Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Amartus
üzenetére
Bl1-ben is van slag, csak úgy hívják, hogy corrosive.
Kicsit máshogy működik, de a szerepe nagyjából ugyanaz, mint a BL2-ben a slag-nek.Egyébként igen, ezt már itt is beszéltük sokszor, hogy Bl1-ben sokkal jobb a drop rate, valamint a lineáris szinteződés miatt a játék is kiegyensúlyozottabbnak érződik. Ráadásul BL2-ben több legendary szart sem ér kb, sok BL1-ben legendásan legendás rettenet, mint pl a Hellfire vagy az Ogre, Bl2-ben kiherélt kiscica lett csak.
De azért a BL1 szisztéma sem volt tökéletes. Pont nemrég volt szó arról valamelyik topicban, hogy lvl69-en milyen alacsony szintű, de kvázi tökéletes kiosztású Hellfire-rel ment át valaki az ellenfeleken, mintha ott sem lettek volna. Vagy Bl1-ben a Siren volt nagyon OP, Lilith egy jó kiosztású Double Anarchy-val, Mercenary Class mod-dal Crawmerax-ot leszámítva kb. legyőzhetetlen. Viszont egyébként én úgy emlékszem, hogy Bl1-ben csak unique item esett dedikáltan boss-tól, a legendary-k nem szerepeltek specifikusan egyik bossnál sem a loot pool-ban.
Bl2-ben alapvetően szerintem nincsen semmi gond amíg UVHM-be nem téved az ember. Akkor már tényleg fájhat a drop rate, meg a hamar elavuló fegyverek. Ugyanakkor emberek, UVHM már a harmadik végigjátszás, ide már azok merészkednek, akiket tényleg érdekel a játék, nem csak casual játékosok. Itt már szerintem elvárható, hogy a kedves játékos utánanézzen pl. a Bibliában a játékmechanikának, tudja, hogy melyik fegyvert hol találja, melyik fegyverért érdemes küzdeni, melyikért nem stb...és persze elvárható, hogy farmoljon, a loot orientált játékok részben a farmolásról szólnak, ez a műfaj velejárója és kész.Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy a Bl2 rendszere jó, de nem ennyire gáz, mint ahogy lefestitek szvsz. Bl1 összességében persze jobb.
Érdekes, hogy a legjobb mégis szerintem a TPS rendszere. Ott anniyt kellene változtatni szerintem, hogy kicsit lehetne jobb a drop rate, valamint minimális eséllyel potyoghatna legendary nem csak a dedikált boss-tól, hanem bárkitől. Ha ezt implementálnák, az én olvasatomban kész lenne a tökéletes loot system a Borderlands játékokhoz, legalábbis a jelenlegi formájukban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini Blue 128gb
- Samsung AU7022 65 Smart TV 4K Ultra HD LED hibátlan, dobozával
- 8 DARAB (Január 28.) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5410 5420
- HP HyperX Cloud Blue Playstation Bolti ár:17k INGYEN FOXPOST
- Szinte Új HYPERX Cloud II metál gaming headset Bolti ár:33k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kicsit máshogy működik, de a szerepe nagyjából ugyanaz, mint a BL2-ben a slag-nek.