- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
Azert ebben benne van par ora nem? Mert egy honapja van kint a jatek es most figyeltem hogy mar zome Prestige ellenfeleim vannak, boven tobb mint a fele jatekos az a meccsekben. Igaz en csak casual vagyok, a fegyverekbol is csak XM4-et es C9-et hasznalok az elso ket default loadout-bol
Szerk: ok, a 157 azert egy kopettel tobb mint az 22-m.
-
BandiHUN
veterán
Na, ez nagyon jó!
Ráadásul a Terminust meg is csináltuk, random srác+2 profi, akik tudtak mindent, nem is rossz így már... bár nem értem, megöltük a bosst a végén, viszont az operátor skin nem oldódott fel, csak valami calling cardot kaptam
A skinnél azt írja, csináljuk meg a missziókat Terminuson, vagy célirányosan a csajjal kell lenni, avagy ez valami almisszió?
Egy valami még biztos, hogy az autoshotin a slug csak ront, alig adott 150 kb. kritikus találatot+a sebzése is kisebb, azt hittem, csak multiban nerfelték... -
zzola
titán
Én nem tudom mi a jó, nincsen benne rutinom. De egyesek rendre terminátorok, mindig tudja honnan és mikor érkezem. Fegyón szupresszor, + egyéb perkek, de mindig tudja honnan jövök... De lehet csak én vagyok a láma és nem csalnak olyan sokan. Kiemelkedő killstreak-kel nem találkoztam még, sem falon átlövővel. Legjobb körök azok, amikor kevés a PC-s user, akkor nincsenek furcsa esetek.
-
zzola
titán
Köszi srácok!
Nekem mindegyik loadout-ban a ninja/tracker/vigilance + flak jacket van beállítva. Igazából nincsen célom, talán a kádé meg a diamond skin, a többi nem érdekel.Lehet az első kettőt cserélni kellene a ghost/enginer párosra.
Amikor kedven tartja, csak kempingezek egy sarokban, máskor meg csúszok - mászok, ahogyan mások is teszik.
-
BandiHUN
veterán
Köszi a tippeket, én is megnéztem, de kb. nem értettem semmit... ehhez nem elég az angolom. De a boss tipp átjött.
Viszont szerintem nem is kell extra trükk, hisz lehet level cappal indítani a zombit, ami szintén tolható végtelen ideig, csak a feladatokat csinálva lép feljebb a cap, lehet szórakozni-fejleszteni. Viszont a szigeten bebukós volt ígyis randomokkal, én se tudok sokat a missziókról, meg persze sokan csak baromkodnak, fegyvert húznak.
Mondjuk xp-vel annyira nem halmoz el megint a zombi, másfél óra alatt 40-46 lettem duplával, az autoshoti meg csak lvl7-ig ment fel, valahogy nem érzem ezt "csodaszernek", vagy a multi megy átlag felett fegyóhúzásban, passz. A 2 bp szintet is keveslem majd' két óra gémre 2 szint dupla nélkül. -
-
SwitcX69
tag
Azóta silverig én is eljutottam, de nekem nagyon nehéz. Akkora darák mennek, teljesen noobnak érzem magam ehhez. Még annyira nem is frusztrálna, csak a codban az S&D gagyi, a controlt meg szimplán ki nem állhatom. Érdekes néha egész sokáig hardpoint szórás van, aztán elkezdi a többivel szétrombolni az agyamat
-
-
BandiHUN
veterán
Ezt hogy kell?
Egyébként nekem meg fordítva van, tudom módosítani a blueprintet, de el is bukom az origi-t...
Mert én nem találtam olyat eddig, hogyan tudom visszatenni a lángoló, stb. variánst a kiegből. Simáknál kit érdekel, de így bebukni az extrém, effektes kinézetet...
-
SwitcX69
tag
Aw asszem éjfélkor startolt, pont másnap kezdtem új melóhelyen. Reggelig toltam, első napon moslékul néztem ki
imádtam a variálható scorestreakeket, nagyon jók voltak a pályák és a hangok. Az exo suit miatt marha jó volt a mozgás. A wwii startjánál csatlakoztam az xbox táborhoz, az iw-t akcióban vettem meg valamikor startnál. Én szintén szerettem, csak újoncként kezelhetetlen volt számomra kontival. Majd mindjárt megnézem mi hozható még ki a multiból.
-
BandiHUN
veterán
Nekem az Advanced warfare az örök kedvenc, nagyon éreztem a mozgást, csak második az MW2019...
Az Infinite viszont teljesen kimaradt a sok csaló miatt, mentem inkább BF-ezni, később is vettem meg, na, az nagyon nem jött be. Most viszont ez a BO6 nagyon megérős dolog játék terén, jó játszani, vannak rosszabbak-jobbak, haladok is, nyomokban van taktika, most 2 nap alat egyetlen csalóval találkoztam, az is éjjel, falon át ontotta a fejest, de mint az eddigi durvák mindig, eltűnt a meccs felénél ez is, szerintem ezeket azért bannolják. Prestige 3 is meglett, feltettem a warzone-t, hogy indítsam a dupla xp-ket, de lehet kipróbálom a resu-t, pár kör plunder az eddigi össz warzone múltam -
BandiHUN
veterán
Jaja, átjöttek, de azért bedobhattak volna egy duplát...
BP token csak pár van, de a másik 2 mondjuk akkoris elég, ha idén csak azzal játszok, sajna nem jut mindennap idő, de viszont örülök, hogy nem csesztem el tokent az utolsó mw3 seasonban már.
Szerencsére nem kell így trükközni se, hogy belép az ember a közös warzone-ba, és ott indítja a duplát, régebben volt rész, hogy így kellett...
-
-
-
Ennek a prestige tokennek utánanézek majd, köszi.
Ezen felül most sem érzem, hogy a Prestige 2-be majd át kellene lépnem a következő 55-ös szintnél.
Komoly hátrány nincs, és kedvelem az XM4-eset, de azért ha az embernek csak napi 1-2 órája van ezzel foglalkozni, akkor nem akar kompromisszumokat vállalni egy ilyen miatt.
A Prestige azoknak lett kitalálva, akik hajszolják ezt a játékot és a belátható 1 éven belül el tudnak jutni egy bizonyos szintig vele. -
pRoject22
őstag
Kipróbálom majd azért én is csak még a prestige után nem tartok ott
Nálam Logitech G733-van, saját szoftverével beállítva jól, amit észre vettem ,hogy az alap treyearch mix-ről átállítom bass boost-ra és nem 5.1 hanem sztereo akkor egyből hallok majd mindent, haverjaim is mióta átállították ők is hallanak rendesen.
-
-
ricogsm
őstag
Köszönöm!
Más: (aki tud segíteni megköszönném )
egyik kolléga árul egy steamos BO6 -t.
véletlenül kettőt vett és már nem tudja vissza adni.
nekem van battle és steam accom.
Hogyan tudja átruhàzni nekem? (Ő azt mondja átírjuk a steam mail címét és jelszavát, ahogy kifizettem. ) -
nutella1
őstag
-
BandiHUN
veterán
Szerintem nem lesz rossz. Végülis vásárolni nem muszáj, aki nem akar, plusz eleve jött már csillivilli opi a Vaultból is, nem tudom, nekem könnyebb is lelőni az ilyesmiket
Az eddigi mapok is tetszenek, jó, ha jönnek újak.
Szerintem ez a cod eleve nem indult amúgy komolynak sem, a pályák is rajzfilmszerűek, a mozgás se földi halandó, a fegyverek jók, kicsi a recoil, nekem minden kör bejött, amiben nem volt csaló, kínai, orosz. Teljesen fun lett ez a rész. Katonáskodni, több korszakban, ott a BF, Hell let loose, stb. Igaz ez nálam lehet amiatt is bejövős idén, mert nagy Borderlands-fan vagyok, kicsit ez is ilyesmis grafika.
Jó ez így passal, úgyis egy év múlva jön az új. Így kezelem. Camo grind se fontos, le se nullázódik prestige-el úgyse. És még a zombit+ a single-t ki se próbáltam. Szerintem könnyebb is a multi, kisebb sbmm hatás, max kap az ember 1-2 cumi kört, ha jól ment, de általánosságban a pass miatt sokkal több a "kezdő".
-
Ryoo
senior tag
-
Sirandrish
legenda
És ezeket mikor és/vagy hogy unlockolom? Mert ezek közül nekem csak a Stamina Up-ból van meg a Hard Target...az összes többi inaktív
Már ha ezekről az augmentekről van szó, mert konkrétan ilyet hogy " Perk 1-2-3-Speciality."...sehol se látok..
Közben rákerestem...nekem ott a rágógumi pakkom van
-
Acheron
őstag
A síktükrök képalkotása nem különösebben bonyolult fizikai törvényszerűségeken alapszik, egy olyan célprogramban (játékban), ami arra épül, hogy a környezetet mindig a véletlenszerűen mozgó játékos perspektívájából mutassa be, nem feltétlenül kellene megoldhatatlan feladatnak lennie egy tükörkép leképzésének. A tükör eleve mindig egy szeletét mutatja a visszaverődő képnek - a tükör "fizikai mérete" adta kereteken belül (virtuális világban azért nem könnyű ezeket a dimenziókat megfogni), tehát nem kell benne a teljes teret leképezni, másrészt a helyén éppúgy létre kell hozni egy képet, ugyanazzal a felbontással és utófeldolgozási effektussal együtt, ha ott van, ha nincs (vagyis annak a térnek a képpel való kitöltéséhez erőforrás mindenképp kell).
De ha még úgy elfogadjuk, hogy ez egy programozót próbáló, rendkívül nehéz feladat, akkor adódik a kérdés, hogy egy eye-candy játék tervezése során minek rak be a tervező egy tükröt, ha azt csak űbergagyi, tükörkép nélküli kivitelben tudja megoldani? Az egyszeri játékos számára egy feltűnés nélküli normál fa szekrényajtó éppúgy megfelelt volna, mint ez a tükrös csoda - és talán a mai napig a tudatlanság jótékony fátyla fedné a virtuális tükrök eme hiányosságait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- iPhone 15 128gb független, makulátlan
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thrustmaster F488 GT3 Add-On
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest