- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoTReX
őstag
Ha van BattlePass-on akkor az minden CoD-ra kiterjed, vagy csak arra amiben megvettem?
-
GoTReX
őstag
Mi Xboxon toljuk és nyilván nem Very High-on van, de szerintem nem csúnya, sőt. MW3- tól szebb, de MW3 szerintem hangulatosabb és jobban a fegyverek is.
BTW: Ha van BattlePass-on akkor az minden CoD-ra kiterjed, vagy csak arra amiben megvettem?
-
GoTReX
őstag
Nem vagyok nagyon újkori CoD-os. Szerintetek hozhatnak be BO6-ba új fegyvereket mint pl.: a Kar98?
-
GoTReX
őstag
Furcsa hogy nem láttam sehol mennyi az ideje a Field Upgradeknek, mint pl a Spring Mine. Mennyi a pontos Cooldown?
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Nekem még relatív újak CoD újabb részei. Cod 2 óta a mostani MW3-t és most a Black Ops 6-t próbáltam. Ez egy új rész vagy egy régi Black Ops remakje? Szerintetek várható a jövőben Kar98 Mauser fegyver a játékban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Trollok komolyan
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- EAFC 25
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Gmail
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest