Új hozzászólás Aktív témák

• Amartus

senior tag

Kitaláltam egy olyat, hogy nem farmolok direktben. Ezt úgy értem, hogy nem alkalmazom a kilép-belép szisztémát. Amikor elindítom a játékot és belépek a karakterrel, akkor el lehet menni megnézni pl. a Bee miatt a rádióst, hátha esik, de ha nem ,hát nem. Indítottam is egy commandót és egy szirént. Most megyek át UVHM-be, és azt kell mondjam eddig élvezetes. Az aranykulcsok felhasználásának több értelme lett, erősen meg is fogyatkoztak. Azt az érdekességet tapasztaltam, hogy a fejlesztők is érezhették, hogy tárgy dobási eljárás kissé defektes. Értem ez alatt, hogy nehezen kap a játékos jól használható eszközt normál játékkal. Ugyanis elmentem egy játék indításnál Savage Lee-hez, ugye nála van a simpla Harold. Természetesen nem esett, játék tovább ment. Elmentem az Infinity-ért, hátha, persze az sem, sebaj. Gondoltam visszanézek Lee-re, és megint ott volt, csak helyszínt váltottam. Fellelkesültem és megnéztem Mercy-t is. De ő nem volt többé a játékban, akárhonnan is jöttem vissza.
    Emiatt úgy gondolom, hogy a fejlesztők részéről ez egy gesztus, mert ők is érezték, hogy ez így karcos, és az egyik legerősebb fegyver droprate-ét így "javították" fel. Mind ez tvhm-ben.

Nagyon kíváncsi leszek uvhm-re, már csak azért is, mert most a talált eszközök jól használhatóak, fehér relic, zöld gépkarabély, meg ilyenek, de az ellenfelek még nem szinteződnek. Remélem szerencsés lesz a drop...

Új hozzászólás Aktív témák