- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Szellem. #17853 üzenetére
Egy fegyver erőssége és gyengesége akkor derül ki, ha sokan használják. Ha valamelyik túl erős lesz esetleg (mint például kezdetben az M4, vagy most a Grau), akkor később egy frissítéssel szintbe hozzák úgymond, hogy ne legyen nagyon erősebb a többi, hasonló típusú fegyvertől.
-
omfgk
veterán
válasz
Szellem. #17408 üzenetére
Jobban teljesítesz az új egereddel mint a régivel.
Ezért az SBMM rendszer betesz majd egy erősebb lobby-ba.
Bármennyivel leszel jobb az új egérrel, mindenképpen be fog tenni egy idő után egy olyan meccsbe ahol esélyed sem lesz.
Akkor lesz 1-2 szar meccsed és visszatesz téged a fun lobbyba ahol megint oszthatod a fejeseket.
Rinse and repeat innentől. -
Evil Snowman
őstag
válasz
Szellem. #17335 üzenetére
"nem ruházok már be egy fullosabb egérbe, mert nincs értelme" -> pedig pont annak van a legtöbb értelme, főleg, ha az ember FPS-t játszik. Az egér szenzoron dől el, hogy milyen a játék élményed. Sokáig én sem vettem komolyan az egér kérdést, aztán megvettem az első komolyabbat. Soha többet átlag egér semmire. Még egy szaros photoshop mókolásnál is kijön a jobb szenzor előnye egy gagyi szenzorhoz képest.
Ha relatíve olcsón akarod megúszni, akkor vagy a Logitech G403-at (vezetékes) érdemes megnézni, vagy a Logitech MX518-at. Ez utóbbi a legendás Logitech forma csak a legfrissebb szenzorukkal.
Ha ellátogatsz a milyen egeret vegyek topikba ott szívesen segítenek a srácok. -
Acheron
őstag
válasz
Szellem. #17350 üzenetére
Nem, ez egy felpimpelt SMG (Striker 45), és nagyon jól néz ki, különösen, hogy Anime pack -ban jön - és ezúttal nem rózsaszín (érdemes megnézni a részleteit, tényleg jól sikerült darab). A színes lövedéket a tracer pack -okban keresd a store -ban, van többféle szín, más- más fegyverhez rendelve (pl.) De ezek jellemzően 1600 CP körüli áron futnak. (nem mindig elérhetők, de periodikusan visszatérnek)
(#17351) GhostPetya: GTX 1080 megy, mi jött helyette? (érdekel (nekem is 1080 fut alatta), mert bár szemem a PS5 -ön, de a PC -t nem fogom tudni még elengedni, egy kör frissítés még biztosan van benne) -
Acheron
őstag
válasz
Szellem. #17323 üzenetére
Többen is megelőztek ezzel, így már nem részletezném. De ha rászánod magad, sok kitartást!
(#17331) b. +1 Izgalmas váltogatni a fegyverosztályokat, megnézni, hogy melyikkel hogy megy a játék. Igaz, én a kés és pajzs aranyra nem vágyom, szerintem a shotik után elengedem az aranyozás vonalat, és ráállok a felhőtlen szórakozásra.
(#17332) Ed3r_X_ : AK az egyik legerősebb AR a játékban mindent összevetve - legalábbis számomra. Nem tervezetten, de ezzel van a legtöbb kill (pedig anno MW2 -ben nem volt kedvenc), külön loadoutban van a FAMAS -al, ha minden kötél szakad, ezeket veszem elő.
MW2 után üdv itt is
(#17335) Plag: Ha az egész gépedet cseréled, pont az egeret nyugodtan megveheted előre (hacsak nem konzol - kontroller kombóval képzeled el a jövőt). Az egér már a mostani konfigodnál is segíthet, és az újba átdugni kb két perc, ha a progiját is felteszed - simán kezdeném ezzel az újítást. Nekem a G502 hozta el a jóságot, bár már a G403 is sokat dobott az élményen - én nem halogatnám a cserét.
(#17342) GhostPetya: És megjött a Dream Dasher, valóban 800 CP lett a bundle. -
-
-
válasz
Szellem. #17246 üzenetére
nekem a monitor lett eg sarkalatos pont egyébként, rengeteget tud hozzátenni a gsync és a magas frissítés. Nekem nem rossz konfigom van úgy gondolom viszonylag, de sokszor jártam úgy régebben ahogy te, hogy állva hagytak. Nem is láttam még az ellent aztán kilőttek.
Amióta beújítottam monitort azóta ez már szinte megszűnt. -
KaitouP
nagyúr
válasz
Szellem. #17242 üzenetére
Világos, nem is feltételeztem volna az igénytelenséget.
Most ránéztem az adatlapodra, és sokkal rosszabbra számítottam. Nincs ezzel baj, kicsit lejárt felette az idő. Nálam rosszabb volt a helyzet, sok-son év után váltottam Intel Core 2 Quad Q6600-ról és GTX 275-rőp váltottam 1700X-re meg GTX 1080-ra 2 éve. Most viszont igyekszem tartani a lépést, jelenleg is újítok.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Szellem. #17239 üzenetére
Azért feltételezem azért vagy ebben a helyzetben még, mert a 2080 Ti-t nem engedheted meg, különben nem egy régi géppel szórakoznál. Nem szégyen, az a konfig a kiváltságos 1%-é, de ha bepattintasz egy Ryzen 5 3600 és RTX 2060/2070/5700/5700 XT kaliberű eszközt, amik elérhető áron vannak, nem lesz bajod és minőségi váltást érzel majd.
Na de erről ennyit, elnézést az OFF-ért.
-
Evil Snowman
őstag
válasz
Szellem. #17173 üzenetére
Ha már egér érzékenység beállítás. Egyszerűen nem hiszem el, hogy nincs olyan funkció ebben a játékban, mint a CS:GO-ban, hogy RAW input. Ott nem kell buzizgatni az in-game egérérzékenységgel, egy az egyben a 800 dpi-t használja és csók. Izommemória miatt azért ez nem mindegy szerintem.
Egér: G403
Win: 6/11 -> Rámutatás pontosság javítása: OFF
DPI: 800
Ingame: 12
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- sziku69: Szólánc.
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest