Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Napster01

tag

úristen, mi van itt -.-' hunor mondta h nincs origije, nem is tud hipp-hopp varázsolni maga elé, ent pedig küzd érte xD
    sztem nem kell ennyire felfújni, eleve a cb-s klán nem egyenlő az alap ph klánnal, tehát szvsz bármelyik nyeves jöhetne, csak a fontosabb warokon a "jobbak" mennének, pl. láttam cb-n olyan klánt amiben kb 30 ember volt szétosztva, külön csoportokban tudás szerint, és a csoportok különböző kupákra jártak low-tól ultraűberhájgpró-ig, szal akinek van origije az nyugodtan beregelhet oda cb-n. hunor gondolom nem bábú, ő nyeves, nem ph-s, minek mutatnánk meg neki h jobbak vagyunk mint a nyev?
    1. mindenki tudja, már waroztunk...
    2. senkit nem érdekel
    3. akkor sem fogja azt mondani h "otthagyom őket a picsába jövök hozzátok babák!"

szerintem túlságosan beleéled magad ent, először el kéne kezdeni, bele kéne vágódni, aztán már ha belejöttünk vehetjük komolyabban, de ez még mindig csak játék marad akkoris, ha vkik 5000000000 cuccot raknak a cfg-jükbe mert az úgy sokkal jobb meg így húz amúgy ránt meg a csótányt is meghallja ami a pálya másik végén szaladt neki 1 homokszemnek
    szal nyevesek járhatnának ts-re, lehetne kicsit fúzionálni, együtt is mehetnénk warozni, meg cb-n is szórakozhatnánk.

akinek nem tetszik amit írtam hát az így járt, kb 10 percig gondolkodtam, éhes vagyok, szomjas vagyok, minnyá hozzák a kajámat aztán visszanézek, viszont az ujjaim már kicsit beálltak a gépelésre, mozgatni kéne az egeret

egyébként lassan ki kéne találnom vmit, mondjuk szerezni vmi cuccot amibe jeget pakolok és fejbevágom vele a modemet csak ne süljön má szét mer kivágom az út közepére :W

Új hozzászólás Aktív témák