Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napster01
tag
úristen, mi van itt -.-' hunor mondta h nincs origije, nem is tud hipp-hopp varázsolni maga elé, ent pedig küzd érte xD
sztem nem kell ennyire felfújni, eleve a cb-s klán nem egyenlő az alap ph klánnal, tehát szvsz bármelyik nyeves jöhetne, csak a fontosabb warokon a "jobbak" mennének, pl. láttam cb-n olyan klánt amiben kb 30 ember volt szétosztva, külön csoportokban tudás szerint, és a csoportok különböző kupákra jártak low-tól ultraűberhájgpró-ig, szal akinek van origije az nyugodtan beregelhet oda cb-n. hunor gondolom nem bábú, ő nyeves, nem ph-s, minek mutatnánk meg neki h jobbak vagyunk mint a nyev?
1. mindenki tudja, már waroztunk...
2. senkit nem érdekel
3. akkor sem fogja azt mondani h "otthagyom őket a picsába jövök hozzátok babák!"szerintem túlságosan beleéled magad ent, először el kéne kezdeni, bele kéne vágódni, aztán már ha belejöttünk vehetjük komolyabban, de ez még mindig csak játék marad akkoris, ha vkik 5000000000 cuccot raknak a cfg-jükbe mert az úgy sokkal jobb meg így húz amúgy ránt meg a csótányt is meghallja ami a pálya másik végén szaladt neki 1 homokszemnek
szal nyevesek járhatnának ts-re, lehetne kicsit fúzionálni, együtt is mehetnénk warozni, meg cb-n is szórakozhatnánk.
akinek nem tetszik amit írtam hát az így járt, kb 10 percig gondolkodtam, éhes vagyok, szomjas vagyok, minnyá hozzák a kajámat aztán visszanézek, viszont az ujjaim már kicsit beálltak a gépelésre, mozgatni kéne az egeretegyébként lassan ki kéne találnom vmit, mondjuk szerezni vmi cuccot amibe jeget pakolok és fejbevágom vele a modemet csak ne süljön má szét mer kivágom az út közepére

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Hardcore café
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mini PC
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- YouTube
- További aktív témák...
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest