Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szgabor12
tag
Általánosságban válaszolva, mert jó páran válaszoltatok: nem tagadom sem a ping, sem az SBMM létezését, csupán leírtam az én véleményemet, hogy a mindenhatóságában nem hiszek, és abban, hogy direkt kiszúrna az emberekkel. Amikor szar köröm van, az esetek 90%-ában meg tudom a halálaimat magyarázni azzal, hogy vagy én voltam béna és rájöttem mit kellett volna másképp csinálnom, vagy rájövök, hogy olyan szinten kijátszottak, hogy megtapsolom. A maradék 10%-ban igen, van olyan, hogy cheaterrel találkozik az ember (mert léteznek igen, nem tagadom, én is találkoztam már velük, bár 3 hetente jó, ha 1-gyel találkozok szerencsére), és van olyan, hogy a ping miatt nem regisztrál hitet amíg ő megfordul és lelő, ilyen is van.
Az 1 K/D körüli tartást nem állítottam, hogy ti találtátok ki. Amikor elkezdtem a Warzone-t május végén (nagyjából 10 év kompetitív FPS játék kihagyása után), rettentő szarul kezdtem, az első 100 meccsemig nagyjából 0.5 körül lehettem. Hozzászoktam a játékhoz, irányításhoz, fegyverekhez, most tartok 1000 meccsnél, és 2.38-nál és folyamatosan nő, van hogy gyorsabban, van hogy lassabban. Ezért nem hiszek benne.
De én ezt nem vitafolytatónak szánom, szeretném is lezárni ezzel, tényleg tiszteletben tartom más véleményét és remélem senki nem vette magára egyik kommentem se, csupán leírtam a saját véleményem is a témáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Háztartási gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen RAM-ot vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- 2db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest