- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaesTroll
tag
válasz
kovimester #4772 üzenetére
Ott a gameplay, nézd meg, teljesen tiszta játék. Bár gondolom ez sem elég, elkönyvelsz mindenkit hackernek aki jobb nálad. Nem is próbállak meggyőzni már.
Én legalább ontopic dolgokat írok, míg te időnként feltűnsz azért, hogy panaszkodhass a játékról, hogy tele van csalóval, hogy aki 50-10-es kört megy az tuti csal... Ha ennyire nem megy a játék, akkor inkább lapozz fel egy helyesírási szótárt (igekötős igék írását különösen figyelmedbe ajánlom).
-
MaesTroll
tag
válasz
kovimester #4657 üzenetére
Hogy ne lenne könnyebb 5 másik jó játékossal mint 5 randommal? 5-6 fős partykban a legkönnyebb. 3-4 ember nyomatja az UAV (threat detection,support,extra time--->mindig van wh uav, mert sokan vagyunk, amikor valakié lejár, fellövi a másik játékos), 2 ember UAV (support,extra time,scrambler--->ez is majdnem állandó, így a hardwired nélkül nincs minimapjuk kb végig,nem látják exo moveokat,hol tüzelünk,uavjukat blokkolja). Hatalmas előny, hogy míg mi egész map alatt látunk 6-ból 4 embert wh uavval,addig ők semmit.
Pluszban mindenki nyomatja az Exo disable System hacket. Így nem nehéz jó statokat hozni. Az 50-10 túlzás, nyilván nincs senkinek ilyen overall kdr-je, többség 1,5-3,0 KD között van. Persze ha nagy partiban vagyunk akkor könnyű 50-10-eket menni randomok ellen. Csak a játékok 90%-ában az ellen kilép, így sokszor osztódunk 2x3 fős partira, egyik domozik, másik mosh pit.
El kell fogadni, hogy vannak jobb játékosok (akár nálam, akár nálad).
-
MaesTroll
tag
válasz
kovimester #4649 üzenetére
Mi nem hihető egy 176-104k statban?
-
shotika
őstag
válasz
kovimester #4649 üzenetére
És 104e halál.
-
MaesTroll
tag
válasz
kovimester #4643 üzenetére
-
juve600
nagyúr
válasz
kovimester #4579 üzenetére
amig nem lessz dedikált szerver meg punkbuster jellegű csalásszűrő addig nem is fogjuk megtudni hogy ki játszik tisztán és ki nem
de amig több pénzt keres a kiadó a cheat-ek eladásával mint a játékkal addig ne is várjunk semmit,lehet reportolni játékon belül vagy a steam-en de sztem semmi értelme ,sajnos -
MaesTroll
tag
válasz
kovimester #4579 üzenetére
69-13 azért nem vmi rendkívüli
Amúgy már PC-n is 35/52 az ASM1 tára, elég drasztikus a változás, alig élvezhettem a Speakeasy-t, a patch ront rajta sokat, mivel Speakeasy +2 firerate-je miatt zabálja a golyókat :/ Így már tényleg kötelező szinte az ext mag az ASM-re. Na meg kisebb tár--->kevesebb induló lőszer, Scavenger-en el kell gondolkodni, anélkül max 7-8-9 killt lehet összeszedni.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
kovimester #4574 üzenetére
Korommal kéménybe.
-
juve600
nagyúr
válasz
kovimester #4560 üzenetére
7-ik vagy 8-ik prestigben vagyok,egy értékelhető elite fegyvert se kaptam
-
MaesTroll
tag
válasz
kovimester #4533 üzenetére
[link]
Paladin challenge Mahem,Maaws.
Paladin 3000hp,Warbird 2000hp, rakétavetők sebzése 1000hp. Mivel 1 találatot is rohadt nehéz összehozni, javasolt legyengíteni 1000hp alá mindkettőt (1000hp alatt kezd el füstölni a pala/warbird). Erre egyszerű mód: Ameli 70-75 golyótól esik 1000 hp alá a paladin, 35 körül a warbird.
A paladin a legtöbb mapon olyan magasan száll, hogy lehetetlen sebezni golyóval, ezalól kivétel Biolab,Riot mapok. Érdekes challenge, megpróbálom majd én is -
BandiHUN
veterán
válasz
kovimester #4537 üzenetére
Én maradok a zasszonynál
Egyébként ma fura reggel volt,már fél6-kor felmentem,volt lobbi,és nem volt semmiféle csaló...
Na jó,álmosabb voltam,mint az átlag,és a ládákban is csupa max.enlisted dolog,még az advancedben is.Legalább egy dupla xp jött volna
Jók az új szettek,stb,csak nem értem,miért nem lehet valami összefoglalót kiadni a játékhoz,mik is vannak,mi,amihez bizonyos dolgokat teljesiteni kell,és mi az,ami random esik,de legalább tudná az ember.
Arról nem is beszélve,hogy vajon konzolon most akkor előrébb vannak?Rainbow szettet tényleg nem láttam senkin...+másikokat sem,konkrétan Cowboyt se.Konzolos fotók vannak fent,lehet csúszunk egy ápdéttal hozzájuk képest?Annyiból reményteli lenne,hogy várhatóan majd jön egyúttal hibajavitás is,pl.a low disk space 12-es hiba.Csak jöjjön hamar+nekem KELL egy Cowboy kalap
A megszerezhető dolgoknál,mikor sasolok a lobbiban,nyugodtan kiirhatná,hogy mit kell hozzá tenni.A használójának is jobb lenne,mert lehetne irigykedni pl."néddmá' ez ölt sniperrel 1000-et,vagy megnyert 500 DOM meccset,vagy van 200 Merciless medálja"... -
BandiHUN
veterán
válasz
kovimester #4535 üzenetére
Na ja,de mivel sokan hordják méltatlanul,csak azért se venném fel...
Sokkal jobb egy egyedi szett,vagy egy ritkám megkapható holmi,ha már az ember villantani akar,lásd pl.az Eco sisak.No az egyedi és nem lehet hackelni/klántagokkal privármeccsen összedobni.
Egyébként azért ki mit játszik,érdemes a camóra odafigyelni...rusholósnak persze nem fontos,de egy SD körben a "jó láthatóság" igen könnyen hoz vacak kört,ha a map végéről is kiszúrják az embert,és nincs ugye respawn... -
BandiHUN
veterán
válasz
kovimester #4533 üzenetére
Hááát....szerintem pont az arany szerkó,amit sokan nem tisztán szereznek,és ráadásul ne feledd,no azzal látszódni fogsz mindenfelé...
Nekem nincs egy darab se belőle,de belövök sokat,aki a teljes szettben vigyorog.Nem érzem se "egyéninek",sem olyan nagy teljesitménynek.
A Royalty cuccok legalább ha már látszanak,de annyit tudni,hogy vagy szerencsés vagy,vagy sokat haladsz,és sok ládád jön.
Sok jó játékos szaladgál mezei mégcsak nem is elite sima szürke szettben.
Klánoknál egyébként általános a boostolás,szóval eleve nem takar valós teljesitményt.Én pl.kábé lehetetlennek és értelmetlennek tartom,hogy valaki az összes snipert felmegy éles meccsen kimaxolni,hacsak nincs aimbotja,vagy lemegy 0.1 K/D-re,és rámegy fél éve...
Szerintem egy mezei megkapható,de "rendesen" szépnek vagy rejtőségben hasznosnak összeválogatott ruha jobb.Az ilyen maxolósokkal amúgyis él az emberekben az,hogy régebben voltak a hackelt hostok,ahol max prestige-re rántották az embert,NA onnantól aki ellőtte magát tényleg maxig,az is csaló tetű volt minden körben 3 kill után.A legtöbben meg is álltak inkább az utolsóelőtti prestige-en,mert nem ért annyit a fikázás,lényegi előnnyel se járt,és nyugodtan lehetett játszani.
Itt is irtósokan járkálnak ilyen-olyan dolgok maxolásával kapható hacukában,örülsz,hogy biztos valami profibb,erre a full aranyas csávó lő egy 10:28-at,mellé meg van 3 foglalása.És "népszerű" fegyóval tolja be mindezt. -
BandiHUN
veterán
válasz
kovimester #4470 üzenetére
Érdekes,én ma is 7kor már nyomtam a HC DOM-ot,stabilan van 2-3 lobbi már 6 után...nekem az a mód elég,azt szeretem,ölni is lehet,feladat is van,lényegében olyan a játékmechanika,hogy megcsinálható minden,még pl.kempelhetsz rakétavetővel is vagy akármi,mert arra kell kill,HC-n pedig minden fegyver egész jó,csak ami szór,azzal nem lősz 50méterre,hanem bekerülsz oldalról,de a pontoknál tuti lesz mozgás...
Jó mondjuk egy HC Hardpoint nekem is bejönne még.
Azt meg persze el kell fogadni,hogy az embert nemszeretem lobbiba és mapra tolja be a rendszer evidensen,ha élő gémbe csöppen.Ezértis minuszos a win a legtöbb embernek...nekem is.Hiába tolom a lobbiban,ha jó,3-4 winstreakem van,erre mellé 0.74 win rate.Bagózok,kimegyek félóránként vagy sörért,és 99%,hogy egy cumi körbe jutok vissza.
Mondjuk mostanában tényleg igaz,hogy HC KC-t nem játszanak este se,de nem értem,miért.
Nekem a sima módok irreálisak,a fél táral,az elsprinteléssel,stb,a HC sokkal "realisztikusabb" és óvatosabb játék.Kihasználja az ember a mapot.
Simán szinte minden helyzetből meg lehet lógni az exoval,pár mp,és felgyógyul az ember?Állandó radar? -
BandiHUN
veterán
válasz
kovimester #4468 üzenetére
Ilyen 99%,hogy nem lesz.Mert 1.akkor majd tápolnak a népek,adott 1 klán,ahol 2-3 ember játszik csak sokat,de mindenkinek jut minden igazából,2.akkor nem pedálozol,ha a szerencsésebeknek leesett cuccokkal is megoldhatod.Jó,én is tele vagyok pl.elite ruhával és exo-val,aki nem fizet prémium cuccért,az szétcsorgatná a nyálát rajta,nekem meg nem kell a Champion szett mellé egy se,szerintem meg is kapnám az összes hiányzó"legjobb" fegyót érte..
Most,hogy plusz fegyó is jár a mappakkokért,stb,piszokulnem hinném,hogy lenne cserebere,hisz akkor nem játszol annyit,nem veszed meg a DLC-t,stb.
Elég csak nézni,milyen is pl.most az Ohm.Komolyan reggel úgy lőttem vele Bloodthirstyt,hogy abból 4 fejes...jó,persze nem mindenhonnan és helyzetben ilyen,és lassú az ember,de komoly cucc.Szerencsére már nincs az,mint a megjelenésekor,hogy mindenki azzal tolta.
Más játékban se játszik ilyesmi,de nem is bánom,mert semmi se olyan OP,hogy azt mondd,a te köröd azért sz@r,mert valakinek odaát valami szuper fegyója van...
Ráadásul fel is veheted az ellentől a cuccát,ergo ami jó és használják,az mindig lesz elszórva is.Felkapni meg gyorsabb mint egy reload...Még jár archivement is a felszedett fegyóval ölésért,és azért is,ha a gazdáját is lelövöd aztán.És természetesen x darab után láda,embléma,stb is.
Amúgyis csak simán ki kell tapasztalni,milyen archivementeket,fegyómaxolásokat tud az ember,ki lehet húzni a prestige-en belül 2 köröként valamiért ládával,kell 3-4 kedvenc fegyó,kellenek a kedvenc megmozdulások,és akkor potyog a cuccos is.Aki fapadon tolja,nem használja ki pl.az exo-t,nem maxolja a fegyókat,csak 1féle kieg,és 1 profillal tolja végig...hát annak nem is pottyan láda.Mégha 1fegyverszettes is az ember,érdemes "érdekesen" játszani,levegőbeölést erőltetni,becsúszás után,slide,guggolva x kill,fekve x kill...akor nagy gond nem lesz a készlettel se.Nekem is csak kábé a BAL ilyen mostohagyerek.
Jaés pl.a TAC-19 Sledgehammert,amit forgatok,és a KF5 Marxmant én is megkaptam még prestige1-ben,de lézerből is megvolt majdnem mind.Esetleges.Sok mindenből teljes az arzenál,de akkorse forgatom,mert nem tetszik... -
BandiHUN
veterán
válasz
kovimester #4233 üzenetére
Az miért is érdekes?Ilyen 60-80 killek kellenek az unlockhoz,mondjuk legyen ugye ennyi hipfire,de nem jönne jól az újra unlock miatt az xp és a láda?
Én kifejezetten élvezem,és még segit is,mert az elején a csupasz fegyóval legalább gyűlnek ki az arany camók,ami lehet nem cél,de pl.kell a royalty camohoz is a gold(no attachment 200 kill)amúgyis kell.
Plusz az érte járó XP is jól jön a kis szinteken,akkor még sokat dob párezer bónusz is.
Armory-ban is megtartom a duplás fegyókat,hulladékot a váltásra,max 1-2 elsüt,ha épp aznap vége,de épp egy kövi szint előtt vagyok,nullázok,kilépek,beváltok,már nem lvl1-en kezdem a szűz prestige-et
Mondjuk HC-n a kiegek nem dobnak akkorát,leszámitva akinek nem jön be a fegyó alap célzója.
Amit forgat az ember,5-6kör alatt kábé ki is maxolja kiegügyileg,ha tudja,mi kell.A többi meg amúgy sem érdekes,éa a camo challenge-ek mennek tovább a 15 alatti prestige-ekben is,mint ahogy pl.a fegyverrel össz ölésért járók is. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
kovimester #4233 üzenetére
Azt minden prestigenel ujra meg kell csinalni. nem?
-
MaesTroll
tag
válasz
kovimester #4230 üzenetére
Grand Master prestigelésnél úgy tudom, hogy nem vesztesz semmit (attachmenteket stb), nem szól semmi onnantól prestigelés ellen.
Dropok hivatalosan randomok. Gyakorlatban kötve hiszem
Épp egy hete írtam, hogy minden második dropban MK14 variant jön. Utóbbi 1 hétben az Elite mk14-eket megtartottam, kíváncsi voltam, hogy mennyit kapok:
Jött 2 kék duplázódás, Zöldekből 6,plusz a képen látható 4 Eclipse, 2 Eagle Eye csak 1 hét alatt.
KF5 Elitet viszont még nem kaptam én sem. Legópébb? Eddig az EM1 Pwner volt sztem, most patch után tényleg mintha a lézerek gyengültek volna. Nálam a TOP 3 patch után: Steed, Hole Puncher, Insanity.
Amúgy Sledgehammer közzétette hogy összességében melyik 5 fegyver a leghatékonyabb a játékban, a használók által összelőtt KDR szerint a leghatékonyabb fegyverek listája a következő:
1. ARX-160 - Hole Puncher (Professional)
2. Ameli - Heavy (Enlisted)
3. HBRa3 - Insanity (Elite)
4. BAL-27 - Obsidian Steed (Elite)
5. Pytaek - Loophole (Elite)Arx Hole Puncher tényleg bika, bár kell jópár kill, mire hozzászokik az ember a burst gunhoz (3 bullet burst)
Én 7300 killnél járok vele, 2.21 KDR. Jó ironsight, 55 méter az 1 burst kill távja, ami igen szép. Kb 3 hete a patch az alaptárát 30-ról 45-re változtatta, ha még nem lett volna elég OP. -
bobooo
addikt
válasz
kovimester #4227 üzenetére
Szia
Sokan szeretik, és nehéz megkapni pl. az ASM1 - Speakeasy-t. Itt van, hogy a Grand Master Prestigekért mit kapsz: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Dacia topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged