt is saját költségen, gondolom érdemes biztosítva küldeni, de eu raktárba vagy kínába?), és se pénz, se gép. Na, utánaolvasok. Ha valakinek van ebben tapasztalata, privátban jelezze. Thx
-
benjoe1
aktív tag
válasz
mackoapo11
üzenetére
Nekem v200-at küldött a Gearbest, sajnos a képeken látható USB2.0 port hibával.
kép1, kép2. Ezért nem ismer fel semmilyen csatlakoztatott meghajtót. -
benjoe1
aktív tag
Valaki, aki 64bites windowst használt, kérem nézze meg az eszközkezelőben, hogy a Universal Serial Bus controllers alatt mik szerepelnek. Az USB 3.0 controller, USB composite device és USB root hub mellett van még valami?
-
wazo
aktív tag
az anyag használattól és az összeszereléstől nem vagyok elájulva, mondhatni kritikán aluli, de a kijelző az csodás

-
wazo
aktív tag
megérkezett win10 64bit kék usb realtek wifi
-
wazo
aktív tag
sziasztok, ma érkezik egy ilyen készülék a Gearbest-től. Remélem a jobbikból :-) (bár visszaolvasva nem tudom melyik a jobbik :-) )
-
Mana86
tag
Akinek szintén V200 -as modellje van (Broadcom WiFi adapter) és 32bit -es, gyári Windows van rajta, tudna csinálni egy wifi tesztet, hogy mekkora az adatátviteli sebesség rajta?
Előre is köszönöm!
-
yodee_
őstag
Mire kell akkor rendelésnél odafigyelnem? Kérdezzek rá az eladónál hogy 64 bit windows és uefi van e rajta illetve hogy az usb kék e? A gyári dokkolós billentyűzet mennyire masszív dolog? Nem dől fel vele a készülék? Rendesen stabilan tartja?
-
benjoe1
aktív tag
Lehet, hogy eddig 3 verzió van a Hi10-ből Chuwi official fórum alapján, az alábbi szériaszám intervallumok szerint:
- 42151100001-42151101028
- 42151101029-42151103000
- 42151103001-45120XXXXX
Úgy néz ki, hogy a 1029-3000 linkje ugyanaz, mint a 0001-1028, szóval azzal szerintem még ne próbálkozzon senki.Ha tisztázódik a helyzet, akkor egy topik összefoglaló összehozása szerintem jó lenne.
-
Mana86
tag
válasz
mackoapo11
üzenetére
A letöltésekkel már megvagyok, 2 napja leszedtem őket. Köszönöm az infót! Remélem nem lesz gond és tényleg jobb lesz tőle a rendszer.
-
mackoapo11
aktív tag
Biztos,hogy megmarad szerintem,ugyan is nem külső szoftvert raksz rá,hanem gyárit. Na meg Kínában honnan tudják,hogy most te 32-bites,vagy 64 bites rendszerrel kaptad? De amúgy se szoktak ilyenekkel szórakozni,idáig nekem mindig simán cseréltek mindent.....
Nekem kb 2 óra volt letöltésékkel,de először megszakadt a letöltés és újraindítottam,ezért nem ment fel a windows.Utána letöltöttem még egyszer és utána simán ment minden. -
Mana86
tag
válasz
mackoapo11
üzenetére
Ezért gondoltam én is. A garancia ettől megmarad vajon?

Holnap szerintem nekiállok és megcsinálom, ma már nem lesz rá idő. Nagyjából mennyi idő alatt van meg elejétől a végéig? -
mackoapo11
aktív tag
Ha feltelepíted az új rendszert,akkor gyári állapot lesz,ugyan is ez a chuwi gyári 64-bites rendszere.
Ugyan olyan lesz ,mint mikor kiveted a dobozából.Ugyan az a menü fog fogadni.
Persze,hogy búcsút mondhatsz a system backup-nak,ugyan is ahhoz vissza kellene állítani a 32-bites BIOSZ-t. -
Mana86
tag
válasz
mackoapo11
üzenetére
Rendben, köszönöm a segítséged! Ha lefrissítem a BIOS-t, akkor elbúcsúzhatok a system backup -tól is ha jól gondolom és nem fogom tudni már visszaállítani a gyári állapotot, ugye?
-
mackoapo11
aktív tag
Általában Online filmeket nézek,nem szoktam töltögetni.Eddig nem is figyeltem a felbontást,meg a méretet,de most kipróbáltam és simán meg az 1080p-s film.Nem akad egyáltalán.
Igen,az alapján csináltam,csak figyelj oda a letöltésnél,hogy ne szakadjon meg.Ha megszakad,akkor ne indítsd újra,mert akkor sérült lesz az install.wim fájl és nem indul el a Windows telepítés!!!Kezd újra letölteni.
Bios frissítés után nem fog elindulni a windows,ha elindul a tab és kiír mindenféle blablát,akkor ne ijedj meg,hosszan nyomd a kikapcsoló gombot és kikapcsol.
Ha valahol elakadsz,írj és segítek. -
Mana86
tag
válasz
mackoapo11
üzenetére
Hálózaton keresztül, WiFi-n simán játssza neked pl. 10GB feletti 1080p filmeket is? Milyen lejátszóval nézel filmeket?
EZ alapján csináltad a 32bit to 64bit átállást?
-
Mana86
tag
válasz
mackoapo11
üzenetére
Nekem is V200 van, de 20Mbps fölé még nem ment a WiFi. Tegnap monitoroztam kicsit a feladatkezelővel a WiFi-t és NAS-ról 4GB feletti 720p mkv -t már borzasztó lassan nyitotta, a lejátszás meg katasztrófa volt. Ott azt mutatta, hogy néha felugrik 30Mbps-re, de igazából a 20at tartja.
-
mackoapo11
aktív tag
Hamarabb írtál,mint ahogy szerkesztettem.ha vissza olvasol pár HSZ-t,pont a V300-ra panaszkodnak.
Akkor valami nálad nem működik jól,most mértem rá megint,úgy,hogy az asszony dolgozik a neten és még egy panel fal is árnyékol.Sima gyári tokkal,a billentyűzetes tok már drága lett volna.197 dollár volt+10 ezer vám.
Amúgy tök egyszerű az új rendszer felrakása,ha igényled leírom lépésről lépésre. -
Mana86
tag
válasz
mackoapo11
üzenetére
67k huf tokkal együtt? A gyári dokkolós billentyűzetre gondolsz "tok" alatt vagy ez ilyen bluetoothos keyboardos tok? Én EUból rendeltem és nekem is 32bit és fekete usb 3.0, broadcom wifi adapter. Ez a V200 modell és ennél a modellnél szoktak panaszkodni a WiFi-re.
A V300 a kék usb-s, 64bit és realtek wifi adapter. Szóval neked is a V200 van. Egyszerű volt átállni 64bit-es OS-re? Minden probléma nélkül ment? -
mackoapo11
aktív tag
Én még karácsony előtt rendeltem,természetesen kínából és neméri meg az EU-s raktárból rendelni,mert nagy valószínűséggel V300-at kapsz,amivel sok a probléma(Wifi-t dobálja,bevilágítás,angol töltőfej,ami mellet merül használat közben).
Igaz gyári tokkal,vámmal 67 ezer,de tökéletesen működik. 32 bites rendszer volt rajta,kb 1-óra és rajtafigyel már a 64-bites
USB 3 fekete,de nincs vele gond,hozza a sebességet.Kijelző tökéletes.
(#147) Mana86 : Melyik verzió van neked? Nekem V200,60 megás UPC internet mellet 42-50 Mbs-ot mértem
-
viktorhu
veterán
Csak voltak olyan pletykák, hogy műanyag a kijelző, ami természetesen nem igaz, én le is szedtem róla a fóliát. A fényérzékelést nem tapasztalom, manuálisan állítom, nagyon erős a fénye, általában 25%-on használom.
Eleinte voltak hibák, amiket javítottak, nyilván eu raktáron régebbiek vannak, és nem is lényegesen olcsóbb, mint kintről vámmal. Én Kínából pár napos friss bios verziós darabot kaptam.
-
törölt tag
Windows Store-ban van Network Speed Test progi, szerintem teljesen korrekt.
-
yodee_
őstag
-
yodee_
őstag
Milyen routered van? Nekem 5 ghz-en képes csak átvinni a 120 mbit-et, de azt is csak ha közel vagyok a routerhez. Ilyen nethez minimum gigabites wan-nal rendelkező router kell és 5 ghz-es wifi.
Más: Szeretnék infókat kapni a tablettel kapcsolatban. Vi8-am van és azt tervezem lecserélni Hi10-re. Érdekelne hogy a kijlző felülete üveg vagy műanyag. Valamit láttam képeken hogy a kijelző körül a kamerán kívül van más is. Elképzelhető hogy érzékeli a környezeti fényt és ezzel állítja a kijelző fényerejét? Mellékeltem képet, hogy mire is gondolok. Wifi sebességről valami infó? Egyenlőre ennyi, aztán ha eszembe jut még valami akkor kérdezek.
-
Mana86
tag
válasz
üzenetére
Tudtok mondani esetleg valami wifi tesztelő programot? Jobb híján speedtest.net -tel tesztelem a wifi sebességét. iPhone 6S letöltés 40Mbps (120 az előfizetés plafon), fel 10Mbps (ez az előfizetés plafon). Lenovo T430s notebook le 20Mbps, Chuwi Hi10 meg elindul 5-ről, össze-vissza ugrál és épphogy belekarcol a 10Mbps -be a végére. :/ Ez nagyon karcsúnak tűnik.

-
mikesa
tag
Tegnap délben megérkezett a gép,gyári dokkoló billentyűzettel. 64bit 4giga ram, 607-es bios. Teljesen rendben van, két hibát talaltam: használat közben nagyon lassan tölt, a dokkoló biztonsági retesz kioldó gombja nehézkesen működik. Ár érték arány kiváló, szerintem ajánlott!
-
paalmusic
újonc
de nekem is csinálta az a fekete képernyőt
az elforgatás gátló tököm szarakodott illetve biosba próbáltam máshogy elindítani pl. csökkentett módba
szerintetek megéri feltenni rá a 64biteset ?
-
viktorhu
veterán
Annyi változás lesz, hogy mind a 4 giga ramot tudni fogja használni a rendszer, nemcsak hármat (de annyival van is több ram igénye szerintem a 64 bitesnek). Lehet, hogy ha én is 32 biteset kaptam volna, egyelőre meg is hagynám úgy. Más kérdés, hogy közvetlenül Kínából rendeltem, így új változatot kaptam, meg rá is kérdeztem rendelés előtt, hogy 64 bites-e a windows rajta.
-
Mana86
tag
Alvó állapotból felkeltésnél nálatok nem csinálja, hogy full fekete a képernyő és nem tudjátok feloldani? (W10 x86 hun)
-
Mana86
tag
válasz
üzenetére
Igen, letöltöttem már. Most már csak ezt az x64 oprendszer dolgot kéne megoldani mert kicsit aggaszt, hogy 32bit -es van rajta. Nem tudom amúgy lesz-e bármi észrevehető változás ha megcsinálom. Írtam amúgy GB-nek, hogy van-e lehetőség kicserélni, de még nem válaszoltak.
-
benjoe1
aktív tag
Múlt hét szerda délutáni gearbest eu raktáras rendelésemet most délben hozta a futár (szürke USB3-as, szintén 32bites win10-el). Egyelőre csak bekapcsoltam, bejelentkeztem, egyik usb portot próbáltam egérrel. Lesz feladat a 64bites win frissítéssel. Jobban örültem volna, ha a hirdetésben a kérdésre adott válasz szerinti 64bites verzió lenne rajta.
Teszteléshez ajánlotok valamilyen programot? -
Mana86
tag
válasz
üzenetére
Igen, lejjebb is küldtek valami linket, hogyan lehet 64bit -esre kreálni a tabot, de még nem jutottam el odáig. Viszont olvastam, hogy ott is említenek valami BIOS update-et. Van nekem eredeti kulcsom hun win8.1 Pro-hoz. Lehet célszerűbb lenne újratennem az egészet és azzal a kulccsal aktiválni. Az ráadásul magyar is.
-
törölt tag
Hali, nah úgy látszik én vagyok az első aki hibásat kapott... Aminek rendkívül örülök... A rendszer első beindításakor ment, azután lefagyott. Azóta ha bekapcsol, akkor tölt és nem csinál semmit illetve összeomlik a kijelző, illetve időnként kiír egy Windowsos hiba üzenetet: "your pc encountered a problem and needs to restart windows 10"
Jelenleg még szórakozok vele újraindítgatsokkal töltéssel stb de nem sok sikerrel.... Ötlet vagy ne is foglalkozzak semmivel kérjem vissza a pénzt azután kalap kabát?
-
törölt tag
Elvileg ha hagytad beaktiválni a jelenlegi rendszeredet, akkor mehet fel a 64bites clean install és hardverazonosító alapján be fogja aktiválni magát. Arra figyelj, hogy ugyanúgy Home kiadás legyen, mint ahogy a mostani 32bites is home. Pro-t nem fog beaktiválni. Használt a hivatalos microsoftos Media Creation Tool-t.
Én magam nem csináltam ilyet, de több helyen is ugyanezt az infót találtam meg.
A Hi10-nél egyébként a 64bites rendszer felrakása előtt fel kell frissíteni a BIOS-t, úgy tudom.
-
Mana86
tag
No, hát nekem is 32bit -es rendszer van rajta... :/ Ha rakok rá egy 64bit -est, nem veszik el a licence?
-
paalmusic
újonc
Hello sziasztok!
december végén kaptam meg a Chuwii hi10emet
dhl 7 nap volt Hongkongból vámmal.
elégedett vagyok vele, nemsokára megy fel rá a 64bites Windows javítás
ötletetek van arra, hogy körülbelül 2 hétig jó volt a töltő úgy hogy használat közbe is
baszatta föl, mostanság pár napja pedig ha megy a gép hideg a töltője és merül
kikapcsolt állapotban pedig forró és baszatja föl
-
Mana86
tag
Na hát nekem is megjött végre a Chuwi. Csütörtök délelőtt rendeltem DHL-lel és ma reggel ki is hozta a futár. Azt már most látom, hogy az usb nálam is fekete, de oprendszerig még nem jutottam el mert le van merülve és a hozzá kapott töltő pont semmire nem jó. EU plug átalakító nem megy bele a konektorba, így most egy 1A -es iPhone töltővel próbálom tölteni. Egy óra múlva megpróbálom bekapcsolni és kiderül.
Hol tudok SOS ésszerű áron beszerezni egy 5V 2.4A -es usb töltőt hozzá? Van valakinek ötlete?
-
viktorhu
veterán
Akkor az nem a vám volt, hanem a DHL - ők már előkészítve viszik a cuccot a vámnak + gondolom nem akarták, hogy olyanért fizess, ami nincs is benne a csomagban

Ezen én is gondolkoztam, végül csak "tablet számítógép", "származási ország: Kína" lett a megnevezés
Úgy voltam vele, hogy a billentyűzet az tartozék, meg az alis rendelésen is látszik, hogy mit rendeltem pontosan. -
t3tv3s
tag
Sziasztok!
Összeszerelés minősége milyen a gépnek? Hátlapja a készüléknek van olyan tapintásra mint lg-samsungnak vagy érezhetően gyenge minőségű anyagból van? Néztem a kínai tabokat és az egyik legjobb választás lehetne. 😊 -
seebi
csendes tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel 1ho 22-én érkezett példánytól megválnék. Ok nem látom túl aprók a betűk.

-
mikesa
tag
válasz
viktorhu
üzenetére
Csütörtökön 8:45-kor írt a DHL vám csoport, hogy tényleg benne van e a billentyűzet, mert a kínai csak annyit írt rá hogy: 1 tablet 40usd. Írtam neki hogy benne kell hogy legyen és kb 1kg-os a csomag. A csomag matricáján amit beszkenneltek és elküldtek nekem, azon viszont 2kg van. Elképzelhető hogy csak a csomagolás 1kg-ot nyomjon?
Lehet vérszemet kaptak és bontogatják.... Grrr -
mikesa
tag
Nah jó sokat vártam rá... Hétfőn hozza a DHL. Már péntek reggel itt volt a csomag, de a vám visszatartotta hiába küldtem el nekik minden dokumentumot még csütörtökön.... :-(
-
törölt tag
A 20-án feladott rendelésem 3 nap múltán váltott "Processing"-ről "Shipped out
Track your Shipment"-re. Kíváncsi vagyok mennyi időt vesz igénybe a szállítás.Az pedig elég fura, hogy UKDHL-el szállítják, ott tudom lekövetni a tracking numbert is, pedig én standard postával rendeltem.

-
törölt tag
-
seebi
csendes tag
Sziasztok!
Viktorhu nálad a USB milyen színű mert nékem egyik se kék és csak 32 bites a tab
-
viktorhu
veterán
Egy dologra kell vigyázni: bekapcsolás előtt bedugtam az usb 3-as portra egy pen drive-ot, így az lett a D: meghajtó, a mikro sd meg az E: - ami azért kellemetlen, mert a onedrive, appok, dokumentumok mind a D: meghajtón vannak nálam, meg programokat is oda telepítettem.
Vissza tudtam állítani a disk managementben, de érdemes rá figyelni, mert egy ilyen jól össze tudja kutyulni a dolgokat

-
seebi
csendes tag
Én a gearbest töl kedd este vettem most olvasom hogy a kézbesítőnél van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Gaming notebook topik
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen széket vegyek?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPad Pro Magic Keyboard 12,9 M4 modellhez HU
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Többieké is érdekelne ha van időtök, de az alábbi config az igazán releváns.
Kalibrálást megcsináltam, ugyan ez a helyzet.