Hirdetés
- iPhone topik
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
 - MIUI / HyperOS topik
 - Mobil flották
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon

- 

Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Acheron
őstag
Én már nagyon várom a PC -s próbaverziót (igaz, én semmilyen körülmények között nem tervezem visszamondani az előrendelést, lévén gyűjtöm is a játékot - kár, hogy ennek a dobozát nem tudom a többi mellé betenni
 ). A mai napig leginkább MW2 -vel játszom, remélem ez olyan rész lesz, amire le tudom cserélni (olyan mértékű a cheater jelenlét a fenti részben PC -s platformon, hogy elég gyakran már élvezhetetlen a játék 
 )
Ha ebben az új részben is hamar megjelennek a cheaterek, akkor azt hiszem, platformot váltok - bár tartok tőle, a kontrollert nehezen szoknám meg FPS -ben.
Ezt a kempelés problémát nem tudom átérezni - engem sokkal jobban tudnak idegesíteni a pályán felgyorsulva rohangáló, Commando pro perkkel három méterről késelő ügyesfiúk, mint pl a területvédelemre beálló sniper -ek. Utóbbi inkább életszerű - egy valódi harctéren igen hamar küldenék a levelet az ellenfélre késsel rohanó ifjúról a családnak... Egy "natúr" kemperre egyébként is egyszerű az orvosság...
Ettől függetlenül ez játék, sőt, ügyességi játék, és el kell fogadni, hogy ki ebben, ki abban jó

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
 - Linux kezdőknek
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - Jövedelem
 - TCL LCD és LED TV-k
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Vicces képek
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Fogyjunk le!
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - További aktív témák...

- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
 - Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
 - Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
 - Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

). A mai napig leginkább MW2 -vel játszom, remélem ez olyan rész lesz, amire le tudom cserélni (olyan mértékű a cheater jelenlét a fenti részben PC -s platformon, hogy elég gyakran már élvezhetetlen a játék