Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amartus
senior tag
válasz
jambiyya
üzenetére
Végre, eddig is mindig mondtam, hogy a legjobb a mecrónak. A legnagyobb poén szerintem nem is az, hogy kilenc lesz belőle, hanem hogy visszapattanó lövedékek, ha van a közelben ellenfél, mindig talál, és persze nem merőlegesen pattannak a lövedékek. Ha megfigyeled, simán be tudsz állni fedezékbe és onnan lőni. A robit előre küldőd, lefoglal, te meg addig irtod a delikvenseket. Pl. Saturn, rohangálsz a kis ház körül, és simán alázhatod. A Bee csak rátesz erre; az anachy, ha mondjuk már száz felett van, akkor már érezhető is. Sőt, az anarchy pontatlanságát nagy érték mellett, már nagyon jól kompenzálja. Én azt szoktam csinálni, hogy ha már elég nagy az anarchy, akkor lecserélem Antagonist-ra, de inkább csak akkor, ha nyílt a terep. Még a Rough-ot próbáltam ki, az is jó volt, csak sajnos egyszer lehet kipörgetni, ha jól tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Facebook és Messenger
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Le Mans Ultimate
- Telekom mobilszolgáltatások
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Új akku 12 hó jótállás!
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest