Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
maximilian4 #1755 üzenetére
Jatek inditasa nelkul az XB app-ban is latod. Ott van a "Play" gomb alatt hogy "Last played" jobbra mellette a "See in Store" gomb alatt pedig a "Time played" hogy hany orat jatszottal osszesen.
-
zzola
titán
válasz
maximilian4 #1755 üzenetére
Barrack/Stats/Combat Record
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
maximilian4 #1742 üzenetére
157 óra 23 perc 7 másodperc
0,94 W/L Ratio (475-508)
1,27 ELMI/D Ratio (24 439-19236)Ez volt amúgy a fő célom, hogy meglegyen innentől minden már extra. Egyszer talán Level 1000, de egyelőre nem izgat kicsit ránézek más játékokra is azért.
-
válasz
maximilian4 #1374 üzenetére
Mostmár nekem is adott benchmarkba 25-öt, Dlaa-val veszett össze.
Display modeba mi a legjobb? Furcsa módon nekem a Fullscreen borderless volt a legjobb -
kengyel
nagyúr
válasz
maximilian4 #1374 üzenetére
Nálam rtx 4050 van, de ott is látszik.
-
shotika
őstag
válasz
maximilian4 #1297 üzenetére
OC-ra évek óta ugrik a CoD. Illetve az eltérő sebességű/márkájú/méretű memóriákat se szeretik.
-
duronx
senior tag
válasz
maximilian4 #1256 üzenetére
Pedig érdemes egy esélyt adni a kampánynak, egész jól sikerült, nem olyan mint az előző részek esetében. Vannak mellék küldetések, széfeket lehet feltörni, pénzt lehet gyűjtögetni amiből fegyver skineket lehet venni.
-
zeee
senior tag
válasz
maximilian4 #1117 üzenetére
Szia! És ezután kábelen keresztül használtad? Mert nekem így viszont totál lelövi a füles mikrofonját bluetooth-on.
-
zeee
senior tag
válasz
maximilian4 #1117 üzenetére
Ahhh de jó! Kösziiiii
Esküszöm egy perccel ezelőtt találtam ezt ebben a videóban, amit mondasz. .
Akkor ez lesz a baj! Köszönöm! Gondolom te is frászt kaptál már tőle
-
Mizol29
senior tag
válasz
maximilian4 #1105 üzenetére
Azok az op csókák mást is használnak szerintem, hagyd a fenébe csak szívni fogsz.
-
WhiteAngel89
aktív tag
válasz
szerintem könnyű. bár én sok éve konzolos vagyok, pár hónapja vettem csak pc-t de igazából így is a xboxon nyomom a codot, mert az asszony rá kapott pc-n , na ő mondjuk nem tud kontrollerrel
-
Sirandrish
legenda
válasz
Hát szerintem még ma is ha a skillt nem nézem, akkor egér+bill minden tekintetben kenterbe veri a controllert FPS játékokban
-
kengyel
nagyúr
válasz
Már nagyon régóta próbálom, de az istennek sem érzem úgy, mint az egeret. Még a kampányba el is lövöldözök vele, de a multiba azonnal végem.
Meg is vettem az Xboxot, azóta a gyerek játszik rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest